Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit eltűntem, illetve csak a háttérből figyeltem az infókat!
Leeda: nagyon szorítok!!! Ne keseredj el, az az egy mákszem erős és élni akar. Drukkolok, hogy minden rendben menjen és még sokáig Veled maradjon!
Bari: örülök, hogy elindultatok.

Azért ez a szuri-téma még nekem is nagyon félelmetes, és aggódva olvaslak. De kitartás! A hétvégi nővérke meg tipikusan olyan ember, aki előbb beszél, mint gondolkodik. Sajna sokan vannak. De aki nincs ennek a problémának a közelébe nehezen tudja átérezni, megérteni. Bár, neki azért tudnia kellene...

Jobban vagy már? Dátha odébb állt?
Hanor: üdvözlet itt. Mielőbbi sikert kívánok Nektek is!
Momelcsi: megríkattál. Fantasztikus lehetett hallani őket. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Pihenj sokat, hogy A baba is visszafészkelje magát.
Az utóbbi időben nem volt valami sok időm olvasni Titeket, szóval vissza kell rázódnom. De mindenkinek nagyon szorítok!
Velünk, meg talán végre elindult a csatahajó: Ma voltam Csabi bá'-nál és a rákszűrésemtől kezdve mindent rendben talált.
Amikor beértem, egyből hívtam is Déviszt időpontért. És 21-én megyek hozzá reggel.
Én annyira örülök, hogy már 2 hét múlva mehetek hozzá, és végre belekezdhetünk. Igaz, ami eléggé bánt, (de nem akarok már több időt elpazarolni) a párom nem tud velem jönni, mert külföldön lesz. Mondtam Dévisznek, de azt mondta, egyelőre nem is kell ő!
Remélem, addigra meglesz minden eredményünk.
Az első találkozáskor általában mi szokott történni? Izgulok!
Szép napot mindenkinek!