Sziasztok!
Monka: vékonyka kismaminak valószínűleg a hasfala is vékonyka

Kiskukaclátásnak örvendek

ez már valószínűleg rajta marad
Pocifotót lassan te is dobhatsz
Orvosváltásban megértelek, tanácsot adni nem tudok, de egy tuti, az utolsó hétig válthatsz ha szeretnél..
Bettike: teszveszet sajnálom

én még szerencsére így nem jártam, bár az nem is babaholmi volt.. Nem lehet hogy Murphy volt? "Ne vedd meg, mert úgy sem lesz jó.."

Nyugi, lesz másik

ami lehet jobb lesz, vagy jobb áras
Timi: hát, te aztán belehúztál a melóba, hallod-e.. De kérlek, nagyon vigyázz magadra, a túlzott megerőltetés, a túlhajszolás nagyon nem egészséges áldott állapotban. Ahogy ez ugye Avrenimre is vonatkozik, és mindenkire aki dolgozik!!!!
Lassíts néha egy kicsit, és ha ráérő idődben henyélsz és nem nekünk írsz, hát legyen, sőt, helyesen teszed, óvd a bébibogyódat
Nyufó: ez a tábligondolat nagyon szuper, támogatom
Pócolás, nevetséges, max. 5 percig bírom és mennivágyam lesz

akárhova

Látom Bettike sikertelen teszveszénél nem csak én gondoltam Murphyra..

Ugyanis fentről kezdem az olvasást, és lent válaszolok, és így haladok mindig lejjebb, szóval még nem láttam, hogy te is írtad..
Bettike: már tuti a Murphy effektus így

szuszááá, lesz másik
Nem semmi, hogy már ennyien benne vagyunk a tablóban

Jó nézegetni a sok kedves, bájos arcot, családot

Néha olyan érzésem van, mint az iskolában, csak ez az élet iskolája
Nlzs: leveled olvasván nagyokat mosolyogtam, és kikerekedtek a szemeim is közben, nem semmi micsoda szervező zsenivel állunk szemben

Minden jót, kellemes pihenést a messzi Korzikán. Ha hazaértél, várunk élménybeszámolóval
Spumilla azért rakott csak "egy pontot" mert azt kértem a hiányzóktól, hogy ha mást nem is, "csak egy pontot" írjanak
De azért remélem nincs harag
Szuszáá mindenki, többen már túl vagytok a félúton
Ma ráálltam a szekérlesésre.. Próbáltam teszveszen, vaterán, bababoltokban, e-bayen, hát, láttam szépeket

volt amelyik drágább, volt amelyik olcsóbb.. A nagy kedvenc 151ezer akciósan

ha meglelem a képet hozom! Valami hasonlót tudnék elképzelni magunknak..
Kellemes délutánt, én most megyek Gyűrűk urát nézni, sütöttem mellé egy nagy kondér sóskiflit

vidáman elmajszolgatok estig, míg a vacsit nem kell csináljam apának

(délutános a szentem..)