Halihó!
Már egy egész litániát írtam, de én lüke valahogyan bezártam az ablakot, így jól ki is dobtam.
Vindo, jaj, már megint. Ajánlok egy könyvet, amit olvass el. Faludy György unokájáról szól, a címe: És szertefoszlik a homály. A kisfiú, Alexander anyukája a szerző, a nevére már nem emlékszem. Ez bizotsan segítene. Egy súlyosan diszlexiás kisfiúról szól, aki közben, ha jól emlékszem, olyan kilenc éves kora óta Mensa-tag.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Rugó diszlexiás lesz, vagy az. De van némi párhuzam. Legalábbis annyiban, hogy egy nagyon okos kisfiú hogyan lehet más, mint a kortársai.
Amúgy én azt hittem, hogy fogyókúráztatod Rugót. Annyira nem vettem ezt a lapot.
JObbulást kívánok minden betegeskedőnek!!!! Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.
Irina, nagyon élveztem. Igaz jól el is fáradtam, de megérte szerintem. Már el is kezdtem a megfigyelést az állandó alanyomnál, lassan hozzá kell kezdenem a dolgozathoz is.
Virankám, jól látom, hogy neked is kevés a 24 óra?
C-vitamint nekünk is mondta a gy.doki. Én most a nagyoknak 1200 mg-osat vettem. Hááát én azt nem tudom, hogy árthat-e a vesének, de most jut eszembe, hogy pl. rákosoknak is bődületes dózisban javasolják egyes orvosok. Ezt mintha többször is láttam volna a Reggeliben.

B-nak is adok harminc cseppet naponta megelőzésként.
Ó, indulni kellene vásárolni. De esik nagyon. Semmihez sincs kedvem.