A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ja, H&M nincs felénk :? . PEdig most már engem is kíváncsivá tettetek :wink: . Mondjuk nálunk padlófűtés van, szóval meleg (lesz) a kő, de csak csúszásgátlós zokniban az igazi, mert anélkül egyértelműen gyakrabban taknyol :? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

nyaralás nagyonnagyon jól hangzik!!!

Bond,

álom persze nekem is volt ilyen, hol apával, hol nem apával :oops: :oops: :oops: :oops:

Tike,

mi is ez pontosan? Mi a különbség e között és a csúszásgátlós zokni között?
(amúgy nálunk puhatalpú cipőcske lesz ha hideg lesz, addig meg simán csak a csúszásgátlós zokesz)

Boo,

jó ez a tolókar, de a t@k@m variálna menet közben, meg tuti elhagynám a középső izét. A mostaniban az volt a jó, hogy mindkét variáció kéznél van - alapból a szarvascskánál toltam, de mondjuk bevásárláskor ha kellett a másik kezem, középen fogtam meg... a hétvégén újra elővettük a nagy kocsit, mert a római parton ugye terep van, és múltkor nem volt jó a kiskerekűvel :arrow: basszus, hogy mennyire kényelmes azt tolni!!!! (mondjuk egy batár a másikhoz képest, de tolni egy álom!)

szegény Keresztesek! Amúgy meg Hős vagy :-)

Lois,

köszi, szerintem ma éjjel el is megyek :-) Boo, nem jössz éjszakai shopping partyra?

Dodi,

mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaan? Sharm el Sheik és Hurghada között van egy házuk????? Besz@rok! Ez nagyon állat!!!!! Menjetek, Sharm el Sheik olllllyan gyönyörűűűűűűűűűűűű! Nem adják ki azt a házat? Holnap gépre ülnék....
Én mind˙íg ilyesmiről álmodtam, mondjuk első körben elég lenne a dalmát tengerparton is egy vityilló egy vitorlással.

Jaaaaaaaaaaaa, tali:
akkor eddig csütörtök, és Boo és Csibe jönne csak??????????????
Alapból mondjuk a vidéki talikat szerintem hétvégére rakhatnánk, úgy mint eddig, hogy lehessen Apás is. Az e hetit csak valami lightos pestinek gondoltam.
˙így se senki más???

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Neten találtam a képet, ilyesmi, a talpa bőr. Müllerben vettem hasonlót, de az nem olyan jó minőségű,mint a h&m-es és nem is bőr a talpa, hanem valami vékonyabb anyag

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Álom: én is beállnék a sorba :oops: előfordult már velem is ilyen egy párszor és nekem sem mindig apa volt a másik fél :oops:

Boo! Tescoban lehet kapni a talpas gatyát,meg a Brendonban,de azt hiszem,ott csak 74ig van,bár elég nagyok.

Dodi! Hú,Egyiptom! Én biztos mennék a helyetekben,szerintem utószezonban nem is lehet olyan húzós a jegyár,vagy igen?

Tike! Nézd meg esetleg ezt az oldalt,ha nem ragaszkodsz a zoknihoz Hédinek,én innen rendeltem "mamuszt"Lilinek télire itthonra: www.brumicipo.hu

Csibe! hajrá jók vagytok! Én megfejtettem a rejtélyt,hogy miért iszik annyit Lili éjjel: mert vacsira sonkát,virslit kap,amire nyilván vedel. Tegnap is megevett 3 db virslit :shock:!! Nem is csodálkozom,hogy szomjas rá. Persze kenyeret nem eszik. Most komolyan,mit adjak neki vacsira,nem eszik meg mást.... Úgyhogy ez egy ördögi kör... És ma megint be kellett mennem hozzá hajnalban,és lefeküdni mellé,na akkor megnyugodott és aludt rendesen. Nem értem,hogy miért csinálja ezt...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: Nézd a jó oldalát, Lili legalább megeszi ezeket :wink: Hédi nem eszik meg semmilyen felvágottat, se a virslit :roll: ő inkább eszi a kopasz kiflit...Lehet,hogy rosszat álmodott. Nekem ma hajnalban kellett magam mellé venni Hédit...azaz nem kellett volna feltétlenül, de nem bírtam ki. Aludt..néha nyöszörgött,felsírt,hagytam vissza is aludt. Fél 5kor hallom,hogy hüppög, nézem csukva van a szeme, alszik,de sírdogál. Megsimiztem... semmi hatása. Álmában kivettem az ágyból, magamhoz öleltem amíg megnyugodott ( nem ébredt fel) és visszatettem. Ja és ő beszél is álmában :lol: :lol: Múltkor csak hallom ám a sötétben,hogy vau...kak ( kakas)...pfuj ( azt hittem ébren van, de ekkor is csukva volt a szeme) Mondjuk ha ebben rám ütött, akkor lesznek még érdekes dolgok :wink:

tike

Nyuszi most olvasgattam a szeparációs szorongásról,mert volt egy időszak Hédinél, de az nem volt durva, most viszont újra kezdte. Még a lakáson belül sem tudok tőle mozogni,mert hacsak kimegyek a konyhába visítva fut utánam és csimpaszkodik a gatyámba. Szóval ott olvastam,hogy alvászavarok is lehetnek ebben az időszakban és a szeparációs szorongás második fázisa 1-1,5 éves kor között van, mozgásfejlődéssel függ össze. Amikor a gyerkőc elkezd járni, új dimenziók nyílnak meg előtte, az hogy sokkal több mindent képes egyedül elérni,megcsinálni, véghezvinni megijesztheti a picit.Nemrég írtad,hogy Lili járni kezdett, lehet,hogy ezzel van összefüggésben az alvászavar

tike

Tike! Igen,én is erre gondoltam. Ezzel nem is lenne semmi baj,ha tudnám,hogy emúlik(nyilván el fog) és nem szokik rá,hogy ott alszom melette.Igazából ő még nem jár,csak kb 3 lépést megy egyedül,utána elborul :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Mi úgy csináljuk,hogy amikor már csak egy hajszál választja el az alvástól, akkor jövök ki tőle. Persze ha felébred keres, éjszaka már van amikor visszaalszik,de napközben ilyenkor mindig be kell menni hozzá, megsimizni,megölelni,visszaalszik és újra ki tudok jönni tőle. Mondjuk én úgy gondolom,hogy inkább én megyek át hozzá ( vagyis még mindig ott alszom), mint hogy ő jöjjön a mi ágyunkba.Erről talán könnyebblesz átállni az egyedül alvásra.
Azért az a 3 lépés is hatalmas fejlődés és napról napra több lesz. Kisebb korukban is volt ez a mozgásfejlődésnél, miért lenne ez most másképp :wink:

tike

Kispocok!

Bizonyám, bejött nekik az élet :lol: :lol: :lol: . De alig páran tudják a környezetükben, mert nem akarnak ezzel felvágni. Tényleg nagyon jól kezelik ezt a dolgot. Én az "ösztroribis" pólóm mellé csináltatnék egy "Nyaralóm van Egyiptomban, wazzeeeeg :twisted: " pólót is :lol: :lol: :lol: . Na jó, csak viccelek :lol: .
Amúgy ott nagyon olcsók az ingatlanok, már 4 milliótól lehet kapni apartmant. Ez mondjuk jóval többe került :roll: , de az itthoni árakhoz képest így is olcsó :wink: . 60 nm a pecó asszem, és egy közös nagy medence is tartozik hozzá. Ami megnyomta az árat, az a környék: ez egy villanegyed egy hegyoldalban, zárt az egész, őrökkel, meg kamerákkal, és csak az mehet be, aki ott nyaral. Zömében nem török milliomosok tulajdonai. Hát megnézném én is, na :roll: :lol: :lol: .

Meginterjúvolom őket, hogy kiadó-e :wink:

Tali sztem nekem jó :wink: . Botond nem tudom ráér-e? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Jó régen jelentkeztem, de próbáltuk kihasználni a maradék időt amit még itthon tölthetnek a gyerekek. Ettől az idióta időjárástól meg totál ki vagyok. Annyira hideg van, hogy azon gondolkoztam ha kiviszem Nórát mi is adjak rá.

Amúgy minden ok, azt leszámítva, hogy az allergiám annyira kijött hogy alig látok, tiszta vér a szemem. Gyerekek jól vannak.

Nóra 14 hónapos volt mikor el kezdett menni, most már kavar rendesen, nem győzünk utána szaladgálni. Imád homokozni. Továbbra is a bicikli a sláger. 13 foga van, és jön felül a két szemfoga. Ezekkel és a rágófogakkal sajnos megszenvedünk.

Az ágyában nem nagyon akar aludni, rengetegszer felébred. Így gondoltam egyet és vettem neki egy gyerekágyat, aminek van az elején leesés gátló, na ebben egy fokkal jobban alszik, és nappal is alszik benne 1,5 órát.

Horvátországban jó volt apával kettesben, gyönyörű hely, de azt eldöntöttük, hogy gyerekekkel nem megyünk oda a rengeteg szikla, és kő partok miatt. Ez a része annyira nem jött be. Bejártuk a környéket elég rendesen. Mi Noviba voltunk, de elmentünk a KRK szigetre, és aztán másnap meg Rab szigetre, ezt körbe jártuk egészen Lopárig. Ez a része se jött be annyira. Télen szeretnék családostul elmenni valami meleg helyre, de hogy lesz e belőle valami kitudja.

Holnap kezdődik a suli, ovi. Várom is egy kicsit, hogy kicsit több idő legyen itthon, mert azért elég sok volt ez a 2,5 hónap. Gyerekek igencsak elkanászodtak itthon. De amúgy meg nem várom, de hát ez az élet.

Én is beülök az iskolapadba. Elvileg felvettek a fősulira de sajna a védőnő szakra 1 pont híjján nem vettek fel, mert nem fogadták el a felnőtt szakápolói végzettségemet, mondván hogy az már régi. Az ápolói szakra felvettek, de azt hagyom a csudába, helyette az 1 éves emelt szintű ápolóira megyek, és utána ha az megvan akkor azt már elfogadják a jelentkezésnél is, és úgy már meglesz a pontszám is.

de azt is csinálhatnám, hogy az ápolóit elkezdem a fősulin, és majd januárban átkéretem magam a védőnői szakra. Még szombatig van időm eldönteni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Helló!
Bocsi, hogy így kezdem, de végre van kaki!!!!!! Most mondjátok meg, hogy lehet egy sz@rnak így örülni? De én mégis tudok! :oops: :lol: :lol: :lol:

Álom: most kérdés, hogy csak szex vagy orgazmus is, ami igazi orgazmus? Mert szex az van sokszor, de volt már orgazmus is. Sőt, most rátok kontrázok, mivel nekem egyszer volt olyan, hogy szeretkeztem és orgazmusom is volt, de a bibi az egészben, hogy akkor ott nem én voltam a nő..... :roll: :roll: :oops: :oops: És ráadásul még "kicsi" voltam, szóval talán éppenhogy kipróbáltam a dolgokat. (vissza tudnám vezetni az álmomat, hogy miért lehetett ez így, de most inkább nem).

Gabi, tök jó rólatok is hallani. Biztos nagyon jólehetett kettesben, még ha Horvátország nem is jött be nektek. Nekem már oly mindegy lenne, Balatonnak, sőt még a közeli Büdös-tónak (Soltvadkert) is úgy tudnék örülni, mint majom a farkának. De most már amúgy is itt a rossz idő. Remélem, még lesz azért jó is!

Most voltak a bölcsiből családlátogatáson. Szimpatikusak nagyon a dajkák, remélem, később is azok lesznek. Azért még mindig tartok az ott alvástól (kiságy, nem rácsos!) és az ottani evéstől, d ehát állítólag ott mindig másképp viselkednek.

Dodi!
Nyaraló Egyiptomban, még jó, hogy mentek!!!! :?: :?: :!: :!:
Amúgy nektek mindig van valamilyen baráti párotok, akiknél történik valami? Mármint ezt nem szemrehányásként mondom ám! Hanem csak úgy megjegyzem, milyen brazilsorozatoséletetek van! Legalább nem unatkoztok! :lol: :lol:

Ja és a bölcsisek megnézték a lányokat alvás közben. Azt mondja az egyik, hgoy milyen kis vékonyak. Hát szerintem nem azok. Tök normális 1 évesen (na, jó 14 hónaposan) 10 kilósnak lenni, nem? Meg amúgy is magasak. Szerintem. (már csak azért jött fel, mert hogy ilyenkor sokat betegeskednek és erre mondta, hogy ők lehet sokat lesznek itthon, mert milyen kis vékonykák, de hát nem is ettől függ!!! irgum-burgum! Akkor se!!!! :evil: )

Na, megyek, mert szétszedik a házat, apa meg már nem bírja..

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pagika

Roló 14 hónapos és 9,5Kg....ő sose volt nagy súlyú..sztem rendbe van a 10kg.

Boo

:shock: :shock: a qva anyját az ilyennek. mindig döbbenek hogy milyen alakok vannak.... :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:46-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:46-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

egyenlőre csak annyit,hogy pocok találtam egy tök jó gyerkőc gumicsizmás
oldalt:
http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... a82cbc7004

tike!most voltunk a deichmannban és ott is láttam olyan harisnyás cipőcskét,
amit keresel.deichman van a közeletekben??
tetszettek is,csak pont nem volt a kiara méretében...

Boo!
ez tök durva.tényleg mi a f@sznak vannak akkor a biszti bojok???

Czigka!
először a szopirol szoktatom le,majd az éjszakai ivásról csak nem akartam olyan
drasztikusan,hogy akkor ma estétől nem kap semmit...

ja gyerekem 200grammot hízott és nem nyúlt semmit,
szóval 9670gramm és 78centi...
és a gyerekdokinál láttam egy kislányon egy tök cuki télikabátot
és az anyukája mondta,hogy 2ezerért vette a C&A-ba.
erre bementem és csak 68as volt,de nem adom fel,mert nekem kell olyan kabi...
megnézem valamikor a westendbe is...jó lenne holnap,de gyalog
ilyen ratyi időbe nem hiszem,hogy neki indulok főleg mivel,hogy még
babakocsink sincs,mert majd hétvégén vesszük meg.

na egyenlőre ennyi,most megyek fürdetni,majd vacsi és várjuk apát,mert még mindig melózik :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?
szegényke biztos hulla lesz mire hazaér.

este még folyt köv...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Ó,de sajnálom,ami veled történt :cry: Tényleg hogy lehetnek ekkora parasztok az emberek,soha nem fogom megérteni.

Pagika! Akkor mit szóltak volna Lilihez? Ő 13 hónapos és 8 kiló :lol: Lehet,hogy rá azt mondták már volna,hogy alultáplált? :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo sajnos ilyen undorító emberek vannak. Nekünk nyáron a kertünkből lopták el 3 biciklinket. Enyémet, apáét és Bettiét. A szomszédunknál meg betörtek éjjel, ott aludtak és az ágy mellől még a laptopot is elvitték, meg kp 2 millió ft-ot. Úgy hogy nagyon vigyázni kell. én még a kocsinak a zárját is bezárom, nehogy a piros lámpánál valaki próbálkozzon, mert jártam már így.

pagika nekem Nóra 14 hónapos 10 kg és 77 cm. még eddig 2x volt beteg. Még amikor nagyon kicsi volt, és most 3 hete átment rajta ez a 3 napos láz. Pedig nálunk hozzák haza a gyerekek a sok bacit. Szerintem egyáltalán nem a súlytól függ hanem hogy milyen az immunrendszere. Én pl pont ezért nem vagyok híve az agyon kifertőtlenített dolgoknak. Mert ha nagyon steril körülmények között van a gyerek akkor nagyobb az esélye hogy beteges lesz.
nyaralással kapcsolatban megértelek hogy tök mindegy hova mennél csak mennél. Én is így voltam vele, csak közben adódott egy lehetőség hogy odamenjünk, de a lényeg hogy kikapcsolódjon az ember.

Azt mondja nekem a Réka ma, hogy anya belegondoltam hogy holnap ovi, és majdnem elsírtam magam. Olyan aranyos volt amikor ezt mondta. Biztos nehéz lesz nekik vissza szokni. Norbi is ezt mondta most az előbb az ágyban, hogy anya nehéz lesz visszaszokni. tiszta lázban van.

Kép

gabi1

Boo: Nagyon köszönöm előre is, ha lesz valami kislányos majd szóljál légyszi...deichmanban megnézem, bár mondom én müllerben vettem hasonlót, de nem az igazi

Pénztárcádat sajnálom, sose hittem volna,hogy babakocsiból is lopnak, pedig én még szoktam a kocsin levő kis zsebbe is bedobni telóval együtt...na jó itt falun azért kisebb az esély rá.lehet,hogy az irataimat is külön kéne raknom

Pagika Hédi is 10 kiló és 77 cm volt az egy éves mérésen ( 9,91 kg), pedig ő egyke...szóval szerintem tök rendben van a súlyotok

gumicsizmás oldal szuper

tike

tike!
nem tudom a h&m-es milyen minőségű volt,de nekem nem tűnt
silánynak a deichmannos és asszem 990 volt egy pár.

Kép
Kép
csibe83

Pagika!

Hát, sok barátunk van, és azok sem egyszerűek :roll: :lol: :lol: .
Na jó, valójában nincs sok nagybetűs barátunk, de a nagyon jó haverokra is rámondom itt, hogy barátok, mert a haver az olyan béna, és ők azért többek ivócimboráknál :lol: . Ezek az emberek is számíthatnak ránk, és viszont, de nekik nem feltétlenül adom ki magam annyira :roll: .
Mondjuk ez alapján ti vagytok a legjobb barátaim :lol: . Ennél jobban aligha adom ki magam :oops: :lol: :lol: . Vagyis de, a nagybetűs barátainknak :lol: .

Botond 10,5 kiló, és sztem "normális" a testalkata :lol: . Kisdagi barátja midig jócskán verte kilóban, mégis sokkal betegesebb szegény, már immunerősítőt is kapott :( .
Szóval ez egy nagy hülyeség :evil: . Ezek szerint apa sose kéne, hogy beteg legyen? :twisted: Akkor csak szimulál néha! Eddig sejtettem, de most megyek elő is veszem ezért :twisted: :lol: :lol: .

Bocsi, de megyek, mert apa víjjog, de ígérem holnap majd én is jól méltatlankodom egyet Boo tolvaján :evil: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

na sehol senki??
akkor én is elteszem magam holnapra...

Kép
Kép
csibe83

Boo babakocsis rablóira csak valami cifrát tudnék, de úrilány vagyok :?

H&M-es mamusz :arrow: MI örököltünk egy csomót, pont tegnap vettem elő egyet, nekem őszintén szólva nem tetszik, tök merev a talpa, meg olyan kemény a varrása is az orránál, már el is tettem. Mi puha-talpúban fogjuk nyomni, én azokat imádom. Még jó Zétényre a középső méret, de rendelek nagyobbakat még a télre.

Pocok!

Na volt éjjeli shopping?? Én nem kaptam semmitse :?
Holnap megyek egy brendonos kört, csak már órák óta nem tudom megnyitni a honlapjukat, pedig szeretem előtte lecsekkolni, hogy mit is akarok megskubizni közelebbről :roll:

És amit kifelejtettem a nyaralós sztoriból :arrow:

Szomiságom, elhagytuk az utolsó reggeli szopit is közben, annyira pörgött már reggelente, hogy nem tudtam rávenni :( Tudom a fejemmel hogy szuper volt ez így, szépen magától maradtak el a szopik, és több mint 13 hónaposan nagyfiú már, de azért fáj kicsit a szívem .... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo, sajnos mindenhol vannak ilyen tolvajok, mindig nagyon nagyon oda kell figyelni! Mondom én, aki képes a babakocsi összehajtott kupolájába "eldugni" a pénztárcáját. Persze tudni tudom, hogy nem kellene, de lehet nekem is saját káromon kell tanulnom, hogy jobban odafigyeljek (na, de nem ezt kívánom magamnak, nem azért mondom, meg senkinek) Szóval tényleg nagy köcsögség pont egy babakocsiból lopni, de hát ezeknek nincs gerincük!
A biztonsági őrökről meg ne is reméljünk semmit. Nem tudom felétek milyenek vannak, de itt nálunk általában azokat veszik fel bolti biztonsági őrnek, vagy áruházinak, akik úgy talán a legbénábbak, vagy a legöregebbek, vagy sánták, tehát még futni sem tudnak. Nem tudom mit kell teljesíteni egy ilyen tanfolyami vizsgán, de gondolom inkább szóbeli van, mint gyakorlati.

Szeritnem sem vékonyak a lányok, nem is kövérek, pont jó! Meg Nati mondjuk még inkább csak 9 kg, de ő meg ilyen fajta. Szerintem ha akarná se tud majd elhízni soha (remléem!)

BAsszus milyen hideg van????? Ez így nagyon hirtelen jött, nem? Egyik napról a másikra, nem is ősz, hanem inkább tél. Ilyen nem nagyon volt eddig, inkább a tavasz szokott kimaradni. Remélem, még lesz jó idő.
Én is azon szoktam agyalni, mit kellene rájuk adni, ahogy GAbi is írta. Már tegnap megfordult a fejemben a harisnya is, de aztán rájöttem, azér tmég ott nem tartunk, ráadásul már nem csak az az egyhelybefekvősök. Hát igen, eltelt egy év....

Eddig egyáltalán nem izgultam a bölcsi miatt, most viszont mintha kezdenék. főleg, hogy a családban most már mindenki mond valamit vele kapcsolatban (hogy majd ha bölcsisek lesznek így meg úgy... )

Lois, biztos rossz lehet, hogy már nem akar szopizni (én sajnos már nem is emlékszem rá, nekem nem maradt meg ez az egész, hiába szoptattam őket egy kis ideig, az se igazán jött össze). De így furcsa lehet, hogy ő maga hagyta el, viszont tényleg ennek lehet inkább örülnöd kellene, hogy nem kellett leszoktatni. Sok anya meg ettől szenved.

Nekünk a legjobban télre azok a zoknik váltak be, ami vastag és telitalpas a csúszásgátlója. 500 forintért vettem tavasszal a Rossmannban 3 párját és nem műszálas! Kár hogy akkor nem volt több, mert nagyon szuper, csak már kezdik kinőni. Amúgy meg eddig akárhol máshol néztem (pl. Brendonban) 2000 forint volt 1 pár! Szóval nagyon jó kis akciót kifogtam.

Ma megyek én is vásárolni egy-két dolgot. Pl. kellene cipő a lányoknak, mert most elég hülyén néz ki, hogy még szandált adok rájuk. Amit kaptunk cipőket az unokatesóktól, pont kicsik már, nekik nyáron volt ekkora lábuk, szóval csak nyári van. Képzeljétek, nem jó rájuk a 20-as téli cipő/bakancs. Viszont a szandálból jó a 20-as. Lehet teljesen más méret kell a téliből, mert hogy az zárt, meg bélelt? De akkor mekkorát vegyek, mert nekünk van itthon egy ilyen műanyag lábmérő (elaphanten-es) és az alapján a lábuk pont a 20 és a 21-es között van. Az azt jelenti, hgoy téliből inkább 22-es kellene, ha még a zoknit is számolom, meg hgoy egy kicsit nagyobb kell nekik, ne rögtön nőjjék ki? Ti mekkorát vennétek? Mert nekem ugye nehezebb, mert én úgy csináltam a szandálnál is, hgoy kinéztem egyet, amiből volt méret, hazavittem és megbeszéltem az eladóval, hogy otthon próbáljuk fel, ha nem jó, visszahoznám, be nem viszem a három lányt a boltba. Hacsak nem találnék még két felnőttet, akik segítenének. Jó lenne két ráérő barátnő...

Kép
pagika

Czigka

Köszike jóól vagyok..nem még nem tudjuk a nemét..majd sztem 18-20. hét környékén ha megmutizza magát..de sztem fiú :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
Sajnálom a pénztárcát! :(

Lois!
Nálad meg sajnálom a szopit, de tényleg ez az élet rendje. Engem is megviselt, pláne, hogy pár nappal később már munkába is álltam, nagyon együtt volt a kettő. :(

Pagika!
Én tegnap már adtam harisnyát a farmer alá. Szerintem kellett is. Ma is adtam rá harisnyát, délután mikor hozom el anyukámtól, majd meglátom, hogy kell-e.

Én tegnap vettem Petrának átmeneti cipőt, a Nagy Lajoson (Pocok "boltjában" :lol: ). Falcon, nagyon aranyos, 20-as (van még egy ujjnyi hely benne), 7.500-ért.
Meg vettem térdzoknikat, Micimackós meg Malackás, nagyon édik, 450Ft-ért darabját. Meg vettem olyan csúszásgátlós zoknit 350ért, amit a Brendonban a múltkor 600ért vettem. :roll:
Meg vettem nagyon szép harisnyákat, azok is tök olcsók voltak, 690/db.
Ja! meg vettem egy átmeneti sapit.

Apa ott hagyott a boltban egy tízezressel, és kivitte Petrát. Én meg csak válogattam-válogattam, aztán nem ki kellett pótolnom? :roll: :lol: :lol:

Szerinte nekem az Isten pénze se lenne elég, de mindig csupa hasznos dolgogra költök... :oops: :oops: :lol: :lol:

Nyuszi!
Petra csak 13-án kezdi a bölcsit, aznap megyünk először. Nem fért be az első turnusba (nem is bánom).

A szeme megint csúnyácska, már a t@köm tele van ezzel az árpával. Nem tudom, hogy még hová lehetne elvinni. :roll:

Dodival tegnap beszéltem, nekem is jó a holnap délután, de csak ha a pesti oldalon találkozunk, mert így a suli időszak kezdetén "nincs kedvem" a dugóban ülni hazafelé menet.
Dodival a Városliget és/vagy állatkerti játszóházról beszélgettünk. Ki mit szól hozzá? :roll: :roll:

Kép
katy76

... és a Nagy Lajosos boltban is lesznek állítólag mamusz-zoknik, talán a jövő héten már lesznek.
És vannak gumicsizmák is, úgy emlékszem, hogy 2.800-ért. A lányosak nagyon aranyosak, lehet, hogy később én is fogok venni egyet Petrának.

Kép
katy76

Tike,

jaaaaaaaaaaaa, már tudom, láttam is ilyet :-) nekem ez nem annyira szimpi :arrow: olyan merevnek tűnik a talpa, meg ha nem olyan bőr, akkor csúszik is, nem?
Hasonló megoldás, ami olyan mint ez, csak az alja egyben csúszásgátlós anyag, ha érted mire gondolok. Tavaly a Mini Manóban vettem ilyet, nézd meg a neten, ha szimpi akkor lecsapok rá neked. Méret mekkora kellene?
Azért ha valahol látok, sz˙ívesen veszek neked, csak mondd mennyit szánsz rá per darab maximum.

Nyuszi,

az a kicsi lány 3 db virslit betermel????? :shock: :shock: :shock: :shock:
ne csodálkozz, ha szomjas rá...

Pagika,

hurráhurrá telepellus :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne halgass a bölcsisekre, nem vékonyak a lányok!!!!!

Boo,

lopáshoz no comment, mert nem tudnék kulturált maradni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(kistáskám nekem is van, akkor mostantól én is ebben nyomom, mert eddig mindenem a pelenkázótáskában volt)

program: nem ismerem sajna... és a neten pénztárcavásárláshoz is passz. Én ezeket anno bőrd˙íszművesnél vagy szakboltban vettem.

Lois,

még este mentem el, és fektetésre haza is értem :lol: :lol: :arrow: találtam egy csomó mindent, meleg˙ítőnacit, kapucnis pulcsit, vékony pulcsit, hu. body-t, pizsirugit... egy vagyont hagytam ott...

szopi :arrow: Zé is nagyfiú lett :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: mi még mind˙íg húzzuk kicsit, ill. én :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Katy,

olyan jó, hogy ˙így bejött a "boltom" :wink: :wink: :wink: :wink: Tegnap én is levettem Apa kártyájáról pénzt, ma nézi a pár aprót ami maradt, kérdi hogy hova tettem a többit???? A boltban hagytam... nézett nagyokat, hogy mi a fenét vettem még, amit este nem mutattam meg neki,hogy ennyibe került...

gumicsizma: gondolkodtam rajta, de Nimród még nem jár annyira biztosan, hogy kellene neki, azt hiszem.

Tali: pont ugyanerre gondoltam ma délelőtt, szóval részemről rendben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor holnap 3 körül, Városliget, Dodi+Boo+Csibe+Katy+Pocok és a csemeték. Az állatkerti játszóház bejáratánál jó a randi?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pagika! Én is adtam Lilire már harisnyát :lol: Itton a konyhában,előszobában kő van,úgyhogy kell is rá,mondjuk egy vékonyabb gatya van rajta.

Holnapi talit még nem ígérem,de lehet,hogy csatlakozunk. Hol van az az állatkerti játszóház,mert én nem voltam múltkor? :oops:

Lois! Szopi elhagyás :cry: Lili még nyomatja este,de inkább már csak szórakozik közben,úgyhogy szerintem én is el fogom hagyni,vagy hagyjam,hogy ő ne kérje?

Ma felhívtam a védőnőt,hogy mit tanácsol az éjszakáinkra. Bár a miénk szabin van,egy tök kedves csajt fogtam ki és azt mondta,hogy legyünk türelemmel,el fog múlni,tapasztalatból mondja,neki is volt ilyen periódusa a gyerekével. Ha gondolom,választhatom a drasztikusabb módszert is,de nem érdemes,mert le fog szokni erről.. Hát,kiváncsi vagyok.Sírni hagyni én sem akarom,mert tényleg nagyon durva frekvenciája van :lol: Ma apa aludt ott vele,amikor 1-kor megunta,hogy szinte óránként kel,érdekes,utána aludt mint a tej reggel 3/4 8-ig :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi,

gyertek!!!!!!!

bejárat a Cirkusz mellett: http://www.zoobudapest.com/konyvtar/terkep

(találkozhatunk máshol is, csak azért gondoltam erre, hogy ha ilyen gány idő van, akkor egyenesen oda vetődjünk be)

még valaki? Lois, Bond? Többiek?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok! Meglátom,hogy Lili hogy alszik,mert néha már előfordul,hogy kibírja ebéd utánig és olyankor 3 körül ébred,akkor meg már nem indulunk el Pestre :wink: De ezt holnap délelőtt úgyis látom már :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tali juhhuu :D .

Ne haragudjatok, de totál fosfej vagyok ma :? . Mint vmi zombi...hülye időjárás :evil: . Ráadásul Botond korábban kelt, sőt az az új módi nála, hogy fél7-7 körül felsír. Hol visszaalszik, hol nem, bár akkor cumival, vagy tápi után elalszik azonnal. Már eleve ez se szimpi :twisted: , de ma nem is aludt vissza. Délelőtti alvás alatt főztem, és most tettem őt vissza, mert nagyon kóvályog ő is :lol: . Vagy csak azt szeretném látni? :roll: :lol: :lol: :lol:
Megnézem, ha szunyál, én is lefekszem, de gyanítom, hogy csak csendben molyol :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

3-kor mért nem tudtok már elindulni :roll: ? Sztem befelé eleve nincs nagy forgalom délután, csak reggel, és hazafelé is csak 4-től, mi meg direkt úgy szoktunk időzíteni, hogy dugók előtt indulunk oda, dugók után indulunk haza 8) :lol: . Szóval tessék csak jönni! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Talit mi biztos hogy kihagyjuk, Zé taknyos mint állat. Ma mentünk ki először napok óta, de mikor megjöttünk a porszívóhoz nyúltam először :? Basszus meglátja a kezemben az orrszívót és szalad el, sőt tegnap frankón elbújt a előlem. De tök cukin csinálta, olyan mint egy kis strucc, azt hiszi ha ő nem lát engem, akkor én sem látom őt :roll:

Cannosát járunk cipőügyileg és még mindig nincs :?
Megtaláltam a tutit, de nem van méret, és nem találok a neten sem :evil:

Pocok!
Te boltodnak nincs honlapja?? Beleszerelmesedtem egy édes falconba, és utána már semmi sem tetszett.
(Esetleg ha körülírnám neked, hogy milyen is és ha arra jársz...... :roll: :roll: :roll: )

Pagika!

Kakaság :arrow: Éljenéljen :D :D :D
Zéténnyel szerencsére nincs ilyen gond, de az unkahugim rémes emésztésű volt a hozzátáplálás kezdetétől vagy 3 éves koráig. Nagy tételben vették az összes csudaszert, de minden ideig-óráig volt csak jó, utána jött a gyötrelem elölről.
Cipő :arrow: Van lábacskaméret a lánykáidnál is, Zétényre pl. Siestából 22-eset (!!!) próbáltunk, csak az volt jó.
Én az egy gyerekemmel sem egyedül mentem, szóval nem lep meg hogy a hármakkal nem indulsz el.

Katy!
Igen, elhiszem, hogy szomorkodtál. Én is tudom, hogy nem kéne, de akkor is :roll:
Ma térdzoknit adtam rá, de megbántam, ha ilyen marad az idő, holnap harisnyát veszünk, itt orkán van. Bár nincs hideg, a nap is süt. Őszi kabátot is szedtem neki elő, rá kellett adnom mosás nélkül, nem gondoltam rá, hogy ezt is hadrendbe kell állítani :shock:

Nyuszi!

Az esti szopit mi is így hagytuk el, ellükéskedte, de a reggelit még húztuk volna szerintem, de a nyaralás bekavart, az a sok inger. Mert ugye már az csuda izgalmas volt, hogy máshol ébredünk reggel. De szerintem kábé a nulla meg a semmi közt volt a tejem mennyisége, mert nincs változás az elmúlt egy hétben, se feszülés, se semmi. Nem is éreztem hogy a tejcsatornák feltelítődtek volna.

Dodi!
Ja el is felejtettem reagálni :arrow: Egyiptomi nyaraló :arrow: Na kapjadbemostmá' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Énisénisénis!!!!!!
Mi amúgy Lignanoban voltunk. Voltunk már háromszor szeptemberben arrafelé, mindig szuper időnk volt, szóval szerintem vállalható. De most egy októberi Kolpingot tervezek, szóval szerintem a tengerezés jövőre napolva.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Há' hoz' mán' el hóónap' naaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Írtam neked mailt, de nem tudom átment-e mert épp szétkapcsolt a net :? ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi! Azért nem indulok neki innen már 3 után,mert mire odaérünk(kb.4-fél5),már lassan indulhatnánk is vissza a csúcsban... És két variáció van: vagy bealszik Lili vagy végig ordít hazafelé :arrow: egyik sem jó,sőőőt!! :lol:

Ma már én sem szoptattam meg Lilit,semmi értelmét nem láttam. 7-kor fürcsi volt,utána apával elvonultak lefeküdni,kb.2 perc volt :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Fogalmam sincs,mert napközben ugyebár én vagyok vele és akkor is gond nélkül elalszik. Berakom az ágyába és kijövök,max. 2 perc sírdogálás van,de ez sem mindig. Biztos estére már unja a pofámat :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! Extra sz@r napom volt ma, megkaptuk a villany elszámoló számát, amit azóta sem nagyon értek :( :roll: :twisted: Havi 9000-et fizettünk, ma meg kaptunk egy 47000! :shock: számlát,pedig semmi sem változott tavaly óta és akkor nem kellett ráfizetnünk...nincs új háztartási gépünk, semmi,de tényleg semmi nem változott...ráadásul a számlán sem tudok eligazodni. Ja és a szomszédunk is így van, de ő csak 43000-et fizet rá...valami itt nem stimmel

MAi csiri-birin Hédit áttették a nagyobb csoportba,mert már teljesen stabilan jár,így inkább akadályozta a többi mászó babát :lol:

zoknicipős ajánlatokat köszönöm,holnap tiszta fejjel válaszolok :roll:

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: