Megann :nem tudtam már tegnap olvasni, ne haragudj.
Először is, remélem Amerika gazdagít titeket nem csak élménnyel és nyugalommal, de egy kis trónörökössel is!!!

A BMC-ben minden vizsgálatot megcsinálnak, szerintem nyugodtan jelentkezzetek be és menjetek végig. Mi azért mentünk végül oda, hogy ne kelljen 100 helyre járni egy probléma miatt. Milyen szerencse, hogy a nőgyógyászomat teljesen kihagytam belőle. Azért próbálkozott, hogy a vizsgálatokat ő is meg tudja csinálni, de most már látom, hogy csak a pénzért mondta ezt (privát doki). Meg is lepődött mikor mondtam, hogy adjon beutalót a BMC-be, hiszen ő is tudna segíteni. Hát én meg nem próbálkoztam. Ha lesz baba, úgyis hozzá megyek szülni, csak legyünk már ott mindannyian
Krinyoka

lökdösünk, csak bírd! Meddig is vársz még????
Hajnesz

A bromot szedd éjszakára, és nem lesz semmi bajod tőle. Én serot szedek felet, de reggel még mindig csillagokat látok tőle.

A gyógyszer elvileg le tudja vinni egy hónap alatt, ha az előírt mennyiséget beszeded. Ne aggódj!
Móni

az az eljárás amit te is tapasztalsz. Részeredményeket nem mondanak, mert nem ad teljes képet. Ha minden eredményetek meglesz, akkor aztán kivesézik. Lehetne pl. hogy kicsit magas ez, kicsit alacsony az, kicsit kevés ez, kicsit sok az, ami önmagában nem gond. De ha az összképet nézik, akkor az már elég ok arra, hogy ne tudj mondjuk természetes úton teherbe esni. Szóval ne aggódj, csak várjátok ki a végét! Legalább te sem agyalsz az eredményeken addig!
Hencsike : nagyon szorítok, hogy ne legyen inszem jövő hónapban! Jó kis mikulás ajándék lenne a párodnak
Bogi

ezek jó hírek. A baktériumot kikezelik, és jöhet a trónörökös nektek is. Ha kevés lenne a számuk vagy a mozgásuk, na azt nem lehet egyszerűen gyógyszerrel kezelni. Te nem kapsz belőle semmit, mert akkor neked is írtak volna ki gyógyszert. Mennyi ideig kell szednie? Nagyon megy a drukk! Megann, : jól kiokosítottál minket, köszi
VKHajni

megéri a várakozást! De ki tudja, lehet, hogy mire befejezitek az építkezést, a természet el is rendez mindent!
Adri

Óriási gratula!!!

Szorítunk nagyon a szombati teszthez! A pozitív az pozitív! Éljen az új ZEBRÁNK!!!
Stella

nagyon sajnálom, hogy az eredményeitek nem lettek jók. A lombikhoz biztosan lesz annyi katonája a párodnak, hogy legalább egy babátok legyen! Ne görcsölj emiatt, bár könnyű ezt mondani. Ugye emlékszel? Jövő ilyenkor visszaolvasva az írásaidat egy újszülöttel a karodon örömkönnyek zápora önti majd el az arcod. Erre gondoljatok és beszélj sokat erről a pároddal. Sokat! És minden rendben lesz. Melyik dokihoz jártok?
Cat

olyan jó, hogy néha benézel, és segítesz!
Elnézést a hosszú hozzászólásért! Alig bírtam bepótolni, pedig csak egy napot nem tudtam olvasni
Puszi
Noémi