A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

haaaj csajok köszönöm a receptet,majd lehet nekiveselkedem,de már csak tuti akkor,amikor otthon vagyok.

Belekukkoltam az októberi beosztástervezetbe,nekem nagyon lichtes: okt.14 az utcsó műszakom,csak 6műszak van abban a hónapban,utánakét hét szabi..gondolkoztam,hogy szóljak,hogy még ott egy hetet tudok ráhúzni,de majd meglátom tényleg hogy birom. Lehet hogy ez is bőven elég.

Kis-csill:kb. szerintem 8-10kg amit nem emelhet az ember,inkább abból van a gond,hogy sokan hasprésből emelnek, és akkor jön pasiknál a sérv,nőknél meg a többi..anyósomék se engedik,hogy vigyem a lavor vizes ruhát mikor megyek teregetni,akkor ők viszik ki,mindig röhögök rajtuk,és mondom,hogy amikor nincsenek akkor is szoktam mosni és teregetni...dehát a sógornőm férja még a dobozos tejet is reggel a pultra rakta,nehogy le kelljen hajolni a párjának :o jó különbözőek vagyunk..

jah vissza a vallási témákra: tegnap az egyik doki megkért,hogy végezzek közvéleménykutatást az egyik szobába(2-3ágyas szobáink vannak) mert a páciensének a férje arab és pont egy olyan anyával került egy szobába,akinek meg totál zsidó férje van már ránézésre is..hát elkaptam mind2mamit egy körre,nem volt semmi problémájuk,hálásak voltak,hogy figyelünk az ilyen részletekre,de nem kellett külön költöztetnem őket. Mondta a doki,hogy máskor figyelhetnénk erre is..mert úgye ezek az emberek más földrészen ölik egymást..én mentettem a kolleganőt,aki őket egybe ragta, hogy volt elég dolga aznap,7császár mellett nem arra figyelt,kinek milyen vallása van..hát tényleg elég vicces az egész :)

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Nyufó akkor a szemedbe én is állatkínzó vagyok, 4éves koromtól horgászok,imádok horgászni, nekem ez olyan mint Spumillának a meditáció,csak nézem az úszót,ahogy a vizen lebeg,gondolataim kikapcsolva,akár egész nap azt csináltam,nem mentem a többiekkel fürödni,csak áltam a vízben...
uuhhh ma majd kinyírt-kinyírtam egy macskát, nyitva ahygtam az ajtót,mint máskor is szellőztetni,és paprikáskrumplit készítettem /apa most azt kívánt/ közbe nagyban telefonálok a nővéremmel. Hallottam vmi kotorgást a hátam mögöt, megfordultam,olyan halálsikolyt lenyomtam,hogy a nővéremnek kiesett a teló a kezéből, annyira megijedtem a rohadt macska bejött és ott kotorgott az asztal alatt...a párom is rohant,a legrosszabbra gondolt,hogy egér jött be..nah úgy kikészültem,szegény babó is csak lent megbújt utána úgy rugdosott..a hüvelyemnél éreztem a mozgását,tiszta kész voltam,hogy el fogok vetélni a dög macska miatt...szerencsére azóta elmúlt.

nem vagyok nagy állatbarát,ált. vagy félek,vagy ubdorodok az állatoktól..idén februárba anyumékkal elmentem az Illlatos úti állatmenhelyre,hátha van kutyus amit örökbe fogadnának..már 10elött ott voltunk, 10kor nyitott,gyültek az emberek a bejáratnál,nagy volt az izgalom,csupa boldog mosolygós ember,vki még pórázt is hozott..beengedtek,elmondták mit hogy kell,adatfelvétel stb. egy ott dolgozó férfi kérdezte:nah akkor ezeket vezessem körbe? rólunk volt szó,anyám ki is kérte magának,hogy mi nem állatok vagyunk,beszélhetne szebben is..
hát csak az első telepig jutottam, a szarba-húgyban álltak/elviselhetettlen szag volt/ az állatok,kb.1m es ketrecekben,egyik-másik ugatott, vmelyik kidugta az orrát,tappancsát,csóválták a farkukat hogy jobban figyeljünk rá, devolt aki már beletörödött a sorsába csak a sarokban gubbasztott,szomorú fejjel. Nagyon kész voltam,sírva jöttem ki,úgy megsajnáltam azokat az állatokat, a rácson egy táblán volt az időpont,amíg tárolják őket,utána elaltatják őket.. :cry:
borzasztó élmény volt, nem így képzeli az ember, és mindenki szomorúan és üres kézzel távoztak..pedig ez Budapest egyik legismertebb állatmenhelye,máshol még ilyen körülmények sincsenek..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

bettike
a dec 16 a leghamarabbi dátum amikor hajlandó vagyok szülni :D onnantól legjobb lenne kihúzni a végéig….39. héttel kibékülnék, Balót is pont a kiírt dátum előtt egy héttel szültem az már elfogadható lenne… de bármi jó csak egészségesek legyenek)) ikresek.hu-t én se érem el csak hébe hóba….ehet a szerverük gányol…

nyufó
csakis decemberben mellszívóhoz amúgyis adnak, de az kell is szopi után szipókázni (hogy én hogy rühelltem…egy óra fejés és max 20 ml jött ki…akkor beláttam hogy nincs mit tenni nem indult be a tejem)

na csajok ez nem ér itt sorolni a finomabbnál finomabb kajákat!!!!!!!!!

kicsi fiam ma kiakasztott, nagyon durci lettem rá…ezer ágra süt a nap végre, elcocokázunk a városligetbe hogy akkor most rohangálás és napozás, kellemes délután..kb 10 percet se voltunk kint mikor is fiam egy bazi tócsa kelős közepébe landolt...váltónaci volt nálunk de cipő nem….nem mertem vizes cipőbe kint maradni vele , holnap bölcsikezdés előtt nem hiányzik, így haza hajtottunk én erősen hisztiztem…mondtam az örökbeadáson gondolkozom de azért a közeli sétányon jól elvoltunk, talált pár nagyfiút velük focizott…az én kétévesem tepert az 5-6 évesek után, tök kivan megy pancsizni és alvás))) én is lehiggadtam…csak már nagyon untam a négy falat meg a sétányt, de akkor se értem mért húztam fel annyira magam….:((((

KépKép

KépKép
msi22

msi

érzékenyebb vagy,ennyi.a gyerek meg milyen,naná h a tócsába gázol bele :D

KépKép
bettike83

Beze akkor neked tényleg elég gáz a cukor. Én mondjuk kb. 10 perc alatt a kórházban voltam kocsival mindkétszer, kb. fél órát vártam, már ittam is a löttyöt és mivel bírom az édeset, szépen el is vette az éhségemet, simán kibírtam a két órát, addig átmentem a kórházzal szemben levő Auchanba, elintéztem a vásárlást, vissza a szúrásra, 10 perc alatt otthon és már ehettem is és szinte még nem voltam éhes. De így azért nem egyszerű ahogy neked van :cry:

Avrenim én meg pont az ellenkezője vagyok, elég komolyan állatbolond. Állatorvos akartam lenni, de azért tettem le róla, mert képtelen lennék egy állatba belevágni, vagy megszúrni. Nyáron voltunk anyuékkal sétálni a veresi tavaknál, hát többször kiakadtam. Pont akkor mentünk el a halőr háza mellett, amikor vittek oda halat és az kérdezte hogy hogy ölje meg a halakat, agyoncsapja, vagy nem emlékszem mi volt a másik verzió. Kicsit tovább menve a másik horgász kedvteltetésből horgászott, kifogta, majd visszadobta a halat, az legalább életben maradt, de tökre sajnáltam hogy szegénynek a száját szétvágta. Aztán a következő horgásznál a hálóban ott fuldokoltak a levegőn a halak, egyszerűen kibuktam. Biztos én vagyok a túlérzékeny, de én egyszerűen nem bírom. Nekünk két kutyánk is utcáról befogadtott, és hoztam már ki menhelyről is kutyát és kerestem gazdit neki. Szedtünk már össze kóbor kismacskát, beteg volt, költöttünk rá sokat, de nem sikerült megmenteni. Szedtem már össze kismacskát a Keletinél a felüljárón, úgy mentem vissza a kocsik között gyalog (ott nincs gyalogosfeljáró), mert kiszúrtam hogy ott kuporog a szélén, annak is kerestem gazdát. És még sok ilyen volt. Nem vagyunk egyformák, az állatokhoz való hozzáállásban van a különbség, ha hasonlóan lennék velük mint te, akkor nem lenne gondom a horgászással és a vadászással se. Nem tartalak állatkínzónak, csak én egyszerűen nem bírom, ennyi, kicsit zokni vagyok :D Szuper a beosztásod, akkor már tényleg nincs sok hátra, bő 4 és fél hét! Akkor még tarts ki és figyelj, hogy senki ne boruljon rád ezalatt a melóhelyen! Azt hogy érted hogy hasprésből emelni? És akkor lehet máshogy, ami kíméletesebb? Ha császár lesz, akkor 6 hétig ne emelgessem Regit gondolom, majd 11 kg, de a picit azt akkor lehet gond nélkül az jó :lol: Érdekes amit írtál, azért szimpi a dokitól hogy ilyen eszébe jut, de mondjuk hibáztatni a kolléganődet azt meg elég furi, azért gondolom nem volt rájuk írva elsőre az elhelyezésnél hogy ki mi.

Zsuzs nekem a terhes cukorterhelésen vettek egyszer csak ujjból cukormérővel, utána kellett meginni a cukros vizet és rá két órára vettek vért 1x és annyi. 5x az nagyon durva!!!! :shock:

Rebeka akkor a férjed is tudott intézni áthelyezést gondolom? Elég fárasztó lehet az ingázás már, elhiszem hogy várod, hogy végre ott legyetek. Akkor hétvégente csinálgatjátok a picinek a szobát?

Msi ha a 36. hétig kihúzod az már nagyon jó, akkorra már készek a babák. Azért a 39. hétig az durva lenne, ha azt nézem hogy neked két baba van bent, hát nem lenne semmi! Biztos csak a hormonok miatt dühödtél fel, most én is hamarabb kiakadok. Azért elég gáz lehetett, ha belegondolok hogy én is csak váltóruhát szoktam vinni de cipőt nem.... És igen, ma mi is voltunk sétálni, de mi rövidebben és esett előtte délelőtt, így egy csomó pocsolya volt a parkban és Regi is mindegyik közepén ugrált egyet, tiszta víz lett mire hazaértünk és nincs váltócipőnk, most pont ma jöttem rá hogy ebben a korban bizony már kell...

KépKép

KépKép
nyufó8

Zsuzs: igen, gyüjtögető, teszveszen vadászó, licit.hu-n halászó ehérnépek vagyunk :lol: Bár most fogom abbahagyni, legalábbis ami a szeptemberi hónapot illeti. Megrendeltem 20 textilpelust + 4 kifogót mellé, még megérkezik kedd-szerdán egy rugdalózó somag, meg a héten Csongor overálja és még fut 2 aukcióm (zoknis) a teszveszen, és erre a hónapra egyelőre befejeztem :) Tudnám csinálni, de tartalékolni is kell az anyagiakat másra is :roll:
A díszítés idén is hasonló lesz? Mert azt nagyon megnézném!
Saját magad csinálod a figurákat is rá?

Nyufó: leveles tészta sincs kint? Mert akkor tudnál magatoknak sütni fornettiféle cuccokat! Sós palacsinta, hmmm, nyami! Husis, brrrr - imádom :D

Avrenim: de jó lenne ez az októberi beosztás! A szabadság többet fizet napi szinten, nem? Állatmenhely: elég elkeserítő :( Az Animal Planet az egyik kedvenc csatornám, bár csak akkor tudom nézni ha apa nincs itthon. Az amerikai, angliai menhelyek szinte uxuskörülményűek a magyarhoz képest :shock: Ott működik, ott sikerül, ott van rá keret, itt nincs. Szomorú, elitélem az ilyen sorsot egy állatnak, mert sokszor az állat többet érdemel mint az ember (bocsi..)

Msi: egyetértek Bettikével, én is hisztisebb vagyok a kelleténél, pdig kisgyerkőm sincs!

Csináltattam ma pocakfotót apával - az már nem is pocak, ami rajta van, hanem elöl hordott kuffer :shock: :? Majd holnap felteszem, ma már nincs erőm, lefotóztam ma minden kölcsönkapott ruhát, holnap lementem őket, majd a sajátokat is fotózom és azt is mentem máshová külön mappába, nem fogok én sem X-eket varrogatni :roll: lesz majd elég stoppolni való ha a gyerkők nagyobbak lesznek :lol: Ma ismét gyarapodtam egy új tünettel :shock: Görcsölt a jobb oldali vesém.. Ritka car érzés, bár nem volt túl kemény, csak sokáig tartott.. Pedig iszok eleget, de ezek szerint többet kell.. olnapután megyek genetikai tanácsadásra, bár sok értelmét nem látom, de ha már kaptam beutalót a csinos dokitól, meg időpontot is kértem, hát elmegyek :D Viszont kedden lehet elmegyek a doktor bácsihoz, és tisztába rakom a rossz gondolataim végre, hogy esténként nyugodtabban aludjak. A légszomjam néha nagyon aggaszt, és ez csak rosszabb lesz, de hátha tud erre valami gebulát (Azt hiszem Diaphyllint szoktak? Avrenim drága, te jobban tudod :wink: ), meg szeretném megtudni a hegvastagságot, és hogy hogy fekszenek a drágák odabent jelenleg :lol: Na meg lefixálni vele hogy meddig lehetek így szabadlábon, meg hogy akkor szeretném, ha a császárom ő csinálná :)

Remélem mindenki jól van, a zugolvasók is :wink:
Monka, még mindig várunk a hírekkel :D

Jó éjt mindenkinek, ki vagyok (fáradva..), elburulok :D
Sziasztok!

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt csajok!

Nyufo:
talán már a cukorterheléses vizsgálat is megváltozott azóta, mint annyi más, jó lenne.
Mivel imádom a hálászlét (ugye Baja környékröl származom), képmutató lenne részemröl elítélni a halászatot. Bár igaz, azt is lehet emberien müvelni. Engem inkább zavar pl. karácsony elött nagyobb hipermarketekben a pontyok látványa. Annyi halat tömnek az üveg "akváriumba"? hogy szegények szinte megfordulni sem birnak. :evil:

Kis-csillag:
na igen, olyan gyorsan telik az idö, hihetetlen, hamar itt lesz a december. Megértem, hogy igyekszel letudni a listát.
Nem tudom még, hogy idén is palacsintatorta lesz-e, de ha megint megrendeli a család, akkor dobok fel képet. Igen, magam csinálom a figurákat ételfestékkel szinezett marcipánból. Egyik évben egy hirtelen ötlettöl vezérelve megszineztem a palacsintatésztát is. Elég viccesen nézett ki. Bár a zöld szinü palacsinta nem vmi étvágygerjesztö, de halloween-kor belefér. :D Mi nagyon szeretjük ezt az ünnepet, holott angolszász eredetü, tölünk idegen.

Kép
zsuzs35

Jó reggelt lányok:)

ma kezdődik a bölcsi, nemsokára megyünk...hát nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz......wow tök izgulok....

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Na megjöttem, nem tüntem el, csak ezerrel takarítottam, meg csináltuk a lakást, de már KÉSZEN vagyunk :) :)
Már csak ilyen szépitgetési dolgok vannak, meg pakolások egyik szekrényből ki-be.. de az már nem sok meg az már ráér, az mindegy mikor csinálom meg, de a lényeg már készen van :)
Tesom jön hétvégén aztán kocsival kivisszük a garázsba a megmaradt cuccokat (vakoló, festék, stb) és akkor már minden megvan :)
A gyerek szoba annyira szép lett, nagyon tetszik :lol: :lol:
A szönyeget kell megvenni meg a kiságyat ami végülis nagy dolog, a többi már csak az apróságok, meg a ruhák. Nagyon örülök neki!
Ma megyek rendelni is, de remélem hamar végzek, mert megy előadást tartani a főorvosnő és reményeim szerint a 7 órásival jövök haza, és alszom, mert tegnap elfáradtam, de nem baj, mert nagyon örülök, hogy már készen vagyunk és csak apróságok vannak hátra :)

Ti jól vagytok? Remélem mindenki jól van, és nem vagytok betegek!
Most megyek, majd jelentkezem, csak jöttem helyzetet jelenteni :)

nyufó: a képeket hamarossan küldöm, csak még megcsinálom az apróságokat, és küldöm, nem felejtettem el :) Puszii

KépKép

KépKép
t.timi

Húúúú lányok már az egyik októberi baba is megvan :shock: . Telik az idő gyorsan! Csaszis kismamáink már 3 hónap múlva babáznak lassan!

Msi megy a drukk hogy Baló jóóól viselje (és te is :lol: ) :!: :!: :!:

Zsuzs nekem két éve nyáron volt és most nyáron a terheléses cukor a két terhesség alatt, ugyanabban a kórházban. Lehet hogy kórháza válogatja hogy csinálja, nekem így volt. Itt nem nézik a cukrot, ezért csináltattam meg korábban mint szokás otthon, mert ott a maszek nőgyógyim kiírt rá.
Nem nagyon eszem húst, de azért csak eszek időnként. Ha nekem kellene az állatól elvenni az életet hogy megehessem, akkor tuti kőkemény vegetáriánus lennék gond nélkül. Mondjuk A-s a vércsoportom és az egyébként is zöldséges-szénhidrátos, és nálam tényleg az az első, tök jól elvagyok hús nélkül. Azért se tudnék pl. élő halat se venni, mert ugye, vagy te ölöd meg otthon, vagy ott a helyszínen kéred, de ahogy már végülis miattad hal meg az állat, mert te kiválasztottad, onnantól már nem is kell. Pedig a következő vásárló lehet ugyanarra a halra bök, és neki az a sorsa úgyis, hogy ott bevégezze, de ennyire tudatosan nem bírok a folyamatba beszállni ami a halálát okozza. Nem bírom nézni még természetfilmeket se, mert még azt se bírom amikor az állatok egymást kapják le, pedig a természet rendje. Tuti én vagyok túlérzékeny. Egyébként meg a hecket én is nagyon szeretem. Halloween igen, itt van, nagyon. Szoktam én is venni tököt és kifaragni, de csak annyi, azt is a poén kedvéért :lol: Megtaláltam a tavalyit meg az előtte lévőt fotón:
KépKép

Kis-Csillag majd jöhet a fotó a zsákmányokról. Van leveles tészta, de receptem nem nagyon. Van valami jó recepted??? :lol: Pocakfotó most már nagyon izgat!!! Légszomjam az nekem is van és nekem Regivel is már félidősen volt, most is van, úgy érzem megfolyt a melltartó pántja ott elől, hiába van lazán. Az jó ha mész a dokihoz és átbeszélitek a félelmeket, tényleg megnyugszol legalább egy időre!

T.timi szuper!!!!!!!!!!!! De jóóóó! Képek???? Jaa, most olvasom hogy küldöd majd, kösziiii :lol: :lol: :lol:

Monka hahóóóóó, merre? Mi volt a genetikán? Nem ér itt idegesíteni az embert napokig :lol:

Spumilla spummogj elő, írj két sort hogy jól vagy!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: igen küldöm, nem felejtettem el, csak még van pár dolog hátra és utána küldöm :)
Jól vagytok?

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok lányok :D

Elnézést kérek az eltűnésért, csak még itt a húgom nálam és egész nap lefoglal :lol: Reggeltől estig programot csinál :D (bár ez nem mentség :)) Holnap megy haza, úgyhogy holnap már én is rendesen bekapcsolódom a beszélgetésbe, de addig is mindenkit nagyon-nagyon puszilok és remélem minden rendben van nálatok :D A genetikán megint megmutatta magát a kis tornászom és azt is, hogy már tuti KISFIÚ
Nyufónak: NB 4.7 mm, BPD 46.9 mm, HC 162.2 mm, AC 126.7 mm, FL 27.2 mm és 240 gr (ezek 08.-a adatok) :D 18+5-nek írt akkor, de maradok az eredeti napoknál, azt ne javítsd kérlek :D köszönöm szépen!!!
És holnap jelentkezem már rendesen és bekapcsolódok a beszélgetésbe :D és persze hozok egy szép profilt is :D

További szép napot mindenkinek és bocsánat az eltűnésért :cry: :oops:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Ahogy beírtam Monka úgy adatát, megint feltűnt pár hiányzó:

Irbilne tűnj el megint!!!!

Balimamika, Bolygó, Nono, Adri

T.timi akkor most már fogsz tudni jönni sűrübben mint régen? Jó lenne! Itt minden ok, jövő hétvégén mi is csináljuk a hálót, az lesz egy nagyobb meló, mert van ott egy nagy beépített szekrény, amit át akarok pakolászni. Mikor mész legközelebb dokihoz? október eleje?

Monka jó hogy jottél, beírtam az adatot is, akkor Álmos marad :lol: Nem csodálom hogy a családoddal vagy, amikor otthon vannak, ha egyszer ti is ilyen nagy távolságban vagytok egymástól. Klassz lenne ha 2 év múlva tényleg hazaköltöznének!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!
Végre hazaértem, most összedobhatok vmi ebédet. Olyan szép idö van, végre, ez a kedvemre való ösz! :D

Monka:
Gratulálok és örülök hogy minden rendben veletek! Biztos jól elvagytok a tesóddal, ha ilyen ritkán találkoztok, most gondolom minden idöt kihasználtok!

Nyufo:
Tök jók a tökök! :lol:
Az állatokkal kapcsolatban megértem az álláspontodat, én sem tudnék megölni egy állatot sem. Ezt a témát jó hosszan ki lehetne tárgyalni, ha érdekel a véleményem, szivesen megírom priviben.
Van egy-két leveles tésztás receptem (sós), zöldségekkel, husival töltve, ha érdekel átdobom a receptes topikba.
Kitaláltam, ma rakott krumpli lesz, olyan régen volt. :D

Kép
zsuzs35

bejelentkezem :)
minden oké. a szombat esti zenei műsorokat a tv-ben végigtáncolta a kislábacskás :) de olyan munkával, hogy az egész pocak jobbra-balra szambázott :)

megy a házépítős művelet. a héten a felső szintet egyengetik és festik, ott, utána már "csak" parkettázni kell és a fürdőt csempézni.
a lenti szint kicsit húzósabbnak tűnik, de az is jó lesz, meglesz, csak imádkozni kell meg sokat mantrázni :D

hájas tésztába virslit szoktam tekerni, rá egy tojás-sárgája és sütő fél óra, isteni virslis hasé lesz belőle :D

monkának nagy gratula a kisfiúhoz, timinek a szobához, nyufót meg nyuffantom :)
spummantok mindenkit, drukkoljatok, hogy kapjunk extra-pénzeket ;)
puszik

Kép
spumilla

monka: örülök a jó eredményeknek :) Gratula!
És jó tesózást, az mindig jó :)

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó: igen próbálok jönni sürűbben, szerintem menni fog, ha nem lesz ennyi dolgom, meg oktobertől rendelni sem megyek, szóval lesz idő.
Igen oktober elején megyek dokihoz, de még előtte szeretnék 4D-re csak még a pénz miatt kérdéses, de jó lenne még szeptemberben megcsináltatni, hogy szépen látszodjon :)
Láttam most egy annyira szép kiságyat-ágyneművel.
Natur fenyő a kiságy és narancssárga-sárga a baldahín, van hozzá rácsvédő is minden olyan szép. Most tök megtetszett.. pedig meg akartam várni, hogy mi lesz kislány vagy kisfiú és olyan színűt venni, de most annyira megtetszett, jó áron, hogy lehet, hogy ezt sem színre veszem. Úgyis a ruhák jobbak ha olyan színűek, nem?
Ez a kiságy meg menne a szobába, mert az is sárga.. és ha majd lesz mégegy akkor meg nem kell venni másikat, ha más nemű lesz.

KépKép

KépKép
t.timi

Hahó!!!!! :D Jó napot kívánok :D

Zsuzs: a halászlevet én is megeszem, ha nem szálkás, de pl. imádom a rántott halat, a citromos-kapros sütős halat, a lisztes-paprikás sült halat és szeretek horgászni! A rekordunk apával 33 db hal: keszeg/kárász/1-2 nagyobb ponty/1 kősüllő - Balatonon fogtuk, Balatonmáriafürdőn a mólóról, 2006 nyarán :lol: Tavaly rengeteget voltunk Zalában a Lenti melletti Sárberki tavon, ott jobbára pontyokkal hozott össze minket a sors, de egyik helyen sem láttam olyan embört, aki kínozná a halakat. Mi ugyan mindegyiket visszadobtuk, mert kicsit voltak, és sajnos megesett, hogy a szájában akadt meg a horog, de apa ügyesen kifordította belőle fogóval, szóval nem repedt neki szét. Itt fogtam tavaly nyáron egy 3-4 kg-os pontyocskát, szép darab volt, kellett egy jó ideig fárasztani, mire hagyta magát, és azt hazavittük. Túlélte a hazautat, és egész éjszaka kád vízben fürdött, még majdnem enni is adtam neki, sajnáltam leöletni :( :oops: Szóval úgy van ahogy írod, lehet ezt kulturáltan, szépen, kíméletesen is csinálni :D
Zöld palacsinta, na az megint szép lehetett.. :twisted: viszont a figurákkal akkor nagyon ügyes vagy! Nem egyszerű őket megformázni! :wink:

Msi: drukk-drukk, remélem minden rendben ment az első napon a böliben mamának-babának egyaránt :wink:

Timi: azta de ügyesek vagytok! Szuper, hogy szinte végeztetek! :D Csak nem te/ti lesztek az elsők a topikban, akik befejezik a babaszobát? :wink: Kitartást a rendeléshez :D

Nyufó: tyűű de jó kis tökök!! Nagyon dekoratívak, mondhatni cukorfalatok :lol: Bájosak és ördögiesek :lol: :) Nekem a 2008-as jobban tetszik :D
Leveles tésztához van egy jó receptem, a TV paprikából loptam, fent van honlapjukon is, "sajtos miújság" a neve, Bede Robi csinálta egykoron a tv-ben és egyszer kipróbáltam, hát nagyon isteni!!!! :wink: Vittem főnővérünk diploma-szülinapi partijára, és mindenkinek bejött! :D Dobok majd receptet, meg ha találok még neked levelest, azt is :D Én is már rohanok a 24. hétbe.. Wááá, vasárnap betöltöm :lol: Basszus csajok, és nagyon várom! Lehet vasárnap örömujjongásba török ki :lol: :oops: :roll:
Kép

Monka: az a lényeg, hogy jól vagy/vagytok, s hogy Húgod lekötötte a figyelmed :D Kukihoz gratula :D Akkor már tuti a fütykös :lol: Méretek szépek, de jó :D Örülök :)

Na mindjárt leszedem a gépről a hasam..
Ma már 2. éjjel volt ismét, hogy egyik Luri álmomból rugdosott fel :shock: 8) Kezd aggasztani, de direkt nem néztem meg mennyi idő, nehogy tudatosuljon bennem :lol: Reggel 9kor volt egy kis hastánc, apa vihogott ezerrel :lol: Majd később, fél óra múlva másik bocsom is megmutatta magát odabent, s végre ma eljutottam odáig, hogy felfedeztem a kettő rugibugi közti különbséget. Csak még mindig nem tudom melyik melyik, de van különbség a kettő között :lol: A sür. tej ma el is fogyott, benyaltam a maradékot, finom volt, most egy ideig nem is kell :D Illetve azt hiszem összeszedtem valamit, mert fájdogál a torkom :shock: Röviden ennyi :) Mindjárt hozom a képet :D Pusza :D

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

megjöttünk a bölcsiből, épp vitték ki a manókat az udvarra mikor megérkeztünk így mi is csatlakoztunk...Baló be volt pörögve, mindennel játszott volna egyszerre...jól elvolt, de végül is még csak másfél órát voltunk és ott voltam...kb mint a játszótéren lettünk volna...holnap 9 körül kell menni...bölcsis néni aranyos volt, egy idősebb szegényke mondta is hogy milyen kis örökmozgó a gyerek meg szökős...kisfiam nem akart az ő csoportjuk térfelén maradni neki minden kellett volna de majd megtanulja:) viszont ment a sirás-rívás az otthagyott gyerekektől...mondta Marikanéni hogy ez a két hónap ilyen kemény lesz mindenkinek, nekik is...mi csoportunkba mindenki új lesz...

nekem viszont elég gáz lesz, sokat fekszem itthon így most az egész napos taplonlevés fárasztó lesz..de ügyesen kérek széket, nem futok Baló után, majd intézik a bölcsisek és jó lesz...

KépKép

KépKép
msi22

Kép Kép

Csúnya csíkos a hasam :oops: de azok még a régiek :lol: csak tovább terjednek :lol: :shock: 8) :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Zsuzs persze hogy érdekel a véleményed. Én kicsit lökött is vagyok ebben a témában, mert pl. nem szeretem a darazsakat mert félek tőlük de ha bejön a lakásba, akkor nem agyoncsapom, hanem porhárral megfogom és kiviszem... Leveles tészta recept, várom a gasztro topikba, köszi előre is4!!

Spumilla húúú, és október elején költözni akartok? Nem semmi, akkor csuriban a kezem, úgy látom elkel. A hájas tészta ugyanaz mint a leveles? Extra pénzhez hol lehet hozzájutni, az nekünk is jöhetne, ha nem kell visszaadni :lol: :lol: :lol: :lol: Na viccet félretéve azért is megy a drukk!

T.timi de jó, a 4d-n tuti kiderül akkor a neme! Az ágynemű, baldachin meg nekem unisex volt a rácsos kiságyba, most már kislányos az ágyneműje Reginek. Szóval szerintem ott az a lényeg hogy passzoljon a szobába, én a helyedben megvenném ha tetszik :lol:

Kis-Csillag De jóó a pocifotó, hát nem semmi hallod a méret (a csíkokat meg letojni)!!! És az ötlet, hát egyből eszembe juttatott valamit, rakom is fel (remélem nem baj :oops: ), Regivel csináltuk a 38. héten:
Kép
A leveles recepteket hálásan megköszönöm, jöhetnek!!!! Veszek is hétvégén :lol: Olyan hamar itt lesz a vasárnap, már kezdheted az előtáncot lassan :lol: Hajrá mézes tea!!!

Msi vigyázz magadra nagyon!!! A bölcsiben attól hogy ott vagy, tényleg nem a te dolgod hogy rohangálj a gyerek után. Szuper hogy az első nap ilyen ügyes volt Baló, lehet hamar fog neki menni a beszokás, megy a drukk!

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: ez tejszínhab???? :lol: :lol: Mert az legalább lenyalható :lol: az enyim testápoló volt :lol:

Méret: felülről nem tűnik ilyen óriásnak :shock: Csíkokkal megbarátkoztam, zebradivat, ki is mondta? :wink: Elfelejtettem :( :cry: Jelentkezzen a drága zebratársam!!!! :P :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:55-kor.
szonce82

kis-csillag: nem tudom, hogy én vagyok-e az első vagy sem, de a festés részével, meg a dekorral kész vagyunk, de még kell bele sok minden, kell a szönyeg, kiságy, figurák a falra, meg hát a sok sok más cucc. De a nagyobb része készen van :)
jó a hasad :)

nyufó: én is nagyon gondolkodom rajta, este megmutatom apának, és ha neki is tetszik akkor holnap már intézkedem is. szerintem is a szoba színéhez kell jobban passzolnia, majd a ruhácskái lesznek olyan színűek (rózsaszín vagy kék)
Igen gondolom a 4D-n kiderül, bár ha megint úgy fekszik akkor nem biztos, de mostmár úgy vagyok vele, hogy mindegy csak lássam, és tudjam :)
Jó a te pocakod is, szép nagy :)
Nekem még mindig nem olyan nagy...

KépKép

KépKép
t.timi

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:55-kor.
szonce82

Kis-Csillag tejszínhab :lol: Köszi a receptet, jól hangzik, meg is fogom csinálni. Jöhet a többi is :D

Szonce majd ha már ott tartasz, segítek szívesen a keresztszemes témában. A kész hímzéseket meg amiket most csinálsz töltsd majd fel :lol: Azért gondoltam hogy magasan van esetleg a tv, mert láttam mögötte a függöny tetejét, karnist, aztán olyan magas hatása volt :lol: De tecccccik a megoldás :D A sűrített tej olyan lehet MO-n is mint nálatok, ezt csak azért gondolom mert pl. a lengyeleknél is van, most vettem a lengyel boltban nemrég és nagyon hasonló :lol: Azért néha meg kell engedni amit szeretünk, attól nem hízol vissza :lol: MO-n különben lehet kapni csokis változatban is, de nekem a kedvenc a natúr. Ádámmal híztál 30 kg-ot? Mert én Regivel 20-at, ledolgoztam, de már most úgy néz ki, hogy többet fogok másodszor hízni, sokkal szarabbul állok, mint ennyi idősen Regivel. Sajnálom hogy most ilyenen kell paráznod, mondhatta volna előre is a barátnőd hogy mi újság, hogy tudj előre figyelni :cry: Remélem nem lesz semmi gond!!! Viszont ügyi vagy hogy nem híztál, azért ez nagyon klassz, irigy, irigy :lol: :lol: Nekem nem volt súlytöbblet, de már annyit híztam hogy simán lehagyom a súlytöbblettel indulókat.

T.timi a pocifotó múlt idő, Regivel volt a 38. hétben :lol: Most még nem ekkora szerencsére :lol: Legközelebb tuti már megmutatja magát!!!! Nincs képed az ágyról, vagy neten esetleg? Megnézném szívesen!

KépKép

KépKép
nyufó8

----
szonce82

Itt is azt tartják, hogy ahogy megkapja a gyerek a cumit, annyi a szoptatásnak, így ha nem hajlandó szopni, akkor hozzák a fejőt a kórházban és a lefejt tejet kis kupak szerűségből töltögetik a szájába a picinek, egész addig amíg ragaszkodsz a szoptatáshoz, teljesen segítőkészek.

Szonce üdv a jojósok táborában :wink: A környzetemben minden ismerősöm amióta ismerem hasonló alkattal rendelkezik, illetve a férfiak ahogy idősödnek mackósodnak, de annyi, én vagyok az egyetlen aki hol nádszál karcsún jelenik meg, hol meg mint a kis kétajtós :roll: És úgy utálom hogy miért van ez így, a hízékonyság igen, ha már ránézek valami kajára hízok. De akkor te is már profi fogyókúrázó vagy!

KépKép

KépKép
nyufó8

kis-csillag
hát ez a mosolygós poci:)))))))) nagyon jó...viszont azt nézem te kerek vagy szép szabályos, én meg ludáj előre csúcsos:) de a zebra csíkjaim nekem már feljebb vannak bőven és az elvileg barna egyenes vonalam tulképen az egész hasamon van...kép alapján neked nagyobb is a pocak:) ...lehet már írtad de mi is van a 24. héten?arra gondolsz hogy betölött 24. héttől már próbálják is menteni a babát ha gáz van, szülésnek számít nem vetélésnek?

nyufó
neked is szuper ez a mosolygós habos fotó:))))

KépKép

KépKép
msi22

háj csajok, talajvíz is életjelt ad! 8) Jövök, látok, felszívódok.
el sem tudom képzelni hogy van ennyit időtök olvasni, én a negyedét sem voltam képes átrágni :oops: hej de gáz, bocs.

Hétvégén mindig jövünk megyünk, most a kétévesem volt nagyon nagyon beteg, iszonyat lassan haladunk kifelé belőle. Aztán elmentünk tescoba és kirumliztam a spejzt. Bakker csajok 2nm az egész és 5 zsák szemetet gyűjtöttem össze.....eeeez maxigáz.

Vettem pizsit a kórházra meg egy köntöst, ha érdekel vki majd dobok képet. Nem a nyanyás verziókat, azt nem csípem, egyik gyerkőnél sem nyanyás pizsim volt. Én voltam az egyetlen aki rózsaszín macikás pizsiben nyomta. :lol: Most vettem egy rózsaszín bolyhos köntöst is, az előzőt sajna kihíztam már a fiamnál is szűk volt de most meg...khm....de jól éreztem magam. Bár iszonyat kimerültem fájt minden de ez kellett ahhoz h ne érezzem magam nagyon nyomin...jött a sok idegen a kórterembe, kellett a közérzetemnek. Még hálós bugyit akarok meg szopis cicótartó....khm, szopis zsák....mert ez már nem is nomrális mell méret....és megvan a kórházi motyesz amit venni akartam.

Jön vki a bababörzére 18-án? Én megyek.

Holnap uh. Már 100cm a hasam körfogata, a súlyom "csak" 64 kg...bakker ez übergáz....az már 5 kg plusz és hol van még a vége...a haskörfogat meg iszonyat gáz a 24. héten....legalábbis az én testalkatomra...vagy kiselefántom van v nem tom....

Na reagálni nem nagyon megy, megint a szokásomhoz híven csak magamról....egoegoegoegoego....bocs csajok. :oops:

hoztam képet, a fejem nem vállalom 8) . Sajna nem túl jó tükörből hoztam össze és a vaku folyton belevillant így hagytam sárgásan.
Kép

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

szonce

akkor legalább a vásárlás nagy része letudva ha az előző gyerekről megvan.aproságokat,1-2 dolgot meg majd megveszed idővel.

nyufó

tiszta ijesztő,már oktoberi bébi is van :shock: én is olvastam,de szép nagy sullyal született.aztán jönnek a novemberiek,decemberiek és végül mi,hisz nem rég tesztletünk pozitivat,és itt a pocakban már nagy a mocorgás,főleg ha nem kap időben kajcsit :D

aranyos volt a Regis pocak :)

csillag

énis leálok a vásárlással egy időre azt hiszem.meg majd ha kész lesz a szobája akkor minden mehet a szekrényeibe,igy meg csak zsufi van.micsoda giga pocakod van,ez igen :)

timi

biztos szép lett minden,és még most jön a java,a sok édes ki butort kiválasztani,nagy öröm lesz azt hiszem :)

akartam már kérdezni hogy szerintetek érdemes e venni szoptatós melltartót?nekem csak szivacsos melltartóim vannak,és el nem tudom képzelni h szivacs nélkülit hordjak.
másik:alapban utálom a hálóinget,de ugye szülésre azt ajálják,de én inkább pizsit vinnék,hülyeség?vélemény?

KépKép
bettike83

nyufó: itt van a kép :)
várom a véleményedet :)
Kép Kép
Kép

és van hozzá, még a matrac is, és ad hozzá 3 darab gumis lepedőt 2 db vajszínűt és 1 db barack színűt. Nekem nagyon tetszik!
Egyedül takaró nincs hozzá, de ilyen sárga anyagot bárhol tudok venni és varratok egy takaró húzatot és kész, meg van amúgy is 2 garnítura ágyneműm a babának.

KépKép

KépKép
t.timi

Bettike:
szerintem érdemes szoptatós melltartót venni. Egyrészt nagyon praktikus, mert le sem kell venned, csak lecsatolod az elejét és máris szoptathatsz. A másik, nekem sokszor folyott a tejem, és ha vhová mentem, akkor mindig tettem be melltartó betétet. A szivacsos melltartó meg ha átázik az elég gáz, ha pedig abba teszel betétet az nem tudom mennyire kényelmes.
A pizsinél pedig szerintem praktikusabb a hálóing, abból is láttam szoptatósat, én tuti olyant veszek. Már csak azért is hálóing, mert elég sokat vérzik az ember az elején, és a spontán szülésnél a gátmetszéseseknek nem engedtek mást, még bugyit sem. Most nem tudom mi a szokás.

Kép
zsuzs35

Msi: még régen úgy volt, hogy a 28. hét volt a határ, és ahogy ugye egyre modernebb a technika és az orvostudomány, egyre több korábban érkezett babát tudtak megmenteni. Mai értelemben az élveszülési határnak a 24. hét számít, azalatt vetélés. Bár vannak helyek, ahol a 24-28. hét közti szülést késői nagyvetélésnek hívják. A 24. számomra nagyon fontos, előzőnél 24-25. héten volt a császár (méret, súly miatt inkább 25. hét). Nem csak az e kor után született babákért küzdenek, ugyanis hallottam egy Babáról, aki 24 centivel és 30 dekával született Debrecenben és túlélte és utolérte magát.
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/3 ... xymgRwR713
Mindenesetre számomra a vízválasztó vonal a betöltött 24. hét :D 8)

Nono: talajvíz :lol: az jó :D gyerkőnek jobbulást! Ez a pocak, nagyon csini!!! És a 64 kg abszolút nem látszik rajtad!
Mi megyünk apával a börzére, valószínűleg már reggel 8-kor ott leszünk, mert sajna délutános lesz, viszont a börze meg nagy, így azért kell kicsi idő, hogy végigjárjuk.. Nem is tudom, hogy fogom megállni, hogy ne vásároljak, mondjuk szerencsére van még olyan cucc amit venni kell, csak nem akartam már mást ebben a hónapban..
Pizsi, szuper :D Képet dobj, én is pizsiben akarok nyomulni, utálom a hálóinget! :( Rövid ujjas fazon?

Bettike: nekem van mellcsim, de szerintem megéri, mert akkor nem kell kibuggyasztanod az egész csárdát, hanem lecsatolod és cuppanhat a kisbocs, de végtére is neked kell tudnod, neked kell érezned :D De lehet ha bedurran a tejci nem lesz kényelmes a sima, meg ha folyik, elfér benne majd a betét azért?

Aljas leszek, egyik pocakos topikban jártam ma és láttam valamit.. Valaki 2840Ft-ot adott ki egy kissapkára! Azt hittem lehidalok - bocsi :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Timi: wáááúúú de szépséges :D:D Igazi kis lakosztály!!! :wink: Nagyon jó! Nekem tetszik :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Most felmerült bennem egy dolog. A szülésnél (Baján legalábbis)mindenki korházi hálóingben volt, abban szült, és utána is abban maradt (mármint korháziban, nem pont ugyanabban). Csak pár nap múlva húztunk sajátot.
Avrenm biztos tudja hogy is müködik ez mostanság.

Kép
zsuzs35

1-2 darabot lehet veszek,végtée biztos kényelmesebb is és praktikusabb etetés szempontjábol.

én is láttam csillag,azért ez durva,ennyi pénzt kiadni sapira,és az még csak 1 db,és 1db nem elég,kell még pár,és akkor csak sapira kiad az ember egy nagy csomó pénzt.

KépKép
bettike83

----
szonce82

Nálunk meg nem tudom mi a "divat".de majd kikérdezek tanácsadáson egy pár nem elöször szülő anyukát :)

KépKép
bettike83

kis-csillag : örülök, nekem is nagyon tetszik!
Este ha haza mentem megmutatom apának és ha neki is tetszik akkor meg is vesszük de szerintem tuti tetszik neki)
Holnap beszélek az eladóval.
Kiváncsi vagyok nyufó véleményére is :)

KépKép

KépKép
t.timi

Találtam 440ért uj űvegből készült cumisüveget.érdemes ilyent venni?postával együtt is 700ft körül van.cumival együtt,sztem nem sok érte igy.

KépKép
bettike83

T.timi mennyiért árulják? Szépséges tényleg, és ha sárga a szoba, biztos szép lesz benne. A kérdésem inkább csak az hogy, akkor pelenkázót külön gondolod? Meg látom ez később nem alakítható át rendes kisággyá, de ha ez se fontos szempont, akkor mindenképpen megéri, attól függően persze hogy mennyi. Feljebb tehető a fekvő rész? Mert amíg pici, addig ekkorát nem kényelmes hajolni. A matrac kókusz vagy milyen?

Msi te is dobhatnál fel pocakfotót, megnézném a csúcsos ikres verziót is :lol:

Nono szép a pocakod nagyon, már kilestem a másik topikban :lol: Egyébként meg tök jó vékony vagy, szerintem az öt kiló mind a pocidon van. Kétévesednek jobbulást! Új BPD adatok? A táblánkban még csak a 12 hetes adatod van.

Bettike na ez az, és a mi topikunk is már decemberben beindul, az ikreseink, császárosaink miatt, szóval 3 hónap és már egymásért szorítunk! Először hálóinget vittem, most lehet pizsit fogok inkább, bár az elején pár napig eléggé vérzik az ember, és a betét amit viszel majd a kórházba, az nagyon-nagyon vastag, ne úgy képzeld el mint a mensis betétet, lehet hogy az+bugyi+pizsi alsó, lehet az már úgy igen kényelmetlen, meg lehet a gátsebet is jobban nyomja. Na mire végig érek a gondolatnak, azt hiszem maradok inkább a hálóingnél. A szivacsos melltartóval az a baj, hogy ha összejön a szoptatás, akkor valószínű fog csöpögni a tejcsi, főleg szoptatási idő előtt, amikor már nagyon tele van és egy szivacsos melltartóba még bepréselni betétet ami felszívja a tejet, nem biztos hogy befér. Asszem én nem vennék üveg cumit, biztos félnék hogy eltöröm, vagy ha már van foga a gyereknek félnék hogy leharap belőle, vagy odavágja, stb. Nekem ezek a BPA frees puha cumisüvegek bejönnek nagyon.

Zsuzs úgy látom hasonlót írtunk Bettikének :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufo:
igen, úgy látszik hasonlóak a tapasztalataink. :D
Szoncenek igaza van tényleg meg kell érdeklödni a kórházban levö szokásokat.
Hát én meg azért vagyok bizonytalan kül. dolgokban, mert ennyi idö alatt olyan sokminden változott. Pl. a gátseb szellözése miatt nem engedtek még bugyit sem húzni, söt még betétet sem lehetett használni, mert abba is befülled. A puhább kórházi papirtörlöt kellett használni, persze többször cserélve, és olyan hálós bugyit. A császárosoknál nem tudom mi volt, mert nem kérdeztem rá hogy van-e rajtuk bugyi. :lol:

Kép
zsuzs35

nyufó: minimál áron 13 ezer, villámáron 17 ezer. Szerintem jó ár érte. Nem lehet átalakítani, de nem is baj, mert nekünk van heverőnk amin tud aludni ha már a kiságy kicsi lesz. A matrac kókusz. Pelenkázónak én csak pelenkázó lapot szeretnék azt meg rá tudom tenni erre is.És 3 fokozatba állítható a kiságy szóval nem kell nagyot hajolni. Színben pedig tuti jó, mert a fal is sárga lett, és a micimacis bordür is srága alapon vannak a figurák.
Remélem mindenre válaszoltam :)

KépKép

KépKép
t.timi

Még egy info, ami esetleg hasznos lehet. Nos azt mindenki tudja, aki szoptat, hogy elején ki kell fejni szopi után mellben maradt tejet. Hát én kézzel nem tudtam, egyszerüen béna voltam hozzá, ennyi. A kézi szivó (lehet azóta van jobb) meg abszolút nem müködött. Igy az orvosom javaslatára orvosi müszerek boltban béreltem egy gépi mellszivót. Csak a müanyag végeket kellett megvenni. Nagyon nagy szolgálatot tett! Könnyen, és gyorsan kiszivta a tejcsit, nagyon sok idöt megspórolhat vele az ember. Azt meg nem kell ecsetelnem, hogy egy újszülöttel mennyit számít az idö. :)

Kép
zsuzs35

nyufó

köszi a tippet :)

KépKép
bettike83

T.timi matracccal mindennel együtt az nagyon jó ár!!!!!!!!!!! A kókuszmatrac önmagában vagy 10 ezer újonnan vagy még több! Hajráááá!!!!

Zsuzs itt simán rendes bugyi meg a vastag betét volt, nekem nem volt gond a gátsebbel.

A mellszívóval hasonló a tapasztalatom mint Zsuzs-nak, nekem kézi Aventos volt, hát nekem semmit sem ért, ráadásul nekem a csuklóm is elég gyenge, az izületek, hajlamos vagyok az ínhüvelygyulladásra, hát valami katasztrófa volt. El is ajándékoztam most a barátnőmnek aki hamarosan szül, lehet neki jó lesz, vagy bérel ő is elektromosat, amit csak erre a kézire kell rárakni és akkor olcsóbb a bérlés neki. Én meg elektromosra hajtok, várom hátha lesz akcióban még ebben a 3 hónapban.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Most picit jobb a kedvem, úgyhogy gyorsan írok egy keveset.
Próbálok az aktualitásokra reagálni, de nézzétek el nekem hogy nem vagyok "teljeskörű".

Kis-csillag.
Ezt a 24. hét mizériát maximálisan értem. Én a 23+0 napon kerültem kórházba, gondolhatod, mit éltem át, csak arra tudtam gondolni, hogy legalább még egy hetet kihúzzak és akkor már beszélhetünk minimális esélyről.
Gyakran írjátok, hogy ez csodatopik, hát akkor legyen az, és mindenkinek maradjanak a helyükön a bébik!

Timi,
sajnos, kezet foghatunk. Az én szüleim sem élnek már... sőt, képzeld, én is oroszlányi születésű vagyok, de már több mint tíz éve véglegesen elköltöztem onnan. (Már csak a temetőbe szoktam ellátogatni.) Nagyon együttérzek veled, amiért ilyen fiatalon magadra maradtál. Én a karácsonyt pl. csak azóta tudom élvezni, hogy megvan a kisfiam.
Teszek neked fotót, nekünk nagyon hasonló volt a kisfiam kuckója. Akkoriban narancsszínű volt a szobánk, és úgy gondoltam, ahhoz választjuk a színt, ráadásul szerintem ez se nem lányos, se nem fiús.

Bocsánat, abba kell hagynom.

Kép
balimamika

és az elektromos mellszivó?én arra gondoltam.nekem is gyenge a csuklóm és tuti nem birnám a fejést.de ugye fejőgép is csak akkor kell ha már tudjuk mennyi tejcsi van és ha sok a felesleg akkor ugyis ki kell fejni.

KépKép
bettike83

Kép Szemből

Kép Oldalról

KépKép

KépKép
msi22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: