Igazából csak végig pörögtem a sok oldalon amit irtatok és egykét dologhoz szolok vagyis a saját tapasztalatom irom le.
Cumi . mi sem cumit sem cumisüveget nem fogadunk el undorral és öklendezve köpi ki szegény gyerek bajban is vagyok ez miatt néha.
Tejci a helyzet változatlan ömlik belőlem hála istennek van olyan éjjel arra kelek nyakig tejes a ruhám
pocak szépen lassan kezdek fogyni és vissza nyerni régi formám heti 1 kiló megy le rólam pocak igaz van még de szemmel láthatóan változik jó irányba
Bukás, kaki bukás olyankor van mikor kicsiny fiam túlszívja magát mert olyan mohó , kaki normális napi max 5-6 pelus de nem mindig változó ez a mennyiség
baba hasfájás : nekünk van de 1 csepp ínfacol csodákra képes napokra annyi a hátránya sűrűbben cserélünk pelust de megéri
mostanában Bencim hason alszik érdekes .....én meg parázok közben de hála égnek van légzés figyelőnk és ez megnyugtat
Benci nincs kézhez szoktatva csak evés fürdetés és böfinél van kézben én megjártam nagyon a KÉZBEN TARTOM A GYEREKET iskolát első gyerekes anyuka ként mi volt az eredménye csak kézben aludt semmit nem tudtam csinálni tőle ha letettem sírt nem maradt el persze ölbe minden okés volt de a gyerek egyre nőtt nehezebb lett a derekam kikészült persze én is idegileg mert ezt nem lehet hosszú távon csinálni ezért én nem ajánlom ezt senkinek persze nehéz megállni meg senki sem szereti siratni a gyerekét de ez csak rajtunk múlik mihez szoktatjuk a kicsiket most még lehet változtatni de később.....már nem sajnos .
Köszönjük utólagosan a névnapi köszöntéseket .
És köszönöm hogy aggódtatok értem nagyon aranyosak vagytok de hála istennek meggyógyultam teljesen !!!!
Hála istennek kisfiam éjjel vagyis csak hajnalban kel fel enni és ennyi slussz passz alszik mint akit agyon csaptak egész éjjel . Fontokkal viszont hadilábon nálunk mint mikor a pociban volt ha meleg front jön nyűglődik de ha hideg alszik mint e tej
na de befejezem mert telleirok egyegész lapot
na de mára befejezem jók legyetek hatalmas puszi minden babának és mamának!!!!!!!
Ja és 1 kép a kis vigyor gyáros Bencémről mikor a nappaliban van velünk az utazó ágyában