Sziasztok!
Klári, üdv közöttünk! Nagyon édes Boti.
Sajnos tanácsot nem tudok adni, mivel nálunk szerencsére Lilinek nem fáj a pocakja.
Ircsi, Katus annyira édes!
Bévi, szerintem Lilid megérzi, hogy minden tökéletesen szeretnél csinálni (háztartás és babázás), de ez nem lehet mindig.
Gondolom a párod nem bánja, ha néha szendvicset kell enni, vagy valami gyors kaját (pl spagetti stb) ő is azt fogja mondani, hogy most első a gyerek. Pihenjél aludjál amikor csak lehet, ez a kulcsa szerintem.
Végre kimozdultunk egy kicsit pénteken, férjem korábban jött haza és elmentünk a Premier outletbe vásárolni. Lecsaptam szoptatós melltartókra, mivel amit a tesómtól kaptam abból csak 2 volt rám jó, a többi nagy.

) Lili végig aludta az egészet.
Szombaton délelőtt meg megleptük anyósékat. Nagyon örültek!
Nekünk is jó éjszakánk volt, pedig azt hittem, hogy nem fog aludni. Tegnap csak este volt fent kb. 2 órát. Persze pont akkor akartam megnézni egy filmet, de nagyon rendes volt, mivel engedte. Egy ideig az ágyban volt és nézegette a kiságyra rakott játékokat utána meg a kezemben nézelődött. Általában nálunk délután van fent, de most pont akkor mentünk el sétálni, mivel olyan szépen sütött a nap, így azonnal bealudt. 11-kor ágyban volt és 4:40-kor ébredt, akkor jól bekajált, azonnal elaludt és utána 8-kor ébredt, öltöztetés ja és szegénynek orrszívózás utána kaja és ismét alszik. (még most is)
Nekem nagy szerencsém van Lilivel csak egy-két nap amikor nagyon nyafis, de azt vettem észre, hogy ez akkor van, amikor időváltozás (front) van.
Mi is a newborn pelust használjuk még, mivel 3900g még csak, így nem is gondoltam nagyobbat venni. Vagy már kellene?
Tényleg mi az a Babakötvény?
Ja most kaptam egy SMS-t és a családipótélkot is megkaptam, az kb. 8 nap volt, a beadástól.
Ma megyek este a nődokihoz kontrollra, szerintem Lili is jön.
Szopi utáni vigyor.