Kispocok!
Képek: Úgy ég a pofám, hogy így:
De most ment a mail

.
Botond is felsírt éjjel, de én nem keltem fel hozzá

. Véletlenül

.
Hallottam, hogy sír, és ezzel egy időben éreztem, hogy apa finoman lökdös

. Mondtam neki, hogy 'hallom, de ilyenkor (6 körül) néha felsír, mert ilyenkor volt a hajnali kaja, de mindig visszaalszik". Pár másodperc múlv csend is lett. Na, azért gondoltam, csak ránézek az órára: 2:20

.
Csóri babukám lehet, hogy fájdalmában sírt fel, vagy rosszat álmodott, én meg nem voltam vele

. De úgy látszik, nem is hiányoztam

.
Katy!
Nekem azonnal párásodik a szemem, ha rátok gondolok (bölcsi)

.
DE! Részedről ez nem lesz nagy váltás, hiszen azt az időt hónapok óta külön töltöd Petrától. Neki pedig tök jó lesz a vele egykorú babákkal (én azt hittem majd összevissza lesz, de ez így nagyon szuper!!!). Direkt figyeltem ma, sztem abszolút nem fog neki gondot okozni a bölcsi. Még a kaja se! Láttad, csoportban egyfolytában csak ettek

.
Én meg ma csak tápszert adtam vacsira

. Nem akarok átállni, csak 8-ra értünk haza, mert még volt egy kis dolgom, így már nem ültettem le vacsizni, csak pancsi volt, aztán meg olyan 160 körül evett. Kíváncsi leszek, kibírja-e reggelig. Bár olyan fáradt volt, hogy sztem igen

.
Nyuszi!
Óriási hatalmasnagy juhuuu-juhuuuuu

! Nagyon örülök nektek!!!!!
A ma estét sajnálom. Sajnos rosszkor jött. De azért ne torpanjatok meg!! Hajrá!
Bond!
Értetek meg pláne nem aggódom. Manó tök okos kiskrapek, és nincs is rádnőve, szóval sztem nem lesz gond

. Te hogy viseled

?
Szonibaba!
Húúú, autó.... Tök jó!!!

Nálunk még a labda lenne a nyerő. Ha az apjára ütött, és "pech-man" (bár nem hiszem), akkor nagybőgő lesz a jele, vagy anyacsavar

. Végülis ezek is fiúsak

.
Katy, Bond!
Nálatok mi lesz a jel?
Ja, látom, isautó, juhhu

. Petrának is

?
Kispocok!
És így is mondtad, ha kérdezték mi a jeled

? Mert nekem akkor nagy fürt zöldszemű szőlő

. Tesómtól örököltem. Anyu örült, mindenben maradthatott a hímzés

. Én úgy rémlik nem rajongtam az ötletért, de meggyőztek, hogy de hát szeptemberi vagyok, akkor érik a szőlő is, jaj, de jó, és úgyis szereted az "érik a szőlő" népdalt....stb. Győztek

.