Jó reggelt! Sziasztok Kismamik!
Előszőr is, most beszéltem Gabival.
Kedden hazaengedik, de a pici Rolinak maradnia kell jövő vasárnapig tuti! Minden rendben van vele, de mivel az idő nincs meg ezért megfigyelik, inkubátorba is ezért került csupán! Gabiék majd bejárnak minden nap Hozzá, viszik a tejcsit! Már szépen eszik!
Gabi jól van, kicsit húzódik a sebe, de a nővérkék is megdicsérték, hogy nem hagyta el magát és sokat mozog!
Azt üzeni, hogy olvasott Minket tegnap. Kedden jelentkezik!
Gabiiiiiiiiiii! Mégegyszer gratulálunk Nektek!
Idő: Esik, kicsit ködös...igazi őszi időjárás.
Éjszaka: Hm, egész jól aludtam........Dalma ma lomha...
Kicsit görcsölgetek, de hát tudjátok ez nálam nem jelent semmit....a kedvem pocsék...mosok.....
Ez az idő nekem sem bejövős!
Evita!
Valószinűleg a felfújódás okozza ezt a súlyingadozást, de szerintem ne foglalkozz vele. A védőnőnek megemlitheted, de ugyanezt fogja mondani....azt hiszem!
Vivi!
Tudtam aludni...bár ujabban Én is összeálmodok mindenféle baromságot, amikor felébredek csak arra emlékszem, hogy hülyeséget álmodtam...és napközben jutnak eszembe a képek.....
Ma semmi különöset nem tervezünk, Apa elment segiteni a hugijának, épitkeznek.....
Én itthon vagyok, mosok.....ma nem főzök, mert Norbi Anyukájához megyünk át enni...ilyenkor néha szokott adni is, bár nem túl sűrűn.
És ma végre rászántam magamat, hogy belekezdjek a szülés és az utána következő napok forgatókönyvének megbeszélésébe is, eddig nem akartam, mert azt hittem mindenkinek logikus, hogy egyes pillanatok csak a Miénk lesznek, de sajna látom, hogy nem.....
Anyósom pörög mint a búgócsiga és rendezkedik.......Apának mondta, hogy amikor megyünk be szülni, vegyük fel őt is...én ezt nem akarom, halálra idegesitene, ha ott toporogna a folyosón......Istenem miért teszi ezt vajon?
És a hazahozatalnál is ott akar lenni, mármint amikor Apa értünk jön Ő is ott akar ülni a kocsiban, most Én vagyok a hülye vagy tényleg nem jön le neki, hogy nem akarom ezt, várjon a szüleimmel itthon nálunk....az első út a mienk Norbival! Pffffffff....nagyon elkesritenek ezek a dolgok! Hogy még most sem történhet úgy, ahogy Én szeretném......de megfogadtam, ha ma erősködik kiverem a balhét, ha nem fogja megérteni eljövök!
Tudjátok próbáltam eddig nagy türelemmel lenni iránta, de a 200ik normális magyarázkodásom után elfogyott a türelmem......