A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

mi most szedelőcködünk és akkor indulunk.

Boo!
számod mentettem és akkor kb 3körül mi ott vagyunk.

Kép
Kép
csibe83

Megjöttem a szülőiről. :) Röviden összefoglalva: kellemesen rugalmasak, minden kialakulóban, nagyon szimpi óvónénik, jószerivel minden biztosítva van. :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

mi már itthon...
gyerek megfürödve és megetetve.most én is megyek pancsizni és majd
b közt után jövök még.

Kép
Kép
csibe83

Na milyen volt a tali?? Élménybeszámolót várunk!!!
Nekünk keserves egy esténk volt... Itt voltak a barátaink,akiknek van egy 2 éves kislányuk. Annyira elszaladt az idő,hogy nem is vettük észre,hogy 8 óra van,amikor elmentek. Ezzel nem is lett volna gond,de Lili rendszerint ilyenkorra már megvacsorázott és le van fürdetve. A vacsora meg is volt 7-kor együtt,de a fürdés csúszott,így Lili nagyon túlpörgött. Lányok! Ilyen még nálunk nem volt,pedig tud alakítani a gyerekem,de most ha betettük az ágyba,leült és vágta oda lábát,fejét az ágyba,taknya-nyála egybefolyt,kivettük,akkor is ordított... Jó fél óránkba került,amíg meg tudtuk nyugtatni és le tudtuk tenni :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

na halihó!

sehol senki???

Kép
Kép
csibe83

Tali szuper volt, mint mindig! :D

Boo!
Csak azért hívtalak, hogy megkérdezzem, egymásra találtatok? :roll: :D
Én végül nagy ívben elkerültem a Dagály utcát, mert durván állt a sor, így hamar hazaértünk.

Dodi!
Ma este is csak 140ml-t evett Petra. Bőven elég neki még a tápszer estére, még azt sem eszi meg teljesen. :wink:

Nyuszi!
A bölcsiben nem kötelező az 1 alvás, ha a gyerek igényli, akkor leteszik aludni. Ők ráadásul ici-pici kiscsoport lesznek, mert a legkisebb baba majd csak októberben lesz 1 éves (a legidősebb meg januárban volt 1 éves). Szóval szerintem nem csak az enyém fogja igényelni a délelőtti alvást egyelőre. :wink:

Bond!
Képzeld, a tesóm is ma volt a bölcsiben, ahová a Niki fog járni, és vitte magával őt is. Szegénykém annyira izgulhatott, hogy megérkeztek, és a gyerek a terem közepén összepisilte magát. :( Pedig már régen volt ilyen baleset, tesómnál nem is volt váltóruha. Aztán ott kapott egy pelust, és póló-pelusban vitte így haza.

Kép
katy76

Tényleg Csibe!
Te láttad, hogy milyen baleset volt és hol? Mert még a Váci úton is állt a sor a híd irányába. :roll:

Kép
katy76

nyuszi!
sajnálom az estéteket.lövésem sincs,h mit lehetne csinálni...
tali nekem nagyon jó volt.
Boo lett az első,majd hamarosan mi is odaértünk és a lányom Miront
azonnal csókolgatta,majd összeölelkeztek és borultak együtt el,mint a
zsák,volt kis sirás,de nem volt semmi para.
végül befutott katy és rá pár percre dodi is.és mondhatni az egész
talit végig ették a gyerekek azok után,h szinte mindenki arra panaszkodott,
h nem eszik a gyereke.
végül ronmay is befutott és jót játszotta a gyerkőcök...
bújócskáztak is...
hát az én szemszögemből ez jött le,de más is irja azért meg,h
szerintük milyen volt.

Kép
Kép
csibe83

katy!
persze,hogy láttam :roll: :roll: :roll:
három autó ment egymásba.de volt ott mentő és rendőrautó dögivel.
pedig igy ránézésre nem történhetett komolyabb baj,mert az autók is
alig voltak megtörve.
csak igy elfoglaltak egy sávot hosszan.

viszonylag pikk-pakk otthon voltunk és apa nem is volt mérges a
"késői" fürdés miatt.
biztos azért is,mert mondtam neki,h milyen jól éreztük magunkat...

Kép
Kép
csibe83

a szentlélek tértől kicsit visszább a sziget felé

Kép
Kép
csibe83

jaj azt akartam mondni,h akit érdekelnek oriflame termékek az szóljon
nyugodtan,mert tudok hozni.
akár a honlapjukon is meg lehet nézni a termékeket és ha tetszik
valami akkor szóljatok.

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!
Szegény Lili, nem lehetett felemelő az esti progitok :(

Örülök, hogy a tali jól sikerült. Én is jól kivásároltam magam, már csak éttermi szalvétát kell venni :)
Pedipedben is voltam, hát álom az a bolt még mindig. Beújítottam a két nagynak váltócipit AKCiÓSAT. Persze így is 8e volt db-ja, de mégiscsak abban vannak egész nap, akkor legyen jó minőségű.

Nem is meséltem, h Marcinak sikerült az autót megnyerni jelnek. Úgy örültünk, mert mégiscsak az a legpasisabb jel, nem?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Csibe!
Oriflame-et ne hari, de én nem fogom megnézni, mert hajlamos vagyok elragadtatni magam és minden, éppen nem szükséges dolgot összevásárolni, aztán családi botrány kerekedik :oops:
Pedig úúúgy csábít, de erős leszek :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

remélem, a tali jól telt, mindjárt visszaolvasok.

Nimród végül nem aludt olyan óriásit, mint tegnap (négy óra 15 perc! - lehet, hogy ez is gond volt az éjjel), de így is kb fél5re értünk volna a Margitszigetre :( :( :( :(
így szép nyugodtan megebédeltünk, és elmentünk játszóterezni a Kopaszi gátra, majd összeszedtük Apát, és együtt jöttünk haza :arrow: legalább nem kellett BKVznia 8) 8) 8)

Nyuszi,

éjszakáitok hihetetlenek... viszont gratula az esti alváshoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, most olvasom a mai estét.... levendulás valami illatosító, párnaizé, ami megnyugtatja? vagy még a narancsolajról tudom hogy nyugtat :arrow: párologtatóba?

Csibe, Katy,

tali jó lehetett...képek is vannak?

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba,

jel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezeket anno gyerekkoromban minden cuccunkba bele kellett hímezni - még mindíg ez van? Mert akkor szívás...

KépKép

KépKép
kispocok13

szonibaba!
én is ilyen vagyok sajna :roll: :roll: :roll: :roll:

pocok!
vannak képek,de még nem tettem fel a gépre és már csak holnap fogom,
mert most csak a ksigépről irogatok

Kép
Kép
csibe83

Manónak is kisautót húzott a sors keze. Azaz az enyém. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

éljenek a ksiautók!!

nekem anno cserkó volt a jelem,de ha jól emlékszem,akkor már
nem kellett belehimezni mindenbe...

Kép
Kép
csibe83

nekem piroskalapos pöttyös gomba volt :oops: :oops: :oops:

amúgy a fiúk is örültek a kisautónak, vagy csak anyukák hurráznak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

na én sztem lassan elteszem magam holnapra...
és akkor holnap teszek fel kéeket,bár én nem csináltam sztem annyit,
mint a többiek :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

na, ha megint seholsenki, akkor én is lecsatlakozom...

pedig Boo is tuti hazaért, asszem láttam Müzlit "sétáltatni" 8 előtt valamivel - konkrétan Müzli rohant át az úttesten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Képek: Úgy ég a pofám, hogy így: :oops: :oops: :oops: :oops:
:lol:
De most ment a mail :wink: .

Botond is felsírt éjjel, de én nem keltem fel hozzá :oops: . Véletlenül :oops: :oops: :oops: .
Hallottam, hogy sír, és ezzel egy időben éreztem, hogy apa finoman lökdös :? :lol: . Mondtam neki, hogy 'hallom, de ilyenkor (6 körül) néha felsír, mert ilyenkor volt a hajnali kaja, de mindig visszaalszik". Pár másodperc múlv csend is lett. Na, azért gondoltam, csak ránézek az órára: 2:20 :shock: :oops: .
Csóri babukám lehet, hogy fájdalmában sírt fel, vagy rosszat álmodott, én meg nem voltam vele :( . De úgy látszik, nem is hiányoztam :? :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Nekem azonnal párásodik a szemem, ha rátok gondolok (bölcsi) :oops: :cry: .
DE! Részedről ez nem lesz nagy váltás, hiszen azt az időt hónapok óta külön töltöd Petrától. Neki pedig tök jó lesz a vele egykorú babákkal (én azt hittem majd összevissza lesz, de ez így nagyon szuper!!!). Direkt figyeltem ma, sztem abszolút nem fog neki gondot okozni a bölcsi. Még a kaja se! Láttad, csoportban egyfolytában csak ettek :lol: :lol: :lol: .

Én meg ma csak tápszert adtam vacsira :wink: . Nem akarok átállni, csak 8-ra értünk haza, mert még volt egy kis dolgom, így már nem ültettem le vacsizni, csak pancsi volt, aztán meg olyan 160 körül evett. Kíváncsi leszek, kibírja-e reggelig. Bár olyan fáradt volt, hogy sztem igen :wink: .

Nyuszi!

Óriási hatalmasnagy juhuuu-juhuuuuu :lol: :lol: :lol: ! Nagyon örülök nektek!!!!!
A ma estét sajnálom. Sajnos rosszkor jött. De azért ne torpanjatok meg!! Hajrá!

Bond!

Értetek meg pláne nem aggódom. Manó tök okos kiskrapek, és nincs is rádnőve, szóval sztem nem lesz gond :wink: . Te hogy viseled :roll: ?

Szonibaba!

Húúú, autó.... Tök jó!!! :D Nálunk még a labda lenne a nyerő. Ha az apjára ütött, és "pech-man" (bár nem hiszem), akkor nagybőgő lesz a jele, vagy anyacsavar :lol: . Végülis ezek is fiúsak :lol: :lol: :lol: .

Katy, Bond!
Nálatok mi lesz a jel?
Ja, látom, isautó, juhhu :lol: . Petrának is :roll: :lol: ?

Kispocok!

És így is mondtad, ha kérdezték mi a jeled :twisted: :lol: ? Mert nekem akkor nagy fürt zöldszemű szőlő :lol: . Tesómtól örököltem. Anyu örült, mindenben maradthatott a hímzés :twisted: :lol: . Én úgy rémlik nem rajongtam az ötletért, de meggyőztek, hogy de hát szeptemberi vagyok, akkor érik a szőlő is, jaj, de jó, és úgyis szereted az "érik a szőlő" népdalt....stb. Győztek :evil: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Nálunk majd akkor derül ki, hogy mi lesz a jel, amikor jönnek családlátogatásra a gondozónők. Ha még van miből választani, akkor választhat Petra. Én rá fogom bízni. :wink:

Nekem 3karika volt a jelem a bölcsiben és az oviban. Soha senki nem tudta/tudja elképzelni, hogy az milyen, mégis tökre szerettem! :lol: :lol: Úgyhogy végül tök mindegy, hogy milyen jel, a gyerek úgyis magáénak érzi. :wink:

Petra picit nehezen aludt el (magához képest), viszont szerencsére csak dünnyögött, úgyhogy nem ültem ki az étkezőben (én is tiszta reteknek éreztem magam, alig vártam, hogy lefürödjek).
Aztán mielőtt lefeküdtem volna, rá akartam adni a hálózsákot és megcsapott a kakaszag. :? Szegénykém felébredt és picit sírdogált is, de muszáj volt kicserélnem a pelusát, nem akartam, hogy kicsípje a popóját (vagy hogy akkor kelljen, amikor már én is aludnék :oops: :lol: ).
Aztán aludt fél 7-ig. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Örülök,hogy jól sikerült a tali. Abból a szempontból szerencse,hogy nem mentünk,hogy akkor ki tudja mikorra értünk volna haza amiatt a dugó miatt... Képeket várom.

Az esti hiszti után egy még szarabb éjszaka jött,úgy,hogy a gyerekem kapott Nurofen kúpot :shock: ,úgyhogy azt hiszem,konzultálok a dokival,hogy mit tanácsol. Ha más nem,elviszem őt egy alváscentrumba,kiváncsi vagyok,hogy ott mit mondanának.. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj,de az biztos,hogy 13 hónapos a gyerekem és még nem volt egy átaludt éjszakánk sem,aminek már igencsak itt lenne az ideje,nem beszélve arról,hogy hulla fáradtak vagyunk mi is,de ő is :oops: Zolinak már minden nap iszonyatosan fáj a feje,én meg csak szimplán dög fáradt vagyok. Most épp alszik,nem csodálom az éjszaka után mondjuk.

Pocok! Mi ma megyünk a Kopaszira,szerdán is voltunk,próbáljuk kihasználni,amíg jó idő van!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi,

csak azért zaklattalak a képek miatt hogy én se felejtsem el ;-)

Boo,

fehér szett tényleg okos volt a Margiszigetre, de legalább látszott a tengerparti feeling 8)
amúgy meg nem is akartalak látni titeket, meg Nimródot sem akartam hogy pajtizzon, ezért nem mentünk tegnap....neeeeem, tényleg azt hittem hogy a fél5 már késő.

Nyuszi,

nekünk ma nincs autónk, pedig mennénk szívesen... Jövő héten valamikor?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, nem, a jelemet nem így mondtam anno, csak a "gomba" úgy magában leírva snassz volt ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! Mostanában még olvasni sem nagyon van időm, életemben először savanyúság elrakással próbálkozom :roll:

A héten én is beirattam Hédit a bölcsibe, elvileg augusztustól kell visszamennem dolgozni, július bölcsi szünet, ezért úgy gondoltam májustól szoktatnám be. Májustól felújítják a bölcsit, ezért másik helyre költözik, ezért a bölcsivezető azt javasolta, hogy ne a felújítás alatt szoktassuk be, hanem már vigyem áprilisban.Az meg már mindjárt itt van :cry: Egyébként Hédi nagyon büszkén sétált be velem a bölcsibe, aztán hamar ott is hagyott és körülnézett amíg mi a papírmunkát végeztük, mosolygott a bölcsisnénikre és integetett mikor haza indultunk :lol: :lol: :lol: :lol: Azt hiszem nekem nehezebb lesz a beszoktatás :roll: Nálunk egyébként azt mondták kb 2 hétig csak délelőttös, utána lehet próbálkozni az ottalvással.

Ma reggelre csipázni kezdett Hédi bal szeme és tüsszög is :arrow: 2 nap múlva garantálható a nátha és a foga is jön :twisted: Hülye anyja tegnap hagyta zokni nélkül futkosni az udvaron, lehet,hogya föld picit hideg volt :twisted: :roll: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Gyorsan ránéztem, holnaptól eső és 20 fok???????
(ugye rosszul láttam?) na, lerakom aludni Kistücsköt és rohanok a teraszra...

Akkor ezért alszik ilyen carul minden gyerkőc!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tegnap előtt mi is fent voltunk fél 2től 4-ig, de telihold is van, nálunk ez is be szokott zavarni :twisted:

tike

Pocok! Mehetünk jövő héten,ha olyan lesz az idő. Az nem baj,ha egy picit hűvösebb van,csak ne essen és ne fújjon a szél,mert az ott a Duna parton azért elég kellemetlen :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Jövő heti taliban én is benne lennék! :D Akkor a pen drive-odat is visszaszolgáltatom! (egyébként 2 GB az össz fotó, tehát a dvd-re rá kellett volna férnie :roll: )
Ja! és az Őrbottyános képek nincsenek rajta. :(

Rossz éjszakák miatt mindenkivel együtt érzek.

Nyuszi!
Jó ötlet szerintem is egy alvásszakértőt megkérdezni! Sok baba van így, mint Lili, de senkinek nem jó ez, szóval én se húznám, hogy "majd kinővi!". Inkább feleslegesen menjetek el, mert hátha mégis tud segíteni.

Tike!
Savanyúság? De jó! :D Azt én még soha nem próbáltam. Én lekvárt szoktam főzni, meg befőttet.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kinéztem Lilinek bölcsi helyett egy helyet,ahol akár 1 órára is ott hagyhatom,de ha tetszik neki,akkor többre is. Ugyanúgy van napirend,mint egy bölcsiben,az ára sem vészes,és közel van.Ha valakit érdekel. www.babapiheno.hu Nekem nagyon szimpatikus,lehet megnézzük valamikor.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy,
savanyúság nem eltevés????
Én kovászos uborkát szoktam csinálni :-)

Nyuszi,
jó ez a babapihenő ;-)
kopaszit kitaláljuk az időjárás függvényében!

Czigka,
asszem te kérdezted az ölberakhatós izét... Képet majd rakok, csak Apa variált a gépemmel és most kicsit bonyi, de addig is:
www.babtabla.hu
nekem nagyon bejött!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Írok is majd egy kicsit, csak most :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: milyen fogkrém 1.700.-Ft????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Mi 1500-ért vettünk Hédinek nenedent -Baby fogkrémet ( 20 ml). Ő is imád fogat mosni, eleinte apa ujjára húztuk a fogkefét, de most már magának csinálja :)) Ti minden evés után mossátok a fogát? mert mi csak este :roll:

tike

tike!

Mi Vademecumot vettünk (szigorúan nem ízesítettet :twisted: ) először. Utána még volt 2(?) másik fajta, de az is valamelyek kommersz Signal, Colgate vagy valami ilyesmi volt. Már nem emlékszem. :roll: :oops: Most Elmexet használunk (50 ml, kb. 700.-Ft.- asszem :roll: :oops: ), és szerintem maradunk is ennél. :wink:

Mi is csak este mosunk fogat. Az oviban minden étkezés után lesz majd. Bevallom, én nem szeretem, hogy azt a jó kis utó kajaízt ne érezzem még a számban egy ideig. :roll: :oops: :lol: :lol: (Ráadásul utálom a mentol összes formáját. Évek alatt sikerült találnom egy normálisat: a Colgate citromosát. De most már mi is Elmexet nyomatjuk. Úgy vettem észre, hogy ez jobb a fogaimnak. Ezért nem váltunk most már Manóénak sem. Van belőle homeos terápiához alkalmazható is. :wink: Lehet kapni ilyen fogkefét is, ajándék mintával :wink: )
Ráadásul a gyümölcsök, borok, és egyéb savas ételek után közvetlenül nem is jó mosni, mert tönkre teszik a fogzománcot. :roll: Sokkal inkább híve vagyok az IGAZI alaposságnak. A múltkor láttam a DM-ben, hogy lehet kapni a gyerekeknek olyan tablettát, amely elszíneződik, ha valahol lepedékes a fog. :D

Kép
Kép
200907?

Képzeljétek sikerült ma licitet nyernem a jövő évi nyaralásunkra, ugyanoda ahol idén voltunk - 10.000-el olcsóbban :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!
Őőőőő az alvásszakértőt csak viccnek szántad? Nem tudom eldönteni. Mert ha nem, akkor sztem baromság. Az, h nem alussza át az éjszakát, nem egyedi eset, egy barátnőm akkora kislánya mint Marci, a 3 év alatt nem sokszor aludta még át az éjszakákat. Ezzel az érővel hívhatnál vmi woodoo-st is, aki kiűzi a rossza szellemeket a házból v. megállapítja, h totál rossz helyen van a gyerek ágya, mert pont egy vízér fut alatta.

Ez a bölcsiszerű elég drága. Ahova mi jártunk Marcival és Bodzival is fogok, az 350ft/óra, igaz csak 8-14-ig van. Ebédet lehet kérni, ami 300 alatt van. Igaz, hogy elvileg csak kerületi lakosoknak van, de ha előtte odatelefonál az ember, hogy van-e hely aznapra, akkor bevesznek "külsősöket" is.

Pocok!
Azt olvastam többször is, h babatábla...húú mondom az milyen új mizéria? de amikor megnyitottam az oldalt...

Fogkrém: ezek a bébiknek való fogkrémek pofátlanul drágák, de legalább nem lesz tőle bajuk, ha lenyelik (lis azt mondják)

Bond!
Szintén autóhoz gratula.
A mentolos fogkrémektől nekem hányingerem van. Mindig találok gyümölcsös felnőtt fogkrémet, aztán mindig jól megszűntetik. Így nekem is csak az Elmex marad, szintén aranyárban.

Apropó, arany: van vkinek olcsó, szép, jó minőségű gyerek fülbevaló lelőhelye?

Tike!
Te már a jövő évi nyaralást tervezed? Ejha
Hol lehet licitálni nyaralásra?

Boo!
Te még kiakadsz az embereken? Én már leszoktam erről.

Dodi!
Autónak Marci is örült, bár ő vonatot akart, de itt sajnos olyan jel nem volt. Előtte otthon végigkérdeztem tőle, h milyen jelet szeretne, a sorrend ez volt: vonat, autó, alma, süni
Alapból Marci sztem sünisebb mint autós, de apa azt mondta, hogy: "Jó jel a süni, de azt megverik"

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo,

köszi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

a babtáblát én is szoktam kajálásra is használni, pont mint Teapa... nem jó szokás, tudom... pedig itt az étkező, de lusta vagyok szépen odaülni az asztalhoz. Majd ha Nimróddal együtt vacsizunk családilag, én is megjavulok!

Sapit sajnálom... az volt, amit együtt vettünk? Én is vettem egy hasonlót később, azt pont ugyanígy hagytuk el a patakparton kb két hét után...

Szonibaba,

szerintem a bölcsiszerű, ahova ti jártok, az az olcsó :lol: :lol: :lol: :lol: itt nálunk a játszóházban 500 Ft / fél óra a tarifa, asszem, bár még nem hagytam ott sosem, csak anno mikor lejártam tornázni, de mivel az óráért fizetek, a gyerekfelügyelet ingyenes ilyenkor :arrow: tényleg, kezdődik a szezon, újra le kellene mennem legalább kétszer egy héten :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

na, akkor végre (telefonos képek, úgyhogy azért ilyen homályosak, bocs)

Ilyen a babtáblám:

Kép

fiúk pajtizása múlt héten:

Kép

Kép

és a tegnapi különprogram :oops: :oops: :oops: :oops: :

Kép

és a hozzá kapcsolódó körkérdés: Ti hogyan oldjátok meg, hogy a babakocsi és a lakás ne legyen telistele homokkal????? Hiába porolom le tökig a gyermeket, mindig marad homok valahol, és megőrülök!!!!! Vetkőztessem meztelenre az ajtó előtt, vagy mi?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Tök jó a táblád. Ez a kép az avatarod is, ugye?
Mennyire engedi szellőzni a laptopot? A miénk alatt most van egy ventilátoros laptoptartó, azelőtt eléggé melegedett, de ezzel most jó.

Tudom, h a mi játszóházunk/bölcsink olcsó. rosszul fejeztem ki magam. Igazából arra akartam kilukadni, h amit Nyuszi talált, az uolyan árban van kb., ha az egész hónapot nézzük, mint egy igazi magánbölcsi.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, és sztem tök jók a képek (a tartalmuk is, de most konkrétan a minőségükre gondoltam)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

pocok!
képek nagyon jők és nekem Nimród egyre jobban tetszik.
a homokozós képen megzabálom annyira édes.

Boo!
mi is hagytunk már el kisruhát,de nekünk szerencsénk volt,mert
visszamentem és még ott hevert a földön,pedig mindenki megnézte,
h mi van a földön,de elvinni már nem akarták.

tike!
nyaralás nyeréséhez gratula!

szonibaba!
tike a www.gulliver.hu -n licitál.én is licitáltam már ott és nagyon jó
helyeket lehet kifogni jó áron.

mi ma haverkodtunk és vásárolni voltunk,igy megint csak a ksigépen irogatok,
szóval a képek az én részemről csúsznak még
jövőheti tali engem is érdekel és mondtam apának is,hogy
mostantól valahogy mindig megoldjuk,h el tudjunk menni a talikra.

Kép
Kép
csibe83

Kiarának is elmex fogkrémet vettünk és most kaptunk abból a
rapidból mintát a fogdokitól,igy arról még nincs nagyon véleményem,
de amúgy nekem a blanx fogkrém volt nagyon jó,amikor még cigiztem.

Kép
Kép
csibe83

Szonibaba,

nem kötözködni akartam ám :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bocs, ha úgy jött le!

Babtábla: a szellőzés nem megoldott, ahogy most néztem, eléggé felmelegedett a teteje, viszont legalább nem a lábamat égeti le :wink: :wink: :wink:

a kép igen, ez ugyanaz, még Boo kész˙ítette anno asszem a SzFehérvári babatalin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

jól belejöttél a talizásba, nagyon helyes!!!!!!!

köszi mindkettőtöknek a bókokat :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

(Nem szoktam nzni a BK-t, de most oda van kapcsolva...
Gondolom ti is cicalányszerkóban, belőtt partyséróval, pöpec sminkben siratnátok a hűtlen férjeteket :twisted: :lol: :lol:.
Ja, látom, meg pálinkával. :lol: :lol: :lol: ).

Boo!

Nekem ma jutott eszembe a fotókönyv, de nem baj, majd jövőhéten :wink: :D .
Borotvakészlet :lol: :lol: .

Nyuszi!

Én is tökre támogatom az alvásszakértőt!!! Ha gondolod, elkérem Zsuzskától az ővék számát :wink: .
Mennyibe kerül a napközi? Itt is van egy ilyen, fél nap ebéddel 3000, egész nap 3500. heti 4-5 nap esetén 2300 a fél-, 2800 az egész nap, bár annyit úgysem vinném sztem. Mondjuk most ez minket még nem érint, max, ha kistesó lesz, akkor alkalomadtán, ha már kezdek kikészülni... :twisted: :lol: .

Kispocok!

Nekem egy nagyobb díszpárna szolgálja ezt a célt :lol: . eredetileg azért kezdtem használni, mert pocakosan nem mertem az ölembe tenni a laptopot, nehogy ártson a babának. Viszont a párna átmelegszik, szóval jó lenne nekem is egy ilyen :roll: :lol: .

Boo, Tike!

Mi Gabi tejfogkrémet használunk, kb. 500 forint volt :wink: . Ez is egy éves kortól adható, és a florid is megfelelő mennyiségű benne. sztem ezt nem kell túlextrázni, nem ezen múlik :roll: :wink: .

Bond!

Én is úgy tudom, hogy a gyümölcsök, meg a szénsavasok után kifejezetten ártalmas. És épp tegnap gondoltam arra, hogy ez vajon a bubis vízre is vonatkozik-e, hiszen az is szénsavas :roll: ...

Szonibaba!

egy barátnőm akkora kislánya mint Marci, a 3 év alatt nem sokszor aludta még át az éjszakákat.
Őőő, és szted ez nem probléma :roll: :shock: ? Én nem állítom, hogy csak a szülő hibája, lehet hogy a babának kell "különleges" bánásmód kell, de ilyenkor ott a szakember, aki ebben segít. ez a szakmája. Én padlót se burkolok a burkoló helyett, és a kocsimat se állok le bütykölni. Megpróbálhatnám, de lehet, hogy csak rontanék a helyzeten :roll: :lol: . Érted mire gondolok :wink: .
Ha nálunk ilyen probléma lenne, és a próbálkozások ellenére nem változik a dolog, én szakemberhez fordulnék. Barátnőmék megtették, és azóta áldják a csaj nevét, és szidják magukat, miért vártak idáig! Hidd el, amikor már a szülők a végletekig kimerültek, és a gyerek se kipihent, az már nem kis probléma. Sztem :wink: .

Az a napközi tök jó áron van :) , itt sajna csak ez van :? .

"Jó jel a süni, de azt megverik"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: