A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Jó estét!

Nyufó: vághatod nyugodtan :D nem kell nekem egész alakos kép, túl nagy helyet elfoglalok :lol:
Vizesedés: hát nekem van még egy érdekességem ezzel a vizesedéssel kapcsolatban.. Amikor reggel lefekszek, akkor érzem, hogy feszülnek a topánkahordóim.. Épp ezért apa legnagyobb örömére reggelente neki állok picit pörögni, ugyanis ahogy észrevettem, ledolgozom magamról a vizet. Ma délután többet pihiztem, mint a napokban.. Ismét felduzzadt a bokám, mély benyomatot hagyva a víz, és égetően, viszketően égett a lábam a víztől. Aztán még mielőtt apa elment kérettem tőle egy hátralévő valamelyik nehéz dobozt kipakolásra feltenni magasabbra, és nekiláttam este 6-7 körül kipakolni, elpakolni, stb. stb. stb. Erre mit ad Isten, a lábam megint lelohad, én ezt kezdem nem érteni.. Ha mozgok, leapad, ha fekszek, feltelik :lol: Bár gondolom, majd megfordul ez is :P

Krisztin: ez a szoptatási túl többlet nagyon tetszett :D ha eljön az ideje, sorban állunk nálad tanácsért :wink:

Rebeka: ez a csúnya placenta, irgum-burgum.. Mukodj! Tessék feljebb mászni benned is :D :wink: Ahogy Nyufóban is :D

Kicsit viccesebb hangulatúra sikeredett néhány sorom, nem tudom, ma este olyan kis lökött vagyok.. :roll: 8)

Még lehet benézek, ha mégsem akkor jó éjt mindenkinek!
Kép Kép

Vigyázzatok magatokra! És kérném a hiányzókat, csak egy pontot küldjenek :? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.08.16 20:41-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

pont :)

Kép
spumilla

Spumi :lol: 8)

Viszont tényleg van, akit hetek óta nem láttam, pl. Bolygót :(
Remélem mindenkivel minden rendben, csak nem tudnak jönni :( :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Hát csajok itt az én gondozó dokim, nem a legelőnyösebb kép róla, de rondának nem ronda. Szép nagy szemei vannak,nem is tom miért tetszik,amikor nekem is nagy és nem szokott bejönni a srácoknál a nagyszem. :roll: Kép Dokim

Vizesedés: kis-csill amiről beszélsz, azért lehet,mert a terhesség közepétől nől a plazmatérfogat-hígul a vér,több lesz a folyadék,mint a vörösvértestek, ez a hormonok miattvan,és azért hogy a babókat könnyebben tudjuk táplálni a placentán keresztül. A szív most kezdi felvenni a munkát ezzel a megnőtt mennyiséggel szemben, tehát mikor mozogsz, jobban pumpál és így a szövetekből az érpályába tud menni a folyadék. Viszont ha pihizel,akkor vegetál a szív a terhesség előtti pulzusszámon és így nem pörgeti meg az a vérmennyiséget amit kell, így a fölös folyadék átmegy a szövetekbe.
Nah nagyon tudományosan hangzik,de kb. ezért van.

Szívbetegeknél pont fordítottja van, /és a terhesség végén,amikor már tényleg nem bírja úgy a ketyegő a strapát/: ha sokat dolgozol,talpasz ödémás leszel, este mikor lefekszel, akkor meg pihen a szív és az ödémák is kiürülnek, szóval pisilni jársz egész este, tipikus szívbeteg tünet, ha este mindig fel kell kelni vkinek pisilni,pedig nem iszik este többet,mint egész nap..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

hajfestésről mi a véleményetek terhessegben?
van pá szőke melírcsíkom,nagyon zavar,már lenőtt,olyan hatása van mintha őszülnék,vissza szertném festeni sötétbarnára,hogy egyszínű legyen a hajam,de anyum paráztat hogy nem kéne,én úgy tom nem ártalma..de ki tudja..
festi vki a haját?

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Kép

Avrenim: hát tudod drága, nem csodálkozok a 150-es vérnyomásodon :D Nagyon helyes, kis kópés arca van :D Őrá én is szívesen lecserélném az enyimet voltotthon :lol:
Ez a plazmadolog érdekes, de valóban így lehet, nem semmi, miket tudsz :wink: Köszönöm :) Akkor most még "kitombolom" magam idehaza, amíg bírja a motor, a végén meg majd pihenek :D

Hajfestés: szerintem nyugodt szívvel lehet csinálni. A mai hajfestékek már biztonságosabbak. Arra kell odafigyelni, hogy ahol csinálják, jól szellőztetett helyiség legyen, hogy ne kelljen a szagát beszippogatni. Szerintem nyugodtan menj, és csináltasd meg, még a szülés előtt, valahol korábban azt olvastam, szülés után úgysem lesz rá időnk egy jó darabig :D :lol: :wink:

Tegnap elfelejtettem mondani, hazahoztunk otthonról egy nagy doboz babaruhát, kolléganőm, aki egyben komasszonyom és barátnőm és esküvői tanúm, ő adta nekünk, nála aludtam amikor lent voltam, neki 6 hós a kislánya. Hát annyi zabálnivaló kicsi ruhácska, Istenkém, férjuram is csak nézett, hogy ilyen pici egy gyerek? :lol: :D Majd hozok róluk képeket, de már alig várom így, hogy elkezdjek a babákoknak én is vásárolgatni, s megcsináljam a helyüket, s végre jöjjenek :oops: :roll: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

HÚÚÚÚ Avrenim! Übergigadrukkok a mai UH-ra :wink:
De jó lesz bekukucskálni a kicsihez :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt :D

Nyufó, Kis-csillag köszönöm a biztatást :wink: igen, amennyire láttam a ti tapasztalataitokat, eleinte ritkábban, később többször érezhetem már az apróságomat :D nem aggódom miatta, csak kicsit megijedtem, mert hát először éreztem ilyet :lol: de már ma is éreztem a babót reggel, ahogy a kezem a hasamra teszem, megint nagyon mozgékony volt :D a doki szerint vékony a hasfalam :shock:
Avrenim nagyon biztató a doki arca, engem megnyugtatna :D a hajfestéshez annyit tudok mondani, hogy én festetem 1,5-2 havonta, ahogy kell, de nagyon utána jártam, nem az a kis mennyiség festék a káros, hanem ne lélegezd be az anyagot, hanem szellőztessenek, amíg ott vagy :wink: és akkor simán lehet :D

Hát képzeljétek, az én fiam szerintem tornász lesz :lol: ne tudjátok meg tegnap mit művelt az UH-n :lol: doki alig bírta megmérni, volt ott labda forma meg minden féle pózok :lol: annyira aranyos volt :lol: :lol: :D sajna kicsit rossz a gép minősége és a nemét se akarta most keresgélni (nem is nagyon lehetett volna), de egy pillanatra megint bevillant a kukacka :D a méretei: BPD 29 mm, FL 14,3 mm, HC 109 mm :D :D
A véleményetekre volnék kíváncsi: a dokimnál most voltam másodszor és megmondom őszintén, hogy engem kicsit zavar, hogy ő olyan kis mulya, félénk, bátortalan....(mert ugye nekem meg ez az első szülésem) és így olyan bizonytalannak érzem az egészet :( mert bár szakmailag nem volt még semmi komoly dolog és lehet, hogy jó orvos, de nekem így olyan nyugtalanító az egész :( már gondolkoztam rajta, hogy átmegyek másik kórházba, de így most ez már tovább fokozódott :!: szerintetek mit tegyek?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Avrenim nagyon megy a drukk a mai UH-ra :D irigy-irigy :D :D majd kérünk beszámolót minél előbb és persze képeket is :D

Kép
monka1

sziasztok lányok!gondoltam én is bejelenkezem.jelentem jól vagyok,semmi különös,picikém egyre jobban ficánkol,poci nő szépen :) mostanság nem jutottam ide valahogy,de majd jövök ha tudok.akartam venni egy szép polyát teszvszen,tegnap 4kor járt le és jöttem volna fel h ellenőrizzem meg ha kell akkor tegyek még rá de olyan szerenscsém lett h pont akkor nem volt net,igy szépen elvitték előllem :?

KépKép
bettike83

Sziasztok!!

100000 milló bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de annyira nincs időm semmire, hogy az már csúcs.
Otthon ezzerel megy a lakás csinálás, meg a pakolás, meg ilyesmi,és a takarítás meg ez az még el sem lett kezdve, mert ott még nem tartunk. Meg készülünk barátnőm babájának a névadóra, szombaton lesz :)
Melóban meg már egyedül vagyok az új osztályon, mert elment a csaj aki betanított így most fejest a mélyvizben + be kellett segítenem a régi osztályomon is. Aztán a rendelés is újra van, mert vissza jött a doktornő a szabiról, tegnap már volt is rendelés, meg holnap is lesz, tegnap este 10kor értem haza.
Szóval azért nem jelentkeztem, mert nem nagyon tudok, ha meg van egy kis időm, akkor meg csak "döglök", mert olyan jó aludni, és kicsit semmit nem csinálni :) De nem felejtettelek el titeket , meg közben olvastam is csak nem írtam, de most 1,5 oldalal el vagyok maradva, majd vissza olvasom.

Avernim: megy a drukk!!

kis-csillag: szuper a vonalzód :)

monka: mi volt tegnap a dokinál? minden oké?? ja most olvastam amit írtál a dokiról.. hát ha nagyon nem vagy megelégedve, akkor keress mást, szerintem
majdnem egyszerre megyünk genetikai Uh-ra, :) én szept. 3-án megyek, akkor leszek 18+4 napos, mert csak akkora volt hely.

Most megyek, mert dolgoznom is kell, de majd jelentkezem, igérem :)

KépKép

KépKép
t.timi

Jó reggelt!

Hát lányok én is ma éjszaka az új táblázatunkkal aludtam. Kitaláltam már hogy mik lesznek benne, anyuka, baba neve, mikor született, gramm, cm, császár vagy rendes, meg még nem is tudom, meg alulra csinálhatnánk majd ugyanúgy tablót az újszülöttekről. Még marha korai, de lehet nem bírom ki és elkezdem megcsinálgatni magát a vázat :lol:

Avrenim khmm, nekem viszont bejön a nagy szem, hát azt hiszem nekem 180-at mérne ez a doki :lol: :lol: :lol: Hajfestésnek eléggé utána olvastam Reginél, de végül nem festettem, de mindenhol az írják hogy lehet festeni, csak ne lélegezd be a festéket, mert az a gond. Szabadban, vagy jó kereszthuzatú helyen lehet, ahogy Kis-Csillag is írja. Ez a mai UH a genetikai? Megy a drukk ezerrel!

Kis-Csillag a vizesedéssel én is így vagyok pont, de Avrenim megmagyarázta tudományosan :lol: Ha úgy pihenteted ráadásul hogy rendesen lóg a lábad, úgy meg aztán főleg, még ha pócolod akkor jobb, de kinek van türelme ahhoz. Apa szereti az új melót, jók a kollégát?

Monka hűűha, már te is a 16. hétben vagy. Ahogy írtam be a BPD adatodat akkor írtam mellé az időt, de jóóóó! Gratulálok a kis tornászhoz! Ha nem bízol a dokidban mindenképp válts, mert ha valami gubanc lesz, akkor nagyon meg fogsz ijedni hogy számíthatsz-e rá. Annyi jó doki van. Neked volt hogy Budán kerestél új dokit? Bocsi ha rosszul emlékszem, csak már keverednek. Mert hátha van valaki aki tud ajánlani jó dokit.

Bettike de jó hogy jöttél, most akartalak hiányolni. Murphy bejátszott? De annyi minden van fent, biztos találsz még, van rá pár hónapod, ne keseredj :lol: Engem is bosszantana különben :cry:

T.timi örülök hogy jöttél! Majd ha már legalább a lakással rendben vagytok, akkor biztos kicsit jobb lesz. Kitartás neked ehhez a sok mindenhez és ne erőltesd meg magad!

Többen is hiányoznak, próbálom tábliból összeszedni:
Bolygó, Balimamika, Dalmicsek, Csill, Irbil, Anka, Illda, bocs ha valakit hihagytam.

Nlzs, Lenojo? Ti azért szoktatok jönni, csak most pár napja nem.

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: aranyos vagy, vigyázok magamra mindenképp!!! :)
Nagyon szuper az új táblázat :) Igaz még korai, de az ötlet, szuper, nekem tetszik :lol: :lol:
És mizújs? Hogy vagy? Minden rendben?

KépKép

KépKép
t.timi

Kis-Csillag mellé még jöhetnének bátor jelentkezők, ne árválkodjon ott egyedül :lol:

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

T.timi megvagyok, köszi, most nekem már sokkal lassúbb medrű az élet itt, nem rohangálok egész nap, van időm fórumozni, boldogítani a többieket :lol: Párom sokat segít Regivel, ne kelljen emelnem, meg ő csinál minden olyat, amihez emelni kell, vigyáz rám. Regi is kis ügyes, sok mindent pillanatok alatt megtanult, bemászik az autósülésbe, kimászik belőle, felmászik az etetőszékbe, cukorfalat :lol: :lol: :lol: Szóval van időm írogatni és hiányolni azokat akik ezer fele rohannak, mint pl. te, szóval vigyázz magadra, ne erőltesd magad!!! Te meddig tervezed a melót?

KépKép

KépKép
nyufó8

Oh Timi végre :D :D :D na ide figyelj, légy kedves és vigyázz magadra, mert túl sokat dolgozol.... :evil: a baba buli tuti nagyon jó lesz :wink: én majd szeptember 8-án megyek genetikára :D de mi elég közel vagyunk egymáshoz, ami tök szuper :D és én is 10-re megyek :lol: :lol: :lol: védőnő meg 9-én :D AFP meg jövő héten :D
Nyufó köszönjük szépen a drukkot, bizony már nagyon szépen haladunk előre :D már nincs olyan nagy lemaradás érzésem, mint az elején :D a dokit szerintem leváltom, mert így olyan para van bennem és hát szerintem nekem kell a támogatás szülésnél, nem neki :lol: én kerestem Budán dokit, jól emlékszel :D most a Raft Miklós dr. néztem ki magamnak, lehet foglalok egy időpontot hozzá :wink: oh, most nézem, hát te már félidőben vagy, azta :shock: és hogy vagy mostanában? kíméled magad? és Regi hogy bírja a más helyzetet? a táblázat ötlet nekem is nagyon tetszik :D nagyon aranyos tőled, hogy ennyit foglalkozol vele :D
Nekem múltkor az tűnt fel (mikor nézegettem a topic elejét), hogy az elején még volt néhány kismami, akik már teljesen eltűntek, pl.: Pitypang, Árvalány (Angliában lakik), Zöldtea, Bogyóvére, Lilatündér, Meglepetés, Lk, Zlkatinka, stb...(és még néhányan)

Kép
monka1

nyufó, monka: édesek vagytok, vigyázok magamra!!! :)
én december közepéig szeretnék dolgozni ha minden igaz, de amint úgy értem, hogy nehéz, akkor szólok és már nem jövök, de a terv az, hogy az utolsó napom: december 17.

monka: én is jövöhéten megyek AFP-re, de én már csúsztam egy hetet, mert hétfőn kell mennem, de akkor leszek pont 17 hetes.
Jó, hogy majdnem egyidőban megyünk mindenre, pár nap eltéréssel :)
Ti is vigyázzatok magatokra!!!

KépKép

KépKép
t.timi

Timi mekkora jó lenne, ha egyszerre szülnénk :D biza az időpontjaink csak pár nappal térnek el :D vigyázunk magunkra, ígérjük :wink:
Apa nekem szeretné, ha egy két hónap múlva már nem dolgoznák, de hát én meg is őrölnék, ha nem dolgozhatnék, de apa erősködik, hogy még max. 1,2 hónap és kész :( bár azért tuti el tudnám magam foglalni, csak fura lenne :(

4D-re mikor érdemes menni?

Kép
monka1

Nlzs írja:
"nem vesztem el csak nincs időm, mert vasárnap este gondolkodtunk hova menjünk el, talán már utoljára a fiukkal csak 4-en hosszú hétvégére, a balcsi unalmas, a fiúk a tengerhez vágynak (szerényen), én meg benyögtem menjünk a rég áhított Korzikára, fiúk oké!!!! Hegymászás, búvárkodás, túra gyönyörű helyeken, MENJÜNK. Anyagiak se tuti, melózni is kéne, de nem számít, kapuzárási pánik, mire a kis tökössel lehet majd menni a nagy tökösök már nem akarnak majd velünk nyaralni. Hétfő gyors meló átszervezés, suli cuccok átrendezni, kompjegyet szerezni jó áron a szigetre, a Hajdú dokinőt csütörtökről átrakatni elöbbre...... áááá ez nem jön össze-maradunk, 10 perc múlva, de menni fog csináld mondtam, ugyhogy átkönyörögtem holnapra a pesti vizsgálatot, este hazajövünk, pakolunk csütörtökön reggel indulunk. A kompjegyet tegnap gyorsan megrendeltem, egész jó áron, még sátrat, hálózsákot, hűtőt kell szerezni, mert kicsi a keret, nem számít majd elélünk szárazkenyéren és kecskesajton az ott van dögivel. A kompos csaj szerint kevés bejárni a szigetet az 1 hét is, maradjunk vasárnapig, akkot má nem mindegy hát jó mondtam, oké akkor returjegy vasárnapra, max egyből suliba visszük a fiúkat. Tehát most mosok, vasalok, pakolok, délután gyantáztatás, bevásárlás, fújjj konzerv, sebaj, éjjel megint utikönyv böngészés, utiterv készítés nagy vonalakban. Hülyék vagyunk mi????!!!!. A forumra nincs időm , írj nekik pár sort a nevemben légyszíves, vagy másold be a levelem, ha lesz időd, Üdv mindenkinek,gondolok rájuk is csak nincs időm, előre is köszönöm. Holnap még megpróbálok írni a dokinő után pár sort, de úgyis minden rendben lesz."

Nlzs olyan viccesen írtad le, a levél bemásolás mellett döntöttem, ha én írok pár sort ehhez képest az elég snassz lett volna :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

T.timi már többször említetted ezt a névadó bulit, az milyen? Izé, még nem hallottam ilyenről, kíváncsi lennék :oops: Ha december közepéig szeretnél dolgozni akkor azért tényleg fogd vissza a lovakat, az még messze van, tényleg nehogy megerőltesd magad!!!

Monka köszi a kérdést, igyekszem magam kímélni, Regi is nagyon együttműködő, sok helyre felmászik, ahova eddig emeltem, apa is segít sokat, szóval minden okés. Itt meg már nyugodtabb is a tempó, nem rohangálok össze vissza, szép kényelmesen megcsinálgatok mindent, amit emelni kell arra meg jön apa a hős :lol: Az jó ha már most van doki akihez bejelentkeznél, na megy a drukk hogy az most már jó legyen!!! Örömmel bütykölgetem a táblázatunkat, jó érzés nagyon, olyan családias, összetartozós :lol: Én nem néztem vissza a topik elejét, de tudom hogy sokan eltűntek sajna, nem tudom miért, hátha még visszatalálnak, de így is egy nagyon jó kis csapat alakult ki szerencsére. Te ülő munkát végzel ugye? Mert akkor még maradhatsz nyugodtan, ha jó a közeg, nincs sok bosszúság. 4D-re azt mondják túl korán nem érdemes mert még kis kukacok. Regivel a 22. hétben voltam, amit felraktam mosolygós képet, ott is még vékonyka volt, de ott már teljesen baba volt. Most amin voltam 4D-n a 18. hétben hát ott még nagyon kis ufó volt, a koponyája is még dudros meg minden, szóval én mindenképpen azt mondanám neked hogy ha kibírod és szépet akarsz látni akkor a 22. hét után valamikor, de ez csak az én véleményem :lol:

Spumilla a ponton kívül esetleg nem kívánkozik ki belőled valami? Ha van kedved gyere ki a barlangodból és írj pár sort, hiányzol!

KépKép

KépKép
nyufó8

Spumilla ezt a pontos dolgot én se értettem :lol:
Nyufó hát igen, nagyon jo is a segítő kéz és hát persze azért már olyan szép nagy a lánykád, annyira szupi, hogy ennyire együttműködő :D bizony bizony, ez a csapat már így családias (talán majd még egyszer visszanéznek az elveszettek is), és összetartó a mi kis csapatunk :D én ülő munkát végzek, csak hát kissé stresszes meló :( hát majd meglátom meddig esik jól :D 4D azért kérdeztem, mert nem tudtam mikor érdemes :D de szeretném megvárni, hogy szép formás legyen a babókám :D a 22. hét jól hangzik :D mondjuk amikor megyek II. genetikaira, akkor ott úgyis csinálnak néhány ilyen felvételt, onnan meg már nincs messze a 22. hét :D köszönöm érte az infót :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Monka: vékonyka kismaminak valószínűleg a hasfala is vékonyka :D Kiskukaclátásnak örvendek :wink: ez már valószínűleg rajta marad :D
Pocifotót lassan te is dobhatsz :wink:
Orvosváltásban megértelek, tanácsot adni nem tudok, de egy tuti, az utolsó hétig válthatsz ha szeretnél.. :roll:

Bettike: teszveszet sajnálom :( én még szerencsére így nem jártam, bár az nem is babaholmi volt.. Nem lehet hogy Murphy volt? "Ne vedd meg, mert úgy sem lesz jó.." :roll: Nyugi, lesz másik :wink: ami lehet jobb lesz, vagy jobb áras :)

Timi: hát, te aztán belehúztál a melóba, hallod-e.. De kérlek, nagyon vigyázz magadra, a túlzott megerőltetés, a túlhajszolás nagyon nem egészséges áldott állapotban. Ahogy ez ugye Avrenimre is vonatkozik, és mindenkire aki dolgozik!!!! :roll:
Lassíts néha egy kicsit, és ha ráérő idődben henyélsz és nem nekünk írsz, hát legyen, sőt, helyesen teszed, óvd a bébibogyódat :wink:

Nyufó: ez a tábligondolat nagyon szuper, támogatom :)
Pócolás, nevetséges, max. 5 percig bírom és mennivágyam lesz :lol: akárhova :lol: Látom Bettike sikertelen teszveszénél nem csak én gondoltam Murphyra.. :wink: Ugyanis fentről kezdem az olvasást, és lent válaszolok, és így haladok mindig lejjebb, szóval még nem láttam, hogy te is írtad..
Bettike: már tuti a Murphy effektus így :wink: szuszááá, lesz másik :wink:
Nem semmi, hogy már ennyien benne vagyunk a tablóban :) Jó nézegetni a sok kedves, bájos arcot, családot :) Néha olyan érzésem van, mint az iskolában, csak ez az élet iskolája :) :roll:

Nlzs: leveled olvasván nagyokat mosolyogtam, és kikerekedtek a szemeim is közben, nem semmi micsoda szervező zsenivel állunk szemben :lol: Minden jót, kellemes pihenést a messzi Korzikán. Ha hazaértél, várunk élménybeszámolóval :wink:

Spumilla azért rakott csak "egy pontot" mert azt kértem a hiányzóktól, hogy ha mást nem is, "csak egy pontot" írjanak :lol:
De azért remélem nincs harag :shock:
Szuszáá mindenki, többen már túl vagytok a félúton :wink:

Ma ráálltam a szekérlesésre.. Próbáltam teszveszen, vaterán, bababoltokban, e-bayen, hát, láttam szépeket :shock: volt amelyik drágább, volt amelyik olcsóbb.. A nagy kedvenc 151ezer akciósan :shock: ha meglelem a képet hozom! Valami hasonlót tudnék elképzelni magunknak.. :)

Kellemes délutánt, én most megyek Gyűrűk urát nézni, sütöttem mellé egy nagy kondér sóskiflit :lol: vidáman elmajszolgatok estig, míg a vacsit nem kell csináljam apának :D (délutános a szentem..)

Kép
kis-csillag
Tököl

Hoztam a képeket a szekérről :)
Ez tetszik nagyon, ebben a 3 féle színösszeállításban..

Kép
KépKép

Ezt pedig egy kis étvágygerjesztőnek hoztam :wink: :D
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Na helló kedves Mindenki!
Először is mi van itt gravitáció a lefele csordogáló lepényekkel kapcsolatban??? Tessék fejen állni :o
nyufó a tábla ötlet tui. A méreteket most pontosítom majd a végén, mert ma voltam genetikain.... :lol: A gyerekek nagyon ügyesen tanulnak ha kicsit muszáj nekik, a te esetedben pedig sos!!!
monka1
nekem azt mondták több kismami, hogy 25-30 hét között jobb mert akkor kis husisak már nem olyan karcsúak:) de még ráférnek a képre szépen. De a te döntésed, minden kornak meg van a szépsége!!! A dokid legyen szimpi, mert kell a lelki kapocs. Nah irigykedjünk avrenimre!!! Tuti pasi!!! Nekem nőci a dokim de ő is aranyos Én eddig nagy vonalakban meg vagyok vele elégedve.
Avrenim, kis csillag nyufó, stb szoptatás ügyileg bármit kérdezhettek!!:) Örülök ha valamiben a többség segítségére vagyok. :wink:
bettike
én multkor egy pelenka tárolóval jártam így:) de azóta már rendeltem egyet:) pihizz ha az esik jól. van amikor nekem sincs kedvem írni csak olvasgatom a blogot, van amikor meg hát... szómenésem van:)
beze
Hát a poci fájásra a doki nénim pontot tett... A szallagjaim nah hát azok nyúlnak és azért fájnak mert a mi kis porontyunk elég gyorsan nőőő. De a frontokat is rettentően megérzem brr...
Nah akkor a nagy mai nap!
Hát genetikai uh :) doki néni nagyon aranyos és alapos volt. nagyon sok eredmény kaptam a főbbeket írom csak le. bpd:49;fronto 58;hc 175;ac 139;talp 30 :roll: na és ez mind tuti, de én sem voltam rest és kérdezem, hogy a neme???? kérdezi, mi van otthon hát ez is az is. de a kisfiam üzeni, hogy légyszi fiúúúú.. Erre ő mondta, hogy mondjam meg a fiamnak, hogy nagyon sajnálja de hugi lesz!!!!!!! ERGO KÁLA, a vigyort órákig nem lehetett levakarni az arcomról huhhh
nah avrenim várjuk a tte beszámolód is.
pááá

KépKép
Kép
krisztin76

kép sajna nem jár, majd a 4 d-ről ez van:)

KépKép
Kép
krisztin76

ez nem ér kis csillag ez már kínzás a nyál a számban össze csurrant... a szekér sem kutya. tuti

KépKép
Kép
krisztin76

Krisztin: Kála, nem gyakori név! Gyakori a picipunihoz!! :D:D:D:D
És nagyon szépek a méretei a csöppségnek :wink: :D:D

Kép
kis-csillag
Tököl

Lányok Kis-Csillag sóskiflijét elnézve, nem lenne itt az ideje egy recept topikot is nyitni? Kis-Csillag? Engem érdekelne a repect, nagyon gusztaaa!!!

Nem is meséltem hogy jártunk hétvégén a nagybevásáláskor! Amikor pakoltam ki a kocsiból a szalagra a pénztárnál, láttam hogy az oldalsó polcról Regi megkaparintott egy Kinder tojást. Nem ismeri, még sosem kapott. Gondoltam, majd ha végzek, elveszem tőle. Aztán amikor meg már a másik felén pakoltunk vissza, egyszer csak szól apa, hogy te adtad neki? Ránézek Regire, áll egy teljesen kibontott kinder tojással, fogja a két kezével és már annyit megevett belőle hogy egy nagy darabon kilátszott a sárga műanyag tojás, papír sehol. Apa visszament oda ahonnan eredetileg elvette, ott volt a papír, kifizettük, de közben szakadtunk a nevetéstől, hogy jött rá, hogy az kaja, hogy vette le teljesen a papírt, meg hát persze nem vittem vizes törlőkendőt se és az egész pofija és mindkét keze csokis volt és nem tudtuk leszedni róla.

Monka Mehetsz ám később is, mint a 22. hét, annál jobb, azért is írtam hogy én már utána ajánlanám előtte nem. Ha úgyis akkor látod a babót én olyan időpontra raknám amikor messzebb vannak az UH-k, ne kelljen annyit várni köztük :lol: Ha stresszes a melód, akkor lehet hogy nem kéne sokáig doloznod, mert az sem tesz jót, akkor valószínű igaza van apának!
Itt a magyarázat a pont-ra :lol:
[quote="kis-csillag"]V írta:kis-csillagigyázzatok magatokra! És kérném a hiányzókat, csak egy pontot küldjenek :? :roll:

Spumilla is mostanában ritkán ír és ő is a hiányzók táborába sorolta magát, teljesen helyesen, mert ELŐKERÜLheTNE :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag , hehe én is Murphyt emlegettem Bettikének :D Oké, én is eljutottam most oda az olvasásban hogy emlegetsz, nem is törlöm most ki amit írtam, jópofa. Én meg két ablakban írok, az egyikben az ablak, a másikban haladok lefele a beírásokkal :lol: A polcolással én is ugyanúgy vagyok, nincs türelmem! Én is szeretem nézegetni a táblázatot, olyan jó, meg a képek is, mert így tényleg az ember tudja kötni a neveket az arcokhoz, személyesebb! Most olvasom a pont magyarázatodat, na ezt is most úgy hagyom. Máskor mindig kitörlöm, ha közben feljön amit írok, most benne hagyom :D A Gyűrük Ura alatt viszont polcolhatod a lábad, hehe!!!! Jó filmnézést! Nyami, nagyon guszta a sóskiflid!!! Egyből fel is írtam az írásom elejére. A szekér tetszik nagyon csak az a bajom vele, hogy ezekkel a széles dupla szekerekkel sehova se fogsz beférni, gondolok itt boltra, ilyenek. Én is azért szereztem egymás mögöttit, mert azzal fordulni nehézkesebb, de legalább beférsz a keskenyebb sorokba is. A másik amin elgondolkodtam, amit Nono írt a három kerékről hogy billenékeny, az enyém nem az egyáltalán, cáfoltam is, DE dupla esetén, ha már sportüléssel nyomjátok, ha az egyik nem ül benne, akkor tényleg lehet gáz ha emelni kell, akkor el tudom képzelni hogy billen ha üres az egyik fele. Viszont egymás mögöttinél nem. Többektől hallottam hogy nem akar olyat mert a hátsó gyerek nem lát ki, de cáfolni tudom mert nagy a hely és lehet váltogatni is a gyerekeket. De ha egymás mellettit szeretnél lehet hogy tényleg nem hülyeség a négy kerék. Bocsi nem okoskodni akarok!! Én abszolúte 3 kerék párti vagyok mióta 2 hónapja én is azt használok.

Krisztin köszi a felajánlkozást szopi ügyben, én biztos fogok kérdezni, mert ha most összejön, akkor új terület nálam! Gratulálok a szép eredményhez, be is írtam a tábliba, Kálához meg főleg, hogy kislányt is szerettél volna :lol: :lol: :lol: Eddig csak az én vágyam és Kis-Csillagé teljesült akinek volt kívánsága és nem a mindegy rublikát lőtte be a táblázat szerint!

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-csillag na igen, de azért vékony nő, vékony has, nagy baba, az már azért sok :lol: na de csak egészség legyen és kész :D a szekered nagyon tetszik :D mikor rendeled meg?na igen, pocika nekem is kezd már dudorodni alul :D :D ezt már nem vakarom le magamról, de a fiam se a kukit :lol: a dokit még gondolkozom :D az étvágygerjesztő meg....nem kommentálom, de kb éhen halok érte :( :D
Krisztin nagy nagy gratula a szép eredményekhez és hát leginkább Kálához :D :wink: nem csoda, hogy rajtad maradt a mosoly :D a 4D-t meg akarom várni, hogy husikás legyen, köszönöm a tanácsot :D :D na igen, Avrenim dokija... :D 8) , de azért jó, hogy a te dokid is rendes :D

Mára megyek, majd holnap jelentkezem :D pocaksimit mindenkinek :D

Kép
monka1

Nyufó akkor már értem a pontot :lol: köszi :wink: hát megfogadom a tanácsotokat és 22 után megyek :D had legyen a szentem már jó husikás :D :lol:

na megyek tényleg :D pápá :D :wink:

Kép
monka1

Nyufó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kindertojás :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez nagyon jó volt, :lol: :lol: :lol: na igen, a gyerekek orra nem téved :lol: :lol: de édes lehetett :D :lol:

Kép
monka1

Nyufó: receptklub, nem is rossz ötlet! És nem csak sütikre lehetne kiterjeszteni, hanem húsokra, vagy készételekre, stb. :)
Támogatom a kezdeményezést :D

Kindertojgli-sztori nagyon aranyos! Végülis már lassan két éves lesz, ezek a mai gyerkőcök már nagyon okos kis lények :wink:

Gyűrűk ura, még szerencse, hogy 3 dvd-s, na de polcolni? Nem úgy ismerem magam :( Viszont ma nem is dagadt be a lábam, köszönhetően a levegő enyhülésének :)
És igen, a szélessége sajnos 92cm.. Ez elég nagy hibája, de nem ezt akarom megvenni, csak hasonlót.

Épp ezért is, Monka :wink: nem rendelem meg, azért 151 ezret nem akarok kiadni egy szekérre :oops:
Visszatérve a 3 kerekesekre, az amerikai és az angol e-bayen szinte csak 3 kerekest láttam, tehát megeshet, hogy nekem is 3 kerekesem lesz, apa benne van a külföldről rendelt taligában is..
Viszont ehhez lehet Nono, te kellenél nekem, pár jótanácsot adni, hiszen Te is onnan rendelted a kocsit :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok! :)

Jó lett az AFP-m! :) Tegnap voltam az eredményért, 1.05 MoM. És ami szuper még: megmért a védőnő, és az 1 hónappal ezelőttihez képest nem változott a súlyom! Örülök, és meg is vagyok lepődve egyben, mert azért eszek rendesen, sok kenyeret, tésztát.
Voltam háziorvosnál, EKG rendben, vasat írt fel. Ti szedtek?
Jövő hét keddre kaptam időpontot a 18 hetes genetikai UH-ra, akkor leszek 19+4 napos, nem gáz? De úgy tudom, 20. hétig lehet megcsinálni.

Kép
salsifraga

krisztin gratulálok a kislányhoz, a Kála nagyon szép név! Fellebbentem a fátylat a mi tervezett lánynevünkről, még nem biztos, de a legvalószínűbb az Emese. :) Hogy tetszik? Fiúnak a Botond a befutó, de azt már írtam.

kiscsillag nagyon jól néz ki a babakocsi! Ez szétszedhető? Egyébként nem is írta még, hogy mi is számítottunk ikrekre, mert mindkettőnk családjában van iker. ) Konkrétan a leendő nagypapáknak van egy-egy kétpetéjű ikertesójuk!
Tyű, ez a kifli nagyon ott van! Én muffint tervezek sütni ma, bár belaktam most csokifagyival, a férjem csinálta. :D

nlzs de király nektek Érezzétek nagyon jól magatokat Korzikán!

nyufó még mindig nyúl vagyok képet felrakni, nem akarom, hogy lebukjak ismerősök előtt, persze, vajmi kevés erre az esély. De továbbra is várom priviben a neveket, aki szeretné, hogy bejelöljem iwiwen!!!
Nagyon tetszik a táblázat ötlete, bár már ott tartanánk, hogy mindenkié ki van töltve, és szuperul van mindenki!! Na, de így is lesz! :)
Hajfestésről én is azt hallottam, hogy nyitott ajtónál, ablaknál no para.

Képzeljétek, már meglehetősen látszik a hasam!Hamarosan készül egy kép a férjem ígérete szerint, és teszem is fel!

Kép
salsifraga

nyufóóóó: deee, kikivánkozik.
épp nlzs kirándulási szögegén rötyögök. meg kicsit irigykedem is. minket hivtak horvátországba de nem mertem elmenni, pedig sok pocakos barátunk volt már itt, semmi gond nem volt. mégis, valahogy ugy éreztem, hogy itthon vagyok biztonságban. néha szokott fájni itt-ott, amiről nem tudom beazonositani hogy mi az, és bizony ilyenkor jobb nekem itthon. ha pont kinnt kap el egy ilyen nemannyira jó érzés, akkor az elrontja az egészet. ugy döntöttem itthon fogunk nyaralni, végülis egy üdülő övezetben élünk.
előirányoztam egy vizi programot most szombatra, plusz szeretnék egy kirándulást és egy kulturális programot. ezt lehet több hétre elosztva akár, de mindenképp legyen :)

a 4Dre nekem azt mondták hogy 26-30ig érdemes menni, akkor szépek és nem tulontúl nagyok. nálunk rendesek is, mert csak akkor kell fizetni ha tényleg látod a babát és akkor nem ha könyörögni kel hogy ne buborékozzon már háttal.

ma meg tegnap megcsináltam pár régóta halogatott feladatot, ettől kicsit felszabadultabbnak érzem magam, de még van pár ilyen.

monka: kis-csillag mondta, hogy a hiányzók küldjenek egy pontot. küldtem :)

krisztin: szuper volt a beszámolód, én két hete voltam, kicsit már le vagyok ülepedve, de most engem is felráztál, kösziiiii!!!

nyufó: a multkori Regi maszat-kép után el tudom képzelni ezt a mostani kinderes képűt :D:D cukiiii. tudja mi a jó :)
az én tippem is bejött a kisfiuval :) bár az nem is tipp volt igazán :)
a babakocsi érvelésed elég jó :)
akiről nincs kép a táblában arról nem is lesz? :(
a privát táblánkat töltitek? oda is be lehet irni a szuper új oszlopokat!! nekem is tetszenek az ötletek!

receptek engem főleg akkor érdekelnek ha hanyagoljuk a fehérlisztet, a cukrot, a sót is nagyjából meg ha főleg egészséges, tápláló kajákról lenne szó benne. ;)
az a gyönöyrű sütistál, na az betesz nekem nagyon. :)

salsi:gratulálok az AFPhez!!!! 19+4 sztem nem gáz!! 18-20ig lehet menni

visszafelé nem tudok most válaszolni. bár elolvastam a bejegyzéseket, de inkább tovább-dobozolok, hogy haladjak.

Kép
spumilla

Lányok, megnyitottuk a repet topikunkat, mindenki írjon bele akinek van kedve!!!!

Kis-Csillag megnyitottam a recept topikot, pont a mienk alá került, direkt raktam pontot a 2011 végére hogy egymás mellett legyen, jöhet a sós kifli recpetje! Tv nézés közben csak nem szoktál ugrálni? Mert akkor dobd fel a virgácsaidat a dohányzóasztalra, öledbe a tál sóskifli és hajrááá :lol: Azt hiszem Nono-nak ismerős segített a kinti rendelésben, de nem vagyok biztos benne. Itt jár nálunk magyar csomagküldő kocsi, bár még sohasem használtam őket, de elvileg elég olcsók nem tudom. Ha otthonról nem boldogulsz, esetleg nem fogadnak el külföldi címet, ha tudok segítek. De ha meg tudod beszélni a külföldi szállítást az eladóval, valószínű úgy jársz a legjobban, ha a vevő nyitott ilyenre. De szerintem az angolok igen, itt nagyon használják a csomagküldőket, akkor meg már mindegy hogy külföldre küldi-e.

Salsifraga micsoda hírek és a csodatopik működik ezerrel, gratulálok az AFP-hez!!! A nem hízásért gratula és irigy :lol: :lol: Nem szedek vasat de lehet kéne? Azt tudom hogy nagyon kifogy terhesség alatt az emberből én meg szinte egyáltalán nem eszek húst. Ezen már én is gondolkodtam. Avrenim, szerinted??? Tetszik az Emese! Semmi gond ha nem akarsz képet, akkor majd Emese vagy Botond pózol a babatablóban :lol: Képet várjuk!!!

Monka tényleg nagyon édes volt, ahogy két kézzel szorongatta és ette. Azt hihagytam a sztoriból hogy amikor láttam hogy nála van még papírban és gondoltam majd elveszem, utána elfelejtettem. Azért nem rögtön vettem el, gondoltam addig is elfoglalja magát. Hát elfoglalta :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

spumilla KÖSZÖNÖM, nagyon hálás vagyok azért, amit a fehérlisztről írtál! Magyarázat: az utóbbi időben, főleg a Nagy Hányingeres Időszak óta sokkal engedékenyebb vagyok magamhoz a táplálkozás terén (régen szinte csak teljes kiőrlésű lisztes dolgokat ettem - főleg saját sütés), és most is azon törtem a fejem, hogy fehérlisztből sütöm a muffint, de pont akkor láttam a bejegyzésed, és mégis teljes kiőrlésűből sütöm! :) Köszi!
Látom, nyufó megnyitotta a gasztrofórumot! :D

Kép
salsifraga

Kép

Zsuzsi és Bobó

Kép
salsifraga

Spumilla örülök hogy kikukucskáltál a barlangodból. Viszont tudom már miért vagy ilyen szép vékony, csinos, ahogy leírtad, hogy milyen típusú kaják érdekelnek, szóval semmi hízlaló :lol: :lol: :lol: Te is rakhatsz fel ilyeneket, érdekel engem az ilyen fajta kajcsi is, jöhet. Megértelek hogy hasfájással nem szívesen indulsz el. Tegnap reggel úgy keltem hogy a bal oldalamnál alul időnként belenyilalt, ami délutánra már aggasztóan sűrű volt. Hiába voltam wc-n az sem segített. De szerencsére mára elmúlt. De egy ilyen nyaralás közben jönne rám, távol a segítségtől, azt hiszem én is inkább kihagynám. Jók a hazai programok is, aztán lesz még idő menni Horvátországba, akár jövő nyáron. Regit is 7 hónposan már megutaztattuk 2200 km-en, bírta jól :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Érzelgős hangulatban vagyok - ismeritek ezt a verset?

Beney Zsuzsa: Anya dúdolja

Azt kérdezed tőlem
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jön az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget-
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap illatát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret-
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.
Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget-
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

Kép
salsifraga

Spumilla úgy látom mást is érdekel az egészséges táplálkozás, úgyhogy majd ha lesz időd, és előmászol a dobozok meg a költözködés mögül szívesen látjuk a te receptjeidet is.

Salsifaga tényleg már látszik a pocid rendesen egészen köldökig már neked is. Milyen csini vékony vagy különben! A verset nem ismertem idáig, de most már igen, köszi :lol: Máskor úgy kezd, 1. készítsetek zsebkendőt 2. olvassátok a verset :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

salsi: örülök, hogy pont most volt erre szükséged!
idönként nálam is elszalad aaa izé, szoval megeszem csokit meg szörnyűségeket, de azért próbálok odafigyelni. főleg miota mondta a doki, hogy akinek pco-ja volt, annak gyakrabban alakulhat ki terhességi cukor is. valószinűleg próbálom ezt megelőzni és hát igen, valoszinüleg ez az oka a nemhizásnak is :) (bár itt-ott azért látok már ezt-azt ;) )

nyufó: igen, pont erre gondolok. nekem mostanában a hugyvezetékemen landol a bébi, az elég szar tud lenni és jobb itthon. ha bármi van (nincs semmi-csodatopik) akkor közel a segitség. jövőre majd utazunk ugyis. berlinbe tuti, oda most is szivesen mennék. :D
éljen a gasztrotopik :) benézek majd oda is

Kép
spumilla

nyufó örülök, hogy tetszik a vers! :) Köszi a bókot, még nagyobb is tud lenni a hasam, ha kicsit rásegítek, de nem akartam csalni! :)

Kép
salsifraga

Sziasztok Lányok!

Már több mint 2 hónapja olvaslak titeket. Nem vagyok gyakorlott fórumozó, de gondoltam ezen változtatok, amikor ma megláttam hogy Nyufó azt irta hogy bátor vállalkozókat keres Kis-Csillag mellé a táblázatba hogy ne legyen egyedül :)
Remélem befogadtok :oops:
Pár szót rólunk: Első babánkat várjuk a férjemmel, 18 hetes terhes vagyok, a szülés várható időpontja: január 18.
Minden nap olvaslak titeket, sok kérdésemre választ kaptam tőletek, hisz mindannyian többé-kevésbé egy cipőben járunk. :) Olyan sok mindent akartam irni, de vissza kell hogy olvassak egy kicsit mert nagyon sok téma volt mostanában, majd még jövök. :D
adri1984

adri üdv köztünk, örülök neked! :D Nekem január 16! Csinálj te is vonalzót! :wink:

Kép
salsifraga

Spumilla Berlin? Mi van ott ami izgi?

Salsifraga azt akartam is mondani hogy legközelebb szűkebb felsőt vegyél fel a fotóhoz, úgy jobban látszik :lol:

Adri örülök hogy felbátorodtál és jöttél!!! Annyira jó kis csapat gyűlt itt össze, tuti mindenki szívesen fogad szerintem, igaz lányok? Akkor mostanában mész vagy már voltál genetikai UH-n? Tudod a nemét? Húztatok valamerre vagy mindegy milyen lesz?

KépKép

KépKép
nyufó8

Csajok
Hát ma front úgy nézem nincs mindenki happy:)
Kérdezném, hogy összehasonlító adatokat valaki tudja hol találom?
Na cső megyek és egy kis dinnyével kárpótolom a kiflit:)

KépKép
Kép
krisztin76

Wow :D

Kezdjük az elején :)

Salsi: gratula a jó eredményekhez, és tényleg nincs későn a 19+4en a genetikai UH. Sőt, talán aprólékosabban láthatjátok majd a babót :)
Csokifagyi, az se semmi :D Nyami :P
Nyúlnak én is kicsit nyúl vagyok, mert sok ismerősöm lehet olvasgatja a babanetet, de úgy gondolom, mivel ez nyilvános fórum, nyugodtan itt lehetek, semmi nem indokolná az ellenkezőjét.
Pocidon rendesen látni, mi újság :wink: Nagyon helyes :)
A verset korábban már olvastam, nagyon szép :) :P :D

Spumilla: olyan egészséges ételreceptek engem is érdekelnének. AZ utóbbi hónapokban volt alkalmam nekem is pl. teljes lisztből készült pogácsákat enni, és volt olyan, amelyik jobban ízlett, mint a hagyományos!! :)

Nyufó: topiknyitás, yeah! Amint itt végeztem, megyek, felrajzolom a sóskifli receptjét :D
Ebayozni lehet ma már nem lesz időm, bealudtam kicsit a filmen :lol: :lol: és már 7 óra.. Előbb találjak valami nekem/nekünk megfelelőt, s meglátjuk mire megyek a szállítással. Ha nem boldogulok, írok :) Zsombival nekem a 20. hét magasságában a dokim javasolta, hogy szedjek vasat, de azért, mert a vérképem is indokolta. Most, ha nem lenne muszáj, nem szedném, attól még jobban lehet az embernek székrekedése, ami engem eddig elkerült szerencsésen! Persze, ha indokolt lesz, akkor mindenképpen, de addig is inkább eszek minden héten spenótot, májat, diót, mandulát, mogyorót, ezek természetes vasforrások, és friss gyümölccsel, zöldséggel beviszem mellé a vas felszívódásához szükséges C vitamint is.

Adri: üdv. közöttünk! Nem kevés oldalt kell visszaolvasnod, de megéri :D Boldog és problémamentes pocakosodást!! :D Tudjátok már, hogy milyen nemű lesz a bébi? Vannak már neveitek? :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Krisztin sajnálom a front érzékenységet, az nagyon rossz tud lenni! Nem tudom erre gondolsz-e? http://www.pocaklako.hu/magzati-meretek

Kis-Csillag a májjal vigyázz, mert sok benne az A vitamin, az viszont nagy mennyiségben káros a babónak, csak ritkán lehet. Ma spenótot ettem én is :lol: Köszi a receptet előre is! Megvolt a Gyűrük ura 1. rész :lol: ?

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó-nagyon tetszik a táblázat, nagyon lelkiismeretesen vezeted, minden elismerésem. Nagyon aranyos a kis Regi. :D
Pénteken megyek ultrahangra, akkor majd leirom a baba pontos adatait, akkor tudom majd meg pontosan a nemét is. A múltkori ultrahangon már látott a doki „valamit” , szóval lehet hogy kiskukis de én reménykedek benne hogy rosszul látta, szóval kislányt szeretnék. :)

Salsifraga- gratulálok az AFPhez :) :), én is ma tudtam meg hogy nekem is jó lett az AFPm, hasonlo cipőben jártam mint te, a kombinalt-tesztem eredménye nagyon hasonlitott a tiédhez, ezért is izgultam jobban az AFP miatt..
Vonalzókészitéssel meg nem próbálkoztam, de majd megpróbálom, remélem sikerül.

Kis-Csillag- Sok boldogságot kivánok nektek. Nagyon szép menyasszony voltal. :) Csenge és Csongor- szép nevek, jó hogy vegyes páros :)

Nlzs-Érezzétek jól magatokat a nyaraláson. Mi az idén nem mentünk sehova, jövőre se hiszem hogy fogunk menni, de 2 év múlva már babástól megyünk. :D
adri1984

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: