A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CatKép
Tőled semmit nem veszek belekotyogásnak, sőt hiányoznak a hozzászólásaid, de tudom, hogy neked most nagyon sűrűek lettek a napjaid!
Köszönöm, hogy leírtad az eddigi tapasztalatokat!
A férjem gyomra már most sem teljesen OK, úgyhogy nem hiányoznak neki a lórugásos gyógyszerek egyáltalán!

MegannKép
tegnap szabin voltam, hogy el tudjunk menni a dokihoz. Tényleg nagyon pörög ez a doki, de bízom benne, mert nagyon elismert szakguru ezen a téren!

Náltok mikor lezsnek eredmények?
Stella

Kép
stella9

Elfelejtettem leírni az előbb, hogy ma éjszaka azt álmodta a párom, hogy együtt szültünk egy kisfiút és szinte "kiugrott" belőle. Kép Remélem vannak a páromnak próféta hajlamai. (Ugyanis a nővérkéje jósol időnként. Egész jó eredményekkel)

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Adri!

De jó Neked!!!
Ezen a ködös, szomorú napon egy nagyon jóóóó hír!
Tüneteid milyenek, hőd?

Szia
Jázmin
djázmin

Sziasztok!Kép

AdrííííKép

Ne izgulj, ha a pisi-teszt +, akkor ott bizony baba van!KépKépKép
Milyen tesztet csináltál, hogy már kimutatta?

Nekem nincs ilyen jó hírem, mert már picit vérezgetek, még nem erősen, de sztem holnapra legkésőbb beindulKép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Adri!

nagyon nagyon drukkolok, hogy sikeruljon ennyi megrazkodtatas utan!

Jo mindenkeppen meg egyszer tesztelni!!!!

Stella!

Hat igen, en is ugy tudom, hogy a ferfiakon eleg nehez segiteni ilyen esetekben, de konnyebben is lehet lombikra menni.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zituska én is felkerülhetek a táblára? Úgy szeretnék. Hátha szerencsét hoz. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Stella!

Nálunk eredmények csak decemberre várhatóak(ha egyáltalán szóba állnak velünk december hónapban), mert
nov 23- án megyünk először a Bolgárkerék utcába!
Bár a betegségem miatt most a férjemtől is vittem mintát(mindkettő fajtát) az urológusnak, de ő ugye csak bacit, meg ilyesmit keres, tehát kiskatona vizsgálatot nem csinálnak...Kép
De én még nagyon bizakodom, hogy ha jövő héten elutazunk 2 hétre, ott majd megfogan a kis utód, bár ha jól számolom, akkor a tüszőrepim pont a hazafelé vezető 15 órás repülőúton történik majd...De ahogy olvastam az előtte lévő napokban is igen jók az esélyek, ugye???

Kép

Kép
megann

MegannKép
a kiskatonák állítólag 48 óráig életképesek, úgyhogy ha indulás előtt és érkezés után együtt vagytok, akkor minden megtörténhet!
Stella

Kép
stella9

Mea
Szerintem nekem a 14. napon volt tüszőrepim, szóval Te kb. 4-5 nap múlva próbáld meg a tesztet.

Zita
Köszi a zebrát, remélem tényleg ottmarad. Pregimax plusz nevű tesztet használtam, amit a Rossmanban lehet kapni, és 10-es az érzékenysége, nem 20-25-ös, mint a többié, ezért mutatta ilyen hamar ki. És ezért is tartok tőle, nehogy álpozitív legyen.
Sajnálom, hogy neked nem sikerült, de drukkolok tovább, és mindenki másnak is!

Jázmin
A hőm 37,05, más tünetem nagyon nincs. Esetleg egy kis hasfájás és mellfeszülés, de az néha a mensi előtt is szokott lenni.

Dodo, Megann, Nata, Hajni és többiek
Nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, remélem a következő teszt is pozitív lesz Kép! Szorítsatok!

Puszi
Adri
adri77

Stella!

És ugye alternatív lehetőségnek még ott van a repülőgépfedélzeti WC kabin is!KépKépKép hihi
Csak ott bajosan tudnék gyertyázni vagy fejenállni...KépKép

Pusz

Kép

Kép
megann

Adri!

Szorííítunk!
Nézd csak küldök Neked egy:
Kép

Szia
Jázmin
djázmin

MegannKép
hát te nem semmi csaj vagy!
Drukkolok nagyon!

Kép
stella9

Adri!

Egy másik topicból copyztam Neked én is valamit!
Remélem meg leszel elégedve vele!

Puszi!Kép

Kép

Kép
megann

Köszi Stella!

Majd megpróbálom bevetni magam....
És most indulok bevásárolni, remélem a kismamák már végeztek a bevásárlással, és nem látok megint minden kocsiban egy-egy kismanót!

Kép

Kép
megann

Köszi Stella!

Majd megpróbálom bevetni magam....
És most indulok bevásárolni, remélem a kismamák már végeztek a bevásárlással, és nem látok megint minden kocsiban egy-egy kismanót!

Kép

Kép
megann

Adri!

Gratulálok!!!! Kép Kép Kép
és nagyon várom a szombatot! Kép

Pusz,
Drika
drika

StellaKép
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat, annyira drukkoltam Nektek.Kép Most az a fontos, hogy ne hagyjátok, hogy a félelmeitek felülkerekedjenek! Nálam is rendesen bejátszik a para, minden nap van egy rossz gondolatom, ez természetes, de olyankor rögtön csak a jókra koncentrálok, gondolok CatreKép,OrsiraKép és a jópár boldog sikeres lombikos anyukára, akik bebizonyították, hogy igenis érdemes végigcsinálni!!! Milyen jó, hogy máris elkezdtétek, én is örülök annak, hogy nem csöcsöltKép a dokim és nem kellett hónapokat azzal töltenem, hogy sajnálom magam, mert annak semmi értelme, az a jó, ha zajlanak a dolgok körülöttünk és nincs időnk agyalni felesleges gondolatokon!Kép
Na most már visszafogom kicsit magam. Kép
Majd bíztatjuk egymást, meglátod ott lesz nemsokára a babácskátok a pocidban!!!Kép Kép Kép
Hajni
hajnesz

AdriKép
Gr.....!!!Kép Kép Kép Szorítunk a következő teszthez!!!
Hajni
hajnesz

Megann :nem tudtam már tegnap olvasni, ne haragudj.
Először is, remélem Amerika gazdagít titeket nem csak élménnyel és nyugalommal, de egy kis trónörökössel is!!! KépKépA BMC-ben minden vizsgálatot megcsinálnak, szerintem nyugodtan jelentkezzetek be és menjetek végig. Mi azért mentünk végül oda, hogy ne kelljen 100 helyre járni egy probléma miatt. Milyen szerencse, hogy a nőgyógyászomat teljesen kihagytam belőle. Azért próbálkozott, hogy a vizsgálatokat ő is meg tudja csinálni, de most már látom, hogy csak a pénzért mondta ezt (privát doki). Meg is lepődött mikor mondtam, hogy adjon beutalót a BMC-be, hiszen ő is tudna segíteni. Hát én meg nem próbálkoztam. Ha lesz baba, úgyis hozzá megyek szülni, csak legyünk már ott mindannyian Kép
Krinyoka Kép lökdösünk, csak bírd! Meddig is vársz még???? Kép

Hajnesz Kép A bromot szedd éjszakára, és nem lesz semmi bajod tőle. Én serot szedek felet, de reggel még mindig csillagokat látok tőle. KépA gyógyszer elvileg le tudja vinni egy hónap alatt, ha az előírt mennyiséget beszeded. Ne aggódj!

Móni Kép az az eljárás amit te is tapasztalsz. Részeredményeket nem mondanak, mert nem ad teljes képet. Ha minden eredményetek meglesz, akkor aztán kivesézik. Lehetne pl. hogy kicsit magas ez, kicsit alacsony az, kicsit kevés ez, kicsit sok az, ami önmagában nem gond. De ha az összképet nézik, akkor az már elég ok arra, hogy ne tudj mondjuk természetes úton teherbe esni. Szóval ne aggódj, csak várjátok ki a végét! Legalább te sem agyalsz az eredményeken addig! Kép

Hencsike : nagyon szorítok, hogy ne legyen inszem jövő hónapban! Jó kis mikulás ajándék lenne a párodnak Kép

Bogi Kép ezek jó hírek. A baktériumot kikezelik, és jöhet a trónörökös nektek is. Ha kevés lenne a számuk vagy a mozgásuk, na azt nem lehet egyszerűen gyógyszerrel kezelni. Te nem kapsz belőle semmit, mert akkor neked is írtak volna ki gyógyszert. Mennyi ideig kell szednie? Nagyon megy a drukk! Megann, : jól kiokosítottál minket, köszi Kép

VKHajni Kép megéri a várakozást! De ki tudja, lehet, hogy mire befejezitek az építkezést, a természet el is rendez mindent! Kép

Adri Kép Óriási gratula!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szorítunk nagyon a szombati teszthez! A pozitív az pozitív! Éljen az új ZEBRÁNK!!!

Stella Kép nagyon sajnálom, hogy az eredményeitek nem lettek jók. A lombikhoz biztosan lesz annyi katonája a párodnak, hogy legalább egy babátok legyen! Ne görcsölj emiatt, bár könnyű ezt mondani. Ugye emlékszel? Jövő ilyenkor visszaolvasva az írásaidat egy újszülöttel a karodon örömkönnyek zápora önti majd el az arcod. Erre gondoljatok és beszélj sokat erről a pároddal. Sokat! És minden rendben lesz. Melyik dokihoz jártok?

Cat Kép olyan jó, hogy néha benézel, és segítesz!

Elnézést a hosszú hozzászólásért! Alig bírtam bepótolni, pedig csak egy napot nem tudtam olvasni Kép
Puszi
Noémi
Vendég

Szisztok
Zita, a Móni23-ról olvastam valamelyik topikban, hogy tegnap megjött neki.
Krinyoka
krinyoka

SziasztokKép!

StellácskaKép!!! Ne szomizz, idén még akár egy próbálkozás is belefér!? Gyorsan haladnak majd az események, észre sem veszed és már nagy lesz a pocid. Hol lombikoltok? Küldök sok-sok + energiát!

HajneszKép! Már kiolvastam a könyvet, sőt néhány esetet többször is. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem ez a könyv sokat segített. Szerintem az elején lévő rizikó leírásnál sokkal durvább lesz majd amit alá kell írni a lombik előtt. Ha mi is odajutunk, tuti, hogy először a páromnak adom oda és én már csak szűrt infokat akarok kapni. Én abszolút hajlamos vagyok egyből a legrosszabbra gondolni és hinni, hogy az a 0,01% kizárólag én lehetek. Szóval túl sokat nem fogok ezzel foglalkozni...
Egyelőre megy a stimu a 2. inszemhez. Closti, Puregon. Majd beszámolok mi lesz. Talán jövő héten meg is lesz.

AdriKép!!! Nagyon gratulálok!!! Remélem elindítasz valamiféle sikerszériát, hogy ürülhessen a topic. Karácsonyra ki kell üríteni, emlékeztek???Kép

DodoKép! Már régen meg akartam kérdezni, hogy te milyen aloés dolgokat szedsz? Én egyedül a teát iszom naponta és néha berry-t iszom. Most kéne rendelnem és ha ajánlasz valamit......

Mindenkinek szép napot és kitartást!
Puszi
Enigma
enigma

NoémiKép
Köszi a bromo infót, szedem is mint a kisangyal csak ez a lila köd ne lenne tőle a fejem körül!!!Képde látom, nem vagyok egyedül...
Hajni
hajnesz

Szeretnék nektek egy kicsit panaszkodni. Olyan rossz napom van mint még emlékeim szerint soha.

Úgy kezdődött a dolog, hogy elkezdtem főzni. Közben csörgött a telefonom, a párom egyik rokona akinek a volt munkahelyemen van a könyvelése, hogy beadták neki az Áfa bevallást úgy hogy 160.000 Ft-ot kellene fizetnie és nem is tudott róla. Az exfőnőköm meg közölte vele hogy én csináltam és tudnom kellett volna hogy nem lehet annyi. Pedig nekem közöm nem volt ahhoz a bt-hez. Képzelhetitek milyen kellemetlen volt. Aztán újból főzéshez készülődés, közben dühöngés. Ismét telefon. Az építkezős szomszéd. Közli, hogy náluk betörtek a felvonulási épíületükbe, de még nem tud semmit most megy ki a telekre. Főzés abbahagy, kocsiba be. A mienket is megpróbálták bár nála sem és nálunk sem jártak sikerrel. Haza. Közben az autó azt mondja végig hogy kattkattkatt. Ötletem nincs mi a baja. Otthon megnézem. Csomagtartó, lámpák, lökhárító, minden a helyén semmi nem zöröghet. Női ésszel mi másra gondolhatok Kép. Megnézem elől is. Semmi. Indulnék el. Látom a kerék kb 3 cm-re van összenyomódva. Defekt. Kínomba már ott röhögtem a kocsi mellett. Kép Elegem van ebből a napból. Most megint elkezdem a főzést. Remélem már semmi nem jön közbe.

Bocsi, de ezt le kellett írnom. Tudom nem a témához kapcsolódik.

Puszi, jobb napot mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

EnigmaKép
jó, hogy jelentkeztél! Régen hallottunk rólad!
Tényleg nagyon gyorsan ott lehetünk a célnál! Remélem, hogy onnan kezdve minden jól alakul majd!

Nektek hány inszemet kell végigcsinálnotok? mind a 6-ot?
Bízom benne, hogy nektek már a karácsonyfa alá odakerülhet egy zebra is!
Stella

Kép
stella9

Jázmin, Megann
Köszi a képeket, haláliak. Nagyon aranyosak vagytok!

Drika, Enigma, Noémi, Hajni, és akit még kihagytam
Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, annyira jól esik, hogy így drukkoltok nekem! Remélem nem lesz hiábavaló!
Remélem ez az eset tényleg elindít egy sikerszériát, és karácsonyra üres lesz a topik! Kép
Nagyon drukkolok mindanyiótoknak!

Adri
adri77

Hajni:
azért a főzéssel is csak óvatosan!
Tudod, semmi pirospaprika! Mi jöhet még?

Kép
stella9

EnigmaKép
De jó, hogy írtál! Nagyon szorítok és várom a további híreket!!! Én szépen beosztom és emésztgetem a fejezeteket, még van néhány, hétvégén fejezem be. Képzeld, mikor a dokim átadta a "Nyilatkozatot", hogy olvassuk el, 1-2 napig ülepítsük, egyből kirázott a hideg és kérdeztem, hogy nem lehet csak úgy átugrani a részleteket, aláírni és kész? Persze poén volt, nincs mese, elolvastuk...Hát most nem is tudom, hogy mi lehet a jobb, a Dévai féle végletezés vagy az én esetemben a kellemes csalódás, és boldog tudatlanság, merthogy amit olvastunk, az nagyon de nagyon kíméletesen írt le minden elképzelhető rizikót! Ezek tükrében kissé hülyének érzem magam, vajon mit gondolt a doki, mikor előálltam a szövegátugrásos javaslatommal. Kép
Szóval igyekszem továbbra is csak a minden rosszat elfeledtető, csodálatos végeredményt látni, a BABÁNKAT!!!Kép
puszi
Hajni
hajnesz

Semmi paprika. Káposztástésztát csinálok, (a páromnak meg valami mákosat, vagy túrósat mert ő nem szereti) a tésztát is én gyúrom. Remélem az nem fog elromlani. Bár ma már semmit nem lehet tudni. Kép Most hívtam a rendőrbácsikat is. Délután ha kint leszünk jönnek helyszinelni. Na, ilyenben sem volt még részem.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Ja, EnigmaKépazt kihagytam, hogy persze, nekem is sokat segít a könyv és ajánlom mindenkinek, főleg aki itt tart, hogy erőt és kitartást merítsen belőle, de ismeretterjesztő olvasmánynak is jó ám!Kép
hajnesz

StellaKép
Hááát nem tudom. A doki szeretné az inszemeket, gondolom azért szívesebben próbálkoznak először a szervezet számára kevésbé megterhelő beavatkozással. Ő egyébként nem tudja leigazolni, mert ő csinálná a lombikot is. De mástól kérhetek esetleg. Mondjuk ha mégis amellett döntünk, hogy ennyi elég volt, akkor majd az andrológust keressük fel. Ő talán könnyebben igazolja le, hogy a rossz spermakép lombikot indokol.
Valahogy még hiszek benne, pedig nyögve nyelős a dolog. Ha megpusztulunk is csak egy tüsző érik ott ahol átjárható vagyok, ahol több van (és most érik egy), az nagyon nehezen és így esélyes egy méhen kívüliKép. Én azért bízom abban az egyben a jó helyenKép. A dokinak is mindig mondom, hogy az lesz a befutóKép. Legalább a saját megnyugtatásom végett.
Szóval őszintén nem tudom. Reménykedek és hiszek a csodákban, de azért térjünk erre vissza a harmadik után....

HajniKép
Ha egy nap beindul... Általában nekem is vannak napjaim amikor minden borzasztó, csőstöl jönnek a problémák egymás után és a végén már csak röhögsz kínodban...Ilyenkor tényleg jobb bezárkózni, biztos ami biztos. Azért le ne égjen az ebédKépKép

Enigma
enigma

HajneszKép
azt hiszem én is el fogom olvasni ezt a könyvet! Majd jól felpakolok mindenféle light-os lányregényt és babaváró könyvet az ágyam mellé.
A transzfer utáni két hetet úgyis pihizéssel és olvasgatással kívánom tölteni! Semmi meloKép, semmi stressz Kép, séták a hóban Kép.
De jó is lesz! Csak a babanet fog rettenetesen hiányozni Kép!
Igazatok van előre kell nézni és le kell küzdeni minden félelmet.
Előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9

HajneszKép!
Jókedvű vagy és optimista. Ez tetszik. Külön jó, hogy megkíméltek benneteket a horror történetektől. Az én lelkemnek is jobbat tenne egy ilyen (bár most azon vagyok, hogy elhiggyem idáig most nem jutunkKép)
Neked meglesz idén az első (és utolsó - legalább is egyelőreKép)??? Ez izgi! Az ikrekre felkészültél?? Most szeded a fogamzásgátlót? Nem mondták még hogy attól nem lehet teherbe esni??KépKépKép

Puszi
Enigma
enigma

StellaKép!
Azonnal el kell intézned, hogy legyen net otthon is!!Kép Két hétig akarsz minket váratni???
A könyvet egyébként én is ajánlom!
Különben jó látni, hogy végre optimista vagy, ez nagyon sokat segít.
Hajrá, hajrá!!!

Enigma
enigma

EnigmaKép
Otthon nem lesz bevezetve a net, legalábbis egyenlőre.
Örökre elbuknám a páromat! Ha lenne otthon net, akkor csak hátulról látnám egy monitorral az arcán Kép!
Majd ha lesz babó, vagy babók, akkor meggondoljouk. Eddig még szóba sem került!
Ha odáig jutunk, majd telszámot cserélünk és tájékoztatlak mindenről, OK?!
Te most még nem is készülj a lombikra, hiszen volt akinek már inszemmel sikerült! Miért ne lennél Te is ennek a csoportnak a tagja!

Puszi és előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép ez a beszéd! Itt mi most szólunk a fentieknek, hogy az első lombik sikerüljön neked. Úgyhogy hajrá!!!! KépKépKép

Enigma Kép nagyon szorítok, végül is egy petécske is elég a babához! Kivéve hacsak nem ikreket szeretnétek KépKépKépKép
Vendég

Stella Kép

Most jutottam csak géphez, és szomorúan láttam, hogy nem lettek jók a párod eredményei. Nagyon sajnálom Kép
De tudod, nem szabad szomorkodni, örülni kell, hogy jó úton haladtok a baba felé. Remélem már az idén meg is lesz az eredmény Kép
A félelmeidet pedig szépen gondold át, és tedd tele a fejecskédet jó sok pozitív gondolattal !

Adri Kép

Gratulálok !!!
Juj, de jó neked ! Tiszta irigy vagyok ....

Puszi
borsó

BorsóKép NoémiKép
asszem menni fog az optimizmus.
Igazából nem ért váratlanul a tegnapi eredmény, mert a doki előre megmondta, hogy nem akar bíztatni. És igaza lett.
Csak ez a rohamos tempó lepett meg egy kicsit!
Bízom a szakértelmében és a mit tudom én hány éves tapasztalatában!
Végül is eddig azon aggódtam, hogy "mikorlesz ebből babó". Hát most megkaptam a választ: előbb, mint gondolnám. Az esélyt legalábbis megadják!

Most tele vagyok bizakodással,ugyhogy nincs gond. És ez nagyban nektek is köszönhető!
És még a nap is kisütött!

BorsóKép
ne aggódj, hamarosan nekünk is lesznek irigyeink!!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép

Jaj, de örülök, hogy ilyen optimista vagy, és jó a kedved ! Tényleg, nálunk is kisütött a nap ! Kép
Remélem kitalálsz valamit, hogy otthon is legyen interneted, hogy be tudjál számolni minden kis részletről Kép
Tudom, hogy nem szép dolog irigykedni, és tényleg csak egy picit és rövid időre kerített hatalmába ez az érzés !
Remélem fogunk még mi is így örülni hamarosan annak a két kis csíknak ! Kép

Borsó
borsó

Lányok!

Milyen könyvet olvassgattok ti???

Enigma!

Mi az a rejtélyes 0,01%????????????

Még az ütő is megállt bennem!
Ugye nem akarjátok azt mondani, hogy a lombik nagyon-nagyon negatív végeredménye ez a szám!
Mármint úgy értem, hogy a lombik lehet +, azaz baba születik, vagy negatív= nem sikerül a beültetés, nem marad meg és nem születik meg...
És van ez a 0,01%%%
Mit takar ez, csak nem VÉGLEGES MEDDŐSÉGET?????

Kép

Kép
megann

Borsó Kép az a két csík nincs is olyan messze! Kép
A leghosszabb időt talán Lujza várta a két csíkra. És már ő is a lenti topikban lubickol, úgyhogy csak idő kérdése! Úgyhogy mindenkinek kitartást!

Lenti "kismami" topikosok Kép ha tévedtem, kérlek javítsatok ki Lujzát illetően, sajnos nem ismerek mindenkit, nekem úgy rémlett, hogy ő várt a legtöbbet Kép

Puszi
Noémi
Vendég

EnigmaKép StellaKép
Tényleg, nekem még eszembe sem jutott, hogy nem lehetek netközelben transzfer után!!! Jaj, mi lesz velem Nélkületek??!!! Majd ráveszem a Kedvest (szia Cica, tudom hogy benézel ma isKép Kép Kép)hogy nyomtassa ki minden nap. Vagy képes leszek és bejövök az irodába!Kép Most már nagyon érik nálunk is az otthoni net!!!Kép
Tegnap (asszem) már írtam, hogy már alig várom a mensit, mert csak akkor indíthatjuk a fogigátlót, ez pedig nov. 10. körül lesz. Jaj, de messze van!
Viszont a dokival úgy kalkuláltuk, hogy ha minden okés lesz, vagyis jól reagálok a stimura, lesz sok szép (nem üres) tüsző és még a randi is sikerül, akkor dec. első felében meglesz a transzfer! Lécci szorítsatok nekem!Kép
Ikrek? Mindig is szerettem volna ikreket! Lehet, hogy ez eddig valami karmikus megérzés volt?Kép

HajniKép
Remélem azóta jobbra fordultak a történések és túl vagytok egy szupi ebéden! Kép Nekem szept. 28-a volt ez a nap...

pusz
Hajni
hajnesz

MegannKép
Bencsik Andrea: Várva várt Babák (Dévais lombiktörténetek)
hajnesz

Noémi Kép

Remélem igazad lesz Kép
Türelmetlenül lubickolnék már a lenti topikban. Gondolom sokan vagyunk így ezzel !
Azért szépen kivárjuk a sorunkat, nem igaz ? Kép

Borsó
borsó

HajneszKép
naná, hogy drukkolunk ezerrel!
Transzfer után pedig ne aggódj semmin. Baromira fogsz hiányozni és alig várjuk majd, hogy újra jelentkezz, de Te csak pihizz otthon nyugodtan. Mi meg küldjük majd a babatapasztókat++++++!
Stella

Kép
stella9

Borsó Kép így lesz, mindenkinek! Kár, hogy az idejét nem tudjuk előre, ugye? De ki tudja, akkor nem lenne meglepetés, nemigaz? KépKép

Hajnesz Kép de jó neked, akkor nektek már megvan a karácsonyi ajándék! Kép Én is ilyet akarok!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Köszi StellaKép édi vagy!!!! Biztos érezni fogom!!!
hajnesz

MegannKép
A lombiknak kábé 30% esélye van. Az a százalék csak a legszélsőségesebb rossz következményt jelzi. Jaj! Nem akartam senkit megijeszteni. Talán már rámragadt a Dévai-féle végletekben való gondolkodás. Ő a legrosszabra is felkészít és megkérdezi, hogy így is vállalod-e. A legtöbb helyen ez nincs így. De igen, lehetnek kockázatok és ezt azért jó ha tudjuk. De velünk persze semmi rossz nem történhetKépKép!!! A címet látom a Hajnesz már megírta.

StellaKép Hát jó, ha máshogy nem, majd SMS-ben. Izgi.

NoémiKép Köszi a drukkot. Nekem tök jó egy baba is!!! Csak jönne már...(Bár végül is időközben még az az egy pete is osztódhat...)

HajneszKép Én szorítok, gondolhatod!Kép Mázlista, már idén lesz babódKépKép (vagy kettő)
enigma

Na azért várjunk még, optimista vagyok, de azért ha nem haragszol, nem kívánom ugyanezt Neked, ha lehet, hagyjátok ki a lombikot! Kép
Jaj, de szép kis karácsonyi ajándék lenne!!!Kép Kép Kép
hajnesz

Enigma!

Hát biztos nem akartál, de azért jól megijesztettél...
De próbálok hinni neked, hogy velünk és főleg azokkal, akiknek biztos ez a következő lépés, nem történhet baj...KépKépKép
Istenem de jó lenne, ha mondjuk úgy jönnék haza Amcsiból hogy tehes, bocsi: babás vagyok, és már nem kell mennem a családtervezőhöz sem..
(Egyébként ez a paprika ügy teljesen felháborító, sírniKép tudnék..nesze neked Magyar Termék védjegy, most dobtam ki a díjnyertes szegedi paprikámat!KépKépKép)

Kép

Kép
megann

Az előző hozzászólásom NoéminekKép válasz, bocsi, lemaradt a neved, biztos a bromótól van, most mindent ráfoghatok!Kép

EnigmaKép Neked is köszönöm szépen a bíztatást, hát igyekeznünk kell, de vonatkozik ez mindannyiótokra, mindjárt itt a karácsony, topikürítés!!!Kép

Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: