Sziasztok!
Tegnap nem volt időm jönni.
Adri!
Köszi a kérdést, igazából sokkal előrébb nem jutottunk hétfőn a dokival.
Átnézte az eddigi eredményeimet, és azt mondta, hogy azokhoz plusszba semmit nem tud mondani, tehát nem tudni, miért nem jön össze a baba.
Egy dolgot mondott, hogy esetleg még meg lehet próbálni: egy nyák vizsgálat, ami hasonló a PCT-hez, annyival jobb, hogy fentebbről veszik le a nyákmintát hozzá, és mikroszkóp alatt juttatják bele a párom spermáit, és úgy nézik meg, hogy élnek-e.
ezt most a köv. ovuláció előtt kellene megcsinálni, de mint tudjátok a párom épp nem lesz itthon, úgyhogy ez is elmarad.
A Hcg-re azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy terhességet mutat, mert ilyen korán elő szokott fordulni baba nélkül is, hogy ilyen kis mennyiségben van a vérben. Ha nem jönne meg hétvégén, akkor kellene csinálnom egy tesztet, de erre sztem nem lesz szükség.
Szóval ez van.
Hőmérőzéshez csak annyit, hogy akkor csináld csak, ha nem hergeled be magad rajta. Én pár hónap után nagyon kiakadtam rajta, abba is hagytam egy időre. Most újra mérem, tök nyugodtan. Csak így van értelme.
Borsó!
Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj megnyugodni! Hidd el, van megoldás nektek is!!
Mikor csinálják a HSG-t?
Nata!
Üdv itt, ne maradj sokáig!
Volt már vmilyen vizsgálatotok?
Három hónap még nem nagy idő! Ne izgulj, gyere gyakran, és okosodj a témából, már ez is sokat segíthet!
Tapasztalatból beszélek!
Mindjárt küldöm a táblát!
Pusszancs, Zita