Majd rákeresek a filmekre amit írtál Irina,csak most apa játszik azt szaggat akkor és kapok érte.. Ez amúgy nem horror volt,nézd meg Irina csak ne este,nehogy megjárd mint én

amúgy az én drága párom hozta be,hogy letöltött egy jó filmet nekem,persze ő gyorsan elaludt mondván nem érdekli,végére meg felébredt

addigra már fullll para voltam...

Kiakasztottak fiúk. Domi nem aludt egész du. hisztis,na rosszalkodott ezerrel persze közben becsurgott,aztán rászóltunk,fejezzék be az eszetlenkedést de nem,erre úgy elesett,hogy beütötte a felső fogát és vérzett is

egy percre ugrottam át a dédihez addig anyámék voltak velük,nem bírnak velük.na most este is megállás nélkül megy a rosszaság,nekirohant egy dísz szalagfüggönynek ami lóg a folyosón sírás,hát meghúzta a nyakánál,hogy csinálta???? kitudja????most meg ezerrel turbózik mintha misem történt volna...Én nem tudom mi van ma,de kész vagyok idegileg.....
Nem semmi magas a svájcifrank...
Ajtóra én is szoktam teregetni,jó hely!
Ja és van egy szárítóm ami nem működőképes

nem tudják megcsinálni az itteni szerelők,nem tudják mi a baja,vigyem szak szervizbe aminél csak a ránézés 5000ft tól indul és ki tudja mit mondanak...