Sziasztok!
Cherry: a pocak nagyon aranyos

Barinőd kisfia nagyon édeske
Tavasziszél: sajnálom,hogy a nyaralás nem úgy sikerült, és reméem a buta frontok sem kínoznak sokáig!
Lina: én is olvastam neten hogy a gyerek ebben a korban 2 órát van fent, hát szerintem GErgő annyit alszik max

jó, este azért hagy aludni... MElcsiruha-otthon: hát igen, én is ami feljön rám azt húzom, és ha elmegyünk valahova esetleg és a 3 db csiniből választok, api azonnal nálam is megjegyzi

de azért ma is csináltattam szép körmöket, ami mondjuk neki nem a szíve-csücske, de ennek ellenére megdícséri
Sissy: örülök, hogy balcsi jó volt... majd ha vannak hozzál képeket is
Kri: szegény füled

nekem meg a bicepszem, vagyis a helye szerintem görcsölt be egyik reggel felkelés előtt, még röhögtem is rajta , mi jöhet még???
btünde: én itt Pécsen vettem sima bababoltban eldobható bugyit, s-m-l méretek vannak ha jól tudom, 5 db egyben, és 500-600 ft... de neten is rendelni ahogy Cherry mondta
Lynn: itt jártatok NÁLUNK, Pécsen?? Mit néztetek meg, hol ültetek be? húú, nekem városban van kedvenc fagyisom , olasz-lapátos-170 ft és legalább 2 db gombócot jelent
Mók: szépen meglesz nálatok is minden! védőnőhöz neked akkor most majd másikhoz kell menned?
ceyla: kemény szagok lehettek odabent!!!!
séta: szerintem lent-fent takaró, és talán overal... vagy nem tudom
altatás: vékony végig gombos rugi + hálózsák, de van takaró is
szülés pozitúrák: hát nem tudom, sztem egyéne válogatja, hogy kinek mi jön be, de azért tuti módok vannak, meg hát nem hiszem, hogy pl.: Afrikában ha egy nőnek beindul ott kint a pusztában, akkor ő lefekszik... jó ez hülye példa volt...
Nekem tegnap 4D előtt annyira szúr mindkét vesém azt hittem majd megőrülök, majd vizsgálat után elmúlt, talán nyomott valamit a drága??? Anyum néha riogat, hogy derékfájás a szülés előtt van. Ma reggel meg úgy ébredtem, hogy a két lábam között vagy a szemérem csontom vagy mi úgy fáj, mintha izomláz lenne benne, cagy mint amikor sokat bringázik az ember.... na ez mitől lehet??