A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, Brody mintha rámászna arra keverék teremtményre is :roll: Vagy csak rosszul értelmeztem a filmhez írott kommenteket :roll:
Akkor nekünk is van esélyünk :lol:

Kép
vindolanda

Rá is mászik, de hogy ki provokálta a másikat, azt nem tudom. Mindenesetre egy képzavarral élve: zene szemeimnek. ;-)

Aszta, 2,5 órás ácsorgások, az igen. De Te is egy elég nyugodt ember vagy hozzám képest, aki egy vibráló gömb vagyok. :lol: bár ez kívülről nem mindig látszik rólam, mert nagy önfegyelemmel vibrálok formális helyzetekben.
irina

A rámászáshoz annyit még, h persze a hibrid alapvetően egy kifogástalan alakú, gyönyörű nő. Sajnos nem hiszem, hogy az elefántember női változatával is lenne ilyen jelenet. De nem megyek el most genderirányba.
irina

Látod, az új Majmok bolygójából is kivágták a majom-ember szexjelenetet :roll:
Pedig az milyen csinos-szimpi majom-lány volt :roll:

Hát, remélem, Rugó is alakul idővel :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Na én megint elhavaztam,egyszerűen nem tudom tartani veletek a lépést :cry:

Berta olyan nyüzsis gyerek,ezerrel mondja a magáét,követelőzik,mindig kell neki valami de vagy öt percenként mást óhajt meg...
Nagyon nehéz vele,sokkal több időt igényel mint Zizikém.
Ő egy tündéri baba(most ezt lekopogom gyorsan!!)eszik,alszik,illetve aludna szegényem ha Berta hagyná!
Állandóan nyüzsög felette,piszkálja,ébresztgeti :?
Pont mondtam anyának,hogy szegény Zinára olyan kevés időm jut,Berta minden időmet lefoglalja.
Ha meg nem Ő akkor próbálom magam utolérni mert lenne annyi minden a ház körül de nem sorolom,Ti is tudjátok.
Ja!És még azt elakartam mesélni,hogy Zizi hízik mint akit fújnak,kedden voltunk mérlegelésen és 6,5 kiló volt :shock: :D

A köszöntésekkel is elmaradtam :oops:
Rugónak,Grétikének és Ádinak Nagyon Boldog Szülinapot!

Betegeknek jobbulást!Irina és Emma!

Szerettem volna pár képet feltenni de valami gond van a photoshoppal és nem tudok kicsinyíteni.

Most ennyire futotta,valamikor megint jelentkezem....

juba0

Sziasztok,

elfelejtettem emliteni, ma Bp voltunk.
JAj de mennék vissza :oops: :oops: :oops:

Fleur örülök , hogy visszatérsz hozzánk:-) hát ezt a költözést áttudom érezni, lehet még ránk is vár :wink:
egyébként Miklóson nem volt óvoda azért let Pest, vagy mi is volt a pontos ok? biztosan mondtad már , de elfelejttem :oops: és ha költöztök, akkor hogy is alakul az életetek? Azért kiváncsiskodom kicsit, mert felmerültek bennem is hasonló tervek...

Vindo köszi, jól vagyunk:-) :wink:

Móni nagyon sajnálom az éjszakákat:-(

Heni
KépKép
heni81

Niki tőled akartam még kérdezni, hogy nálatok a Dóra másik nyelve milyen nyelv?????

Heni
KépKép
heni81

Dóra másik nyelve spanyol. Azért olyan kis kreolok a karakterek, a latin kisebbségre van kihegyezve a dolog az USA-ban. Nem okoskodok tovább:)

Mikor szoktunk játszani a neten Dórásat, az spanyolul beszél. Ola, vamanos stb. :lol:

És mit csináltatok Bp-en?

Juba, szegény Te. Azért várjuk a képeket.

G. ma még nem ért haza, így tegnap este óta nem láttuk egymást. A jó házasság titka :idea:

Kép
vindolanda

Vindo jó házasság titka 8)
tudod kontroll :roll:
Ja spanyol, egyébként gondoltam :wink:

Heni
KépKép
heni81

Tényleg, Irina, a Trust c. filmet láttad már (magyarul: Semmi ágán). Kedvenc filmem volt/van. 10 évig nem láttam, mert VHS-en volt meg, ami tönkrement. Pár hete sikerült letöltenem.
Ha nem ismerted (Hal Hartley), majd kapsz egy példányt belőle Szegeden.

Kép
vindolanda

Ja, G. hazajött, de el is aludt a gép előtt, az asztalon fekve.
Nem tudom, felkeltsem-e :roll:

Én viszont iszok egy kakaót, még lenne egy kis dolgom 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Semmi ágán = A semmi ágán :oops:

Kép
vindolanda

Megyek aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Juba drága, éljen husi Zizi, Neked pedig kitartást vörös kis hercegnődhöz!

Vindo, ó, asszem az egyetem alatt volt egy nagy Hartley-érám, ezek maradtak meg a filmjeiből: Egyszerű emberek, Amatőr, A semmi ágán (amit írtál), Flört, de az utóbbi már kevésbé tetszett, az első kettő szuper. Tetszett persze a nagyfejű Martin Donovan (vagy hogy hívták a fiút) és a sajátos hangulat. Az Amatőr maradt meg a legjobban.

Ma itthon maradtam, mert Ádi fél6-kor kelt és tiszta nátha a fejem, ordítani tudtam volna reggel a kimerültségtől, úgyhogy mindenki nagymamázik, én itthon dolgozom. Egyébként lehet, hogy ezt fogjuk sok szombaton bevezetni, ha már hétközben és este nem hagy a világ dolgozni.
irina

első 2 = első 3
irina

Na, legalább Te dolgozol
:wink:

Én a változatosság kedvéért egyedül vagyok Rugóval :x Reggel kilenc óta :evil:

Ha ismered a filmet, akkor nem propagálom :P

Jobbulást.

Kép
vindolanda

UI: Vindo, a filmpéldány persze nagyon érdekelne!!! Köszi előre is, majd viszek üres DVD-t, jó?
Hogy állsz a szegedi konferenciaanyaggal?
irina

Vindo, G is kicsit túlhajtja magát, nem? Minden hétvégén munka... (ezzel nem mondom azt természetesen, h Te nem hajtod túl magad, a lényeg, hogy túl sokat dolgoztok mindketten. no persze nyilván nem szórakozásból).
irina

Hát, én erősen munkamán vagyok, de Rugó mellett inkább lennék. G. meg szeret relatíve jól keresni.
Voltunk mind a ketten munkanélküliek egyszerre. Így aztán ez a jobbik eset.

Dvd van nálunk egy csomó. Majd hozzácsapom az Agorát is, meg keresek még valamit hozzá. 3-4 film ráfér egyre.

Hát, a statisztikáim alakulnak (én főleg statisztikákat csinálok mostanában, kezdek belejönni elég tűrhetően, kész adatbázisokon dolgozom saját témakörömben). Az elméleti részhez meg össze kellene szedni a gondolataimat.
Úgy számolom, nem lesz vele olyan sok dolgom, max. még 2 este a ppt-vel együtt.

Kép
vindolanda

Vindo, értem. :-)

Én mondjuk azt az állapotot szeretném elérni, amit 3 éve várok, hogy Ádi oviba megy, napközben dolgozunk, este együtt vagyunk, és este és éjjel nincs meló, csak kivételes esetekben. Engem idegileg most már nagyon megvisel, hogy mindig van vmi, ami miatt nem tudok dolgozni, vagy betegség (Ádinál ez ugye nagyon gyakori, de mi is elkapunk néha ezt-azt), vagy egyszerre beeső ezer határidő. Én nagyon szeretem a szakmámat, de kezdek oda eljutni, hogy ilyen lóhalálában dolgozva még megutálom. Mindig azt remélem, hogy a köv. félév majd jobb lesz, erre dehogy. Mert mindig adnak új tárgyakat (most 3-at), amelyeket a nulláról kell felépíteni, én ezekre nagyon elmélyülten szeretek felkészülni, ami ugye már a hét nagy részét elviszi. És akkor még az összes adminisztratív, tudományszervezési, konferenciázási, cikkírási, olvasási izé, ami szuper, csak aztán időt is adjon hozzá valaki. Úgy érzem magam, mint egy agyonhajszolt menedzser.
Szóval nekem a család és a munka összeegyeztetése napi szintű probléma, úgy érzem, soha nem tudom elengedni magam.
Kevesebbet kellene vállalni, de az nem egyszerű. Ha nem vállalja az ember, amivel kapcsolatban rá gondoltak, leírják, többet nem hívják, ez nem a Máltai Szeretetszolgálat.
Tényleg csak Ádi 1. éve nem szólt a munkáról (bár akkor is csináltam ezt-azt), de az meg másért volt irtó nehéz.
Elfáradtam. És még csak szept. 11. van. (és ez a dátum...)
irina

Filmek: előre is köszi. Az Agorát már beszereztem, de bármilyen filmötletedre vevő vagyok.
irina

Írtam egy kisregényt, erre elszállt.

Szóval már nagyon várom én is, hogy szabad napjaim legyenek, és csak úgy leülhessek napközben (!) szakirodalmat olvasni, statisztikázni, e-mailt írni...
Nehéz összeegyeztetni, az már egyszer biztos.

Rugó leült végre mesét nézni.

Összekapom magamat, és elmegyünk shoppingolni.

Az vele mindig nagy élmény, imádja rángatni a próbafülke függönyét, különösen, ha pucér vagyok:)

Egy ötéves őszi cipőm van, és egy farmerem összesen (mindig farmert hordok, kizárólag feketét).

Válogatok majd filmeket, hátha találok még jókat:)

3 tárgy az sok. Nekem most csak kettő lesz, de nem teljesen újak, meg értek is hozzájuk. Nem rendezvény-szervezés:)

Kell egy bőröndöt is vennem, ha elutazok. 10 éve nem voltam egyedül sehol úgy, hogy éjszakára is maradtam. Szerintem már rám fér egy-két szabad nap.
22 évesen voltam egy hétig terepgyakorlaton Szolnokon, emlékszem, foci vb volt éppen, és a kocsmákban azt néztük. Olyan meleg volt, hogy a hőségriadó miatt hazaküldtek délben a megyei könyvtárból (oda voltam beosztva).

Kisebbik bátyám bejelentkezett a gyerekekkel ötre. Rugó szülinapja miatt, gondolom.

Kép
vindolanda

Bocs, csak jólesett kipanaszkodni magam. Majdcsak feltámad a hülye optimizmusom (fel szokott).

Pucérság és függönyrángatás :-)
Jó vásárlást Nektek! Okvetlenül tegyél fel képet, milyen cipőd lesz.

Szeretnék egyszer cipőrekordot felállítani, csak az a baj, h nem tudom, mikor vettem a szandált (kb. 4 éve), és már kétszer volt ragasztva a talpa, de ez eddig a bajnokcipőm, mert az összes többi fogtam magát és kettétört. Amúgy ilyen sima fekete egyszerű, 2 cm-es sarkú szandált a legnehezebb kapni.
Amúgy most nem tetszik a cipődivat, ezek a hatalmas egybesarkú bigyók a divatosak. Kicsit az orrszarvúk fejére hasonlítanak.

Jó bulizást bátyádékkal,
futok vissza dolgozni.
irina

Hali

Megvagyunk, Emma kicsit még taknyi de nagyon elemében van..jobban van..remélem hétfőn már mehet oviba!!

Nekem a torkom is fáj nagyon meg a mellkasom :-(

de-t Emmával voltunk ketten vásárolni..édes volt :-)

du-án az udvarra kihelyezett kisházat szedtük szét mostuk töröltük majd a szobájában összeraktuk. imád kuckózni. :-)

Emma már jobban eszik-..gyógyul-.:-)

cipő nekem is kellllllll meg I-nak is.!!:-(
na majd jövő hónapban. :-)

meg pár ruha mindkettőnkre ráférne!

én szeretem az egybe sarku cipőket, aminek nem az a vastag a sarka hátulról, hanem inkább amolyan tűsarkunka néz ki..csak oldalról telitalpú...ezek jó biztonságosak, mikor cipelnem, sietnem kell..és csinos is..de csak ez a vékony teletalp...:-)

Én a színes ruhákat szeretem. Minél színesebb annál jobb a kedvem..:-) mondjuk így ősszel a föld szinek, zöld, barna, jönnek be..

na úgy hallom nem megy az altatás

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Itt vagyunk mi is, csak sok munka-folyamat zajlik a környékünkön, és Rugónak mindet látnia kell:

- kémény-magasítás a mi házunkon
- G. fát vág fűrésszel
- a szomszédban festenek
- a második szomszédban utánfutós traktorral rakodnak
- a kocsma tetejét szerelték

8) R. persze mindenre kíváncsi :shock:

Ma már voltunk Db-ben is Rugóval, egy bankautomatát látogattunk meg.

Holnap munkanap, kedden-szerdán meg G. elutazik.

Tegnap filmet néztünk, aztán dolgozgattam olyan egyig. Bele kellene húzni, nincs több házimozi :!:

Kaqk, gyógyuljatok meg.
Akkor most ilyen színű a hajad?
Kis csinosak vagytok :wink:
Ilyen pedál nélküli kerekes szerkezetet még nem is láttam :shock:
Le vagyok maradva :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

:-) ez a gyalogbirnga..annyira ügyes mér vele..meglöki magát felemeli a lábait és egyensúlyoz...hamar megtanulnak pótkerék nélkül menni..neki ez még élvezetesebb mint tekerni..azt hamar megunja! :-)

Hajam: s.barna..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Nagyon szép Emma!! bringa mi is hasonlóval közlekedünk szeretem nagyon és ő is.. :)

Nekem még fogalmam sincs mi legyen a szülinapi ajija Dominak.. Még gondolkodom...

Most pihi és nézem a Kaptár-Túlvilág című filmet...
varga tünde

Rugó jó baba ma. Csendben játszik fél órája, G. bejön az udvarról. Mondom neki, magában játszik egy csomó ideje, nézze meg.
Belesünk, és az ágy mellett áll, görcsösen kapaszkodik a szélébe, vörös a feje, és pakolja tele a gatyáját:)

Kép
vindolanda

Csakazértisírokgyorsanegysort!!!!!! :lol: :lol:

Őrület, hogy nem jutok a gép közelébe. Tegnap ugyan olvasgattam (csak az utolsó oldalt), de írni már nem tudtam.
Tegnap szerintem rekordot döntöttünk. Bercó aludt ugyan délben, mit délben, inkább du. Ennek az lett a vége, hogy majdnem ötkor kelt. Ennek meg a következménye, hogy n12-kor már mindketten feladtuk és egyedül hagytuk az ágyában. El is aludt. Ma valamikor nyolc körül ébredt, nem engedtem aludni délben. Nemrégiben jöttünk meg a du-i csavargásból. Vettünk néhány dolgot. Most fürdik, aztán remélem gyorsan elalszik, mert lenne munkám is.

No, miután ezt jól leírtam, gyorsan el is tűnök, ha elaludt, akkor jövök, mert úis a gépen kell csinálnom mindent. Remélem lesz energiám hozzá! Mármint a munkához. :oops:

Hú, ezt a gyalogbringát én is nagyon megcsodáltam!!! Én sem láttam még ilyet. Nagyon tetszik, de mi már megrendeltük B. ajándékát (Verdás duplo), sőt még a névnapit is, mert így legalább nem kell szállítási ktg-et is fizetnünk.

Beáta, nagyon szépségesek vagytok! Emma tündérke, meg... Nem is találok szavakat.

Tényleg megyek, mielőtt elalszik a vízben.
dmaggie

Lillának boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Kaqk de szépek vagytok:-) Szupi a bringa, én is gondolkodtam benne, de végül nem mertem belevágni, félnék, hogy nem érem utól :roll: motorral is mint egy őrült úgy száguld :roll: és ha kiabálok, hogy állj, meg se hallja.
Még szerencse, hogy nincsen forgalom a mellékutakon. A múltkoriban is száguldott és jött a kenyeres kocsi, gyorsan vissza fordult és kiabált, hogy anya segits, jön az autó :shock: azóta kicsit fél, és nem megy túl messze tőlünk.

Vindo nekünk is látni kell mindent, nem elég az udvar, ki kell menni mindig.

MI tegnap Gödöllőn voltunk az unokatesónál, gyerekek nagyon jól érezték magukat:-)és az idő is kedvezett 8)

Heni
KépKép
heni81

Lilla sok boldog születésnapot :lol:

Kaqk szuper képek, jó az a futóbicikli :D

Heni cicus nagyon tiszteletben tartja az autókat, ha meglátja, hogy jön egy rögtön húzódik le.

Maggie na milyen éjszakátok volt?

IrinaÁdika ma bent marad ebéd után? Ott alszik?

Vindo de legalább csendben volt :D

Mi tegnap voltunk állatkertben. Szuper volt :D Grétike nagyon élvezte minden percét, Gergőci meg gyakorlatilag végigaludta az egészet. Mindössze egy alkalommal kért enni, pedig du. 5-kor értünk haza.
Na ma pótol :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog szülinapot Lilla!
Én erre a napra voltam kiírva Zsozsival.

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog születésnapot kívánunk Lillának!

Jövök-megyek, dolgozgatok.
Háromtól oktatói értekezlet.
Busszal megyek haza, ma Gábornál van a kocsi.

Kép
vindolanda

mi meg 7 évvel ezelőtt már javában buliztunk :) :)

elmentünk M. szerint a Mecdonháldcba,meghívtuk őket :) játszottak egy jót :) :)

Bálint is megáll ha autó jön :)

Emma nagyon édes :)

futóbicaj klassz nagyon,Bálint is megy vele lazán(nekünk nincs barátnőméknél használja :) )

Bálint szülinapi ajándéka versenypálya lesz(autó nélkül) :) R. leszavazta a szerszámokat,mondván csak az igazi érdekli a játék nem lenne jó :) :)

s hugi visszahozott 1 nagy zsák Bálintruhát :? asszem fotozhatom dedus cuccaival együtt :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Nem nagyon jön össze nekem semmi mostanában. :lol:
Az éjszaka borzalmas volt, sokat kinlódott Bercó. Valamikor kettő körül át is jött, no, onnantól nem nagyon aludtam. Már megint ráfeküdt a fejemre is.
Most meg gondolom az volt a baj, hogy túl sokáig volt fenn.
Nem tudom, hogy írtam-e? A két nagy beteg, remélem B. nem fogja elkapni tőlük.

Ó, mielőtt elfelejtem:
Isten éltesse Lillát!!!!

Bercó eléggé öntörvényű. Ma is mentünk át az úttesten. Megvárta szépen, hogy zöld legyen, de nem engedte, hogy fogjam a kezét. Miután szóvá tettem, azt mondta, hogy tud ő magára vigyázni. :shock:
De többnyire megáll az átkelőknél.
dmaggie

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

KépKép
viranka

Jöttem olvasni és nincs mit :shock:

Csatlakozom Verához.

Hol vagytok csajok :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Vera boldog 7. házassági évfordulót :D

Maggie sajnálom a rossz éjszakát :(
remélem a mai jobb volt :D

Várom, hogy pöti kérje a kaját. Egyenlőre a kezét tömi lelkesen a szájába :D

na megyek, ma meglepi vendégek jönnek Grétuscicusomhoz és még össze kell dobnom a lakást na meg főzni is valamit :lol: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó,
Isten éltesse Lillust nagyon sokáig utólag is!!!

Rohanós napjaim vannak, sajnos, de próbálok este jönni.
irina

Itt vagyunk!

Tegnap munkanap volt, de ma már itthon vagyunk.

G. elutazott Bp-re, két napig egyedül leszünk.

Kocsi viszont van. Lehet, be kellene menni Rugóval az egyetemre könyvtárazni.

Tegnap elindítottam egy mosást, és most jutott eszembe, hogy nem vettem ki. Még sosem jártam így.

Megyek, sok dolgom van :arrow:

Kép
vindolanda

Köszönjük a köszöntéseket :) részünkről az ünneplés már megvolt vasárnap :) és tegnap az oviban is.
Nem tudom P készített e képet, vagy csak videót..no meg azt sem mikor tudnám feltenni.
Amúgy babát kapott, könyvet, matricás albumot anyósomtól, meg én kicsi pónis mesét amiért külön hálás vagyok neki, mert mindig azt akarná nézni én meg nem akarom engedni, mert az egyikben szellemek vannak a másikban meg vámpír fogú repülő kutya szerű lények....rémes mese. Persze nem tudhatta...de ezt soha nem fogja nézni az tuti.
(amúgy a szellemestől konkrétan félt, de úgyis akarta nézni)
Amúgy jól vagyunk.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

JAj én is úgy elvagyok havazva, a ruhákkal dolgozom, pakolom el őket, dobozolok, előtte mindet átmosom, vasalom. Kb úgy szeretném visszaadni, ahogyan kaptuk, de 2 gyerek után nem biztos, hogy sikerül :?

Áronnak is pocsék éjszakái vannak :? plusz még át is ázik minden éjjel, :? egy pelus se jó :evil: én nem tudom mit tegyek :evil:

Maggie együtt érzek veled :( nálunk legalább Péterke végig nyugodtan alszik, no de Áron :?

Móni már régen láttunk képeket rólatok!

Vindo azért ne vidd túlzásba a melót!

Péterkémnek boldog szülinapot kivánok! csak szombaton tartjuk neki, akkor jön a család felköszönteni együtt.

MA viszont jön érte anyu és elviszi egy napra, ott is alszik. Holnap Sk munkaszüneti nap van, kicsit hagy foglalkozzon vele.

Heni
KépKép
heni81

Boldog születésnapot kívánunk Péterkének!!!

Kép
vindolanda

Köszi Vindo:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni itt is boldog szülinapot kívánom Péternek :)

KépKép
KépKép
fleur

Móni drága akkor holnap átugrotok ugye? :)

KépKép
KépKép
fleur

kívánok :oops:

KépKép
KépKép
fleur

Ezzel még okvetlenül tartozom:

ISTEN ÉLTESSEN, PÉTERKE, A 3. SZÜLETÉSNAPODON!

Kaqk, Emma igazi csodalány! :-)
irina

Jöttünk:)

Most hogy miénk volt a kocsi, bandáztunk Db-ben. egyetem, könyvtár, DM, büfé, és egy csomó ismerős 8)

Épp hazaértünk.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: