Mók,
Szeritem sem gondolnak bele, hogy az október már a következő hónap.
Nekem is tegnap szörnyülködött a szomszédasszony. Fú mekkora ez a gyerek. Mit mértek 4 kg? (Ez hülye???) Mintha Ő nem lett volna terhes!
A másik szomszéd akivel meg nem beszélünk csak köszönünk, tegnap megjegyezte, hogy "De jó! Nem sokára baba lesz nálatok!" Jó reggelt!
Egyébként lehet az egyik munkatársamnak van igaza, aki azt mondta, hogy amikor a munkatársnőm közölte, hogy már torzul a fejem és nem sokára szülni fogok, majdnem képen törölte. hogy lehet ennyire tapintatlan és miért érzi azt, hogy beleszólhat?
Én próbálom leginkább viccel elütni a dolgot, de sokszor engem is idegesíŧ.
Kata,
De szép pocid van!
A munkával kapcsolatban szerintem én vezetek. 17 év!!!! Hát tényleg furcsa lesz.
Lehet kellene neked egy bandázs pocak tartásra??? Inkább mintsem fájjon!
A suttogót nekem, küldheted, bár az egyik megvan...
Iceberg,
Gyomorsavtól fuldokolni.... Brrr... Nem lehetett kellemes!
Na és mit mondott a doki a savval kapcsoltaban, mi az amit szabad és mit nem?
Ne keseredj el! A második baba később is befordulhat. A barátnőmnek is később forult, igaz neki már a 3.
Etus,
Menü választásos kaja kórházban??? Ezt mi soha nem éljük meg!
A SOTE-n sem mossák le a magzatmázat, csak megtörölgetik kicsit. Egy bábás könyvben olvastam, hogy voltak bábák akik a fizetség mellé még kértek egy kis magzatmázat is...
Btünde,
Fáslizd be a lábad, ha még mindig fel lenne dagadva!
Ez az alvás dolog a babánál (90-95%-ban alszik) marhaság. Mindenkitől az ellenkezőjét hallom.
Én úgy tudom a méh leszállása is egyén függő, van akinek előbb van akinek majdnem a szülés előtt száll le.
Dinuci,
Mindig kérdezed a főzést. Na most főztem a hétvégen. Íme: Tárkonyos csirkeragu leves, + boszorkány szelet (hátszín, répa, hagyma, vörösbor és egy kis ribizlilekvár) krokettel. Mára paradicsomos szószos tésztát csináltam.
A fiúk egyébként később nőnek mint a lányok, ezért még fölösleges aggódnod a fiad miatt.
Sikerült vasalót szerezned?? Vagy adjak egyet kölcsön? Márha a "környéken vagy".
Cherryke,
Katának igaza van.
Ne keseredj el! Tudod, repülő fent, gyerek bent, nem marad!
Tavasziszél,
Jó pofa ismerőseid vannak! Látják hogy szendvedsz és még későbbi szülést jósolnak!!
Lina,
Nagyon helyesek vagytok a képen! Rólunk nincs ilyen sajnos, mert amikor egyszer elhatároztam, hogy most csinálok akkor a fényviszonok nem voltak jók ugye, majd csinálunk másokor azóta meg halasdztva...
Milyen hülyeség! Honnan tudtad volna, hogy kell vinni bármit is a CTG-re? Én sem vittem, nem is mondtak semmit.
Ez annyra dühítő amit a kivitelezőről írtál. Mindegyik ilyen! Komolyan mondom, mi felépítettünk egy házat és egyik vállalkozó sem volt képes a határidőt tartani. Nem értem! Már egy ideje a szakmában dolgoznak, nem tudják mi meddig tart???
Gira,
Az apeh nem normális. És a tiétek valszeg nem az egyedüli eset. Remélem a tértivevény megvan az összes nekik írt levélről!