Most sül a sütőben a padlizsánom krémnek, annyit emlegettük meg is kívántam.
Törlőkendő kontra tiszta víz: mi az elejétől Reginek tiszta vízzel tisztítjuk a popóját. Egy kis műanyag edénykében meleg víz, vatta. A törlőkendők úgyszintén száríthatnak, főleg kicsinél, de a nagyobbik baj, hogy ki is ütheti a popsit idővel a sok használattól. Ha elmegyünk valahova akkor használok csak törlőkendőt mind a mai napig. Illetve mióta van hozzátápi bizonyos kajcsik makacsul befogják a popsit, az törlőkendővel szoktam leszedni. De nálunk a törlőkendő inkább kéz és arctörlésre szolgál.
Salsifraga de jó hogy már akkor te is érezed a babót

A gátvédelemben magadra hallgass, vannak pro és kontra érvek, mindegyiknek megvan az előnye és hátránya, de ha jól sikerül a gátvédelmes szülés akkor ugye nincs hátrány. Ami testi adottság és anélkül nem megy, hogy vagy-e vajon annyira rugalmas, hogy bírják a szöveteid. Mert ha nem, akárhogy is szeretnéd a gátvédelmet, nem fog menni. Ezt viszont nem tudom hogy honnan lehet előre tudni
Kis-Csillag hát én csak egyszer mentem ki éjszaka, de utána nem tudtam visszaaludni vagy egy órát

Viszont amikor így felkelek éjszaka, mindig beköszön a babó nekem is. Engem nagyon érdelel és köszi ha lefotózod a gyöngyfűzéseket, egy ideig én is csináltam, az is nagyon klassz hobbi. Még otthon a munkahelyem épületében alul nyilt egy gyöngyház, akkor kaptam rá, hiányzik is kicsit. Ennek a kocsinak a színe nagyon bejön, meg a kocsi is jól néz ki! Akkor apa nem is rakta oda a kezét végül?
Adri örülök hogy a babóval minden rendben, azt sajnálom hogy ilyen kis szégyenlős és még várat titeket egy hónapig. Köszönöm az adatokat, beírtalak, majd feltöltöm valamikor, de előtte nem akarsz küldeni képet is magadról

? Gratulálok a rúgáshoz
Bettike köszi a dícséretet

Aranyos nagyon anyukád nagyon

Na kíváncsi leszek kivárja-e az idejét az unoka

Nem is az illat miatt gondolnám a frissen mosást hanem a fertőtlenítés miatt, de biztos jó lesz úgy is. Az tény hogy azért szülés előtt már 2-3 héttel ott sorakozik a kórházi pakkban a kezdő ruhaszett, az se olyan friss már. Hát én is tangát hordtam, amíg ki nem jött az aranyoskám a terhesség vége fele, remélem te megúszod.
Spumilla köszi

Hát nem gondoltam, mert egyszer játram úgy, hogy nagyon tetszett egy kép, de egy más márkájú fonalat kellett volna használni mint ami a boltomban van és kitaláltam hogy majd én szemre összeválogatom a másik fajta fonalból. Több féle barnát kellett venni, amik összepasszolnak, a kezemben gyönyörűen illettek egymáshoz a barnák, felhímezve viszont nagyon csúnya lett, mind a mai napig nem értem! A kép is csak 1/3-ig készült el, mert annyira nem tetszett, hogy el is ment a kedvem tőle. A másik hogy egy ilyen nagy kép (amiket szeretek csinálni) mint az erkélyes vagy a házikó az kb. 250x150 kockából áll, ilyet tervezni nagyon nagy munka lehet, hogy a kép is jó legyen, a szinek is összepasszoljanak, ááá, én ilyet nem tudok csinálni. Még sima hímzésben lehet tervezni, az egyszerűbb, azt is csináltam régen, de aztán áttértem erre. Akkor te is szereted a kreatív kézimunkákat
Krisztin én is kipróbáltam a goblent de nem jutottam vele túl messzire, dobjál képeket te is, érdekel!!! Azért ügyi vagy hogy kipróbáltad a mosható pelenkát, én idáig sem jutottam el, csak gondolatban. A védőnős sztori jó volt, jót röhögtem, elképzeltem a szitut

[/b]