Belekukkoltam az októberi beosztástervezetbe,nekem nagyon lichtes: okt.14 az utcsó műszakom,csak 6műszak van abban a hónapban,utánakét hét szabi..gondolkoztam,hogy szóljak,hogy még ott egy hetet tudok ráhúzni,de majd meglátom tényleg hogy birom. Lehet hogy ez is bőven elég.
Kis-csill:kb. szerintem 8-10kg amit nem emelhet az ember,inkább abból van a gond,hogy sokan hasprésből emelnek, és akkor jön pasiknál a sérv,nőknél meg a többi..anyósomék se engedik,hogy vigyem a lavor vizes ruhát mikor megyek teregetni,akkor ők viszik ki,mindig röhögök rajtuk,és mondom,hogy amikor nincsenek akkor is szoktam mosni és teregetni...dehát a sógornőm férja még a dobozos tejet is reggel a pultra rakta,nehogy le kelljen hajolni a párjának
jah vissza a vallási témákra: tegnap az egyik doki megkért,hogy végezzek közvéleménykutatást az egyik szobába(2-3ágyas szobáink vannak) mert a páciensének a férje arab és pont egy olyan anyával került egy szobába,akinek meg totál zsidó férje van már ránézésre is..hát elkaptam mind2mamit egy körre,nem volt semmi problémájuk,hálásak voltak,hogy figyelünk az ilyen részletekre,de nem kellett külön költöztetnem őket. Mondta a doki,hogy máskor figyelhetnénk erre is..mert úgye ezek az emberek más földrészen ölik egymást..én mentettem a kolleganőt,aki őket egybe ragta, hogy volt elég dolga aznap,7császár mellett nem arra figyelt,kinek milyen vallása van..hát tényleg elég vicces az egész

Szemből
Oldalról