A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok végre csend és nyugalom van nálunk szinte pörögnek a napok az órák 3 gyerekkel egyedül egész nap hmm mit is mondjak nem semmi feladat de NAGYON ÉLVEZEM :)

Igazából csak végig pörögtem a sok oldalon amit irtatok és egykét dologhoz szolok vagyis a saját tapasztalatom irom le.

Cumi . mi sem cumit sem cumisüveget nem fogadunk el undorral és öklendezve köpi ki szegény gyerek bajban is vagyok ez miatt néha.

Tejci a helyzet változatlan ömlik belőlem hála istennek van olyan éjjel arra kelek nyakig tejes a ruhám :(

pocak szépen lassan kezdek fogyni és vissza nyerni régi formám heti 1 kiló megy le rólam pocak igaz van még de szemmel láthatóan változik jó irányba :)

Bukás, kaki bukás olyankor van mikor kicsiny fiam túlszívja magát mert olyan mohó , kaki normális napi max 5-6 pelus de nem mindig változó ez a mennyiség

baba hasfájás : nekünk van de 1 csepp ínfacol csodákra képes napokra annyi a hátránya sűrűbben cserélünk pelust de megéri :)

mostanában Bencim hason alszik érdekes .....én meg parázok közben de hála égnek van légzés figyelőnk és ez megnyugtat

Benci nincs kézhez szoktatva csak evés fürdetés és böfinél van kézben én megjártam nagyon a KÉZBEN TARTOM A GYEREKET iskolát első gyerekes anyuka ként mi volt az eredménye csak kézben aludt semmit nem tudtam csinálni tőle ha letettem sírt nem maradt el persze ölbe minden okés volt de a gyerek egyre nőtt nehezebb lett a derekam kikészült persze én is idegileg mert ezt nem lehet hosszú távon csinálni ezért én nem ajánlom ezt senkinek persze nehéz megállni meg senki sem szereti siratni a gyerekét de ez csak rajtunk múlik mihez szoktatjuk a kicsiket most még lehet változtatni de később.....már nem sajnos .

Köszönjük utólagosan a névnapi köszöntéseket .

És köszönöm hogy aggódtatok értem nagyon aranyosak vagytok de hála istennek meggyógyultam teljesen !!!!

Hála istennek kisfiam éjjel vagyis csak hajnalban kel fel enni és ennyi slussz passz alszik mint akit agyon csaptak egész éjjel . Fontokkal viszont hadilábon nálunk mint mikor a pociban volt ha meleg front jön nyűglődik de ha hideg alszik mint e tej :) és érdekes hogy vannak szokások amik megmaradtak amikor még a pociban volt pl ha apa kelt hajnalban hogy megy dolgozni és én is keltem vele 7 körül Bencike most ugyan úgy kel int én akkor ...:)érdekes.

na de befejezem mert telleirok egyegész lapot :) de hátolyan ritkán van időm ide ülni és ha van is 1-2 szabad percem képeket nézek és iwiwen gyönyörködök porontyainkban :)
na de mára befejezem jók legyetek hatalmas puszi minden babának és mamának!!!!!!!

Ja és 1 kép a kis vigyor gyáros Bencémről mikor a nappaliban van velünk az utazó ágyában :)

Kép
Vendég

Ircsi!
Fókázás: amikor a fejét és a lábát is egyszerre emeli az ég felé. Lebegőülés, csak fordítva. A hasa van csak a földön :).. Aztán meg arccal belezuhan a pelusba, ami alatta van ...
A kajával kapcsolatban hasonló gondolataim voltak... Egyelőre még nem dagi .
Valóban nagyon édesek az alvós képek :) :) :)
szilvi35

Vanilla
Nagyon szép Bencusod!
Ha sír mit csinálsz vele? Hagyod??????

Csillag
Milyen kis finnyás Gergő... még a cumisüveg márkája se indegy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szilvi
Írtam PÜ-t!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

2-3 napja Katusnak új produkciója van... Mikor leteszem a játszószőnyegre, hasonfekvésből teljesen kinyomja magát, nem csak a fejét, hanem az egész felsőtestét emeli, a két karjára támaszkodik...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Friss Hírek:

"Örömmel tudatom a kedves nénikkel és bácsikkal, hogy 2010.08.28-án, 1.08 perckor 3100gr súllyal és 53cm-rel elhagytam eddigi luxusalbérletemet, mert szűkösnek bizonyult. A karperecem szerint H. Korinna Nóra a nevem, szép fekete hajam van és anyával együtt mindketten remekül vagyunk. Korinna"

Gratulálok!
Kép

királylány

Csibuc
Sok szeretettel gratulálok Korinna születéséhez!
Minden szépet és jót kívánok nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor megszületett már valamennyi babánk????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Táblázat alapján Schopin van még talán vissza, de ő már nagyon régen nem írt ide... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Csibuc-Hatalmas Gratuláció Korinnához!
Sok boldogságot,jó egészséget és rengeteg tejcsit!

Látod Ircsi...nekünk az sem mindegy miből iszunk.Persze nem az üveg a lényeg...hanem a cucli :) :wink: :)
Hát ez van :)

Vanilla
-Bencike nagyon édesen vigyorog :D
Köszike a kommenteket :wink: :D 8)

Nekünk ma reggel nagyon darabos(bogyós) és kemény volt a kakink...ez a tápszertől van?
Már 2-3 napja csak bogyózik csórikám...de csak ma volt nagyon kemény.

Mi Espumisan-t szedünk (minden adag tápszerbe 1ml) de még így is nagyon húzza a lábát,fáj a pocója :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.08.28 08:02-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Akkor megvan az összes topicbaba :lol:
Az a tornamutatvány ismerős amit Katus csinál. Áron is gyakorolja :lol:

királylány

Jó reggelt
De jó hírek,Csibuc,szívből gratulálok,és igen ezennel megvan minden bébink(Schopint passzolom,nem jár már ide,szerintem leveszem a tábláról)

Isten hozta a kis Korinnát!!

Kép

Az én kisfiam a szokásos,este nyűgi,de bealudt,és szépen végigaludta az éjszakát,szopizott 2-kor és 5-kor,majd 8-ig megint csicsikált :D meg persze mi is.

Vanilla de szép a kisfiad,gondolom most nem a legkönnyebb neked,van segítséged,anyósodék? 2 nagyobb fiú mit szól a kicsihez?

Kézben tartogatás:most már le-le tesszük evés után,meg napközben,elnézeget,meg el is alszik egyedül,de ha sír,felveszem :oops: :D

Hason fekvés:én nem fektetem hasra,kéne? Oldalt fektetjük,váltogatva az oldalakat,meg néha háton.

Tina,igen,álmában hihetetlen édesek :)

Bévi jó lenne ha jönne,remélem jól vannak,sajna nem tudom a számát.

Na reggelizek,aztán hozok képet meg táblát:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Akkor megvan az összes topicbaba :lol:
[/color]

ÉS... mindegyik babánk egészséges, nem volt egyik mamánál se nagy gond szüléskor.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Enyém gyerek csak hason alszik jól. Oldalt fektetve nem tud elaludni, max pólyában, de annyit nyűglődik úgy. :roll: Erőltessem neki az oldalt alvást?

királylány

Ircsi így van! :lol:

királylány

Dia
Katus se alszik nagyon az oldalára fordítva...
Egyébként, hallottam olyan szakvéleményeket, hogy a csípő fejlődése szempontjából nem is annyira jó... ortopédusok nem is nagyon szokták javasolni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Édes ezen a képen is!
Bence is hasonalvós volt....

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor fektessem hasra?(csipő...) Csak félek úgy h.bukik és megfullad :oops: :?

Igen a lényeg h.minden baba és mama jól van és egészségesek!!

Kép

Kép

Így vagyunk a mózesben: :)

Kép

Ircsi gyönyörű a lányod,látom az ölelést szereti!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Áron nem tud így elaludni, a saját mozgására felriad :roll:

Tomi milyen édesen alszik :D

Katus szájaállása :D

királylány

Évi
Aranyos a bebugyolált Tomika :lol:
Kell ennyire???? :roll: Nincs melege?
Hasonfekve éppen nem fullad meg ha bukik... simán kifolyik a száján...Fejecskéjét valamelyik oldalára fordítja... és képes átfordítani is...
Kiságyban vándorolni is képes :wink:

Apa karjában kép: sírás utáni vigasztalás. Anya meg képes volt fényképezni :lol: :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ahogy néztem a táblázatot, egy dologban rosszabbak voltunk az országos átlagnál... 30%-nál több volt a császár...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem lehetünk mindenben a legjobbak/szebbek 8)
Császár: de egy sem kérésre történt :P

Te lelketlen anya! :lol:

királylány

A meglevó adatok alapján egy kis statisztika
Átlagos születési súly:3430g
Legkisebb:2640g (Brik Bencéje)
Legnagyobb:4270g (Napsugár Borisza)

Átlagos születési hossz:53 cm
Legkisebb:48cm (Csillag Gergője és Évi Tomija)
Legnagyobb:59cm (Bekri Bálintja)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.08.28 09:10-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomi is 48 cm :wink: volt.
Szerintem nincs melege,nézem a tarkóján...csak járt a levegő,ezért takarta be apája..de még nehéz jól dönteni,most body+rugiban van,max.pelenkával takarom majd(ha végre alszik,mert most sír 1 órája,hasa fájhat,Infacolból mennyi a dózis?)

Na de ha bukik és abban fekszik benne?... :? túl aggódom,lehet :D

Császárok: :( hát ez van..én se örültem :?

evilany

Az Infacol beadása nagyon egyszerű, még akkor is, ha a baba sír. Szokásos adagja egy teli cseppentő (0,5 ml) etetés előtt.
Az üveget jól fel kell rázni, majd a cseppentőbe kétszer szívja fel a szuszpenziót és engedje vissza az üvegbe úgy, hogy a cseppentő oldalára tapadt szuszpenzió is vissza csepegjen az üvegbe. Ezután szívjon fel egy adagot a cseppentőbe és cseppentse a kisbaba nyelvére.
Amennyiben úgy alkalmazza a készítményt, hogy a csecsemő a gyógyszert kiszívja a cseppentőből - mint egy cucliból - a cseppentőt alaposan ki kell mosni mielőtt azt az üvegre visszacsavarja.
Az Infacol szuszpenziót több napon keresztül kell alkalmazni a kellő eredmény elérése érdekében. Folyamatos alkalmazása megelőzi a gázképződést és a szelek kialakulását.
Amennyiben 3-4 nap múlva nem alakul ki kellő hatás, a fenti adag a kétszeresére (alkalmanként 1 ml) emelhető, különösen az esti etetés előtti időben.
A cseppentőt ne használja más gyógyszerhez, csak az Infacolhoz.
Mennyi ideig alkalmazható az Infacol szuszpenzió?
A készítményt folyamatosan több héten keresztül is lehet alkalmazni.
Amennyiben az előbbiekben említett emelt adagolás sem hozná meg a várt eredményt, tehát a csecsemő állapota nem javul, esetleg rosszabbodik, kérjük, keresse fel a baba orvosát.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Császár
Csak egy megállapítás volt...(statisztika :wink: )

Évi
Lehet ám, hogy én fagyasztom le Katust...
Most itt a szobában 21 fok van, body+pamut nadrág+zokni...

Zoknit előbb-utóbb a lábára fogom ragasztani!!!! :evil:
Ha olyan a gumizása, hogy nem szorítja a lábát, ahogy ficánkol, a zokni mindig lerugódik...
Adjak rá szoros gumijút???? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,Tomi is lerúgja a zoknit mondtam is hogy hálátlan :lol: :lol:

evilany

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,Tomi is lerúgja a zoknit mondtam is hogy hálátlan :lol: :lol:

Zoknit, sapkát adni rájuk...gyerekkinzás :? :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Még alig születtek meg máris kínozzátok őket! :lol: Áron jelenleg rugiban van, talpasban, nem tudja lerúgni magáról :lol:

királylány

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbabavi
Aranyos a bebugyolált Tomika :lol:
Kell ennyire???? :roll: Nincs melege?
Hasonfekve éppen nem fullad meg ha bukik... simán kifolyik a száján...Fejecskéjét valamelyik oldalára fordítja... és képes átfordítani is...
Kiságyban vándorolni is képes :wink:

Apa karjában kép: sírás utáni vigasztalás. Anya meg képes volt fényképezni :lol: :oops:

Jó reggelt! :)

Én az első éjszakánkon tapasztaltam a kiságyban való vándorlást :)
Ugye felkúszott az ágy sarkába, s beriasztott a légzésfigyelő....

Én este rugit adok rá, s csak egy pelussal takarom be.
Azt olvastam, hogy a szobába alváshoz 21-22 C lenne az ideális, de mivel ilyen meleg van, nem takarom be nagyon.
Így is előfordul, hogy kimelegszik.

Tegnapi front a kislányomat elnyomta rendesen... :)
Szinte átaludta a napot, csak enni kelt fel, s éjjel is csak 2x etettem :)
Most is alszik, jó kislány :)

Mivel nem kaptam bontóból légszűrőházat a kocsihoz, így elmentünk egy tuning boltba, vettünk sport légszűrőt bele, na meg akksit is, mert nem indult a járgány
:twisted: (-jó hogy cseréltek benne akkut is ELMÉLETILEG.....)
Olcsóbb is lett, na meg elég sportonságos hangja van most :D

Tegnap bementünk apával az Árkádba, s beültünk ettünk egy Pizza kelyhet a Gelattiba....
Csajszikáim, meg lett dícsérve kicsi Réka az ismerős felszolgáló lányka által :)

Volt párom barátjáék a kisfiukkal babanézőbe.
Ma meg 2 barátosném jön, egyik szintén babával (5 hónapos)

Na megyek takarítok amíg alszik a lány, mert tegnap a párom eldobott egy edényfedőt (üveg), s persze darabokra tört.
S csak nagyjából takarítottam fel este.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nálunk is a talpas rugi volt a nyerő :) Zokni gyerekekről is ledörzsölődött a nagy ficánkolásukban.

Ircsi, ha szorítós a zokni, akkor hajtsd kicsit vissza a felső szélét, akkor már nem a gumi ér a bőréhez, komfortosabb, és meglehet, hogy nem is fogja szorítani, mégis a lábán marad. Ha nagyon szorítós, inkább ne add rá, bár lehet, hogy ebben a korban még nem idegesíti őket annyira, de nekem nagyon kényelmetlen lenne.

Évi, hason valóban kifolyik a száján, de nem fog belefulladni, mert már szépen emelik a fejüket, átfordítják a másik oldalra, vagy egyszerűen arrébb tolják magukat.

Babaként az én gyerekeimre sem szerettek oldalt aludni - nem is tették. Eni hanyatt fekve szeretett, Ricskó meg hason.

maccs01

sziasztok!

Csibuc hatalmas gratula!!! :lol:

Ircsi "lerugódik" :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mit gondolsz, az Infacol jobb vagy az Espumisan??? mi az utóbbit használjuk, de este még mindig nyűglődik... a doki azt mondja, hogy ne engedjek 90 ml-nél többet szopizni... de akkor meg jön az üvöltés...

mi ma ágyat újítunk fel, mert annyira nyikorog a 20 éves franciaágyunk, hogy már nem merünk megfordulni se rajta (egy szobában vagyunk a gyerekkel)... szóval teljes a felfordulás! :? viszont akkor már át is kárpitozzuk, és végre szép lesz... :lol:

Évi Zoé csak hason hajlandó huzamosabban aludni... nem szabad párnát használni, mert abban fulladhat meg.. a bukástól pont hogy a háton fekvésnél fordulhat ez elő, mert esetleg nem tud kicsorogni a szájából... de ez nagyon ritka!!!

Kép
gtunde75

Clárika
Csak nem elkészült az autód????? :roll: :roll: :roll: :roll:
Mi hogy dicsérjük meg a jó kislányt??????? :wink:

Tünde
Ki kell tapasztalni, hogy Zoénak melyik a jobb... (hatóanyaga mindkettőnek ugyanaz)

Maccs
Anyukának nem tetszik, ha a zokni nyoma ott lesz a gyerek lábán. A végén még viszeres lesz a lába :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabasillag
http://www.kismama.hu/kisgyerek/10_taps ... rdes/6259/

köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hasfájós babáknál fokozottan kell arra figyelni, ha 3 órán belül újra szopizik....
-ha egy ciciből evett, akkor arra a cicire tegyük vissza, ha az kiürül, akkor a másik..
-ha 2 ciciből evett, akkor azt kapja meg, amelyikből utoljára evett...

Ne mindig csak a "hígabb" elsőtejet szívja ki!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Infacolról tudok csak vélemélnyt alkotni, de én örülök, hogy kipróbáltam, mert tényleg használ -nekünk!
Minden gyerek más....
Szépen összegyűjti a levegőt, s hatalmasat büfizik szopi után.
Konkrétan hihetetlen hogy ebből a csöpp kislányból jön ki :)
Így nem bántja a pociját!

Ugye nem olcsó, mert ha kiszámolom, hogy 1600 pénz 50 ml.
Egy adag 0.5 ml, napi 7 etetéssel számolva 14 napra elegendő, akkor egy hónapba kell kettő, az 3200, de ennyit megér, hogy nem fáj neki ! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szégyenlem magam, de időnként nevetek azon, hogy Katus mekkorákat büfizik, rotyizik... :oops:
Főleg, mikor szopi közben rotyog a pelus... :roll:
Volt, hogy annyira nevettem, hogy a cicim kiesett Katus szájából...tejcsi lespriccelte...
Gyerekem mindjárt meg is sértődött...és hangot is adott ennek! :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nálunk is folyton rotyog a pelus,sőt szopi közben néha rakétasebességgel távozik a felesleg :D és a hangok... :roll:

Clari,sajna minden tök drága :( de ha megéri....mi is vettünk már mindent,megint,Garmastan kenőcstől kezdve a tápszerig,szopis tea,hashajtó anyának,stb...
Fagyizás:de jó :D majd egyszer mi is elmegyünk..este sétálni se jutottunk el úgy beborult :(

Lehet én öltöztetem túl Tomit...de azt mondják,plusz egy réteg,mint amit én húzok fel...

Tomi nem mászkál az ágyban,ott marad ahova tesszük :?

evilany

Nálunk a legtöbb talpas rugi rövid a hosszú nagy lábaira,egy párnak levágattam anyósommal a talp részét,úgy jó.

evilany

[quote="clárika"]I írta:clárikanfacolról tudok csak vélemélnyt alkotni, de én örülök, hogy kipróbáltam, mert tényleg használ -nekünk!
Minden gyerek más....
Szépen összegyűjti a levegőt, s hatalmasat büfizik szopi után.
Konkrétan hihetetlen hogy ebből a csöpp kislányból jön ki :)
Így nem bántja a pociját!

Ugye nem olcsó, mert ha kiszámolom, hogy 1600 pénz 50 ml.
Egy adag 0.5 ml, napi 7 etetéssel számolva 14 napra elegendő, akkor egy hónapba kell kettő, az 3200, de ennyit megér, hogy nem fáj neki ! :)

Mi az Espumisant szedjük...minden evéshez 1ml kell :( és 1470ft de csak 30ml-es...ami 5 napra elegendő :( vagy csak 4-re mikor mennyit eszik :(
Nekünk az havi 7350 ft ha jól számoltam :(

Lehet legközelebb Infacol-t veszek-Kipróbálom!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-én is felöltöztetem Gergőt...de nálunk bent hűvösebb van a házban :(
Ha kivittem mindig body-t kellet rá adnom,mert a vékony hosszúújjúban megsült :(

[quote]h írta:osszúújjúban
-ezt így kell írni? :shock:
jesszusom...de fura :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
[quote]h írta:osszúújjúban
-ezt így kell írni? :shock:
jesszusom...de fura :(

Hosszú ujjú :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyek, sziesztázom én is a kiscicámmal.
Olyan sötét van, hogy ugyse lehet semmit se csinálni... :? :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Éljen, megszületett az összes kisbaba, és egészségesek, szépségesek!!!

C S I B U C !!!! Itt is G R A T U L Á L O K!!!!

Kép

Éljen soká, éljen soká az összes kisbaba!!!!!!!!!!!!!!

_____
Kriszti

Kép
xtina75

Sziasztok!

Tegnap nagyon szarul voltam, 11-re belázasodtam, 40 fokos lázam volt, úgyhogy egész nap zuhanyzás, fejés, aztán bevettem fél rubophent, de estére megint visszament 40-re...úgyhogy az éjféli kajcsit aputól kapta Petra, nem akartak felkelteni...de reggelre elmúlt minden...

Petra remélem nem fog később ilyen ütemben hízni...most néztem megint, direkt lemértem, mert nem mindig szoktuk, csak fürcsi előtt általában...egy kajával, amin bealudt 110-et evett, és még kifejtem 50 ml-t ugyanabból a ciciből

Évi, én is úgy tudom (vagyis azt hallottam/olvastam), hogy egy réteggel több, mint ami rajtam van...bár szegény gyerek tegnap megfőtt volna, ha magam után öltöztetem, egész nap vacogtam...viszont állandóan lerúg magáról minden takarót, úgyhogy inkább estére adunk rá hosszú ruhát...
Ma este meg a kismanó közöttünk aludt, hát nem túrt egyre kijjebb az ágyból, néha megmarkolta a cicim, meg megpüfölt álmában, de csak kukackodott a helyemre...:P

Olyan édesek ezek a gyerekek...:)

Ja, leírtam a babás blogba a részletes szüléstörténetet végre...

Nálunk pocifájásra bejön, ha sokáig simogatom a pocit, és a lábait felnyomom a hasáig...a kiütések miatt nem merünk nagyon semmit kipróbálni még, majd ha már engedi a dokija, de szépen múlnak, csak 1-2 kijön minden nap...

Viszont most már nem nagyon ihatok gyümilevet sem...nagyon fáj tőle a hasa...úgyhogy nagyjából a sima vizet ihatom...:( de nem bánom, csak ne legyen baja...

Ja, próbűltam ráadni azt a rugit, amit születése után adtak rá, és nem tudtuk neki begombolni már...:( pedig olyan cuki 56-os ruhácskák voltak, amit még rá se tudtam adni...

Ilus

KépKép
badzsulka

Csibuc...nagyon nagyon gratulálok!!! :)

Évi, ha jól látom, a táblázatból hiányzik a születési súlyunk, 3610gr.

Ilus

KépKép
badzsulka

Bizony,kész az augusztusi team :)

Kép

Uhh most tettem le Tomit,11-es szopi után bealudt,15 percre,majd balhé,végül ringatás,babazene,semmi se segített,adtam újra cicit...slukkolt belőle 4-5-t,majd bealudt..mindig megnyugszik rajta de lehet nem jó ötlet így nyugtatni :shock: :?:

Apája elment a tescoba,meg ebédért,már kopog a szemem.

Ja,lanolinos krém: Ircsi köszi a tippet remek a fájó cicikre,de gyógyszertárit nem kaptunk,Miki 2 patikában is kereste,mindegy,jó rá a babakrém(Gabi lanolinos krémet használom,legalább hasznát veszem :lol: babra úgyse mehet még)

Maccs,igazad van(apukám)csak hát úgy várta Tomit,már számolta vissza a heteket,főleg a kórházasdim után. :cry: :cry:

Tündi,apa még itt van veletek?

evilany

Ilus hahh te is jól megjártad a lázzal. Nem tudom voltam e valaha ilyen szarul.....bár igen, 1x gyerekkoromban :roll: Nem kívánom senkinek. Sajnálom, hogy fáj Petra pocija és te semmit nem ihatsz. Ruhák: :( :) Van ez így....

Áron is 5cm-t nőtt születése óta :shock:

Évi nem cumizik Tomi?

királylány

Bévi írt:

"Eddig könnyen ment a mozgás, most kimerültem. Lili szopik, de alig van tejem, folyton sír mert éhes. A drnő nem engedi a pótlást mert az anyatej kell a gyereknek, csak már tiszta eleven a mellbimbóm és ezek meg nem adnak enni neki mert nem lehet. remélem holnap már hazamegyünk, teljesen kimerültem minden nehezebb, mint az elején, nem fájt így a seben semmi, már sírtam is. Csibucnak gratulálok, sok puszi nektek és a babáknak is!"

Na remélem nem haragszik meg, hogy bemásoltam az sms-t. :roll:

Szegénykémet nem elég, hogy megkínozták a szüléssel, most még ez is....jajj, remélem jobb lesz nekik hamarosan.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: