A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo! Hétfőn lettek elszórva a fűmagok, úgyhogy a napokban már ki kell, hogy bújjanak. Igen, jó sok eső esett, meg kicsit süt a nap is, pont jó! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nagyon ügyes vagy, én egyszer csináltam szilvásgombócot úgy, hogy a tésztát is magam gyúrtam, hát készült vagy 3 óra hosszat, Ádi még egész kicsi volt. Sose aludt addig annyit egyhuzamban, épp kész lettem vele, de megfogadtam, hogy na ezt csak nagy ritkán fogok készíteni. :lol:

Vindo: Ádi is tiszta zizi, de ő már 3. napja, mondjuk most épp jól van, diafilmeznek S-val (jó ég, milyen brutál volt ez a Piroska és farkas, ahogy a farkas kinéz, kész horror). De az alvásban felsírt, az éjjelit már írtam, és elég nyűgöske. Remélem, tényleg csak a frontok, mert S-val is mindkettőnk feje fáj, és az ritka együttállás, h mindhárman szenvedünk vmivel.

Kép
Kép
irina

Vindo, amúgy a legjobbakat Nektek!
Ez az ajtóra teregetés nagyon jó, én csak a ruhaakasztón száradókat szoktam az ajtókra aggatni.
Közben filmeket írok ki, rájöttem, hogy még egy csomót nem láttam, amit meg akartam nézni (pl. The Invention of Lying, The Time Traveler's Wife, An Education). Majd apránként.

Kép
Kép
irina

Maggie-nk, ha vagy: mi újság Veletek?

Vége a Piroskának, szerencsére.

Kép
Kép
irina

Hehe. :lol:

Hosszú idő óta ma sikerült a net elé keverednem. Valamelyik nap a bölcsi előtt összefutottam Beátával, neki is mondtam, hogy őrület van.
Az évkezdés főleg apának rengeteg elfoglaltsággal jár, ami azt jelenti, hogy általában f9 körül ért haza. Addig én egyedül csináltam mindent. Ráadásul hétfőn kicserélték a konyhában az elrepedt járólapokat. Csak a munka megkezdése után derült ki, hogy muszáj lesz flexet használni. Így most kényszer-nagytakarítok apró részletekben is.

A hétvégén is rendesen pörögtem, holnaptól bp-en leszek, kezdődik a tanfolyam. Mindent meg akaroktam csinálni a fiúknak.

Bercó érdekesen szokott vissza a bölcsibe, másfél hétig majdnem pityergett. De már minden rendben, viszont alig maradtak a régi csoportból, szinte mindenki elment.

Imádom a szövegét. Egy példa. Egyik reggel feltettem egy nyakláncot. Nem tudom miért, de nem nagyon szeret semmit sem a nyakamban. Egy láncot szeret, mert azt szokta cibálgatni. Szóval nem tetszett neki. Ennyire: - Vedd le! Mondom, vedd már le, látni se bírom. :lol:

Na, megyek is tovább!
dmaggie

Majd rákeresek a filmekre amit írtál Irina,csak most apa játszik azt szaggat akkor és kapok érte.. Ez amúgy nem horror volt,nézd meg Irina csak ne este,nehogy megjárd mint én :roll: amúgy az én drága párom hozta be,hogy letöltött egy jó filmet nekem,persze ő gyorsan elaludt mondván nem érdekli,végére meg felébredt :) addigra már fullll para voltam... :lol: Kiakasztottak fiúk. Domi nem aludt egész du. hisztis,na rosszalkodott ezerrel persze közben becsurgott,aztán rászóltunk,fejezzék be az eszetlenkedést de nem,erre úgy elesett,hogy beütötte a felső fogát és vérzett is :( egy percre ugrottam át a dédihez addig anyámék voltak velük,nem bírnak velük.na most este is megállás nélkül megy a rosszaság,nekirohant egy dísz szalagfüggönynek ami lóg a folyosón sírás,hát meghúzta a nyakánál,hogy csinálta???? kitudja????most meg ezerrel turbózik mintha misem történt volna...Én nem tudom mi van ma,de kész vagyok idegileg.....

Nem semmi magas a svájcifrank... :shock:

Ajtóra én is szoktam teregetni,jó hely! :wink:

Ja és van egy szárítóm ami nem működőképes :x nem tudják megcsinálni az itteni szerelők,nem tudják mi a baja,vigyem szak szervizbe aminél csak a ránézés 5000ft tól indul és ki tudja mit mondanak...
varga tünde

Maggie, végre, hogy jössz! Drága, ez rengeteg feladat azért Neked. A budapesti tanfolyamhoz meg úgyis tudod: ha netán meg szeretnél szállni valahol, gondolj ránk. :-)
Bercónak arany szája van! ;-)

Tündi, köszi, megnézem az ijesztő filmet egyszer, az biztos :-)
Ezek szerint másutt se egyszerűek a kicsik. Sajnálom a fogacskát, remélem, semmi maradandó nem lesz. Neked pedig sok-sok kitartás!!!

Kép
Kép
irina

Ja, a frankot ne is mondjátok, frankos hitelünk van. Azonkívül, hogy a magunkfajtát mindenki lehülyézi, mást nem is hallok (kedvenc eszmefuttatásaim azok, amelyekben "a kockázat ismeretében vállaltad" a válasz mindenre, mintha az, hogy egy törlesztő felmegy a duplájára és világválsá alakul ki, az reális kockázat lett volna -- hát akkor az is reális pl., hogy a forinthiteleseknél a kamatadó a háromszorosára ugrik hirtelen, nem?).
Amúgy még így sem éri el a havi törlesztőrészletünk azt az összeget, amennyit ugyanerre a hitelre forinthitelesként kellene havonta fizetnünk. De azért elég gáz a helyzet. Annyira sajnálom azokat, akik nem hazardírozásból vagy elszállásból vettek fel hitelt, hanem mert szükségük volt rá, és a törlesztőik az egekbe szálltak a családi költségvetésükbe beleférőhöz képest.

Kép
Kép
irina

Verus, tudom, kissé fura kérés, de nincs meg Nektek az a CD, amin a naptárokra szánt Ádi-képek vannak (vagy azok a képek mentve Nektek bármilyen formában)? Rájöttem, hogy azok között vannak pl. olyan nyaralási képek, amelyek amúgy mind elvesztek, amikor tönkrevágtam a vinyót.
Ha csak csekély esélye is van, hogy Nálatok ezekből van valamennyi, megtennéd, hogy megnézed? Előre is örök hálám! :)

Kép
Kép
irina

Csak gyorsan, aztán irány aludni.
Egyébként Bercó alig öt-hat perce aludt el. Dávid után nagy Star wars rajongó lett. :oops: :?
Irina, Drága vagy. Az unokatesóméknál alszom majd, szerintem biztosan örihari lenne, ha nem ezt tenném. Ráadásul ők is a kilencedik kerületben laknak, ahol a fősuli is van, egyszerűnek tűnik a közlekedés.
Nagyon köszönöm!!!

Hááát, kíváncsi vagyok, hogy bírják majd a fiúk. Most ugye már készen van a tea, a szendvicsek a hűtőben... :lol: Bercó ruháját kikészítettük, stb.

No, megyek szundizni. Ha tudok, akkor jelentkezem. Pusszancs Nektek!
dmaggie

Jó reggelt!

Csak rohanva, mert R. még alszik, de munkanap, először azonban hajmosás, pakolás stb.
Szóval jók legyetek, én meg sietek is el.

Szia Maggie :P

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Nemsokára jönnek értem, addig írok pár sort.
Szelit Apa vitte a bölcsibe ma.

Tündi! Biztos túlpörögtek a fiúk, Szeli is akkor rosszalkodik ezerrel, mikor extra fáradt... :?

Maggie! Jó tanulást! :)
Mi is megyünk 3 napra oktatásra 15-én, Balatonkenesére! :)

Irina! Én is azt néztem, hogy még mindig kevesebb a törlesztő, mintha forint hitel lett volna. De ezt senki nem veszi figyelembe... Na, persze, mert senki sem azzal az összeggel kalkulált... :roll: Sajnos nekünk is az van... :evil: És emlékszem is, mikor nálunk a bankban is ezeket a hiteleket nyomattuk. Persze mi sem gondoltuk, hogy ekkora ugrás lesz. Némi ingadozásra számít az ember, de ekkorára... :shock:
Most a biztosítónál állítunk is fel ilyen hitelekre megtakarítási programokat, hogy minél előbb be lehessen törleszteni ezeket a hiteleket. Muszáj... :roll:

Na, megyek, lassan jönnek értem, aztán irány Fehérvár... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Tegnap akartam még megosztani veletek egy kis videót a fiúkról, le is ctrl C- ztem, de hogy aztán mi történt, nagyon szét vagyok csúszva :?

http://www.youtube.com/user/BertokHeni# ... STFRnLkFhE

Már nagyon unom az Áron éjszakai átöltöztetését,nem birja el a pelus a pisit, minden éjjel öltöztetek
:evil: Libero, meg Pampers se birja, pedig az van ráirva, hogy 12 órát bir :roll: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Csillám,hazaér életem párja akkor megkérdezem :) szerintem vhol megvan :) +a képek is itten vannak még :)
lassan tényleg itt vana diafilmezés ideje :) B. sokszor mondta nyáron nézzünk :) kedvence a Weöres Sándortól Kutyatár,Diridongó,Jöna vonat.... c. verssorozat :) a végén már Dedus "olvasta én meg tekertem :)

hitelekről semmit nem tudok :)

engem nem zavart az elmefuttatásotok Vindoval tanultam kicsit :)

:arrow:

KépKép
viranka

Emmának sok boldog születésnapot

Kiskolbi, Máténak is boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emmának,Máténak mi is boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Emmának és Máténak boldog szülinapot! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Emmának és Máténak boldog születésnapot kívánunk :D

Immár itthonról :wink:

Kép
vindolanda

Először is minden szülinaposnak nagyon nagyon boldogat :lol: ebben a hónapban mást se csinálunk, csak boldog szülinapokat kívánunk majd :)

Aztán meg ne haragudjatok, de én már megint inkább nem vagyok itt mint igen...zűrös az élet. Most minden nap járok be Pestre Lillával az ovi miatt. Amúgy szerdán semmi nem volt azután csütörtökön és pénteken sírt. És mindig az oviig hallgattuk, hogy nem akar a Süni csoportba menni és fél ott. Ma már kicsit kisebb volt az ellenállás, de azért az ovi utcájában tiltakozott kicsit, de legalább már nem sírt. És ma semmi gond nem volt vele ott. Még ebéd után elhozom. Elvileg holnap lenne az első nap, hogy ott alszik, de még nem tudom, hogy lesz, mert sok minden más is van közben.
Pl. hogy az autó éppen elhozott minket Egerből a házig és valami csapágy elfüstölt benne...:( szóval most ráadásul még BKV, amúgy meg 6kor kelünk minden nap.
És pont emiatt megszületett a családi döntés és költözünk. Már meg is van a hely, de azért addig még sok szorítani való van.

Azt hiszem Irina régebben kérdezted: a Varázskarika oviba jár és amúgy Szent László utcába megyünk.

Na csak gyorsan gondoltam lejelentem mi mindent ki nem találtunk itt, de már megyek is szunyálni mert ma is fél 6kor keltem.....

KépKép
KépKép
fleur

Ádinak,Emmának és Máténak sok boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
agica1126

Emma és Máté Boldog szülinapot Nektek!

Ma megkopasztottam a fiukat:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Helló, drága lányok!

Sokszor éltesse Isten Emmát és Mátét!!!

Maggie, megértem. De majd egyszer jut Belőled nekem is ;-)

Hát, "jól" indult az ovis teljes hét, Ádi benáthásodott, úgyhogy S volt vele itthon, én meg tanszékire mentem, ahol kiderült, h az amúgy is sok munka mellé még egy csomó tanszéki egyéb is belép. :roll:
Remélem, Ádó már mehet szerdán. A gyerekorvos szerint a jelenlegi állapota sem vészes, de nem akarom kihúzni az ovis szülőknél a gyufát (főleg mint egy "új" gyerek anyja nem, ugyanis a kiscsoportosok nagy része a bölcsirészlegből került át, a szülők is összeszokott csapatot alkotnak). Mindegy, hőemelkedéssel és dugult orral no meg nyűgösen úgysem vinném sose közösségbe.

Fleur, biztos vagyok benne, hogy Lillácska ügyesen beszokik az oviba. Az ovit csak azért kérdeztem, mert reménykedtem benne, hátha Újlipótra jártok.

Kép
Kép
irina

Heni, irtó édesek a fiúk. :D

Kép
Kép
irina

Verus, előre is köszi, h utánakérdezel! :-)
Diafilmezés: van még egy Lenin című is, de nem nézem bele ;-) S szülei elhozták S gyerekkori diafilmeit, én meg a mieinket találtam meg. Sajnos Kippkopp-os nincsen, de az bőven elég könyvben is.
Mikor kezdesz hárfázni tanulni? :lol:

Heni: nekem pelusban csak a Libero jött be igazán, de valóban, a sok abból is kifolyik. Hülye ötlet, de ha tennél bele még egy kevés steril vattát éjjelre pluszban? Vagy egy női betétet? Valahol olvastam az utóbbit, azt hiszem.

Regi: igen, nekünk még a magas CHF-árfolyam mellett is nagyságrenddel kevesebb a havi hiteltörlesztő részlet forintban, mint amúgy forinthitelben lenne. De ez nyilván nem lesz így örökké.
Valamiért optimista vagyok, de nem tudom, miért. Reménykedem benne, h ez egy nagyon rossz időszak, de 1-2 év múlva max. jobb lesz.

JUBA, ÁGICA, hogy vagytok???

Kép
Kép
irina

Irina drága, a Simpson családban is megmondta a rendőr, mikor a nyakkendőjét bekapta valami gép, és rángatta befelé, hogy a helyzet egyre rosszabb lesz, mielőtt javulni kezd :wink:

Sajna mi is hitelesek vagyunk, fizetünk is rendesen :x

Heni, nem semmi frizójuk lett a fiúknak :P

Fleur, akkor nagy kavalkád az életetek :shock:
És a költözés meg... Á, hát abban most nem vennék részt, ha rajtam múlna :roll:

Minden ovisnak kitartás.

Ádi meg gyógyuljon meg :!:

Éppen megnéztük a Vasember 2-t, ezer dolgom lett volna, de olyan fáradt voltam egész nap, gondoltam, ennyit megérdemlek. Teljesen elment a hangom, fáj a torkom. Hülye beszéd :?

Jó éjt :arrow:

Reggel jövök :lol: Csak győzzétek kivárni, amíg felkelek. Ha szerencsém lesz :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt, csajok,
7-kor kidobott az ágy :shock: (szerintem a stressz miatt nem tudtam tovább aludni, mert 1-kor feküdtünk le, alighanem az utolsó film, amit hónapokig láttam, a The Invention of Lying-ot néztük meg, aranyos volt, sok jó poénnal, de elnegédeskedték).

Vindo, :-))
Megnéztem, ma "csak" 221-en áll a svájci frank, ma fogom átutalni a hitelrészletet. :lol:
Hogy tetszett a Vasember 2? Nekem nagyon.

Szerintem az egyetlen mód, hogy ne őrüljek meg a stressztől (sehogy nem állok a 2 hóvégi konferenciás anyaggal, az óráimra sem, közben ezer más dolog és ugye Ádi), az az, ha lazára veszem figurát. Sikerül, ahogy sikerül, belefér, ami belefér.
Hja, mintha ez nekem menne. :D

Kép
Kép
irina

hónapokig láttam = hónapokig látni fogok

Kép
Kép
irina

Jaj és a lényeg:

RUGÓT ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG, BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS DRÁGÁNAK!!!

Kép
Kép
irina

Köszi Irina :D

Hát, Robert D. Jr. lenne az egyetlen ember, aki miatt Johnny Deppet kidobnám az ágyamból - de csak egy-két napra :roll: :lol:

Szóval bejött, bár kicsit több akció elfért volna benne :P

Az Invention-t még nem láttam, most már tényleg dolgoznom kellene :roll:
A konfikra még semmit sem csináltam :oops:

Jövő héten Gábor nem lesz két napig, csapatépítő tréningre mennek hétfőn-kedden. A kocsi itthon marad, ugye, munkanap is lesz.
Semmi kedve menni.

G. hoz majd tortát, meg napközben próbál biciklit is nézni.

Most röviden ennyi :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Isten éltesse a 3 éves Rugót!!!!!!

Irina köszi a tippet, tudod az a bosszantó, hogy nem is olyan sok a pisi a pelusban amikor már kifolyik :evil: :evil: ki fogom próbálni amit ajánlottál, köszi. Próbáltam én is keresgetni a neten a sokat ivó gyerekekről, de semmi kézzelfoghatót nem találtam. :? :?

Ádikának jobbulást és egyet értek, hogy betegen nem kell oviba vinni, na bárcsak minden szülő ilyen lenne. Annó mi sem jártunk , ha már köhintettünk egyet, de anyuéknak könnyű volt. Anyu 11.30 ra jár dolgozni, apu meg 3 kor jött, épp alvás időre felhozták a dédit, aki szintén szunyált mellettem, vagy lehet csak ő szundikált :roll:

Péterke azt mondja nincs haja :roll: hát jó hosszú volt neki, kérdezték is, hogy kislány e a szőke göndör fürtjei miatt amik kibújtak a kalapja alól :roll: de olyan kis aranyos volt, most meg már olyan nagyfiús.

Kép

Heni
KépKép
heni81

Nálunk szinte 3-4 hónaponta más pelenka jött be. Különösen akkor voltak ilyen problémák, mikor pelenka-méretet váltott.
Volt, hogy más súlyhatáros cuccot kellett keresnünk :roll:

Péterke mindenhogy nagyon bájos :D Szerintem Rugó a válláig sem érne:)

Én nem tudnám Rugó haját levágni. De szerintem neki a Beatles-frizura a védjegye. :oops: :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Köszi, Heni :P

Kép
vindolanda

Az ünnepelt még alszik :shock:
Tegnap 3/4 kilenc óta 8)

Kép
vindolanda

Képzeld Vindo nálunk is csak úgy engedte, hogy előtte levágtam az apjáét, majd Áronét, aki visitott a végéhez, majd Péterke következett, nagyon tiltakozott, de végül azt mondta, hogy az apja levághatja és közben tükörben nézte magát és azt beszélte, hogy Péterke szép :shock:

Heni
KépKép
heni81

Jó Rugó alvókája, bár neki be kell hozni a délutáni kimaradást :wink:

Péter 104 cm és 18 kg :shock:
Áron 80 cm és 12 kg

a magam mérteit inkább le sem irom :oops: :oops: :oops:

bakker tegnap megnéztem, hogy hány kilósan mentem szülni Áront, hát nem vagyok tőle messze :evil: de voltam annyi is pár hónapja :evil: nagyon lassan, de mennek le kg, igaz lehet igy lesz tartósabb, mint hirtelen :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, szép nagy gyerekek :shock: 8)
Nekem fura, mert én egy kicsihez vagyok szokva :wink:

A hajvágás jó lehetett :D

A fogyis dolgokhoz nem értek, de mintha azt mondanák, hogy a lassú fogyás tartósabb :D

Megnézem Rugót, él-e még

:roll: :arrow:

Alszik.

Kép
vindolanda

Él e még :D :D :D :D

JAj ne is mond, már Péterke nagyon nagy, Áron is, de őt még lehet babusgatni, P már nem nagyon engedi, meg nagy is hozzá. JAj de gyorsan megnőttek :evil: pedig csak most születtek.....

Heni
KépKép
heni81

Na, tíz óra körül kikászálódott az ágyból.
Ásítgat, nézett egy Dórát, aztán most játszunk a szobájában.

Szerencsére komoly házimunkám nincs, mindent megcsináltam nyolc és tíz között 8)

Kép
vindolanda

Heni, nagyon szép méretek! ;-)
Péterkéd nagyon édes volt az angyalfürtökkel ;-)

Vindo, egyszer aludnánk eddig az életben! :-)

Ádi ma már jobban van, alig folyik az orra, de a hangján hallatszik, h náthás. Remélem, holnap már mehet oviba, legalább délelőttre, mert ugye még a beszoktatást sem vittük végig... Itt ül az ölemben, nem hagy perceknél tovább ülni itt

Kép
Kép
irina

Írtam amoda a nyelvtanulásról, ha valaki nagyon unatkozna, elolvashatja. :lol:

Kép
Kép
irina

Biztos rendben lesz Ádi holnapra.
Meghűlt, vagy szerinted elkapott valamit?

Mondom Rugónak reggel (na jó, 10 után), hogy vigyázunk arra, hogy ki ne aludjon a tűz.
Erre a szájához tette az ujját, és mondta, hogy pszt...
Hagy aludjon nyugodtan. Jót röhögtem :)

Reginának boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép
vindolanda

Halihó! :)

Rugónak nagyon boldog szülinapot!!! :)

Regi!
Boldog névnapot!

Irina!
Jobbulást Ádinak!
Mi sem mentünk ma. Zsuzsu lett náthás. Nincs hőemelkedése sem, de nem jól aludt, így nem akartam bevonszolni én sem. Amúgy vágynak, mert Gergő sírva fakadt, hogy ő menni szeretne. Dehát ez nem ment...

Vindo!
Hűha, jól belehúzott az alvásba Rugó szülinapja alkalmából! :)

Heni!
A megkopasztott fiúk irtó aranyosak! :)

Fleur!
Ez a 6 órai kelés elég cudarul hangzik. Szorítok, hogy simán összejöjjön a költözés!

Köszi lányok a biztatást Zsuzsu fiús csoportbeni létével kapcsolatosan. Amúgy képzeljétek, tegnap már maguktól mesélték, hogy mi volt az oviban. Kivel játszottak, mit ettek. Úgy látom tényleg kellett már nekik a közösség...

Kép
gica1

Vindo, de édes Rugó! :-)
Szerintem Ádi sima náthás. Itt ugye a társasházban nincs még fűtés, csak a szobájában tudok neki bemelegíteni az olajradiátorral (villanyról megy), amikor alszik. De napközben nem ott vagyunk, viszont egész nap nem mehetne itt sem a radiátor, mert nem bírnánk a villanyszámlát kifizetni.

Igen, Reginek boldog névnapot! :-)

Kép
Kép
irina

Akkor viszont szerencsére nem is lesz lázas, és hamar meggyógyul, ha csak meghűlt :roll: :wink:

Gica, látod, de jó dolguk van az óvodába :D
Gyors gyógyulást Zsuzskának is!

Hívtak a hallgatók, betelt az egyik órám létszám-limitje, ami nem kötelező tárgy, fel kell emelni, hogy a kimaradtak is beférjenek. Hiába, a népszerűség :lol: 8)

Kép
vindolanda

Gica, Zsuzska mielőbb gyógyuljon meg! Nagyon ügyesek az ovizással a kicsijeid.

Vindo, gratulálok! Aztán csak szigorúan ;-)

Kép
Kép
irina

Ja, szétcsapok köztük, nem maradnak állva :D
Amúgy ki szoktam őket rúgni, gyakrabban is, mint más oktatók, szóval csak a személyes vonzerőmmel lehet magyarázni a dolgot 8)

Kép
vindolanda

Csak h. kilógjak a sorból :)
Bendegúznak boldog szülinapot :) :) :lol:

Regi,boldog névnapot :)

Csilla!
itt lóg a post it,nem tudom megnézte e :) ügyes vagy tudom,meg maximalista és minden meglesz határidőig :) :)

Tényleg csinálhatnánk csajpartyt annak tiszteletére h. Maggie Pesten van :) :) hú de mehetnékem van :)
Pedig ma megjártuk Pestet(XVIII.ker) végig gyalogoltunk-kivéve mikor tömegközlekedtünk- kissé elfáradtam :) de van sok szép fonalam :9 sógornőmnek a gobelin hímzője és törzsvásárlókártyám :) :) ha vki szeretne innen - reatex.hu - rendelni szóljon -5% kedvezményem van :)

Ovit B. már nagyon várja :) Mírámnak nagyon bejött eza du.ig maradásos buli :) :) Olyan nyugis lett :) :) élvezi h. barátaival játszhat,azóta B. is alszik ebéd után Ő is nyugodtabb :)

Hárfa? ma megyek zeneovi szülőire lehet megkérdezem van e a sulinak :) :) s ha igen vállalnak e :) :)
jah Vironal-t próbáld meg :)

Tünde!
mi volt a csajnak a neve teszveszen? mert nem lelem :oops: :oops: bár még futtatok R-val egy kört meg körülnézek pár nagykeresnél :) :wink:

:arrow: szusszanni :)

KépKép
viranka

Vindo micsoda sztártanár vagy te, csak a tudásodra kiváncsika a diákok 8) 8) 8)

Irina irtam neked amoda egy kisregényt :wink:

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
nem semmi :) :) személyes vonzerő,tuti klasszul adod elő a dolgokat :)
s ugye Rugó Bendegúz? ezen agyaltam abban a néhány tizedmásodpercben míg fiam a vonaton csajozott/csendben volt :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: