Bari! Momelcsivel nem mertünk senkit megszólítani pénteken, de ugye, mi megismertük volna egymást?!
Remélem, a babulonod már kezdi befészkelni magát!
Mindenkinek Te szoktad küldeni a babaragacsokat, azt hiszem, még épp időben küldöm Neked:
Szimba! Mi újság Veletek? Hogy sikerült a múltkori seregszemle? Mikor indultok újra? Apánknál vagy máshol? Drukkolunk ám nagyon!
Leeda! Milyen volt az első napod a munkahelyeden? Hogy vagy?
Vivi! Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy inkább lombik, mint műtét! Úgy tudom, hogy lombikkal ilyen esetben van a lehető legnagyobb esély a sikerre!
Sajó! De jó, hogy jelentkeztetek!

A tüszőhelyzetről várjuk a híreket!
Micikém! Ti is indultok hamarosan, ugye? Olyan sokat gondolok Rád! Puszillak!
Nyuszika! Nekem is 6 tüszőm volt, és nálam is bizonytalan volt egy kicsit Apánk, hogy a megfelelő időben lesz-e a punkció! Kívánom, hogy Nálatok is minden legalább így sikerüljön, mint nálunk!
(A D-napról én is olvastam! Nagyon jó lehetett! Jó lenne valamilyen formában megismételni!

)
Monilla! Neked mikor lesz a punkció? Mi volt a mai UH-on? Nagyon drukkolok Neked is!
Szélkisasszony! Drukk a holnapi konzultációhoz!
Mné! Milyen vizsgálataitok hiányoznak? Remélem, minél előbb indulhattok!
Csuti! Gratula a két babóhoz!

Otthon leszel az elkövetkező hetekben? Most már fogsz tudni gyakrabban jönni, ugye?

Hiányoltunk!
Mi egy gyönyörű 8,6 mm-es babócát láttunk a pénteki ultrahangon! Én a szívhangot nem láttam rendesen, mert minden levegővételnél megmozdult egy kicsit a hasam, és a kép is az ultrahangon, de Apánk és a férjem látták, hogy dobog a kis szíve, és nekik elhiszem!

Apánk kérdezte, hogy nem bánom-e, hogy nem került elő a másik babó, én meg elkezdtem nevetni, hogy dehogy bánom, bőven elég, hogy ez a babóca teljesen egészségesnek tűnik! Persze nagyon örültem volna ikreknek is, de ez nem kívánságműsor… Egyébként meg az, hogy 1 vagy 2 baba, az minimális különbség, ahhoz képest, hogy 1 vagy egy se.
Na meg annyira élveztem most a lombik minden pillanatát, hogy ezer örömmel megyek majd vissza 1-2 tesókáért…