Tike,
jaaaaaaaaaaaa, már tudom, láttam is ilyet

nekem ez nem annyira szimpi

olyan merevnek tűnik a talpa, meg ha nem olyan bőr, akkor csúszik is, nem?
Hasonló megoldás, ami olyan mint ez, csak az alja egyben csúszásgátlós anyag, ha érted mire gondolok. Tavaly a Mini Manóban vettem ilyet, nézd meg a neten, ha szimpi akkor lecsapok rá neked. Méret mekkora kellene?
Azért ha valahol látok, sz˙ívesen veszek neked, csak mondd mennyit szánsz rá per darab maximum.
Nyuszi,
az a kicsi lány 3 db virslit betermel?????
ne csodálkozz, ha szomjas rá...
Pagika,
hurráhurrá telepellus
Ne halgass a bölcsisekre, nem vékonyak a lányok!!!!!
Boo,
lopáshoz no comment, mert nem tudnék kulturált maradni
(kistáskám nekem is van, akkor mostantól én is ebben nyomom, mert eddig mindenem a pelenkázótáskában volt)
program: nem ismerem sajna... és a neten pénztárcavásárláshoz is passz. Én ezeket anno bőrd˙íszművesnél vagy szakboltban vettem.
Lois,
még este mentem el, és fektetésre haza is értem

találtam egy csomó mindent, meleg˙ítőnacit, kapucnis pulcsit, vékony pulcsit, hu. body-t, pizsirugit... egy vagyont hagytam ott...
szopi

Zé is nagyfiú lett

mi még mind˙íg húzzuk kicsit, ill. én
Katy,
olyan jó, hogy ˙így bejött a "boltom"

Tegnap én is levettem Apa kártyájáról pénzt, ma nézi a pár aprót ami maradt, kérdi hogy hova tettem a többit???? A boltban hagytam... nézett nagyokat, hogy mi a fenét vettem még, amit este nem mutattam meg neki,hogy ennyibe került...
gumicsizma: gondolkodtam rajta, de Nimród még nem jár annyira biztosan, hogy kellene neki, azt hiszem.
Tali: pont ugyanerre gondoltam ma délelőtt, szóval részemről rendben
Akkor holnap 3 körül, Városliget, Dodi+Boo+Csibe+Katy+Pocok és a csemeték. Az állatkerti játszóház bejáratánál jó a randi?