A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok, igen, ma reggelre el is múlt. Persze lassan már nincsen ép bőrfelület a hasamon a sok pöttytől...:) A munkahelyemen a becenevem Pötyi, évek óta :) Lehet, emiatt :)

Na, abban segítsetek még kérlek, hogy a Gonalról honnan tudom, hogy elfogyott? Mert a Gonal 900 ba van még, de szerintem csak 1 egységnyi. Kaptam Apánktól pénteken Gonal 300-at, abból adtam be ma reggel, mert abban tuti megvan a 2 egység. De ahogy elnézem, most van 2,5 egységem, nem tudom mire elég.... De a lényeg, honnan lehet tudni, hogy már nincsen meg a 2 egység? A tájékoztató szerint nem tudja az ember kihúzni a toll végét a megadott adagig...

Tapasztaltabbak, segítsetek kérlek.

Bari, laptető, csak jót jelenthet!!!!
nyuszika85

Laptetőőőőőőőőő, szupcsi :) ezt most megosztanám Leedaval és Csutival ;)

Nyuszika, sztem vidd be holnap a Gonalt és mutasd meg Déviszéknek, Ők megmondják,h mire elég. Lehet,h az egyikből egyet még ki tudsz majd nyomni a maradékot meg a másikból.
Amúgy nekem is maradt Gonalom :(

Szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

Nyuszi!
A gonalt valóban nem lehet tovább húzni, ha már nincs benne annyi egység. Egyébként ha összszámolod eddig mennyit szuriztál be,akkor meglesz, hogy menni van benne, ha jól tudom ( a puregonnál biztosan) picit túl vannak töltve, azaz kb.egy,max. 2 egységgel (25 az egység)... remélem tudtam segíteni..

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,
köszönöm a biztatást, jól jön :lol:

Bari,
köszönöm szépen a megosztott laptetőt!!! :D Remélem, már jobb a hasad, és nincsenek összehúzódások max. kis szurkálás. Egyébként szerintem ez még a punkciónak is lehet utóhatása, nekem legalábbis 3-4 napig fájt utána a hasam a sok szúrástól. :?
Nagyon szorítok! :D
leeda

Sziasztok, a múltkori UH-n egy lány felvetette, hogy szokás-e adni a dokinak pénzt punkció és transzfer után. Én azt mondtam, szerintem nem, én nem hallottam erről.

Ti hogy voltatok ezzel?
nyuszika85

Sziasztok!

Remek, hogy ilyen jó híreket olvashatunk! A háttérből drukkolunk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszkó!
A pen végét addig tudod kihúzni, amennyi lötyi van még benne. Tehát az adagolóról leolvashatod a még beadható mennyiséget. Ezt írja is a tájékoztató. Az beadandó adagból hiányzó részt a másik penből adod be. Kicsit elbíbelődsz a matekkal, de nem kell még egy pent megvenned!
Az egység mindenkinél más, nálunk például 1=75, ezt Dévisz ráírja a kezelő lapra! A mi beadandó adagunk 3, vagyis 3x75=225, ezt állítjuk be az adagolón.
Nem tudom Nálad mennyi egyenlő eggyel, ezért mondtam el a mi számításunkat.

Rólunk: Semmi érdemleges. Ma egy új ciklus 3. napján vagyunk, ennek a ciklusnak a 23. napján telik le a 90 nap TB várakozási idő. Tájékozódás céljából Jucus megnézeti az induló tüszőket, de szerintem már ki tudjuk várni a következő TB-s indulást.
Ma itt volt Sára, 5 és 1/2 éves barátném. Imádni való!

DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!
Sajo
sajo

Sajo!

De jó, hamarosan start!!!! Már tényleg nem kell sokat várni...
Jöhetnél gyakrabban....
Ez a Sára lány nagyon elvarázsol téged mindig, olyan jó olvasni, ahogy írsz róla! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok. Szerdán punkció. Kicsit elkeresedtem, mert az UH-kor Dévai nagyon jelezte nekem, milyen szépen alakulok, meg is nyugodtam, majd az asztalnál ülve kiderült, a legideálisabb időpont a csütörtöki punkció lenne, ami nincs. Ha várunk péntekig, akkor túlstimus leszek és lesz vagy 15 tüsző, lehet, hogy szét is durrannak, így meg van stabil 6 tüsző, amit szerdán le tud szívni. Annyi a baja, hogy talán ICSI-hez a 6 kevés (kisebbek is vannak, de Ő a 6 nagyból indul ki). Mert ugye ki tudja, mennyiben van jó pete.... Aztán meggyőztem magam, hogy ez így alakult, így van rendjén és tudja a dolgát, de eddig minden annyira jól alakult, sajnálom, hogy nem egyértelműen tökéletes a szerdai punkció... Szóval megy a szokásos: kúp, szuri 8-kor és éjfélkor, és szerdán sokminden eldől.
Most nyugtatgatom magam, hogy nem lesz gond, nem gond, ha nem marad fagyi babára való, de akkor lennék boldog, ha legalább 2 rendesen fejlődő baba költözhetne a pocakomba. Az esély megvan, de ezek szerint talán egy fokkal kevesebb, mint hittem...:(
nyuszika85

Nyuszi!

Fel a fejjel! Dévai az összes lehetséges tüszőt meg fogja szúrni, és ki tudja melyik mit rejt... Ebből még egy szép nagy szám is lehet, de a hat , 5, 4, 3, 2 is nagyon szép szám. A lényeg, hogy találjanak egymásra a pároddal és már kész is a szuperbébi!!!
Szóval ne izgulj Apunk megtesz mindent, Gyöngyiről és Kálmánról nem is beszélve!

Legyen szép napotok! Igazán szép idő van. :D

kriszto

kriszto82

Sajóék, de jó,h jöttetek :lol: Drukk,h Dévisz sok-sok tüszőcskét lásson Jucusnál így akár spontán babóka is jöhet ;)

Nyuszika, ne aggódj :!: Minden rendben lesz :!:
Küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat,h szerdán több legyen, mint 6 ;)
Ha tanácsolhatok még valamit, ami segíteni szokott :wink: hívd Szurikáta varázslatát :lol:

Csuti 11:30 megy, azt nem írta,h hány babóka várja őket. Ahogy infó van, jelentkezem!

Nálunk, én alvajáró voltam az éjszaka :oops: :oops: :oops: :oops:
Pár óra különbséggel sikerült feltennem 2x2 utrót.... :oops: :oops: :oops:
Bevallom, tegnap óta hőt mérek :oops: Nekem az alaphőm 36,1 körüli (kihülés határa :lol: ) és tegnap már 36,7 volt reggel is és este is. Ma reggel éreztem,h ég az arcom és 37 volt pontosan a hőm. Utánaolvastam és lehet a megemelkedett progiszinttől :oops:
A görcs mára úgy érzem továbbállt ;)

Leeda, hogy vagy? Te hányadik napon vagy?

Pusza,
Bori

bari6

Bari,
köszönöm, megvagyok. Nekem is volt hőemelkedésem, pár napig, ma már semmi nem volt. Én is utánanéztem, lehet, hogy a progeszterontól volt. Mondjuk nem is csodálom, ennyi bogyótól... :lol:
Én ma a 15. napon vagyok, ma már jöttem dolgozni, hogy ne agyaljak otthon egyedül. Mondjuk itt is agyalok, de könnyebb elterelni a figyelmem... :D
Ne aggódj, minden rendben lesz!!!Szorítok! :wink:
leeda

Sziasztok!
Nyuszika: ne izgulj! Drukkok mennek. ++++++ Szerdán meg minden rendben lesz!!!! :D
Momelcsi: de jó!!! Örülök, hogy rendben vagytok! Gratulálok a képhez is. A méhlepény helyzete változhat? Vagy most ezzel akkor mi van??? :shock:
Zs76: üdv közöttünk. Remélem, most már éppen Apánknál vagytok! Majd gyere mesélni!!!
Bari: sok-sok drukk megy a ragacshoz!!! Jó pihenést és sok-sok pozitív gondolatot!!!
És igen, jól emlékeztél holnap megyek Déviszhez!!! Nagyon izgulok, pedig gondolom még csak megnézi a papírjainkat és elmondja mi kell még, Nagyon reménykedem benne, hogy a méhűri vizsgálatot is meg tudjuk beszélni!
Vivi: sajnálom, hogy az átjárhatóságin megszenvedtél, de nagyon drukkolok, hogy lombikkal minél hamarabb összejöjjön a baba. Lehet, hogy együtt kezdhetünk majd? Jó lenne! :D

Leeda: már csak 7 nap.
szélkisasszony

most írt Csuti: két babókát kapott ma vissza!!!! :D
holnap már itt lesz,majd ír részletesebben.... :D

kriszto

kriszto82

nyuszika

Küldök Neked tüszőnövesztő varázslatot :wink: Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, köszönöm :oops:
Azóta rendbe raktam az agyamat, ilyen gyagya nőhöz, mint én, nem költözik be a baba!!! Más nem lehet, minden rendben kell, hogy legyen!!!! És, az jár a fejemben, ilyen közel soha nem kerültem még az anyasághoz! Szóval ez éltet. Ha csak egy babó kerülne vissza hozzánk, annak is nagyon örülnék. :lol: :lol: :lol:
nyuszika85

szélkisasszony, kérdésedre válaszolva, ahogy nőnek a babák, úgy a méhlepény is elindul felfelé jó esetben, úgyhogy bíztatott Dévisz, hogy 1-2 hónap múlva talán már nem lesz a méhszájon. Én drukkolok nagyon, addig viszont pihenni kell, ne nagyon húzódjon össze a méhem.

Csutinak nagy gratula a két babóhoz, kapaszkodjanak meg minél előbb!!!!

Nyuszika, ne aggódj, úgyis minden rendben lesz, csak nagy szeretettel fogadd vissza Őt/Őket.

Bari, örülök, hogy már nem görcsölsz, most már csak a ragacsokat fogadd tőlünk. Drukkolok a babónak nagyon-nagyon.
momelcsi

Vicces, a régieknek biztos ismert story ez a bizonyos D nap, aranyos volt Tőletek, tény, hogy megérdemli... :)
Ha a korábbi résztvevőknek van kedve, mesélhetne a napról.
Így mindenki kicsit mással is foglalkozik, nem csak a babócákkal. Ők végzik a dolgukat :)

Unatkoztam a munkahelyemen, így olvasgattam :)
nyuszika85

Sziasztok!
Látom mindenki halad szépen a programmal, ezt igazán jó látni! :-) És persze biztat engem is, hogy hamarosan én is követhetlek majd benneteket valamilyen formában. :-)
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a kilinkán lehet-e kártyával fizetni?
Ill. ha 12-re kaptam időpontot, akkor is sok lesz a várakozási idő?
Nagyon köszi, ha tudtok válaszolni!
szivi77

Sziasztok!

Most jöttünk meg mi is Dévisztől. Kaptunk egy újabb listát az elmaradt vizsgálatokról. Majd októberben találkozunk megint, ha megvannak az eredmények, és talán novemberben lehet az első inszemünk, ha minden rendben van odabenn.
Hát nem vagyok túl boldog, de talán Karácsonyra lehet egy ajándékbabánk nekünk is.
Más ajándékra nincs is szükségünk, de szerintem ezzel mindannyian ugyanígy vagytok!
mné

Bari! Momelcsivel nem mertünk senkit megszólítani pénteken, de ugye, mi megismertük volna egymást?!
Remélem, a babulonod már kezdi befészkelni magát! :wink:
Mindenkinek Te szoktad küldeni a babaragacsokat, azt hiszem, még épp időben küldöm Neked:
Kép

Szimba! Mi újság Veletek? Hogy sikerült a múltkori seregszemle? Mikor indultok újra? Apánknál vagy máshol? Drukkolunk ám nagyon!

Leeda! Milyen volt az első napod a munkahelyeden? Hogy vagy?

Vivi! Szerintem nagyon jól döntöttél, hogy inkább lombik, mint műtét! Úgy tudom, hogy lombikkal ilyen esetben van a lehető legnagyobb esély a sikerre!

Sajó! De jó, hogy jelentkeztetek! :D A tüszőhelyzetről várjuk a híreket!

Micikém! Ti is indultok hamarosan, ugye? Olyan sokat gondolok Rád! Puszillak!

Nyuszika! Nekem is 6 tüszőm volt, és nálam is bizonytalan volt egy kicsit Apánk, hogy a megfelelő időben lesz-e a punkció! Kívánom, hogy Nálatok is minden legalább így sikerüljön, mint nálunk! :wink:
(A D-napról én is olvastam! Nagyon jó lehetett! Jó lenne valamilyen formában megismételni! :D)

Monilla! Neked mikor lesz a punkció? Mi volt a mai UH-on? Nagyon drukkolok Neked is!

Szélkisasszony! Drukk a holnapi konzultációhoz!

Mné! Milyen vizsgálataitok hiányoznak? Remélem, minél előbb indulhattok!

Csuti! Gratula a két babóhoz! :D Otthon leszel az elkövetkező hetekben? Most már fogsz tudni gyakrabban jönni, ugye? :wink: Hiányoltunk! :D

Mi egy gyönyörű 8,6 mm-es babócát láttunk a pénteki ultrahangon! Én a szívhangot nem láttam rendesen, mert minden levegővételnél megmozdult egy kicsit a hasam, és a kép is az ultrahangon, de Apánk és a férjem látták, hogy dobog a kis szíve, és nekik elhiszem! :D Apánk kérdezte, hogy nem bánom-e, hogy nem került elő a másik babó, én meg elkezdtem nevetni, hogy dehogy bánom, bőven elég, hogy ez a babóca teljesen egészségesnek tűnik! Persze nagyon örültem volna ikreknek is, de ez nem kívánságműsor… Egyébként meg az, hogy 1 vagy 2 baba, az minimális különbség, ahhoz képest, hogy 1 vagy egy se.
Na meg annyira élveztem most a lombik minden pillanatát, hogy ezer örömmel megyek majd vissza 1-2 tesókáért… :D
loreena

Lor! De jó olvasni!!! Itt :D -gok!
kislibus

Lor: gratulálok! :-)
szivi77

Tudnátok esetleg válaszolni a bankkártyás kérdésemre? Nagyon fontos lenne most.
Köszi!
szivi77

Szivi! Köszi! :D Én két évvel ezelőtt, amikor először jártam Apánknál, nem tudtam fizetni bankkártyával! Azóta nem is próbáltam, de szerintem nagyon valószínű, hogy még mindig nem lehet! :?

Kislibuskám! Nagyon puszillak Titeket! :D
loreena

loreena

Ezt nagyon szépen leírtad! Nagyon boldog babavárást kívánok.
És küldök 1 bukfencező babát! :) Kép

szurikáta
szurikáta56

Köszi Lor! :-)
szivi77

Lor,

nagyon örülök, hogy jöttél és beszámoltál! :lol: Már aggódtam, hogy nem jelentkezel :oops: de hálistennek minden rendben van! Nagyon-nagyon örülök és gratulálok Nektek!! :D
Hát az első napom nem volt teljes a munkahelyemen, 37.7 volt a hőemelkedésem, úgyhogy jöttem is hazafele, és azt hiszem, a héten még itthon maradok, nem kísérletezek. Felesleges ott benn kornyadoznom, nagy hasznomat nem veszik ilyen állapotban. :?

Szivi,
nekem sem rémlik, hogy láttam volna bankkártyás terminált :D
leeda

Leeda, neked is köszi! És vigyázz magatokra, ha úgy érzed, hogy otthon kell maradnod, akkor maradj! :-)
szivi77

Sziasztok!

Lor, bízom benne,h nem sétáltunk el egymás mellett pénteken :lol: Mikor rántott hús illat terjengett az előtérben már ott voltál?
Köszi a babaragacsot. Elvileg ma volt a beágyazódás napja :roll:

Szivi, szerintem sincs bankkártyás terminál. Ami a várakozást illeti, elég kiszámíthatatlan. Holnap mentek? Keddenként talán nincs olyan nagy csúszás ;)

Melcsi, olvastam a babáson,h beteg vagy :( beszéltél Dévisszel?

Leeda, tesztet csináltál már? Dáthás vagy, azért ment fel a hőd? vaaaagy baba van a dologban???

Szép estét mindenkinek!

bari6

Szivi!

Mi májusban kérdeztük, és nem lehet kártyával fizetni.
Lombiknál csak az első konzultációért kell fizetni, utána már a beállítástól ingyenes lesz.

Lor!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pusz
momelcsi

Sziasztok!

Szivi!
Nem lehet bankkártyával fizetni, D a készpénzt kedveli, nincs vele gond és mint tudjuk nincs szaga sem! :D
(Amikor először voltam seregszemlén, kérdezték kérek-e róla számlát, hát kértem. Ezt is kevesen mondhatják el magukról, hogy számlát kaptak róla! :D )

Loreena!
Isteni lehetett!!!! :) :D :lol: ( :cry: )

Nyuszkó!
6 tüsző gyönyörű, Te kis maximalista! Egy tüszőből is lehet gyerek, mint ahogy már lett is nem egy.

Leeda!
Egy kis hőemelkedés jól jöhet, van valahol egy kis gyulladás, eltereli a szervezeted figyelmét, közben suttyomban beágyazódik a babó!

Kriszto!
Sára olyan mintha az enyém lenne! Láttam sírni a kórházban, láttam elindulni, hallottam megszólalni (a Sajo nevet is Tőle kaptam), boldog voltam amikor először kakilt a WC-be önállóan, stb.. Ha eltelik egy kis idő, szükségét érzem, hogy lássam. Elkérjük az anyukájától és amikor meglát röpül a karomba! Egy kékszemű, szőke tündér, aki beragyogja az életünket!

Magunkról: Jucus ma volt UHUn. 4 induló tüszőnk van, ez szép szám, de nem annyira kirívó, hogy ne tudjunk egy kicsit várni! Indulás a következő ciklusban!

IZGULUNK ÉRTETEK!!!

Sajo
sajo

háziorvosnál voltam, kaptam ezt-azt. szerintetek azért hívjam fel Déviszt, hogy megfáztam? na jó, pici gyulladás is van, de 37,4-nél nem volt több a hőm.
momelcsi

Sziasztok! Sajnos le kellett mondanom a holnap 12.00 órás időpontomat, így ha valakinek szüksége van rá, akkor most érdemes hívni a dokit.
szivi77

Segítsetek!!!!!!!!!! A tegnapi vérvétel eredményem szörnyű: 6022 az ösztradiol. Még ha le is osztom, akkor is 1672. Bari egyszer írta, hogy 4000 felett gáz van. De a 4000 az az osztott verzió, vagy az alap, amit látok a leleten. Fura, hogy 3 nap leforgása alatt meg 3x zódott az ösztradiol?! Lehet ez az esti 8 órás szuri eredménye? Mert azóta nőtt meg így.
Ma nem érem el Apánkat, max. a többieket, de tudnak ebben segíteni?
Volt, hogy valaki közületek azt írta 10 ezernél sem szólt semmit a doki.

Eddig optimista voltam, kellett nekem elkérni az eredményem........
nyuszika85

Nyuszika, nyugi ezt kell osztani 3,6-tal. szerintem teljesen jó vagy, holnapig meg már úgysem vesznek újra vért.
Próbáld hívni, elvileg ma is van rendelés!!! Benn kéne, hogy legyen.
momelcsi

Szó szerint remegek.....Annyira megijedtem.............Ezek szerint a 6000/3,6 az ami nem érheti el a 4 és 6 ezret?
Megpróbálom felhívni......... Nem bírom ki holnap reggelig............
nyuszika85

Felhívtam és jól le is szídott :) Mondta, hogy a 6022 teljesen jó átlag érték. Kérdezte, miért idegeskedtem. Vallottam, mondtam, hogy egymás között beszélgetünk és holmi 6000-es értékről már rosszat hallottam....Közölte, hogy igen, sok baromsággal tömjük egymás fejét...:)

Megérte a telefon, most nyugszok meg, eddig tényleg remegtem....

Szóval éljen a punkció :)))))))))))))))
nyuszika85

Nyuszi Drága! Tökéletes ez az eredmény!!! Nekem 13.000 volt :lol: azt kellett osztani 3,6-tal. Mikor írtam a 4000 akkor az Nyírős érték volt. Itt olyan eredményeket adnak meg, amit osztani kell 3,6-tal, így a te eredményed tökéletes!
Nyugiiii, minden rendben lesz, hidd el!!! Holnap meglesz apunkció és pénteken csatlakozol hozzánk :lol:

Melcsi, örülök,h nem ment feljebb a hőd :lol:

Sajóék, remélem a köv. ciklusnál is hasonlóan szép tüszőitek lesznek ;)

bari6

Nyuszika! NYUGI! :D Én írtam, hogy 10 000 fölött volt az ösztradiolom az utolsó vérvételkor, és ez teljesen rendben volt! Még túlstimu-gyanús sem voltam! :D (A 4000-es határ a régi, az új mértékegységben számolva: 4000 × 3,6 = 14 400 lenne a határ!)
Az meg, hogy megháromszorozódott az ösztradiol szinted, az nagyon jó, mert azt jelenti, hogy hatottak továbbra is hormonok, és szépen nőttek a tüszőcskéid, vagyis holnapra tökéletesen érettek lesznek! :D
loreena

Lor, köszönöm. Te vagy a példaképem!!!! Leírtad tegnap, hogy Neked is hogyan indult a punkció, így eldöntöttem, hogy ugyanazon az úton csattogok tovább és 3 hét + 2 nap múlva UH-n 2 csoda babát látok. Mert ebben az egyben térünk el, nekem 2 baba tapad meg, egy fiú és egy lány :lol:

De tény, most fogytam 10 kilót ezalatt a bő 10 perc alatt.....................
nyuszika85

Bari,
elvileg nem vagyok náthás, a hőemelkedésen és kisebb-nagyobb hőhullámon kívül - ez még remélem, nem a klimax :lol: - semmi tünetem nincs. Mikor 37.5 volt, felhívtam Déviszt, azt mondta, ezzel ne foglalkozzak....Hát, nem tudom. Remélem, nincs semmi komoly.. :?
Tesztet még nem csináltam, még kitartok....

Momelcsi,
remélem, azért minden rendben Veletek!

Nyuszika,
gratula és drukk holnapra!! :wink:

Sajó,
remélem, igazad lesz!! :D Nektek is nagy-nagy drukk!!+++++ :lol:
leeda

Leeda! A hormonok is dolgozhatnak benned, és attól is lehet hőemelkedésed.
Nekem a stimuláció ideje alatt folyamatosan hőemelkedésem és állandóan melegem volt. Ez azért volt mókás, mert eddig a páromnak volt hamarabb melege, én állandóan fázós voltam. A stimu alatt ez megfordult. Most, hogy babásak vagyunk, már ott tartunk, hogy ő zsörtölődik, hogy csukjuk be az ablakot, mert már kockára fagyott, én meg vígan elvagyok. :-D

Lor! Gyönyörűen fogalmaztál! Eszembe jutott soraidról, amikor mi láttuk a babócák szívpulzálását. A párom arcát sosem felejtem! Beleégett a tudatomba. :-)

Nyuszika! Jó utat választottál, tutti bejön!

Mné! A karácsonyi ajándékbabáról én is sokat álmodoztam. Kívánom, hogy Neked is teljesüljön. Én most arra leszek kiváncsi, hogy karácsonykor még egyben leszek/leszünk vagy már osztódunk. :-D (Akkor már 36. ikerbabásak lennénk.)

Sajó! Ez a várakozási idő még nekünk forumozóknak is sok volt, gondolom nektek még inkább. Nagyon várunk vissza benneteket!
kisgaby

Kisgaby,
köszönöm a biztatást! :D Reggel óta a jobb petefészkem környékén szurkálást érzek, ezt viszont nem tudom, mitől lehet....Neked volt ilyen beültetés után? :oop
Köszönöm mégegyszer! :)
leeda

Sziasztok, lehet, hogy hülye a kérdés, de a punkció előtti napon sétálni azért lehet ugye? Nem okozok gondot ezzel. Cipelni nem cipelek semmi extrát...
nyuszika85

Loreean: nagy-nagy gratula!!! fantasztikus lehetett. :D :D :D
Leeda: remélem, valóban csak a hormonjaid!! :D Vigyázz magadra!
Bari: hajrá babaragacsok!!!!

Én ma végre megismerkedtem Dévisszel!!! Szerintem jó napja volt! :) Megnézte az összes papírunkat, elmondta mi kell még (hála az égnek, nem sok dolog) és UH is volt! Minden rendben azzal is. Jövő kedden megyek kenet vételre, mert ma nem volt alkalmas a levétele.
És addigra el kellene döntenem, hogy melyik méhűri vizsgálatot választom. Pafff....
Az a bajom ezzel, hogy amit ő csinálna (2 féle) azt csak a 7 és 11. nap közötti időben lehetne. Én meg ma vagyok a 3-on. Szóval ha jövő kedden megyek és választom, amit ő meg tud csinálni, akkor az lehet, hogy már csak a következő ciklusban menne. És akkor kezdeni már csak novemberben tudnánk. :( Esetleg volt valakinek MRI-s méh vizsgálata? Mert azt mondta, azt bármikor meg lehet csinálni.
Ja és kaptam írásos tájékoztatót, de még nem jutottam hozzá, hogy elolvassam.
Bocsi, hogy ilye hosszú lettem, csak fel vagyok pörögve, hogy a startvonalhoz egyre közelebb vagyunk! :oops: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok, tegnap voltam punkción. 4 sejtet szívtak le a jobbik petefészkemből. Nagyon örültünk neki. :D Ma reggelre egy embriónk már elkezdett osztódni és maradt még egy éretlenebb petesejtünk, amit ma szúrtak meg. ICSI-sek vagyunk mi is. Reménykedünk ezerrel.

Nyuszika, remélem holnap talákozunk :wink: Nyugodtan sétálgass. Én a punkció előtti napon még ingáztam is autóval és bevallom volt néhány döccenő is. Ráadáus a punkcióra is 250 km-et utaztunk autóval és sajnos csak Szegeden tudtunk rámenni az autópályára. Egyetlen tüszőm sem durrant el. A séta ráadásul jót tesz a vérkeringésnek is.

Loorena, nagyon jó volt olvasni a soraidat! Vigyázz magatokra! :D

Sajo, örülök én is, hogy újból jelentkeztetek. Drukkolok a mihamarabbi induláshoz!

Bari! Jó pihenést kívánok Nektek!

Leeda! Jól teszed, hogy nem dolgozol.
monilla

Sziasztok!

Monilla!!! Drukkkkk....

Nyuszi! Ne izgulj már ennyire!! :wink: Tudom, könnyű mondani! De biztosan minden rendben lesz, szerintem sem baj a séta, sőt ilyen szép időben én is sétálnék.

Szélkisasszony! Szorítok, hogy ne kelljen várni, de azért már nagyon közel van a rajt!

Szivi! Mikor mész a mai helyett?

Bari! Leeda! Csuti! Szorítok!

Lor, Melcsi puszi

Sajo! Lesz még nektek saját "Sárátok", szerintem most már hamarosan!!!! Aztán Sára majd pesztrálhatja! :wink: (de idétlenül néz ki ez a szó leírva! :oops: )

Mosolygós szép napot nektek!

kriszto

kriszto82

Leeda!
Igen, volt ilyen szúrkálás. És volt petefészek fájás is.
De amennyire csak tudsz, próbálj meg nem figyelembe venni, mert ez még lehet a punkció okozta petefészekfájdalom is és lehet a tomboló hormonok+beágyazódás fájdalmai is.
Pihenj amennyit csak tudsz, az a legtöbb amit most tehetsz.
kisgaby

Monilla, uh jó gyors voltál te is :lol: naaaagy drukk holnapra ;) ! Te is jól viselted az altatást? Holnap Pesten tudtok maradni?

Huh csajok....ez az itthonlét...egyfolytában gondolkodóba ejti az ember lányát. Ha szúr miért szúr,ha görcsöl miért görcsöl,ha egyik tünet sincs akkor miért nincs??? :shock: nekem most épp feszül a hasam, de lehet,h a sok husitól :lol: :lol: :lol:

Csuti, hazaértetek? Gyere majd Te is! Folytassuk a bandázást :lol:

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: