A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mea
Én is a 19. napra tippelek, remélem össze is jött a baba!!! Kép Az egyik nap nekem is lement 36,8-ra, de most már 3 napja stabilan 37. Remélem még jó sokáig így marad! Kép Holnap kell bevennem az utolsó Duphastonokat, remélem meghozták a várt eredményt ebben a hónapban. Végülis ha nem is lesz baba, akkor is remélem, hogy legalább a mensi előtti pecsételő vérzést megszünteti. A baba meg biztos összejön néhány hónapon belül. (legalábbis ezzel nyugtatom magam)
Biztos nálad is így lesz, és hamar pozitív teszttel jelentkezel itt, akár már a jövő héten Kép. Nagyon drukkolok ám!

Megann
Szerintem is vizsgáltassátok ki a férjed, nincs-e nála valami baci. És akkor meg lehetne szüntetni a gondot, és jöhet a pozitív teszt neked is Kép !

Adri
adri77

Lányok,
Nem tudjátok, hogy andrológára kell-e beutaló? Ha kell, ugye nőgyógyász írhat?

Köszi,
Tralllala
tralllala

Zitus
Hogy vagy, mi volt tegnap a dokinál?

Adri
adri77

BorsóKép
A nem valami jó hangulat nálunk is áll, hiszen a dolgok már csak ilyenek - mindig összejönnek.
De ha leküzdjük az akadályokat, az csak erősít mindket és legközelebb egy hasonló helyzet már nem visel meg annyira!

Köszi, hogy drukkolsz nekünk. Egyenlőre még semmit sem ajánlottak, csak vizsgálgatnak (húúú ez mekkora túlzás volt! Helyesbítek - volt már EGY vizsgálat, aminek rossz az eredménye).
Abban nem igazán bízom, hogy holnap hihetetlenül magas lesz a kiskatonák száma és emellett még mozgékonyak is lesznek, azt viszont remélem, hogy találnak valami gyógymódot rá.

Múlt héten kinyomtattam pár oldal a lombik-program mikéntjéről, menetéről. Hazavittem a férjemnek, mert nem árt ha tizstában vagyunk mindennel és kicsit szokjuk a gondolatot. És tudjátok mit csinált???
Nem akarta elolvasni, azt mondta, hogy majd elolvassa, de csak akkor ha már biztos, hogy csak és kizárólag ez a megoldás jöhet szóba. Ő ezt így "dolgozza fel", mindenképpen meg akar gyógyulni, már ha ezt betegségnek lehet nevezni.

Van már időpontod a HSC-re? Vagy mér egy picit rákészültök lelkileg?
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és meglegyen az a karácsonyi uh kép a fa alatt Kép!

MegannKép
Ilyenről még nem is hallottam. El kéne mennetek (mind a kettőtöknek) egy kivizsgálásra, hogy tisztázzátok az okokat, és ki tudjanak kezelni mindkettőtöket! Még jó, hogy erre már most rájöttetek!
NE add fel, biztosan van erre is megoldás!
Stella

Kép
stella9

Szia Adri!Kép

Köszi a drukkolást és hátha bejön ebben a hónapban, bár amilyen zűrzavaros volt ez a hónap, nem csodálkoznék ha nem.

Nektek is drukkolok ám!!!

Mea
mea

Stella Kép

Nagyon remélem, hogy találnak valami megoldást a párod problémájára. Mindenképpen több vizsgálatot kell csinálni, mert el sem hinnéd milyen szélsőséges eredményeket tudnak kihozni. Hát, tudnék én is mesélni erről.....
Szóval kitartás, mert biztosan van gyógyír ! Kép

November végén el kell utaznom külföldre egy pár napra, úgyhogy attól függ, hogy bele fér e a vizsgálat, vagy sem. Én már nagyon szeretnék túl lenni rajta, mert borzasztóan izgulok miatta. Fizikailag és lelkileg is. Ha most nem jön össze, akkor decemberben mindenképpen túl esek rajta. Amikor megjön, akkor kel telefonálnom a dokinéninek. Kép

A párodnak meg adj időt, hogy feldolgozza ezeket a dolgokat. Én teljesen meg tudom érteni, hogy mit érezhet, mivel vele van a probléma. Ráadásul még férfi is, akik ugyebár egy kicsit máshogy működnek... Kép

Puszi
Borsó
borsó

Adri 77!

Te mióta szeded a duphastont? Hány naposak tőle a ciklusaid?
Én abbahagytam saját fejem után, mert nekem nagyon kitolta.
ivimoni

Trallala!

Andrológiára kell beutaló!
ivimoni

Megann!

Biztos hólyaghurut ez? Doki mondta?
Nekem gyanús,hogy valami más és talán a folyamatos gyulladás miatt nem jön össze a baba.
Mindenképpen kezeltessétek magatokat, de együtt!
ivimoni

Ivimoni
Én még csak ebben a hónapban kezdtem el szedni, a 15. naptól 10 napig napi 2-t kell szednem. Én azt olvastam, hogy utána 3-5 napon belül meg kell jönnie, mert lecsökken a progiszint a szervezetben. Hány ciklusban szedted? Neked mennyire tolta ki? Hány nap telt el az abbahagyástól a mensiig?
Szerintem nem biztos hogy jó ötlet, hogy a saját fejed után abbahagytad a szedését. Azóta azért mondtad a dokidnak? Ha én is így járok, akkor mindenképp elmegyek dokihoz, hogy megmondja mitől lehet.
Előre is köszi az infókat!

Adri
adri77

Ivimoni!Adri!Stella!Kép

2,5 évig semmi tünetem nem volt, azelőtt meg antibiotikumon éltem, úgyhogy nem gondolom, hogy valami rejtett gyulladás maradt volna, de ha maradt, azt remélem felfedezik a Bolgárkerék utcában.
Inkább a másik variációt tartom elképzelhetőnek, hogy a férjemnek van egy rejtett bacija, és azt passzolgatja nekem...
De most jöttem a dokitól, holnap mintaadás a férjemtől..vizelet+sperma!Csak kiderül valami...mert ha minden ok..akkor tényleg nagyon kétségbeesem!
Egyébként meg remélem, hogy a férjem vagy az én húgyúti problémámnak nincs köze ahhoz hogy miért nem estem terherbe 3 hónap alatt.
Még nem adtam fel...remélem igaza lesz Ivimoninak, hogy karácsonyig magamtól is bezebrásodom....

Pusz!

Kép

Kép
megann

Adri!

Én 8 hónapig szedtem a duphastont.
Igazából úgy kéne csinálni, hogy szeded míg meg nem jön magától, mivel ha abbahagyod a 25 napon akkor ha megfogant a baba akkor is elmegy, mert lezuhan a progiszint, és vetélést eredményez.
Nekem is először úgy írták a gyógyszert mint neked 15-naptól 28-ig. Aztán elmentem egy másik nőgyógyászhoz aki felvilágosított erről.
Viszont a duphaston lényege, hogy a 28-29 nap BHCG-t nézzess, hogy már akkor kiderüljön, hogy terhes vagy e vagy sem, és ha nem akkor kell abbahagyni a duphastont.
Sajnos ez minden hónapban vérvételt jelent, és ennek így nem látom értelmét.
Egyébként a hormonszintjeim már teljesen rendben vannak, már nem hiszem, hogy ilyen gondom lenne, inkább valami elzáródásra stb.tippelek.
Az én ciklusomat a duphaston először csak 32-33 napra, aztán később 37-38 napra tolta el. Így marha hosszú várni a következő hónapot.
Egyébként pedig most készülök továbbmenni, mert ha a gyógyszerek nem segítettek 10 hónapon keresztül akkor nem hiszem, hogy tovább érdemes a szervezetemet terhelni.
De neked sok sikert kívánok.
ivimoni

Ivimoni
Én is olvastam, hogy ha megfogant a baba, akkor elmehet ha abbahagyom a Duphastont. Ezért úgy gondoltam, hogy csütörtökön meg fogok csinálni egy tesztet (általában 20-as érzékenységűek, de én találtam 10-es érzékenységűt, hogy minél előbb kimutassa). És ha csak a gyanú is felmerül, hogy terhes vagyok, akkor nem hagyom abba. Igaz, az nem biztos, hogy a 26. ciklusnapon már kimutatja akár egy ilyen érzékeny teszt is, de én reménykedek, hátha Kép.
Nekem azt mondta a doki, hogy a következő hónapban szedjem még, aztán menjek vissza, ha még nem jött össze a baba. Ha pedig igen, akkor azért.
Egyébként kicsit mérges vagyok a dokira, hogy arról nem világosított fel, hogy elvetélhetek, ha a duphastont abbahagyom.

Remélem nálad is hamarosan kiderül, hogy miért nem sikerül a baba, és hamar bezebrásodsz!

Drukk mindenkinek!

Adri
adri77

Sziasztok!

Ehhez a témához sajnos vagy szerencsére nem tudok hozzászólni, de ma főzés közben felfedezést tettem azügyben, hogy nekünk miért nem jött még össze Kép.

Ugye mi most építkezünk és pl. mikor megrendeltük a cementet adott napra és nem jött meg nagyon mérgesek voltunk. Erre mit hoz a sors, aznap estétől másnap délutánig esett az eső. Majd mikor minden szépen felszáradt megjött a cement. Jó ez egy hülye példa volt, de mostanában egy csomó esetben jártunk így. Lehet hogy a baba is egy nyugodtabb időszakra vár, amikor csak az övéi lehetünk és csak vele foglalkozunk.

Na, akkor most lehet mondani, hogy ez a nőszemély nem normális Kép de én annyira bízom benne, hogy így van, hogy ő tudja mikor kell jönni. Kép

Bocsi a témaeltérésér, meg a hülyeségekért, de ezt le kellett írnom nektek.

puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni
Abszolút nem gond a témaeltérés! Sőt, jó lenne mindannyiónknak így gondolkodni. Majd én is megpróbálom Kép!
Teljesen igazad van!

Adri
adri77

Adri Kép Stella Kép lányok, kicsit megijedtem, amint visszaolvastam a mai levelezést, nyugtassatok meg kérlek Kép
Ti olyan jók vagytok hőmérőzésben! Kép
Mint tudjátok, én egyáltalán nem hőmérőzöm. Mivel 28 napos rendszeres ciklusaim vannak, úgy gyanítom, hogy a peteérés a 10-15. nap környékén szokott lenni. Bár én érzek szúró fájdalmat általában a 12.től egész a 20-22. napig. És ugye a peteérést követő 14. napra kell megjönnie? Lehet az, hogy nekem esetleg később vagy előbb van peteérésem, függetlenül attól, hogy 28 naposak a ciklusaim???
Adri Kép nálad olvastam, hogy a 19. nap környékére gyanítod a peteérést. Na most akkor én is hőmérőzzek??

Nagyon köszi
Noémi

Ui: elnézést a naív hozzászólásért, ha esetleg furcsa a kérdés Kép
Vendég

Ja, és a Babymark "általában" mutat ovulációt a 14. nap környékén. Kép
Vendég

NoémiKép
nem kell megijedni. De azért annyi biztos, hogy én semkinek sem ajánlanám, hogy csak az x. cnapon akciózzon, mert sose lehet tudni.
Pl. Orsi (a babás topikból) sokszor írta, hogy neki tüszőrepi után 16 napra jött meg.
A hőmérőzés szerintem nem sok idő, nem nagy macera és picit tisztábban látod, hogy mi is zajlik benned.
A Babymarkot sokan dícsérik, de azt én nem ismerem. Ha mind a két módszert alkalmazod tutira jókor lesztek, jó helyen.
Stella

Kép
stella9

Noémi
A 19. cn-ot Meának írtam a hőmérős adatai alapján, az enyém ha minden igaz a 14. cn környékén van (ezt a hőmérő és a Babymark teszt is kimutatja)
Szerintem ha a teszt kimutatja, akkor biztosan akkor van a peteérésed.
Egyetértek Stellával, próbálj meg esetleg egy hónapot hőmérőzni, szerintem az is ezt az időpontot fogja mutatni.
Egyébként én is úgy hallottam, hogy a sárgatest szakasz (a peteérés utáni időszak) mindig 14 nap, de biztosan lehetnek ettől is pár napos eltérések.
Én általában nem szoktam érezni semmit peteérés idején, de ebben a hónapban nekem is volt szúró fájdalmam, igaz mindkét oldalon.
Remélem segít amit írtam.

Adri
adri77

Adri!

A 26 napon valószinűleg nem fog mutatni semmit a teszt. Ha elfogadod a tanácsom szedd a duphaston 2-3 nappal tovább (mert ártani nem árt) használni meg csak használhat. Kb.a 28-29 napon csinálj egy tesztet.
Én is halálra idegesítettem magam,hogy a teszt nem mutatott semmit a duphastont szedtem persze a vérzés nem jött meg,és mindíg azt hittem most sikerült, aztán a 35 nap környékén jött az áttöréses vérzés és a pofára esés.

M.
ivimoni

Adri77!

Nem tudom mióta próbálkoztok, de ha nem régen akkor szerintem ne hőmérőzz még.
Amit tennetek kell 9 napon akció utána 3 nap kihagyás, és a 12 naptól ha módotok van 2 naponta nyomni a témát úgy a 18-20 napig. Kicsit macerás, de azt az egy hetet rá lehet erre áldozni. Ha egy nap többször is művelitek a témát akkor az esélyeket hatványozzátok.
De ha nagyon ragaszkodsz a hőmérőhöz ártani nem fog, és legalább megismered a tested.Ha elkezded vezetni akkor én szívesen kielemzem neked.
Azt jól tudod, hogy a peteéréstől számított 14 nap múlva jön meg a menstruáció, de lehet egy lerövidült sárgatest fázis és akkor rögtön nem 28 napra jön meg hanem 25-re vagy korábbi időre.Ugyanez a fázis meg is nyúlhat,sajnos egyik sem jó. Még a 28-32 napos ciklust elfogadhatónak tartják általában.
Szóval ha nem sajnálod az idődet, és a minden reggel (még hétvégén is) ugyanabban az időben történő felkelést akkor hajrá egy hónapot megér, bár ha pontos diagnózis kedvéért a hozzá értő orvosok is 3 hónap hőmérőzést szoktak javasolni.

Bocs ha bő lére eresztettem

M
ivimoni

Sziasztok!

Nemrég regisztráltam magam, a férjemmel mi is babát szeretnénk. Eddig csak olvasgattalak Titeket, de most már gondoltam, hátha nekünk is drukkoltok egy kicsit. (Mivel én mindenkinek nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!)

Mi a 3. hónapja próbálkozunk. A múlt hónapban teljesen úgy éreztem, hogy sikerült, de mégsem. Most kipróbáltam a PG/53-at, és jelenleg várom az eredményt. Ha másra nem, arra jó volt, hogy most már tudom, kb. a 7-10. nap körül van peteérésem.

Megann!

Nekem is folyamatos hólyaghurutom van, szenvedek is tőle, de én nem szedek már semmit, amióta kitaláltuk, hogy babát szeretnénk. Inkább elviselem. Amúgy azt hallottam, ha terhes leszel, elmúlik minden ilyen panasz. Láttam már rá példát. Reménykedj, én is azt teszem.

Üdv
Nata
nata

Nata!

Bocs hogy belekontárkodom, de ha a peteérésed ahogy írtad a 7-10 nap között van akkor milyen hosszú neked a ciklusod?
Kicsit korainak tartom a 7-10 napot, dokinál voltál vagy csak próbálkoztok. Egyébként pedig neked még tényleg korai nálunk időzni, bár üdvözlünk köreinkben, remélem nem sokáig Kép
ivimoni

Sziasztok!Kép

Tegnap nem volt időm jönni.

Adri!Kép

Köszi a kérdést, igazából sokkal előrébb nem jutottunk hétfőn a dokival.
Átnézte az eddigi eredményeimet, és azt mondta, hogy azokhoz plusszba semmit nem tud mondani, tehát nem tudni, miért nem jön össze a baba.Kép
Egy dolgot mondott, hogy esetleg még meg lehet próbálni: egy nyák vizsgálat, ami hasonló a PCT-hez, annyival jobb, hogy fentebbről veszik le a nyákmintát hozzá, és mikroszkóp alatt juttatják bele a párom spermáit, és úgy nézik meg, hogy élnek-e.
ezt most a köv. ovuláció előtt kellene megcsinálni, de mint tudjátok a párom épp nem lesz itthon, úgyhogy ez is elmarad.
A Hcg-re azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy terhességet mutat, mert ilyen korán elő szokott fordulni baba nélkül is, hogy ilyen kis mennyiségben van a vérben. Ha nem jönne meg hétvégén, akkor kellene csinálnom egy tesztet, de erre sztem nem lesz szükség.Kép
Szóval ez van.

Hőmérőzéshez csak annyit, hogy akkor csináld csak, ha nem hergeled be magad rajta. Én pár hónap után nagyon kiakadtam rajta, abba is hagytam egy időre. Most újra mérem, tök nyugodtan. Csak így van értelme.

Borsó!Kép

Tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj megnyugodni! Hidd el, van megoldás nektek is!!
Mikor csinálják a HSG-t?

Nata!Kép

Üdv itt, ne maradj sokáig!Kép
Volt már vmilyen vizsgálatotok?
Három hónap még nem nagy idő! Ne izgulj, gyere gyakran, és okosodj a témából, már ez is sokat segíthet!Kép
Tapasztalatból beszélek!Kép

Mindjárt küldöm a táblát!Kép

Pusszancs, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Nata!

Üdv itt!
A PG tetsztről nem sok jót tudok neked mondani. Nekem nem jött be. De ahogy itt a topicba régebben láttam, a többieknek sem. Szerintem próbáld ki a hőmérést.

Szia
Jázmin
djázmin

Ivimoni!

Elég változó a ciklusom, általában 21 és 26 nap között. A doki szerint minden rendben. Remélem is! Tudom, hogy elég korai még itt lennem köztetek, de ahogy Zita is írta, okosodni jöttem. Érdekes dolgokról írtok, és komolyan drukkolok, hogy mindenkinek összejöjjön a baba.

Jázmin!
Ha nem jön be a PG, akkor a jövő hónaptól elkezdek hőmérőzni. Sokat olvastam már erről itt nálatok, de azért írnátok 3-4 mondatot, hogy mire kell odafigyelnem?

Köszi!
Nata
nata

Kép

Kép
Kép
zituska28

Szia Nata!Kép

Úgy látom, mi több szempontból is egy csónakban evezünk.Sajnálom, hogy Te is szendvedsz ezzel az átkozott hólyaghuruttal!Kép Bár én sem vagyok nagy gyógyszerpárti, az urológus, akinek beszámoltam babásodási terveinkről, kerek-perec azt mondta, hogy amit ő ír ki, azt nyugodtan szedhetem(Suprax),mert a penicilin származékokat a terhesség elejétől a végéig lehet szedni..
Sajnos bár nem szívesen, én szedem is, mert a fájdalmaim elviselhetetlenek, nem is tudom, te hogy bírod ki....
Nekem úgy görcsöl a hasam, vérpisilés, hasonlók, hogy egy percet nem tudok pl aludni vagy bármit csinálni.
Én ma vittem a laborba mintát a férjemtől(pisi,sperma), mivel nekem 2,5 évig(amig ovszereztünk) nem volt gondom, csak előtte(fogi szedés alatt) most 3 hónapja, mióta elhagytuk..Ezért megér egy próbát a dolog.
Szerintem menj el Te is egy urológushoz, ha nincs én tudok ajánlani Zuglóban.
PG53 teszt ügyben én is kezdő vagyok, mivel határozottan érzem, hogy ehónappan már túl vagyok a pé-n, ezért következő ciklustól nyomulok előre minden féle méregetésben...(ha lesz következő ciklusKépKépKép)
Itt a lányok nem nagyon ajánlják, viszont volt akinek így jött össze, szeintem meg lehet próbálni ezt is a hőmérőzés mellett, végülis csak pár perc...

Pusz

Kép

Kép
megann

De jó látni Drika zebráját!!!!
Sárgulok!KépKép

Kép

Kép
megann

Zita Kép

Nem is tudom mi a jobb, ha az ember tudja, hogy baj van, és azt is hogy mivel, vagy ha nem tudni hol a bibi. Persze az lenne a legjobb, ha semmi baj nem lenne. Kép
A dokinénim azt szokta mondani, hogy sorban állnak a gyerekek, az enyém, és a tied és mindenkié, csak éppen még nem kerültek sorra. Kép Mindenkinek lesz babája, így vagy úgy, csak kinek többet, kinek kevesebbet kell várnia rá. Kép
Vagy november közepén, vagy december közepén lesz a HSG. Nagyon félek tőle, mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon fáj. Remélem meg fogja érni a fájdalmat, és megoldás lesz a problémára. Kép

Nata Kép

Üdv itt, de tényleg ne maradj sokáig Kép
A PG tesztről én sem tudok jókat mondani. Nekem nem egyszer az UH szép érett petesejtet mutatott ki, a PG szerint pedig nem voltam termékeny Kép
Szerintem is a hőmérőzést próbáld meg, vagy a gyógyszertárban kapható LH szintet vizeletből kimutató tesztet. Sok sikert !

Puszi
Borsó
borsó

Stella Kép Adri Kép nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok! Azt hiszem megér egy próbát a hőmérőzés. Jövő hónaptól megpróbálom Kép

Zita Kép milyen orvoshoz jártok? Szerintem próbálkozhatnátok az inszeminációval. Írj, hogy mi történik!

NataKép reméljük nem leszel itt soká. Nézd majd meg a táblicskut, egy csomó kismama mind idén kezdett próbálkozni, úgyhogy megy a drukk neked KépKépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

BorsóKép

Pont ugyanerről beszélgettünk a párommal is: hogy melyik a jobb - tudni, hogy mi a bibi, vagy ez, hogy elvileg minden OK, mégsincs baba.
Ne félj a HSG-től! Bízz abban, hogy megoldás lesz, és szabaddá teszi a petevezetékeidet! Az a pár perc fájdalom megér ennyit, nem igaz?Kép

Noémi!Kép

Ajánlotta a doki az inszeminációt, de miután nem találtak semmi bajt nálunk, ezért még szeretnénk megpróbálni magunk összehozni a babókánkat. Persze sajna lehet, hogy a vége az lesz, de most még nem akarjuk.

puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita
Nagyon sajnálom, hoyg így alakulnak nálatok a dolgok Kép Csak várni, várni..... még úgy is nehéz, hogy azt gondoljuk egészségesek vagyunk. Nem hogy úgy, hogy nem is tudjuk hogy miért nem jön össze Kép

Megann
El sem tudom képzelni, milyen szenvedés lehet ez neked, és valahogy hihetetlen is, hoyg ahol az orvostudomány tart, nem tudnak rejatd véglegesen segíteni. Ez borzasztó!
Remélem, hogy a mintával minden rendben lesz, drukkolok, majd írd meg az eredményt ám!

Nata
Üdv itt! Tényleg érdekes, hoyg ilyen rövidek a ciklusaid. További kellemes próbálkozást és sikeres e havi ciklust! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Én megint kérdezni jöttem. Ja, meg üdvözölni Natát. Érezd jól magad köztünk.Kép

A kérdés az lenne, hogy mit is jelent az átlátszó és nyúlós, és hogy ezt a hőmérőnek is mutatnia kellene é? Tudom, hogy nemrég beszéltetek erről, de sajna nem találom. Különben ha bármi változást tapasztalok, a páromat egyből az ágyikóba rendelem Kép. Az a biztos.

Köszi
Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok,

Olyan jó a táblában ilyen fönt lenni, és nem akarok visszacsúszni Kép

Remélem nem is kell, de ezt majd csak a jövő hét végén tudhatom minimum meg.
Egyébként üdvözlöm az újakat itt körünkben.
Kép
Bárcsak nekem lenne 24 napos ciklusom, az én 40 napommal örülhetek az évi 8 peteérésnek. Kép
Pusz: K
krinyoka

Hajni!

A repi van akkor, és a hőnek akkor kell lent lennie. Így tudom. Akciózni előtte-utána vagyis a környékén kell igazán!

Kép

Szia
Jázmin
djázmin

Krinyoka

Szörnyű lehet olyan sokat várni. Én már a 28 napost is sokallom. Pedig a 40-hez képest ez semmi. Pedig nem is olyan rég milyen nagyon sűrűnek találtam.Kép

Kitartás és nem visszacsúszini. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

JázminKép

Klassz ez a gif!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Krinyoka!Kép

Nagyon drukkolok Neked, hogy fent is maradj végleg!!!Én is maradnék szívesen majd efnt és én is csak jövő héten tudom meg.

Mindenkinek drukkolok!

Puszi

Mea
mea

Zituska!

Igen. Nekem is nagyon tetszik. Remélem nekünk is így sikerült a férjemmel!!! Lassan kiderül. Az a baj hogy lassan!!!

Jázmin
djázmin

szia Zita!
Örülök, amikor olvastam a leveledet, mert nálunk sem tudják mi lehet a baj, minden leletünk eddig jó..Én is múltkor hallottam erről a vizsgálatról, csak még nem volt lehetőségem mondani az orvosomnak, meg eddig nem is tudtam pontosan mi ez vagy mi a neve? Te ezt kérted az orvosodtól vagy Ő ajánlotta nektek?
További sok sikert kívánok a babásodáshoz!!

Üdv
Évi
evike1975

Köszi Jázmin, de akkor azt hiszem nem vagyok összhangban a hőmérővel Kép A hőm még mindig alapon van, bár még van két napja, hogy lepottyanjon. Na, akkor már végképp nem értem. Majdcsak kiderül a hónap végére mi lett az eredménye a figyelgetésnek. Lehet, hogy egyszerre elég lenne egy dolgot figyelni? Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Remélem igazatok lesz és fent maradok, bár egyenlőre nem reménykedek (na ezt csak meg próbálom bebeszélni magamnak, hogy ne koppanjak akkorát Kép )
Drukkolok neked hogy fent maradj Mea te is. Kép
K,
krinyoka

ÉviKép

A doki ajánlotta ezt a vizsgálatot!
Én eddig csak a PCT-ről tudtam - az is hasonló - azt meg is csinálták nekem!
ennek vmi más neve van, de erre most nem emlékszem.

Pussz, Zita

Kép
Kép
zituska28

Hajni!

Az az igazság, hogy én is figyeltem a nyúlóst, a PG tesztet meg a hőmérőt is egyszerre. Egy nagy káosz volt az egész. Úgyhogy maradtam a hőmérőnél, ami szerintem a legegyszerűbb és talán a legmegbízhatóbb. Amúgy van még egy teszt amit nagyon ajánlanak a többiek. Valami Babymark, lehet rosszul írtam a nevét. Az LH csúcsot méri, használati utasítás van a dobozban.

Szia
Jázmin
djázmin

Krinyóka4

40 napos ciklusra szedsz valamit? Nekem is ilyen volt és szépen beállt 32 napra.

Nata!

A 21-26 napos ciklus elég rövidke. De ti még nagyon rövid ideje próbálkoztok. Figyeld a topikot és ha bármi kérdésed van mi szívesen válaszolunk (ha tudunk Kép )
ivimoni

Ivimoni,

nem szedek semmit rá, sose volt normális ciklusom... csak amikor gyógyszert szedtem.
Mit szedtél rá?
Most ebben a ciklusban ittam a cickafark-zsálya-palástfű keveréket, bár csak reggel.
Julius óta (akkor vetéltem el) 42 napra majd 39 napra jött meg.
K.
krinyoka

Megann!

Hólyaghurutom nekem is sűrűn volt szülés előtt. Azóta egyszer sem. Elég volt, hogy csak nekidőltem egy hideg falnak nagykabátban! Sőt április közepén volt egy vetélésem, májusban egy nagyon erős hólyaghurutom, és május végén-junius elején terhes lettem a lányommal!

Amit tegnap irtam Thetis fürdősó, + mezeizsurló fürdő segithet!

Katie
katie

Krinyóka!

És a doki azt mondta, hogy a 40 napos ciklus normális?
Nem volt köze a vetélésnek ehhez? Lehet, hogy öreg volt már a petesejted.
A closti és a duphaston együtt normalizálhatja a ciklust. Azért írom feltételes módban mert van akinek nem sikerül így sem.
Mindenesetre ha megnem haragszol annyira én nem lennék megnyugodva, hogy 40 napra jön meg. Igaz nekem se kutya mert igaz időben megjön de max 2 napig tart és akkor már sokat mondtam.
Szerintem nálad ezt kellene kezelni, hogy normális ciklust produkálj.

M.
ivimoni

Krinyoka Kép

Néztek neked vérből progreszteron szintet ?

Nekem szintén ilyen hosszú ciklusaim voltak, és mint utóbb kiderült, az alacsony progi szint miatt, ami ugye a baba megmaradásáért, beágyazódásáért felelős. Closty szedésével, illetve E vitaminnal, és cickafark teával szépen beállt 28 napra.

Borsó
borsó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: