Sziasztok,
Heni,
ha Te írigykedsz a babatali miatt, mert Szeged "messze" van akkor én mit szóljak

És Lunáék meg Geminiék??
Én is nagyon-nagyon szívesen mennék!
Eddig úgy volt, hogy decemberben megyünk Magyaroszágra és ott leszünk karácsonykor meg szilveszterkor és csak január elején jövünk vissza. Tehát kb. 3 hétre mentünk volna.
Most meg úgy áll a helyzet, hogy inkább itt országon belül megyünk valahova 4-5 napra, úgy néz ki Rodosz vagy Korfu (illetve még Ciprus esélyes ha kb ugyanaz az ára) lesz a befutó valamikor november közepén, de ha azok sem akkor itt a szigeten megyünk valahova. És ha minden igaz akkor kapok egy kisautót is

, mert babakocsival én teljesen be vagyok zárva a városba és én jövőre nem csinálom végig így a nyarat, hogy nem látjuk Nikost és ő se minket csak késő este. Se strand, se semmi. Még a nagybevásárláshoz is haza kell jönnie a délutáni 2 órás szünetében.
Szóval választanom kellett, vagy 3 hét Magyaroszág, vagy itt pár nap és kisautó. Mert Magyarország és kisautó nem megy együtt.
Hari,
akkor te is a szerencsések között vagy, hogy Bence könnyen és magától elalszik. Nekem is ilyen Zoé. Az esetek 99%-ban magától alszik el! Ez nekem is nagyon fontos volt, hogy így legyen, már a terhesség alatt eldöntöttem, hogy ahogy tudom erre megtanítom őt valahogy.
Geo,
de jó, hogy végre jöttél!

Már aggódtam, hogy tiszta depis lettél, vagy valami más gáz van és amiatt nem jössz!
Dávid egy tündérkirályfi! És NAGYON-NAGYON... ÜGYES ahogy emeli a fejét!
Csilla,
jó nyaralást nektek! Kívánom, hogy ne legyen semmi probléma! Várom a sok Léni nyaral képeket!!!
Vok,
én is tökre be voltam tojva, hogy Zoe még nem tartja-emeli a fejét hason (merthogy Dávid és Léni is olyan szépen csinálja). Egyenlőre még csak átfordítja az egyik oldalról a másikra és az emelést-tartást még csak próbálja, kb 2 cm-re tudja megemelni. Ezek a próvbálkozások meg előbb-utóbb ordításba torkollnak mert begurul, hogy nem megy neki. Ma meg is kérdeztem az orvost, hogy mikor kell neki ezt csinálnia és azt mondta még korai. Szóval most nyugodt vagyok, de azért napi fél óra edzést tartok neki.
Ami az időjárást illeti: ESŐT-ESŐT-ESŐT AKAROK!!!!! DE HA AZT NEM LEHET AKKOR LEGALÁBB HŰLJÖN VISSZA NAPPAL OLYAN 27-28 FOKRA ÉS ÉJJEL 21-22-RE!!!!!!!!!
Tatim,
ma vettem meg a medencét, majd vasárnap próbálom ki, nehogy az legyen, hogy pancsolunk, megfázik, belázasodik aztán kapok a páromtól, hogy megbetegítettem a gyereket! Mert ma voltunk oltáson és megvan az esély lázra, ha meg lesz akkor az oltástól legyen és ne találgassunk, hogy megfázott. Bár nem hinném, hogy 35 fokban megfázna
ilyet vettem, de majd teszek fel képet:
http://www.elc.co.uk/Baby-Activity-Pool-Pink/119442,default,pd.html#pdpTab1
Meg vettem neki egy ilyen bébiknek (3 hónapostól használható) való úszógumit. Tudjátok olyat aminek a közepén ahova a gyerek megy olyan bugyi van. Mert szeptemberben megyünk a tengerbe is fürdeni!!! Az orvos azt mondta 3 hós kortól lehet a tengerben is füdeni, csak kenjük be rendesen naptejjel és kijövetel után zuhanyozzuk őt le a tusolónál, hogy ne csípje őt ki a só, meg csavarjuk őt be jól törcsivel, hogy átmelegedjen a pancsi után.
Csilla, ha még olvasod akkor most már tudod, hogy Léni is pancsolhat a tengerben!!!!
Nanetto,
tök jó, hogy anyukádék tudnak segíteni! Én a helyedben visszamennék dolgozni. Elvégre heti 2×2 óra nem nagy távollét. Meg szerencsés vagy és a férjed lesz vele meg anyukád! Ha anyósra kellene hagyni akkor én inkább éhen halnék, és a gyerekre költenék mindent amit magamra, de nem mennék vissza a világ minden pénzéért sem!
Luna,
hát ha az orvos szerint 3 hósan elszáll Aron minden szoftverhibája akkor legyen úgy. Én azért kipróbálnék minen homeopátiás szert, gripewatert stb, hátha az egyik bejönne neki!
Ja és jó, hogy írja Geo. A macskád fogyásán én olyan jót nevettem!

Reméljük amint Aron 3 hós lesz és megjavul a szoftverje akkor a macsek is visszaszedi a stressz miatt elvesztett dekáit!!!
Rólunk:
Szombaton leszünk 3 hónaposak.
Ma voltunk dokinál:
megkapuk a prevenar 13 nevű oltást
60 cm és 4650 gramm a lány (már majdnem a születési duplája, ami 2420 volt!)
abba lehet hagyni a cumik és cumisüvegek sterilizálását
a sima palackozott vizet nem kell neki forralni ha inni adom neki
a táp elkészítéséhez sem kell a palackozott vizet forralni csak melegíteni
lehet a tengerben fürdeni
Per pillanat ki van dőlve, mert ebben a dög melegben kellett elmásznunk a gyerekorvoshoz, meg amúgy is tegnap dorbézolt és alig aludt napközben.
Bár inkább ne aludjon nap közben és éjjel meg igen mint fordítva!