Sziasztok!
Köszönöm a tapasztalatokat és a tanácsokat az öltöztetéssel kapcsolatban. Annyiban nem lettem okosabb, hogy ezek szerint jobb ha mindenből veszek, mert a fene se tudja mi fog bevállni a kiscsajnál.
Kata,
Igazad van. Valóban alkalmazkodjon a doki, végül is neked kell erőkifejtést tenned. Persze más a helyzet, ha komplikáció adódik és tényleg oda kell férjen.
Iceberg,
Szerintem a legtöbb vaterás cucc jó lehet. Meg kell nézni az eladó értékelését. A szomszédasszonyom is tök jó dolgokat tett fel amikor a fiai kinőtték és tök olcsón.
Én tuti akármilyen bugyit is veszek fel utána el fogm dobni, mert egyrészt alapban tangát hordok (nekem az a kényelmes), másrészt meg biztos nem lesz kedvem mosogatni ázatani.
Én inkább attól tartok, hogy én leszek hanyagolva, ha a baba meszületik, mert a férjem csak vele lesz elfoglalva.
Valmelyik nap is próbátlam rávenni egy kis ágygyakorlatra és előbb simizte meg a pocimat mint a cicimet.
Tavasziszél,
Sajnálom, hogy nem votl jó időtök a nyaralásra, de legalább mint írtad pihenni tudtál.
Lina,
Biztos az én kutyáim is értékelnék a napi 1 óra sétát és nekem sem tenne rosszat, de munka után és miután átvezettem a városon, már semmi kedvem még egy órát sétálgatni is, de majd ha nem dolgozom hátha…
Pont ezért nálam még az öltözködéssel sincsenek gondok, mert a meló miatt muszáj volt vennem munkábajárós ruhákat. Lassan több van mint rendes ruhám.
Nagyon jól teszed, hogy nem állsz neki egyedül takarítani a felújítás után. Még babátlanul is eléggé lefárassza az embert. Én múltkor az ablakokat takrítattam le, pontosabban a párom, mert már nem enged létrára állni és pár ablakhoz muszáj. Plusz van összesen 16 db ablakunk….
A 2,2 kg 34. hétre ikreknél az kivánló!
Ezek után kíváncsi vagyok az enyém most mennyi lehet. Ma megyünk UH-ra…
Btunde,
Örülök, hogy bejött a magnézium, akkor tényleg igaz, hogy jobban szívódik folyékony formában. A testépítők sem véletlenül viszik be a vitaminokat egyéb ásványi anyagokat liquid formában.
Kfmares,
Az afrikai nő nem biztos, hogy hülye péda volt, mert ők még biztosan ösztönösebbek mint mi és nem korlátozzák őket holmi prüd társadalmi szabályok.
Amit írtál fájást a szeméremcsontnál már éreztem én is de régebben, lehet tényleg a tágulástól van.
Kri,
Köszi a listát, elmentettem.
Mók,
Két ismerősöm is szénhidrát diétán volt és 2,8 illetve 3,0 kg babáik születtek, tehát valószínű nálad sem lesz nagy.
Gratulálok a -1 kg-hoz. Engem aligha fog érni ilyen meglepetés
Ha a babák aktívabbak lesznek kis szénhidrát utánpótlással, lehet CTG előtt érdemes betolni egy csokit vagy valamit, hogy hamarabb végezzen vele az ember