Jó reggelt!
Mizu? Hogy aludtatok?Este már nem jöttem vissza, aput már megműtötték akkor, levették a lábát

De jó hír hogy nagyon jol viseli és egész jo kedve van

Ugyhogy mostmár elszállt minden aggodalmam effelől, télleg csak a babámra fogok koncentrálni

És ő is nagyon várja már hogy kinnt legyen a 6.unoka
Ti mit csináltok ma? Megy valaki valamerre?
Én már tul vagyok a zöldségesen,husbolton mert korán szeretnék főzni és Atti is most ért csak rá elvinni. Megy egy adag mosás, konyhát már kitakarítottam ( marha egy világ van reggelre ).
Mit főztök?
Iceberg:én nem tudom keverik e avagy sem a tejet, de én tuti nem adnám a gyerekemnek másét! Nem tudom mért, lehet ez csak az éán hobortom de nem! Ha nincs akkor nem adom másét se

Viszont azis igaz lehet amit mondasz hogy nem jo az a tej ami már ugymond"idősebb"
Hát játékot vonatosat marha nehéz találni

Pedig tavaly kapott és nem találok olyant de még a honlapjukon sem... De rendeltem egy hasonlot itt megnézheted ha érdekel:http://www.regiojatek.hu/termek-29214-vonatpalya_hangu_zenevel_fy.html
Kfmares: hát ezek a görcseid remélem semmi olyat nem jelentenek még ...

figyelj oda magadra nagyon, é szerintem picikét pihenj el. Sajnálom hogy rosszul keltél megint

Amugy nálam pont anapokban volt hasonlo ha emléxel, a derekam. De azota semmi. Bizzunk benne h elmulik nálad is.
Mók: nem baj az ha nem kell szivot használni. Lehet épp annyi tejed lesz amennyi kell. Nem biztos hogy tejtultengésben leszel
Sissy:akkor értem már mért tartanak ilyen sokáig a burkolómunkák. Hát sajnálom nagyon. Az azért jo hogy rendben az NST-d, de mért nem kérdezted meg előtte hogy lesz e vérvétel

Vagy tőlünnk....Mindegy mostmár tudod. Figy, mondtad hogy vizesedsz, neked is belevág a bokádba a zokni??Mert nekem néha már nagyon durva.
Kri:muszáj a nagyobbakat is kicsit elkényeztetni, de csak mértékkel hogy ne az jöjjön le hogy valamiért.....Mert lehet még ezt fogják gondolni. Jajj fene nehéz ez igy

Akkor hogy értékelik ki az Nst-t?
Etus:Julinak jobbulást, reméljük hamara felgyogyul.
Cherryke: Lehet hogy attol hogy előbb jön a baba még lesz tejed. Nekem is csordogál miota. Ez nem mindenkinél van, de több mint valószinű neked is termelnek valamennyit a tejmirigyek.
Kata:mi nincs rendben Noel papirjaival?Látom már várod a kövi topicbabát

Hát még én....
Tünde:nem untattál egyátalán,jo tudni mik vannak.nem semmi ez a hercehurca de azért reméljük megoldodik majd minden hamarosan...Nst-n pedig majd ma kiderül volt e a görcseidnek aköze a babudhoz. Majd gyere ám!