sziasztok!
gratula minden új anyucinak! olyan jó, alig vagytok már, akik egyben vannak! mennek a drukkok, hogy mihamarabb mindenki babázzon!!!
Napsugár, szép méretek

az Ica, akiről írsz a Szt. Imrében, nem egy szülésznő? és konkrétan csak a Barnával, az időssel szül? mert, ha ő, akkor ő nagy sztárszülésznőnek számít ám... amúgy nekem a csecsemősökkel voltak gondjaim! sajnos egyik másik olyan stílust engedett meg magának!

én attól éreztem magam nagyon szarul, valamiért mindig lecsesztek!
remélem, hogy most, 2. gyerkőccel már sokkal okosabb és önállóbb leszek!
Évi, szerintem a K vitamint eddig heti rendszerességgel kellett adni, most meg egy új szabály, szabvány szerint már csak havonta!
a Vigantolt mi mindig a cicire csöppentettük, vagy a cumisüveg tetejére, és az első kortynál máris benyelte!
Tina, a gólya útbaigazítva! tesztelsz, vagy teszteltél ma?
Barbcsi, a két helyre a baba születési dátumát írd, ne csak az évet!

amúgy Te sulis voltál, ezért igényled a GYESt rögtön? TGYÁS, vagy GYED nem is jár?
még egy kérdés, hogy a TAJ kártyáért nem lehet most bemenni személyesen az OEPhez? annó a férjem ott kezdte a napot, kikérte a gyerek TAJ kártyáját, és ment tovább a MÁKhoz, meg mindenhova, ahova kellett! 1 nap alatt mindent megigényelt, amit kellett!!!
jaaa, és nézzetek utána, hátha az a helyi önkormányzat egy kis pénzt a babára! mármint az az önkori, ahova be vagytok jelentkezve... (a XI. kerületben úgy 80e Ft jár

)
nem tudok aludni, ma megyünk a 4Dre, annyira izgatott vagyok...
a babák fotói nagyon szépek! annyira várom már én is, minden nyűgjével együtt, hogy ismét ilyen picike babánk legyen!
Ircsi, sajnálom a Mikit!

de a szervezet gondolnám, hogy tudja, hogy mit, miért tesz! az jó viszont, hogy Katus nem fordult el ennek ellenére sem a cicitől! mondják, hogy ilyenkor megváltozik a tejcsi íze!
na. megyek, hajmosás, készülődés! jók legyetek!!!