A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok csajok!

Nagyon örülök, hogy egy ilyen jó kis csapatba kerültem.Köszi Nektek!

Nálunk mindkettőnknél van gubanc. Van, hogy 55-60 napig nincs piri, a páromnak pedig pikkelysömöre van ami rá ment az ízületekre és sajnos szteroidokat kell rá majd szedni. Addig nem kezdik el a kezelését amíg nem egyeztettünk Dévisszel, nehogy a leendő babának baja legyen. Most 5 naponta kell menni "leadni az anyagot" fagyasztásra, hogy egészséges legyen a születendő pici és eltudják kezdeni a fájdalomcsillapítást. Úgy volt, hogy a Kopa főorvos nem is adja meg a javaslatot, mert a bőrön való elváltozást szteroidos ecsetelővel kell kennünk. Szedte a Fer14-et, ami bejött nekünk és ezáltal jobbak lettek az eredmények.

Mindenkinek drukkolok nagyon, és szorítok 1000-el.

Hanor
hanor

Sziasztok

Szia Hanor! Örülök, hogy te is csatlakoztál. Mi is május óta járunk a Dévai intézetbe. Ha most indultok, akkor meg tudnád nekem mondani, hogy júl 1-jétől milyen változások vannak lombik terén.
Mert képzeljétek lányok. Ma du. megjött, hívtam Apánkat, elmondtam neki, hogy dr. úr azt mondta legutóbbi találkozásunkkor, hogy szept-ben indulhatunk. Kérdezte, hogy minden papírt átnéztünk? És én mondtam neki, hogy más nőgy-nál csináltattam meg a kenetet+clamidiát, mivel messze lakunk Pesttől. Azt mondta, nem probléma. :D Csak változtak a szabályok ICSI esetén, és így nem biztos, hogy minden papír megfelelő. :cry: Abban maradtunk, hogy hétfőn úgyis megyünk hozzá, és meglátjuk, mi lesz. Olyan ideges vok.

Bari

Nagyon beteg vagy? Megmondom neked őszintén, hogy fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi lesz :oops: mert még sosem voltam a programban. De biztos vok benne, hogy erős vagy, és hamar leküzdöd azt a buta :twisted: náthát! Még nem olvastam a privit. :? Hamarosan megteszem, és válaszolok. (amikor én inszemre mentem, akkor is kellett szurizni, és én magamnak adtam be, bár az elsőnél elájultam, mert nekem is vérzett még jó, hogy ott volt a férjem. De a másodiktól már profin csináltam :P )

Kriszto

Engem is érdekelne, hogy teszteltél-e már? :lol: Ki lehet bírni, nem fúrja az oldalad az a bizonyos kíváncsiság???

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!

Írtam neked pár napja privit, nem kaptad meg, mert látom, hogy még nem olvastad?!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Csuti, szerencsére nem olyan vészes, szerintem a 7végén kipihenem és hétfőre kutya bajom sem lesz :lol:
Hányra kell mennetek hétfőn???? Lehet,h talizunk?
Nekünk nem kellett semmilyen másik papírt beszereznünk...remélem nektek is meg van minden és kezdhettek!!!!

Hanor, sajnálom a férjedet. Bízzunk benne,h a katonaság remek állapotban van és hamarosan te is a pocakosak táborát erősíted majd.
De jó is lenne csajok,ha a karira mindannyian babásak lennénk! :lol:

Kriszto, nagyon csendben vagy ami a kérdésünket illeti :lol:

Lassan indulok haza, este majd még jövök!

Pusza,
Bari

bari6

Sziasztok, újra itt. Most értünk haza.
Röviden: 4 érettet tudtak megszúrni, 6 éretlen volt, azzal holnap próbálkoznak, ha mutatnak valami javulást.
Nagyon meg lettem ginygyolva, azt mondta D., vért izzadt mire kijöttek. Ennek megfelelően eléggé fáj a hasam, alig birok mozogni :cry: Az altatással minden rendben volt, mindenki nagyon aranyos volt, és rókázás sem volt, hálistennek.
Jobb eredményre számítottam, kissé csalódott vagyok... :?
leeda

Leeda, ne pánikolj, nekünk csontra ugyanezek az értékek voltak. 10 petesejt, 4-et termékenyítettek, 6-ot érleltek másnapig.
Te voltál ma az első műtétes? mert iszonyú sokára jött vissza Dévisz? és bordó köpenyed van, és a férjed végig ott volt a váróban?
Sajna ma nekünk is váratlanul meg kellett látogatnunk apánkat, mert reggel volt egy kis barnázás, minimális.
De én úgy beparáztam és felhívtam, egyből behívott. Babák jól vannak, csak az A-nak picit levált a méhlepénye. Úgyhogy két hétig fekvés, meg C vitamin, MagneB6 és ha legközelebb előfordul antibiotikum, amit nem nagyon szeretnék a babák miatt. De a reggeli óta semmi nem volt, szerencsére.
Kicsit feszít a pocakom, Dévai szerint görcsöl, de normális. Hát remélem, mert nagyon megijedtem.
Amúgy megmutatta őket UH-n, apát is odahívta, már vannak végtagkezdemények, kis babszemek. édesek voltak.
momelcsi

Szia Momelcsi,
köszi a biztatást!
Igen, én voltam:)És az éretlen tüszők miatt tartott olyan sokáig... De én sajnos senkit nem láttam, eléggé kómás voltam, a mosdóba is alig bírtam kimenni.
Nagyon örülök azért, hogy nincs semmi gond veletek!!! Okot nem mondott, hogy mitől lehetett ez a leválás??
Biztos nagyon aranyosak lehettek a kis babszemek... :D
leeda

Leeda, szerintem ez nagyon jó eredmény, már ha nem vágysz mondjuk kapásból ötös ikrekre. :lol: Szerintem egyáltalán ne izgulj. Én ilyen eredmény után röpködnék.

Momelcsi, én is ilyen parázós típus vagyok. Szerintem nagyon jól tetted, hogy rögtön fölhívtad Déviszt. Gondolom a hosszú távú idegeskedés sem kedvezett volna a kicsikne. Jaj de édesek lehetnek már. Pihenj és relaxálj sokat, meg beszélj hozzájuk, énekelj nekik. Biztos meghálálják a későbbiekben. :wink:

Hanor, üdvözöllek köztünk.

Csuti, mi egy síma andrológiai leletet vittünk, amit a klinikán csináltatott a férjem. Le volt pecsételve és alá volt írva. Nekünk csont nélkül elfogadta szerencsére. 6 hónapon belülinek kell az andrológiai leletnek lennie az biztos. Úgy tudom július 1 után kötelező egy méhen belüli vizsgálat, ami lehet petevezeték átfúvás, méhtükrökrözés, vagy az a bizonyos sóoldatos ultrahang aminek a nevére sajnos nem emlékszem, de azt Dévisz is megcsinálja. Nekem szerencsére volt már petevezeték átfúvásom és méhtükrözésem is. Ezeknek a fénymásolt zárójelentéseit kérte tőlem el, de elfogadta símán.

Bari, nagyon jó, hogy ilyen pozitívan álsz a náthához. Sajna engem is kerülget, mert a fiam sikeresen hazahozta az óvodából.
monilla

barika

Küldöm a szerencseszurit Kép :)

Egy náthaűző varázslat : Kép :)

hanor

Szia,üdv közöttünk.

szurikáta
szurikáta56

hát nem lehet tudni, nem eröltettem meg magam, nem emeltem. néha picit nyújtózkodom, mikor elfelejtkezem magamról hajnalban, ébredés után.
momelcsi

Momelcsi,
az a lényeg, hogy nincs gond!
Nálam viszont most volt vérzés, hogy kimentem mosdóba. Műtét után is volt kevés, azt mondta Maja, hogy ez előfordul. De most este is normális???
leeda

momelcsi
írtam privit :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Leeda! Ez jóóóóóó! Ne izgulj! Minden rendben lesz!

Melcsikém! Úgy megijedtem amikor olvastam, hogy Apánknál voltál! És annyira megnyugodtam, hogy azért nagyjából minden oké!!! Nagyon-nagyon nagy élmény lehetett látni ŐKET! Vigyázz nagyon magadra! Pihizz sokat! Lehet, hogy az élet eghozza helyetted a döntéseket és nem lesz itt suli, meg munka! Viszont lesznek BABÁK! Most ŐK a legeslegfontosabbak!!!!

Bari! Menni fog az a szurizás egyedül is, majd meglátod! :wink: Nincs mit mondanom igazán a kérdésetekre, úgy néz ki semmi jó hírrel nem fogok most szolgálni nektek! De ne beszéljünk még róla, jövőhét pénteken majd megbeszéljük, jóóóóó? :?

Hanor!
Megkérdezhetem, hogy hol voltatok Dévai előtt? Melyik intézetben? Korábban volt inszemetek is?

Legyen csodaszép estéje mindannyiunknak! 8)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Leeda, nagyon jó a 4 petike és holnapra még simán lehet több is :lol: Remélem a vérzés csillapodott és már jobban vagy! Gyere majd reggel a hírekkel,h hány embrikétek lett :lol:
Küldöm a sejtosztódásos drukkomat! Hajráááááá!

Szurikáta, nagyon nagyon köszönöm!

Melcsike, ó jaj, mikor olvastam jól megijedtem, de már örülök,h nincs baj ;) Pihizz sokat!!! Képet nem adott Dévisz?

Monilla, hess dátha! Remélem elkerül! Én holnap pihizek egész nap :lol:

Szép estét!

Bari

bari6

Kriszto, oksa, jövő hét péntekig megy a drukk tovább :!: :!: :!:

bari6

Leeda, telefonáltál Dévisznek? Remélem minden OK! ;)

bari6

Sziasztok,
köszönöm a drukkokat meg a biztatást. Csak 2 kezdett el osztódni, ill. 1 "még nem tudja eldönteni, hogy mit akar", a többi sajnos szétesett, mert éretlenek voltak :cry:
Hétfő reggel kell telefonálnom, hogy mi újság....
leeda

Leeda, fel a fejjel! Az egyke utoléri majd a másik két embrikét és hétfőn visszakapod őket :wink:
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

bari6

Köszönöm Bari, nagyon aranyos vagy!!!! :lol: :lol:
leeda

Kedves Leeda

Nekünk anno kettő indult el, és a másik kettő "nem tudta még, hogy mit akar". De aztán nem csináltak semmit. A maradék 6-ból 1-et tudtak másnap megszúrni, de abból se lett semmi. Így a kezdeti 2 embrió volt és maradt, amit visszakaptam. Most itt lubickol mind a kettő a pocakomban.
Úgyhogy semmi elkeseredés, fel a fejjel.
Remélem a vérzésed is alábbhagyott már. Punkció után nekem is nagyon-nagyon fájt este a hasam.
Használd ki az uccsó hétvégéd, mert hétfőtől szigorú pihenés kezdődik. Meddig tudsz otthon maradni?
Figyelj majd Kálmánra a beültetéskor, hogy mit mond, engem nagyon megnyugtatott vele.
momelcsi

Bari, milyen volt az első szuri? volt idő, hogy megtanuld?
momelcsi

Momelcsi,
köszönöm a biztató szavakat, remélem, nálunk is hasonló lesz a helyzet :)
A vérzés már csillapodott, de még mindig van egy kevés. Említettem reggel Dévisznek, azt mondta, amíg nem olyan, mint egy menzesz, nincs gond.
2 hétig szerintem minimum itthon tudok maradni, a benti melóm egy kis részét itthonról is el tudom intézni, meg vannak aranyos kolléganőim, akik segítenek! :wink:
Most is ágyban vagyok, nem esik jól felállni.
leeda

Melcsi, te hogy vagy???
Ami a szurit és az ügyeletes ápolónőt illeti inkább nem írom le,h mit gondolok róla :oops: Megkérdezte szuri elött,h mióta próbálkozunk -mondtam,h 4-5 éve. Erre ő,h és már egyből lombikozunk??? Ej ráérünk, hova sietünk....! Hozzáteszem,h júniusban, ez a hölgyemény nem egyszer szúrt meg...Ma valószínűleg nem volt jó reggele, úgyhogy inkább nem erőltettem :?
Miért furcsa az embereknek,ha valaki ma 30 évesen babaára vágyik?

Melcsike, Leeda pihizzetek!

Szép hétvégét mindenkinek!

bari6

Bari,
ne húzd fel magad az ilyen embereken, vannak egy páran, akik előbb beszélnek, mint gondolkodnának...én is kaptam egy pár "jótanácsot" már... :?
Neked is szép hétvégét és jó tüszőérést!:)
leeda

bari

Nővérkének az a dolga hogy szurizzon.
Nem az hogy kommentáljon. :shock:
Pedig még jó párszor el kell menned hozzá.
Ne is beszélgess csak annyit amennyit muszáj.
Igenis nem értek rá....... egyébként köze???????????? :evil:

leeda

Drukk az embrikéknek++++++++++++
Osztódós varázslatot is küldök: Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta,
nagyon köszönöm!!! :D :D a Te varázslataid mindig csodát tesznek!!! :lol:
leeda

leeda

Köszi :) :) igyekszem.
Mindig annyira izgulok mindegyikőtökért!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Momelcsi!
Nagyon nagy öröm nekünk, hogy a trióból legalább Nektek sikerült!
Gratulálunk a szívhangokhoz és a végtag kezdeményekhez!
Csak így tovább! Ha kell, inkább feküdd végig!

Hanor!
Üdv köztünk!
A pontatlan mensire igyál cickafark és palástfű teát 1:1 arányú keverékben naponta. Egy bögrébe 1-1 kávéskanál a két teából forró vízzel leforrázva. Éjszaka kiáztatod, reggel megiszod.

Mi megvagyunk, dolgozunk. Nem indultunk fizetőssel, mert csak három induló tüszőnk volt. Most Jucus újra megnézeti, de csak akkor indulunk, ha van legalább 5-6. Elvégre nem sokára indulhat a TB-s program is. :D

Sajo
sajo

Sajo

Jó hogy benéztél :)
Gyere kicsit gyakrabban,már ahogy az időd engedi.
Drukk nektek,hogy indulhassatok++++++++

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Csuti83!
Amit tőlem még kért: toxoplazma és rubeola vizsgálat. Évekkel ezelőtt volt már méh átfúvásom is /dokumentum nála van/, és idén májusban voltam MR vizsgálaton. Az MR vizsgálatra azért volt szükség mert persze a méhem sem olyan ám mint másé, az enyém szív alakú. Erről kellett a Dévisznek magát megerősítő vélemény. Kenetet, clamidiat, cytológiát Ő végezte el.Ezeken kívűl nem kért tőlünk újat.

kriszto!
Korábban mindkét alkalommal a BMC-ben voltunk. Inszemet már ott sem csináltak, a katonák száma miatt.

Sajo!
Köszi a tea keveréket, ígérem kipróbálom. Mivel már egy ideje olvaslak Benneteket, nagyon sajnáltam amikor írtátok, hogy nem sikerült.Még így ismeretlenül is, sírtam itt a monitor előtt. De fő a kitartás, és a következő eredmény biztos, hogy + lesz.

Bari!
Te csak a nyugalomra koncentrálj. Ne húzd fel magad az asszisztensnőn. A dolgát végezze és ne kommentáljon. Amúgy neki nem mindegy!

Monilla, Szurikáta!
Köszönöm az üdvözlést.

Nagyon örülök, hogy egy ilyen jó kis őszinte csapatba kerültem!Szimpatikus, hogy egymást lelkileg is támogatjátok.

hanor
hanor

Monilla

Nekem volt petevezeték átjárhatósági vizsgálat, akkor azt elvileg elfogadja méhűri vizsgálatnak? Ahogy olvasom, a tanácsaitok alapján szerintem minden papírom meg van. Remélem hétfőn Dévisz jó kedvű lesz, és elindít.

Sajo

Tényleg rég hallottunk már rólatok, remélem újult erővel indultok a következő programban.

Hanor

A kenet, és a cytologia két külön dolog? Mert nekem a nőgy-om cytologia-s papírt adott, és azt mondta, hogy ez a kenet eredmény. :?

Kriszto

Szia, még 6 nap :wink:

Bari

Képzeld, amikor voltam inszemen, akkor a második sikertelen után megkérdeztem a dokit, hogy mehetek-e lombikra, mivel a férjem katonái gyengén teljesítenek. Azt mondta, hogy: maga hány éves? 27? Hova akar még lombikra menni? 3 éve próbálkozunk, és Dévisz szerint kevés az esély a természetes úton való teherbe esésre, ezért én is felháborodtam, hogy akkor várjak még 10 évet, hogy ott legyek időben, akkor indulhatok lombikra....

Csuti
Kép
csuti83

Csuti

Bocs hogy én válaszolok a Hanornak intézett kérdésedre.
A vizsgálat során vett kenet a cytológiai vizsgálathoz kell,tehát egy dolog.Nevezik egyszerűen kenetnek,de cytológiának is.

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta

Köszönöm a tájékoztatást. Te nővér vagy, hogy Szurikáta a neved, és minden kérdésünkre tudod a választ? :D

Csuti
Kép
csuti83

Csuti

Igen,nővér vagyok. De azért mindenre én sem tudom a választ :) ,de igyekszem.
Valaki néhány oldallal ezelőtt kérdezte hogy hogyan kerültem ide :) és hogyan lettem szurikáta :lol: :lol:
Ha gondolod keresd meg és olvasd el a válaszomat. :)
Szép napot!

szurikáta
szurikáta56

Csuti! Sajnos nem tudom, mert nekem volt petevezeték átfúvásom is régen, meg méhtükrözésem is ez év tavaszán . A kettőt együtt mindenesetre elfogadta. Csak a zárójelentések másolatát kérte, meg megkérdezte, hogy ki műtött meg. :roll:
Szerintem hétfő reggel egy gyors telefon Dévisznek és megtudod a választ. :wink:
monilla

Csuti, Szurikáta!

Akkor most nem tudom, hogy mi a helyzet a kenet és a cytológia között! 1-én vett le 3 mintát. Annyit mondott 1 hét múlva telefonáljak a kenet eredménye végett, 2 hét múlva a clamidia eredményéért, 3 hét múlva a cytológia miatt.

Hanor
hanor

Hanor, szerintem tőled az égvilágon mindent levettek, amire a lombikhoz szükséged lesz. A bakteroloógiai tenyésztés tényleg kb 1 hét, a clamidia 2, a cytologia pedig 3 hét. Minden szükséges eredményed meglesz 3 héten belül, csak nyugalom. :D
Egyébként először engem is megzavart, hogy a bakterológiai tenéysztést is cytológiának mondta Dévisz :roll: , de a végén tisztáztuk, hogy a rákszűrésem rendben van, csupán kell egy friss tenyésztés.
monilla

Sziasztok!

Bari!
Érdekelene hogy nézett ki ez a nővér, nincsenek olyan sokan és egyáltalán nem jellemző ez a viselkedés.

Szurikata!
Írok privit.

Sajo
sajo

Sziasztok!

Sajo, ez a nővér Battán volt nálunk az ügyeleten. Amúgy 2 hónappal ez előtt az eslő stimunál nem kérdezett ilyeneket....a mai is cuki volt....mondtam neki miért jöttem, erre mondta,h óóó ezer éve nem adott be szurit és még a végén le is fektetett az ágyra,mert annó a kórházban így csinálták :lol:
Holnap Déviszéknél kapom!
Upsz, most esik le, mi Jucussal kb. azonos ciklusban vagyunk,ha az emlékezetem nem csal és bár nekem most összezavarodott a ciklus, akkor ti is most valamikor jöttök majd UHUra?

Jut is eszembe, hol lehet hozzájutni olyan apró hűtőtáskához? Láttam már Micinél és Sajó nálatok is.

Leeda, milyen volt a mai napod? Fájt még a pocit? Remélem a vérzés is elmúlt teljesen és reggel mehetsz a babókért!

DRUKK MINDENKINEK!

Holnapra a lehető legszebb napot kívánok mindenkinek!

Jó éjt!

Bari

bari6

Sziasztok

Régen jártam erre. Ezért szeretném megkérdezni,hogy apánk milyen vizsgálatokat kér? Változott-e valami a 2 évvel ezelőtti vizsgálatokhoz képest. Azon kívül az andrologiai vizsgálatnak (férjnél) hány hónapnál előbbit fogad el? Melyik vizsgálatot hol kell megcsináltatni? Mennyibe kerülnek?

Köszönöm szépen! Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok,
most telefonáltam az intézetbe, sajna csak 1 embriót tudnak visszaadni, a többi nem osztódott tovább :cry:
Bari,
még mindig fáj egy kicsit a hasam, de mindegy, most úgy is feküdni fogok egy darabig. Viszont most meg már a gyomrom kezdi ellenezni ezt a sok húsevést, már állandóan szurkál meg feszít. Megkérdem majd Déviszt, ezzel lehet-e valamit kezdeni....
Mindjárt indulunk a beültetésre.
Szép napot mindenkinek!
leeda

Szia Leeda
Nekem a legtöbb esetben csak egyet tudtak vissza adni, de az utolsónál 2 db sikerült. Ne keseredjél el, az-az egy is megtapadhat. Szóval nem feladni, majd meglátod sikerülni fog.

Monilla
Ezek szerint elfogadják a laparoszkopia,és a hysteroscopia leletet is?
Szurikáta
Neked sikerült már a baba?

kagyló

Leeda! Nagyon drukkolok Egyetlenkéhez! Vjulcsiéknál Szonja-baba szintén az első lombikból és egyetlen embrikéből lett! :D

Bari! Nekem is van olyan kis hűtőtáskám, és ha össze tudunk futni szerdán, akkor nagyon szívesen kölcsönadom Neked! :) Fél 8-kor útrakészen fogok telefonálni Apánknak, és remélem, azt mondja, hogy rögtön induljunk, és akkor kb. fél 10-re ott vagyunk. Kis piros szerencsehozó hűtőtáska! :wink: Megvárod?

Csuti! A petevezeték-átjárhatósági vizsgálat tuti, hogy egyenértékű a méhűr-vizsgálattal, legalábbis a lombikhoz szükséges feltételként! Nekem is az inszemek előtt volt átjárhatósági, és most a lombik előtt szóba sem került, hogy kellene méhűr. Úgyhogy ez Nálad is rendben lesz! Remélem, minden más is! Nagyon-nagyon drukkolok az induláshoz!

Kagyló! Ami biztos, hogy új vizsgálat, ez a méhűr-vizsgálat, de mivel – ha jól tudom – Neked is volt inszemed, biztos, hogy elég lesz az az előtti petevezeték-átjárhatósági vizsgálat!
Ja, a rubeola-vérvétel új még! Hogy voltál-e már rubeolás. A többiek mondták még az Antimüller hormont meg a Hepatitis C-t, de ezeket Apánk tőlünk nem kérte. Ezen kívül csak a szokásosak kellenek, azt hiszem (tüdőszűrés, vérkép, vércsoport + ellenanyag, háziorvosi vélemény, 3. és 21. napi hormonok, mammográfia vagy mell-UH, AIDS, Hepatitis B, szifilisz) De remélem, jönnek a csajszik és kiegészítenek! :D
loreena

Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit eltűntem, illetve csak a háttérből figyeltem az infókat!

Leeda: nagyon szorítok!!! Ne keseredj el, az az egy mákszem erős és élni akar. Drukkolok, hogy minden rendben menjen és még sokáig Veled maradjon! :D

Bari: örülök, hogy elindultatok. :) Azért ez a szuri-téma még nekem is nagyon félelmetes, és aggódva olvaslak. De kitartás! A hétvégi nővérke meg tipikusan olyan ember, aki előbb beszél, mint gondolkodik. Sajna sokan vannak. De aki nincs ennek a problémának a közelébe nehezen tudja átérezni, megérteni. Bár, neki azért tudnia kellene... :( Jobban vagy már? Dátha odébb állt?

Hanor: üdvözlet itt. Mielőbbi sikert kívánok Nektek is!

Momelcsi: megríkattál. Fantasztikus lehetett hallani őket. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat, hogy A baba is visszafészkelje magát. :)

Az utóbbi időben nem volt valami sok időm olvasni Titeket, szóval vissza kell rázódnom. De mindenkinek nagyon szorítok!

Velünk, meg talán végre elindult a csatahajó: Ma voltam Csabi bá'-nál és a rákszűrésemtől kezdve mindent rendben talált. :)
Amikor beértem, egyből hívtam is Déviszt időpontért. És 21-én megyek hozzá reggel. :D :D
Én annyira örülök, hogy már 2 hét múlva mehetek hozzá, és végre belekezdhetünk. Igaz, ami eléggé bánt, (de nem akarok már több időt elpazarolni) a párom nem tud velem jönni, mert külföldön lesz. Mondtam Dévisznek, de azt mondta, egyelőre nem is kell ő! :o
Remélem, addigra meglesz minden eredményünk.
Az első találkozáskor általában mi szokott történni? Izgulok!

Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Loreena
Köszönöm szépen!
Ebből a páromnak melyiket kell megcsináltatni? Kb melyik mennyibe kerül? Hol csinálják meg?

Mikor kell indulnod?

kagyló

Szia Kagyló!

Én is leírom a tapasztalataimat, mert mi is éppen a vizsgálatokat csináltatjuk.
Nekem a háziorvos megcsinálta a vérvizsgálatot, vércsoportot. A HIV, Hepa B, C kell a párodnak is és valami VDRL, de ezt elvileg a vérvizgsálat keretében meg tudják csinálni. Legalább is nekünk megcsinálták. A Toxoplasma és a Rubeola úgy tudom csak neked kell.
Az ÁNTSZ laborjában (http://www.antszlabor.hu/) még talán a legolcsóbb. Bár van, akinek a háziorvos felírta és megcsinálták ingyen a HIV-et is. Nekünk pl. nem. De a Dévai intézet honlapján találtam egy listát a vizsgálatokról.
Én most még csak ennyit tudok, de itt biztos segítenek, akik már előrébb tartanak. :D
szélkisasszony

Szélkisasszony
Nagyon szépen köszönöm!
Megnéztem az oldalt, tényleg minden rajta van. Csak az árak nincsenek. Hol csinálnak mell UH-t? Nőgyógyásznál?
Te most fogsz kezdeni 21.-én? Hányadik lombik? Vagy inszem? Nálatok mi a baj?

kagyló

Sziasztok!

Üdv Kagyló közöttünk!

Köszi a drukkokat, mától fél kg husi és 3x15perc futás :oops:
A tüszőim: bal oldalon 12 db jobb oldalon 10 db körül, de Dévisz azt mondta,h ez így nem teljesen jó. Igazából,h kevés, nincs annyi mint az előzőnél. Ami a méretüket illeti jobb oldalon volt 3 nagyobb (12-10 körükliek) jobb oldalon talán csak 2. Valszeg ezzel lehet baja. Amik kisebbek azok szinte azonos méretűek: 6-7-ek.

Maradt minden szuri u.olyan mennyiségben és closty is. Szerdán kell majd mennem vv-re is.
Ami a tömeget illeti, 06:20-kor én lettem a második a végén sztem 15-en tutira voltunk..... egy punkciós volt ÉÉÉÉÉSSSS 1986-ra emelkedett a szám. Ma reggel "írták át" :lol:

Szerintetek ha futás helyett lépcsőzöm egy 10 percet, az jó??? Melóhelyen eléggé kivitelezhetetlen a futás :(

Szélkisasszony, neked ez teljesen az első találkozó lesz Dévisszel?

Most mennem kell,mert hív a húúúúús, de majd jövök ;)

Pusztik!

Bari

bari6

Bari! Ez kevés?? Jesszus. Mennyi lenne az elég? :shock:
De majd a husitól jól megnőnek. :D
Sokkolsz itt engem a tömeggel... :) De az új számnak én is örülök. Nem sokára majd "miattunk" írják át!!!
Kitartást. Igen, az első találkozó! MIre számíthatok??

Kagyló: az árak elég változóak, de olyan 3 és 7 ezer forint között találtam én. Ezért írtam, hogy az ÁNTSZ labort. Én telefonon megkérdeztem néhány helyet, innen tudom.
Mell UH-t nekem pont ma csináltak a Vitalorg magánrendelőben. Ez egy rákszűrés keretén belül végzett UH és 11e forint volt. Nekem ott rendel a nőgyógyászom és ő küldött el erre is.
Hát a 21-i kezdés még túlzás lenne, mert csak az első találkozó lesz Dévisszel. Ez lesz az első minden szempontból, mi még csak most vágunk neki a harcnak. Nem volt még lombik, inszem meg apa bajunk miatt elvileg nem is lesz. Nálam eddig mindent rendben találtak, és remélem ez így is marad továbbra is.
Nálatok mi a probléma, ha lehet kérdezni? :)
szélkisasszony

laptető! az jó???
Megosztanám leeda és bari között. illetve mindenkinek adnék belőle egy testvéries darabot.... :D
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: