A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Jó reggelt lányok !!!!!!!!

Rövid leszek írtam nektk g-re ha van időtök olvassátok el nem sok csak pár mondta . De nekem nagyon fontos .

Köszi sziasztok most mennem kell !!!!!!!
Vendég

Reggeliben:

2000 FT-ból készítenek olcsó ebédet.... :shock:
Ha mindennap 2000-ből főznék, akkor csak a főtt kaja lenne egy hónapban 60 000, meg mellé a reggeli, meg vacsora....hmmm...

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Vanilla, irtam gébe.

Clári. Jaja, biztos már megint vmi okos főzött. próbálná meg gyed (pláne gyes) mellett csak 60-ból az ebédet. A többi kajálás meg fényevés...És akkor még nem fűtött, lakott, fürdött, öltözött/öltöztette a gyerekét...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

szilvás76

sziasztok!

hallásvizsgálat megvolt, minden ok... gyermekem fél 6-kor evett, de nem akar ébredni, úgy bealudt a kocsikázástól...

Évi én többnyire két mellből etetek, általában csak éjjel van annyi, hogy elég egy cici... viszont pár napja beállt a kisasszony a 90-110- es intervallumra.... nálunk csapkodás és tépés akkor is szokott lenni, ha zavarják a szelek...

amúgy egyet értek az előttem szólókkal: magánügyben ne itt vitázzatok! köszi! ;)

kilók: induláshoz képest még van rajtam 5 kg, az optimálishoz képest még plussz 5... (eleve 5 kg felesleggel indítottam a terhességet :( )

gyönyörűek a babák!!!! még képet!!!!!! méééééééééég!

Kép
gtunde75

Sziasztok.
Egykézzel írok így nézzétek el a hibákat.

Ma i nap sem lesz lehet könnyebb mint a tegnapi,sajnos nincs segítségem páromnak most nincs ideje mert apeh ellenőrzésük van így is hajnalig dolgozott,most reggel korán ment.Fáj a hasa is Lilinek és szerintem a tej is kevés neki infacol szart se ér,adni akartam neki mecsek teát erre öklendezni kezdett tőle és kijött a nehezen összeszedett tejcsi is,tápszer pótolnám,de ami van milupa HA talán ez a neve nem kel neki öklendezik tőle,aludni is nyugtalanul alszik mocorog közben este 2,5 kell enni,mivel nem tudok aludni tejem se sok van főzni sem tudok enni is szendvics van most ami nem éppen igazi,megint fel kelt letettem,ennyi volt az alvás mindjárt üvölt,tegnap felhívtam a védőnőt és mondta ha éhes lenne megenné a tápszert de nem eszi meg pedig éhes volt,igy meg eszik valamennyit alszik 20 percet kézben és éhes megint és mellé még a hasa is fáj,szerettem volna reagálni mindenkire fogok is,majd később de most szerintem nem fog menni mert kezdődik már reggel kis írtam magam!!!

Próbálok reagálni hátha marad!!!

Dia nem semmi mindent kel megoldanod kocsi jó,hogy tudtok menni így nehéz lenne ha babakocsival kellene!!Lili nő igen már 4 kg eszik éjjel nappal már 1kg hízott egy hónap alatt.

Szilvás jobbulást a fiadnak sajnálom,akkor neked sem könnyü a helyzet a kiscsajjal.eldöntöttem most már én is fogom vinni szokja a levegőt is folyton itt vagyunk bent a négy fal között sajnos.

Tünde Lili ia alszik a kocsiba csak el kel telni egy kis időnek tejcsi nekem is termelődik ha eszek meg nyugodt vagyok csak igy nem megy a táppot meg nem eszi meg.Zoé is hasfájós nekünk eddig nem sok minden segített infacol,tea,magpárna semmi...

Clarika megértem nem akarsz még volán elé ülni majd szépen lassan bocsi de elfelejtettem a balesetet,réka szépen gyarapszik.

Limo előre rakod be nekem légzsákvan oda nem lehet a hordozót betenni nem????és nem tudom ki lehet-e kapcsolni szerintem nem nem tudom...

CSILLAG NEM LEHET EGYSZERŰ NEKED,JOGSI JÓ NAGYON ÉN NEM IS TUDNÉK ELINDULNI BUSSZAL drágám ordít folyton(bocsi caps lock)

Ircsi igazad van mi is csak tfetrengtünk de ugy sem maradt ölben egy darabig és a mai nap is ilyen lesz szerintem,az jó ha kikpcsolódtok rá fér mindenkire!!!

Mennem kell!!!!!!!

Évi sajnálom a helyzeted de legalább van tej a másik ciciben,köszi az esti smst!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Először is, üdv az újaknak! :wink:

kilók: még nem álltam mérlegre, de a kismama ruháim már nem jók, a régiek meg még nem jók...

Dia! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! :wink: Áron tényleg kész kis pasi már! Én is imádok aerobicozni, egyetemen azzal váltom ki a tesi félévet! Dance aerobicra járok. :wink: :wink:

Minden baba nagyon nagyon gyönyörű, élvezet nézegetni a sok sok képet!!! :wink:

Évi, Tünde! Nekünk is van olyan, hogy Bence csapkod, sír, dobálja a cicim és pár napja jöttem rá, mi a gond: ilyenkor vagy bántják a pociját a szelek vagy egyszerűen csak büfiznie kell!! Ilyenkor felveszem, büfizik is egy jó nagyot, megnyugszik, visszateszem cicire és vígan eszik tovább!!! :wink: Utána már semmi gond :D

Ircsi! Az a "daddy is a rockstar"-os kép egyszerűen haláli!!! :lol: :lol: :lol:

Én nem tudom, mitől, de tegnap este fél 10-től hajnali 5-ig aludt a kisfiam!!! :roll: :roll: Örülök neki nagyon, mert végre én is kialudtam magam, de nem gondoltam volna, hogy ennyit fog aludni :shock:. Aztán ettünk, majd a mellkasomon még aludtunk fél 8ig. :)
Viszont megijedtem! Mert úgy találtam a kiságyban, hogy teljesen bebújt a takarója alá!! Kapott levegőt, de megijedtem, hogy hol van, ki se látszott alóla, csak a hangját hallottam! :oops:

Évi! Bencének annyira nem tetszett a fekvőhordozás, ő szereti ha keze-lába járhat, így mi az elől ültetett pozíciót használjuk majd, csak még barátnőm megmutatja, pontosan hogyan kell megkötni így a kendőt. :wink:

Ircsi! 6 hetes babát szabad így -elől ültetett pozícióban- hordozni? A kendőt fel lehet a tarkójáig húzni, hogy tartsa a fejét. Bár, egy korábbi képen láttam, Szilvi te Tivát így hordozod, nem?

Szilvás! Jó, hogy megint ennyit tudsz jönni, én is igyekszem ám! :roll: :wink: Bendének pedig jobbulást!!

Csillag! Nekem sincs jogsim, de szeretnék!!! Mert akármi van, mégiscsak könnyebb, gyorsabb bejutni Veszprémbe kocsival, mint busszal! Nem nehéz ám, nekem már nagyjából megy a kresz! :wink:

Clarika! Mi hasfájásra használjuk az általad ajánlott cseresznyemag párnát :wink:, és Espumisant (reggel és este kap 5 cseppet), de azt már csak 1 hétig, tornáztatjuk, pocakmasszázs. Utána váltunk, barátnőmtől kaptam FLP aktivátort, náluk elmulasztotta a kislánya hasfájását, én is reménykedem. Egyébként vannak jobb és rosszabb napok. Valamikor segít csak a tornáztatás, valamikor bármit csinálunk, semmi se jó. De mindjárt itt a 3 hónapos kor, és elmúlik reméljük. Csak hát nagyon sajnáljuk szegénykét, amikor erőlködik és nem megy és nem tudunk segíteni, ilyenkor szívesen átvenném a fájdalmát!!! :(

Kép

Kép
barbcsi

Pocifájás általában este 5 után jön, sajna menetrend-szerűen. Függetlenül attól, mit eszek, mennyit büfizik Eni, volt-e kaki vagy sem... Tök mindegy.
És most is cicin lóg. Épp elmúlt egy pocifájás...

Barbcsi, változó, hogy mennyit tudok jönni. Ha Bende rosszabbul lesz, akkor megint sehogy...
Most is félkezezek, meg mesét nézünk, ágyból... De egyre csúnyábban és sűrűbben kööhög... Az orra is folyni kezdett.... Bakkkkkkkkkkkkker. :-(

szilvás76

Bévi! Nyugodj meg!!! Lilinek nyugodt anyukára van szüksége, ha érzi, hogy feszült vagy, persze hogy még jobban sír! A házimunka megvár, Lili a legfontosabb!!! Én maximalista voltam mindig is, de Bence megtanított rá, hogy nem lehet mindig minden tökéletes, úgy túl unalmas a világ! :D :wink: Én is mindig mindent jól akarok csinálni, de nem lehet! Ezt el kell fogadni, különben belefáradsz és csak tönkreteszed magad! Látod anyukád segített neked! Ez az idő most arról szól, hogy Lilivel megtanuljátok egymást, és hogy általad megismerje a világot!

Tegnap elolvadtam teljesen, még a könnyem is kifolyt, mikor Bence átölelt! :roll: :wink: Mostanában azt játsszuk, hogy gügyögünk egymásnak, ő utánoz engem és közben vigyorog teli szájjal. :D 8)

Ircsi! Most már én is kezdek rájönni, hogyan lehet egy kézzel csinálni dolgokat! Kezdek belejönni, az ember feltalálja magát egy idő után. :wink: Mi is szoktunk -főleg nyűgösebb napokon- összebújni a nagyágyban és csak úgy lenni. :roll:

Bévi, még a babakocsizásról: Bence azt nem szereti, ha megáll a babakocsi, akkor kb. 2 perc múlva elkezd elégedetlenkedni, hogy tessék már tolni. :lol: :lol: És ha elindulunk, akkor az első 5-10 percben mindig sír, de nem fordulunk vissza, megyünk tovább, és utána el is hallgat, el is alszik a babakocsiban. Néha megnéznek minket, hogy "csssssss"-sögünk, baba sír, (egy néni már meg is kérdezte, hogy miért sír, mondtuk neki a babakocsizás első perceiben mindig ilyen :D) de aztán abbahagyja, és minden ok, csak nem szabad megállni. Ha Veszprémbe megyünk vagy c@r idő van, akkor autóval megyünk és hordozóval. Akkor alszik útközben. Ha az anyósülésre teszed, akkor a légzsákot ki kell kapcsolni!!! Szerintem hordozókendőt megpróbálhatnád te is!!! Igaza van Évinek, segít sokat! :wink: Plusz egy csomó boltba nem is tudnék bemenni babakocsival, már az ajtóban elakadna, hordozót cipelni nagyon nehéz (főleg, hogy Bence már 5 kg :shock:), és szeret a hordozó a lábamnak csapódni :?... És ahogy sokan írtátok, az útviszonyok néha lehetetlenek még terepjárós babakocsival is...

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás! Sok sok gyógypuszi Bendének!!! Tényleg "nagyon okos", aki betegen viszi a gyerekét oviba... :evil: :x Pocifájás nekünk is hasonló, hogy általában délután 5 és este 8 között van a kritikus időszak! De a védőnő azt mondta, hogy általában ebben az időintervallumban nyűgösebbek is a babák! És tényleg bármit csinálunk, nem segít. :( Pedig én aztán nagyon odafigyelek arra is, mit eszem, ez se lehet gond. Reménykedem, hogy hamar túlleszünk ezen. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt!
Tegnapi napot is végigaludta a drágám. Ma 11-től 6-ig aludt, utána szopi és ismét alvás 8-ig.

Nagyon aranyosak a babák!

Tina, 92-ről 67-re ez szuper! Gratulálok!

Ircsi, bowling. Katus is volt?

Bévi, próbáld ki a Nestlé Beba Pro 1 tápszert. Talán ezt elfogadja!
800 FT körül van receptre

Este voltunk nődokinál, minden rendben van. Persze kérdezte, hogy hogyan védekezünk. Mondtam, hogy kösz, de nem kérek semmit. Örülnék, ha a kistesó spontán összejönne és nem kell a BMC-be visszamenni. De azért várunk még egy kicsit ezzel.

Én még nem autóztam Lilivel, férjem nagyon félt, inkább elvisz minket. Ma is együtt megyünk uh-ra.

Nekem szerencsém van a ruhákkal, minden régi jó rám. :D Ugye 49kg voltam és most 51,5 vagyok. A hasamon van, most úszógumi, de most elkezdek tornázni és remélem az is lemegy.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tomi most bealudt mélyen...de mennünk kell tanácsadásra...
Lányok,ülőfürdőt csak az orvosi ellenőrzés után szabad?Mert ma lejár a 6 hét...

Barbcsi,értem,én a hétvégén megyek kötéseket tanulni még,Tomi szeret begubózni így bejött a fekvehordozás,bár már lassan nem fér bele.

Hát,megpróbálom legközelebb a böfiztetést a szopi közbeni balhénál..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi. Most a HUMANA Starta HA-t adom Eninek, Bendénél a Milupa Milumil HA START-ot. Ették simán. Lehet, másik tápi beválna. Nemtom.

szilvás76

Szilvás Bendének jobbulást, küldök gyógypuszit :D MMs: szuper! Nagyon édes!

Bévi okos a védőnő :? :twisted: szerintem próbálj meg másik tápszert. Sajnálom, hogy nehéz neked, de bele fogsz jönni :wink:

Barbcsi köszike :)

Tünde örülök, hogy minden rendben! Zoéról kép?

Évi szerintem már fürödhetsz kádba (én utálok belefeküdni/ülni) :wink:

Megoldódott a dilemma: Áron a jövő héten kapja az oltást, úgyis akkor tölti a 2 hónapot :) Így a kecskének és a káposztának sem lehet egy szava sem :lol: Áronra majd anyósom fog vigyázni amíg mi kirándulunk :D

királylány

Küldök még1et. Nem tudom a szgépre tölteni, ez most a kedvenc... ;-)

szilvás76

én csak úgy szeetek fürödni, ha nem zavar senki és semmi. vagyis nem kell kiugrani a kádból. ha ezt nem tudom "biztositani", akkor bele sem kezdek, csak egy gyors zuhanyt nyomok, de nem baj.

hehe... Már 10 hónapja nem fürödtem. :D :D :D :D :D :D :D :D :D ez de vicces igy... és még büdös sem vagyok :wink: :) 8)

szilvás76

Szilvi tündéri :D

Bende jó sokat járt akkor oviba :? Remélem hamar rendbe jön.

királylány

Még a mail-re sem válaszoltam :oops: igyekszem pótolni mulasztásomat :)

királylány

Szilvi és ismét egyetértek ag-én írtakkal :D Pontosan ugyanez jutott eszembe :lol:

királylány

tönkrement a telefonom, egy másikat használok, ennek meg nincs meg az adatkábele... grrrrrrrrrrrr... :shock:

ovi. na ja.. pedig most AKART menni. A jövő héten Mihály napi vásár is lesz...
tegnap szülőin elkapta az ovónő a szülőket, hogy betegen nem fogja beengedni a gyerekeket, illetve haza fogja őket küldeni...már ovónéni is kezd kidőlni... Én értem, hogy dolgozni kell, de a gyerek nem számit az ilyen szülőnek?
A többi kisgyerekről nem is szólva, akik aszthmások vagy Krupposok. Nekik egy kis takonykórtól fulladozás jön... Elnéztem Anyukákat tegnap... hááááááááát... :roll:

szilvás76

Úgy látom nálatok mostanában a műszaki kütyükre rá jár a rúd....

Ovi: hát igen. Volt már, hogy Bence is ment náthásan. Ilyenkor ősztől mindig folyik az orruk sorban. :? Itt lázasan nem lehet vinni. Meg azt mondták, ha nem lesz bejelentve a gyerek akkor hazaviteteik, mert nem lesz kaja neki.
Nekünk a dokinénink 10.30-tól rendelt régen pénteken, így 10-ig nem tudtam odaszólni megy e a gyerek hétfőn vagy sem....ezt mondtam is nekik akkor.

királylány

Nálunk, ha reggel 7-ig szólok, hogy beteg, akkor kihúzzák már aznapra. Igy én megelőlegezem, hogy megy, ha mégsem, akkor odaszólok...

szilvás76

Itt nincs ilyen. Már nem tudják lehúzni. Csak azt nem értem miért nem. Szerintem délig simán beleférne, hogy lemondjam másnapra... :roll: No de mindegy, mert most 2 évig nem lesz gond. :D Áront be kellene íratni a bölcsibe.....csak mindig elfelejtek a bölcsi felé kanyarodni....

királylány

Szamóca Mátéjának boldog névnapot!

Ezt már reggelről akartam írni....

királylány

[quote="királylány"] írta:királylányZoéról kép?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
gtunde75

Megjöttünk,tanácsadáson minden rendben volt kivéve hogy álmából kellett felébresszen :evil: :evil:
3920 gr,55 cm. Holnap jön a védőnő is.

Akkor ma este kádban fürdök :wink: :wink: én is csak nyugiban szeretek,de este apa vigyáz majd rá...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Ha Katus végez egy cicivel, átteszem a másikra is... ha akar eszik még abból is, ha már jóllakott, akkor nem... Szopi közben szokott pihenőt is tartani---böfiszünetet.
Én ebben nagyon rugalmas vagyok... :wink:
Így mindkét mell folyamatosan stimulálva van!

Bévi
Lili érezheti a te feszültségedet is!
Küld el hozzám egy kicsit a leányzót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Én már kenguruban is vittem Katust :oops: :wink:

Dia
Jó kirándulást!
Bence lelkének is jó lesz ez így :lol: :wink:

Fürdés
Valamelyik nap beültem a kád melegvízbe... Katussal... nagyon élvezte :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Nagyon édes!

Szilvás
Jobbulást Bendének!

Woody
Vittük Katust is. Elnézelődött, szundikált a hordozóban, akadt, aki hurcikálta a popsiját...
Anya lelkének jót tett a kimozdulás :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Tünde
Egyforma a szék :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,sőt,nekünk is ilyen székünk van :wink: :wink:
Azért csak 1 mellről etettem,mert nem akartam hogy túl sok előtejet igyon vagy csak azt :oops: hamar elfárad,bealszik...
Kádba én is be akarom majd venni magam mellé idővel :lol:

evilany

Évi
Emlékeztem rá, hogy nektek is ilyen széketek van :lol:

Szopi by Ircsi
Elkezdjük 1. cicivel. Amikor abbahagyja, kicsit pihenünk, böfizik...utána visszateszem. Ha már nem jön tej (látszik, hogy szív, de nem nyel)... átteszem 2. cicire. Abból is iszik, ha kell neki... aztán még megy egy kicsit 1. cicire...
Ha olyan 2 órán belül kér megint, akkor először 2. cici...
Így mindkét cicinek jut elegendő inger... és a tej nagy része (kb. 70-80%) szopi közben termelődik!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szia Napocska,Téged is tisztába tettek? :)

Kép

6 ft-ért vettem neki:
(franc,rá kellett licitálni :) )

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.09.21 15:39-kor.

evilany

Ircsi,és akkor mennyi ideig tart egy szopi?(csak kiváncsiságból)

evilany

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,és akkor mennyi ideig tart egy szopi?(csak kiváncsiságból)

Olyan 30-40 perc... van, hogy több, van, hogy kevesebb....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvás!.....Bendének jobbulást!

Dia!.....Jó kirándulást! Mi hétvégére terveztük (tervezzük), de megint esőt mondanak. :(

Bévi!.....Fel a fejjel...tényleg jobb lenne, ha picit nyugodtabb tudnál lenni (ajaj, bagoly mondja), de komolyan, tegyél félre mindent és csak Liliz.

Az elmúlt hétvégi fő programunk:
Kép

Kint alvós ébredés után:
Kép Kép

Palacsinta sütés közben:
Kép

Évi!....Tök jó a ruci....nekem még nem sikerült 1 ft-os aukciót kifognom.

Nálunk a kajaidő kb. 20-25 perc, a 120-130 ml (cumisüveg) és min. negyed óra a böfi. Ez éjjel is! Néha éjjel kibír 4-4,5 órát, de még így is baromi keveset alszok, de azt hiszem már megszoktam. Néha van 1-1 nap amikor kipurcanok, ilyenkor még arra sem ébredek fel ha sír :( ilyenkor Apuka van szolgálatban.

Ui: Néha azért sárgák a fényképeink, mert narancsszínű a függönyünk, és ha süt a nap ilyen lesz!
limo73

Limo Bercibó is zabálnivaló!Olyan jó látni ahogy kinyílik az értelmük ezeknek a csöppségeknek! Egyre többet látnak,tudnak...

Irrcsi végülis nálunk is gyakran 25-30 perc.

Pécsiek,akkor a tali mikor,hol legyen? Csillagnak(és nekem is) jó a hétfő,szerda,péntek(jövő hét)

evilany

Évi nekem a hétfő jó vagy a csütörtök... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi!
Megjön Anti edzésből megkérdezem tőle mikor dogzik.
De ha jól tudom, Hétfőn dogzik.....

Szopi:
Nálunk nappal mindig 30 perc.
Éjszaka 10-15 perc. (ami inkább hajnal: fél5 vagy fél6)
Mindig csak egy mellből kap.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Lotion! Üdv itt is! Ritkán jársz az ikresen!

Clárika! Noémi is ilyen súlyú, és csak 10-et hízott a múlt héten! Hát vigyát a vonalaira :D

Testsúly: kg-ban rendben vagyok, némi mínusszal jöttem ki, de a családom már visszahízlalt. A gatyáim rám jönnek, de a hasam még nem igazán "kocka" :lol: . Még nem voltam kontrollon, és császár után nem mertem saját szakállra elkezdeni tornázni, pedig ilyenkor már szoktam. :( Remélem azért még fogok alakulni! Amikor nem ikreket szültem, akkor némi plusszal jöttem ki, de a szoptatás alatt leették rólam a fölösleget! erre neketek is van esélyetek!
Ircsi! Mi az a met?

Pelus: nálunk libero 2-4 jó, mostmár Joni nagyobbat kap, ez egy ajándékba kapott noname pelus (macipel vagy mi?), Noémi éjszakára kap ilyet, Joni napközben is, de csak néhány napja. -nem állítom, hogy soha semmi nem folyik ki, de igaziból nem jellemző.

Volt még vmi téma, de elfelejtettem :( ez már a kor :(

:lol: Claire
claire

Akkor eddig a hétfő a nyerő...jöttök ide,vagy zavarnak vkit a cicák? (ki tudom őket csukni)

evilany

[quote="evilany"]A írta:evilanykkor eddig a hétfő a nyerő...jöttök ide,vagy zavarnak vkit a cicák? (ki tudom őket csukni)

engem nem zavarnak! sőőőőőőőőőt! tartozom nekik egy dögönyözéssel úgyis! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi!....Én Tomit szoktam csodálni, hogy mennyire nézi a játékokat, és már milyen "régóta"
Annak meg úgy örültem, hogy végre lefényképeztem újra mosolyogva :D

Nekem is jó a hétfő, és a macskák sem zavarnak. Sokkal inkább az, hogy már a múltkor is akartam mondani, hogy bár szeretném felajánlani, hogy nálunk is lehet talizni, de nem tudom, mert olyan kicsi a hely, hogy egyszerre nem férünk el. Hiába sakkozok, hogy "kit hova lehetne tenni" sehogy nem jön ki :(
limo73

Akkor legyen a hétfő, mert a köv. havi beosztást még nem tudja a párom, s csak hétfőn dolgozik.

Limo!
Nem para, majd felváltva lesz Évinél és nálam ;)

Pár kép:

Apa fürdet
Kép

Figyelek
Kép

Kóma-manó

Kép

Szieszta apán
Kép

Clárika
Kép
clárika

Jah, meg most néztem, szerda UH és péntek ortopédia....

Clárika
Kép
clárika

Rékának azok a hatalmas szemek... gyönyörű a kiscsaj :!: :!: :!: ...valamelyik kispasi le fog itt csapni rá, és stipi-stopizza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Nagyon édes Réka! Az a haj.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo
Nagyon jó programotok volt :lol: :wink:

Claire
Met :arrow: metformin, gyógyszer, amit az inzulin-rezisztenciára adnak.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Képek nagyon jók, fiúk, leányok tüneményesek! :lol:

Limo Bercibónak az a vigyor :lol: annyira aranyos!
Ezt a kirándulást még májusban/júniusban szerettük volna, meg is volt szervezve minden aztán a rosszidő miatt elmaradt. Most pótoljuk. Nem megyünk messzire, ide az egyik kis faluba. Van egy használaton kívüli ovoda, ott leszünk, oda lettek szervezve programok a gyerekeknek. Kapunk ebédet is.

Tünde köszi :lol: :lol: :lol: Kis édes! Vöröses a haja? :) Nekem az nagyon tetszik!

Ircsi Katus is nagyon aranyos így ujjával a szájában :)

Évi Tomit is csak dícsérni tudom :D

Réka meg egy igazi csajszi! Azok a szemek na meg a haja! :) Gyönyörű kislány ő is.

Tina neked meg gratula a fogyihoz! Remélem a jutalmad egy kerekedő pocak lesz benne egy csöppséggel :D

Áront tegnap ciriztem (simogatás és csiklandozás egyben) olyan édes volt tele szájjal hangosan nevetett. :lol:

Bencét is meg kell zabálni, azt mondta tegnap a tesójának: egyem meg a kicsi szíved! :lol:

A régi ruháim mind rámjönnek, mérlegen már régen álltam, de van egy nadrágom ami rögtön szűk lesz ha felszalad 1-2 kg, na felpróbáltam és jó rám :lol: 8)
Tervezem az aerobicot amint lehet, de amíg ennyi tejem van addig nem ugrálok.

Barbcsi én step aerobicra járok és a kick-box-ot kezdtem el a terhesség elején. Mire belejöttem addigra kiderült nem vagyok egyedül :lol:

Szép napot!

királylány

Jo reggelt Mindenkinek!

Gyonyoruek a babak!!! Mindenkie. Olyan jo nezegetni oket. Neha irjatok, hogy tesztek fel kepeket a g-re, az mi? (pl a multkori pecsi talirol)

Tegnap nagyon nyugos napja volt Babomnak. :( Ejfelkor mar nem "birtam" tovabb, kifogytam minden altatasi otletbol, beraktam a babakocsiba, jol bebugyelaltam es kivittem a levegore. Ez bejott. :lol: :lol: Aludt is mostanaig, persze azert ebredt kajcsizni.

Tudom a bukas normalis dolog, de tegnap minden cicizes utan csinalta es eleg sok visszajott. Eddig ilyen meg nem volt, mitol lehet ez??? :shock: :shock:
nklari80

Jó reggelt
Annyira nem volt jó,3x is evett,meg volt hasfájás is 2x,de hát ez van!Most az ágyában gőgicsél a játékoknak :lol: bár lassan megunja.

Akkor hétfőn itt nálunk,címet küldöm pü. Szuper lesz!! :wink:
Limo ezen ne aggódj egy percig se.

Dia,Áron már nevet,de jó,Tomi még csak álmában mosolyog,meg a cicinek félálomban.Alig várom az igazi mosolyokat!
Bence édes :lol: :lol:

evilany

Most reggel zsipp-zsuppoltam vele, lengettem a karomban miközben mondtam a mondókát, hangosan nevetett. :lol:

Évi csak tegnaptól mosolygósabb/nevetősebb (még csak kicsiket nevet ám), eddig jól meggondolta mosolyogjon-e :wink:
Viszont nem igazán gagyog....

királylány

Jó reggelt!
Évi
Most majd hozzád csengetek ;)

Clárika
Kép
clárika

Dia de jó,alig várom már itt is a kacajokat!
Clari,OK :)

Etettem,most altatok,remélem...zuhanyzok...anyukám vasal...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: