Hát, mint látjátok ez a csúcsmodern gép ezt hozta ki.....
A régi időpontunkat.....de mindegy!
Na leirom mi volt:
Dalmával minden a legnagyobb rendben, nem fordult meg, nagyon lent van már a feje!Mivel elég vékonyka voltam, és nem hiztam túl sokat ezért nem sok helye van szegénykémnek, szóval a pockom és a bőröm is elérkezik lassan a tűrőképességem, limitáltságom határára!
Áramlás rendeben, több helyen is megnézte a köldökzsinórt, méhlepény a mellső falon, magasan a méhszáj felett, érettsége:G2-es, ami szupi. Agyszerkezet teljesen normális, vesék épek és jól működnek. Ép koponyaq, szabályos arc,gerinc végig követhető,zárt csigolyaivek,zárt hasfal és mellkas, zárt rekeszizom,négy végtag jól ábrázolódik,magzati anomália nem látható.
38 hét 2 nap, ez az eredeti számitásoknak megfelelő.
A. umbilicalis és A. cerebri media áramlásmérés: eltérés nélkül.
Becsült magzati súly: 3100 g
Nem lesz egy nagy Baba és az ultrahangon látni, hogy Apa keskeny fejformáját örökli, amit műár a múltkor is mondott. Még ha bent marad akkor hetente 100-120 got hizhat, szóval max: 3250 g súllyal születik majd.
De mondta a doki, hogy ez szuper méret, olyan kislányos....
Hát nagyjából ennyi. Vannak képek, mindjárt felteszem. De nagyon nem tetszett neki az uh, ahogy már az utolsó 2-3 alkalommal sem!
Viszont van rendes puncifotónk!!!!!Nekiállok feltöltögetni a képeket és lekicsinyiteni!
Vonit lecseréltem....a mostani időpont szerint!
Vivi! Majd átjavitod, ha minden igaz igy Nnoncsi következik!