Jó reggelt a kismamiknak!
Benézek, bár még korán van de neki akarok állni főzni hamar mert már csak ma tudok apunak kajcit vinni, holnap műtét

Csimálok rakott krumplit,házi füstölt akadékkal

meg zöldbablevest. Pár dolog még hiányzik hozzá remélem hazaugrik a párom azt elvisz boltba. Ugyanis a lábam ugy be van dagadva...elég mennem.
És eljött a 39

Bár jelentene is valamit..... De mondtam én hogy tulmegyek még a 40.-en is ugyhogy ne tőlem várjátok a 2.topicbabát
Mók: ezek a sulyok és méretek csak átlagméretek, lehet pl a babád mondjuk most csak 2.8kg. És a méretei sem akkorák. De ez igy amiket leirtál méretek teljesen rendben van a korhoz képest. Nekem a 34 hetesen 2480gramm volt. Szerintem ez marhaság, eltelt 5 hét akkor már 4 kg??

nem hinném. Ilyenre nagyon ne adj!Méhszáj nyitva:semmit de semmit nem jelent!! Vagyis lehet csak nálam nem....
Kata:te csak ennyi ideig használtá betétet? Én ugy emléxem vagy 2 hétig jön bőven. Vagy eztis embere válogatja?

Amugy az igaz egyszerűbb ilyenkor csap alatt langyos vizben lemosni ezt a fajta kakit ami először van. Mert abból csak kenyeszelés van nem?
Ceyla:nem gond lényeg hogíy mostmár megvagy

ez nem semmi a császárok aránya abban a korházban. Nem mondom attol meg jol megijedtem volna ha mellőlem visznek valakit műtőbe, de remélem te nem paráztál be? Volt elég elfoglaltságod akkor bőven, de nem is csoda ilyenkor már a vége felé-......pörög az agy mi az ami még kel meg itthonra is.
Jah, még el nem felejtem: Kata, ha még átirnád a táblinkat( a várandóssat:-) ) akkor javitsd ki léccive a nevet: Kiss Vivien Bianka. Apunak nagyon tetszik a Vivi és szeretnék a kedvében járni
Sissy:nagyon nem maradtál le

Ez ugy 2 napos dolog akkor találtuk a ki a nevet, vagyis apu.Majd gyere a védőnői hirekkel! Jah amugy lehet áll át a szervezeted

azt meg énsem tudtam hoy nst/ctg két külön fogalom
Cherryke: sajnálom hogy beti vagy, gyogyulj meg minnél hamarabb!! Meg igyál fini teát. Én vettem egyik nap ezt a lipton piramis teát. Nagyon finomak, és ezis jot tesz nem csak a hársfa meg a gyogyteák. Csak meleg legyen
Gira: rakd be amit te olyannak gondolsz és ha szükséged lesz valamire beviszi a párod neked a s babab szekrényéből. Én magam nak ugye betettem ami kell, de a babáét csak összekészitettem majd behozzák. Tettem 2 rugit,3bodyt,2kissapkát, meg egy ilyen garniturát alsó felső.Ennyi.Na meg pelust (bár azt több helyen adnak) popsikrém,textilpelus,cumisüveg,cumi.
Képzeljétek azt olvastam hogy erős hátfájással is jelentkezhet a szülés. Hát nekem tegnap megvolt,de olyan hogy fel kellett állnom és előre sugárzott a fájdalom a pocimba

de aztán meg elmult. Ezt csak azért irom hogy igyis kezdődhet.
Bocs elég hosszura sikeredtem, majd még benézek nekiállok a tennivaloknak