Sziasztok!
Először is, üdv az újaknak!
kilók: még nem álltam mérlegre, de a kismama ruháim már nem jók, a régiek meg még nem jók...
Dia! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Áron tényleg kész kis pasi már! Én is imádok aerobicozni, egyetemen azzal váltom ki a tesi félévet! Dance aerobicra járok.
Minden baba nagyon nagyon gyönyörű, élvezet nézegetni a sok sok képet!!!
Évi, Tünde! Nekünk is van olyan, hogy Bence csapkod, sír, dobálja a cicim és pár napja jöttem rá, mi a gond: ilyenkor vagy bántják a pociját a szelek vagy egyszerűen csak büfiznie kell!! Ilyenkor felveszem, büfizik is egy jó nagyot, megnyugszik, visszateszem cicire és vígan eszik tovább!!!

Utána már semmi gond
Ircsi! Az a "daddy is a rockstar"-os kép egyszerűen haláli!!!
Én nem tudom, mitől, de tegnap este fél 10-től hajnali 5-ig aludt a kisfiam!!!

Örülök neki nagyon, mert végre én is kialudtam magam, de nem gondoltam volna, hogy ennyit fog aludni

. Aztán ettünk, majd a mellkasomon még aludtunk fél 8ig.
Viszont megijedtem! Mert úgy találtam a kiságyban, hogy teljesen bebújt a takarója alá!! Kapott levegőt, de megijedtem, hogy hol van, ki se látszott alóla, csak a hangját hallottam!
Évi! Bencének annyira nem tetszett a fekvőhordozás, ő szereti ha keze-lába járhat, így mi az elől ültetett pozíciót használjuk majd, csak még barátnőm megmutatja, pontosan hogyan kell megkötni így a kendőt.
Ircsi! 6 hetes babát szabad így -elől ültetett pozícióban- hordozni? A kendőt fel lehet a tarkójáig húzni, hogy tartsa a fejét. Bár, egy korábbi képen láttam,
Szilvi te Tivát így hordozod, nem?
Szilvás! Jó, hogy megint ennyit tudsz jönni, én is igyekszem ám!

Bendének pedig jobbulást!!
Csillag! Nekem sincs jogsim, de szeretnék!!! Mert akármi van, mégiscsak könnyebb, gyorsabb bejutni Veszprémbe kocsival, mint busszal! Nem nehéz ám, nekem már nagyjából megy a kresz!
Clarika! Mi hasfájásra használjuk az általad ajánlott cseresznyemag párnát

, és Espumisant (reggel és este kap 5 cseppet), de azt már csak 1 hétig, tornáztatjuk, pocakmasszázs. Utána váltunk, barátnőmtől kaptam FLP aktivátort, náluk elmulasztotta a kislánya hasfájását, én is reménykedem. Egyébként vannak jobb és rosszabb napok. Valamikor segít csak a tornáztatás, valamikor bármit csinálunk, semmi se jó. De mindjárt itt a 3 hónapos kor, és elmúlik reméljük. Csak hát nagyon sajnáljuk szegénykét, amikor erőlködik és nem megy és nem tudunk segíteni, ilyenkor szívesen átvenném a fájdalmát!!!