Lois!
Ja, tudom. Aztán már gondoltam, hogy az lehet

. Sose írtam más témában még arra fórumra, nemhogy a topicba, de ott felhúzott egy csaj, hogy tudatlanul riogatta a lányokat a hülyeségeivel (pl. a cukorbeteg anyuka babája cukorbetegen születik

. Hát pont, hogy nem...), ezért ki kellett igazítanom, mert ha én kezdő cukrosként olvastam volna a sorait, 3 hétig bőgtem volna

. De látod, nem is vitatkozott velem senki

.
itt még két anyuka van, akiket kerülök:
Az egyik sztem frankón vizes

. Eddig kb. 6* találkoztunk, és minden alkalomm úgy kezdi, mintha még sose látott volna

. 2-3* oké, de 6* már nem vicces

.
A másiknak igazából a gyerekétől bolondulok meg. Eddig többször kinvoltak a játszón, amikor mi nagyritkán kinétzünk. A gyerek egy idióta kis s*ggfej

. kb. 5-6 éves, de olyan szellemi szinten van, mint egy 3 éves, semmilyen kérésnek nem tesz eleget, b@sztatja a kicsiket, ahogy meglát vmi játékot egyből az neki kell, akárkié is, meg pl. ha már látja, hogy kisbaba közelít, belemászik a bébihintáb a 28 kilójával, az anyja meg odasuttog, hogy "Bencuska nem szabad", a gyerek közli, hogy "de akarom", és belemászik

. Anyuka meg ráhagyja!!!
Meg rendszeresen lehülyézi az anyját! Reakció: "jaj, bencuska nem szabad ilyet mondani". "De én mondom! Hülye!!!"
Meg ilyenek....
Na, én az ilyen kis takonypócoknak akkora szájast adnék, hogy kifordulna a hintából, és még jól is esne

. De tényleg, most itt nem akarom ragozni, életemben nem láttam undorítóbb gyereket

.
Viszont látszik szegényen, hogy egyáltalán nincs nevelve, de az sem tudatosan (mert trendi

), hanem mert carik rá az anyja.
Sztem talán egyedül neveli (mert "apa" nem látszik ezen a gyereken), és mindent ráhagy.
Ráadásul mesélte a kisfiú nekem múltkor, hogy éjfélkor fekszik.... Erre nem sokkal később megszólal az anyja, hogy induljanak, ebédelni kell. 4 óra volt!!!! Nesze neked napirend

.
Na, szóval nem csoda hogy ilyen csóri gyerek, de kerülöm őket

.
Most nem tudtam normálisan leírni, de majd egy talin elmesélem....
Csibe!
Ugye, hogy ugye?
Kiváncsi lennék, az ő gyereke 1 évesen mennyire tudott simikézni...
Ja, most jut eszembe, másfél éve még ő panaszkodott egy kertipartin (én pocakos voltam

), hogy Vivike mennyire erőszakos, és hisztis már most, mi lesz vele később... NEm tudom,kinőtte-e, de ezek után lehetne elnézőbb, nem?
Tike!
Akkor megállapíthatjuk, hogy ez is alkati kérdés, rajtunk meg meggazdagszanak

. De kinek higgyenaz ember lánya?
Én tuti másodiknál is használni fogom, ha császár lesz, de akkor csak addig amíg lötyögnek a beleim
Doki jófej volt

.
Pagika!
Bnőmnek 11 hetesen elég nagy már a pocakja (mindenki 4-5-6 hónaposnak nézi

), ő meg eleve tökre parázott az ikrektől, így most pláne zizeg

. De jóól megvígasztaltam: nem baj, ha ikrek, olcsóbb lesz a hasplasztika

.
Voltam fogorvosnál. Lesz melója

. Körzeti doki, most jött ide, és nagyon ajánlották, én meg úgy voltam vele, hogy egy töméscserénél csak nincs olyan nagy különbség

. Egyet meg is csinált most, tök szép lett

. Fehér tömést kértem bele, így 4000 volt (csak az amalgám ingyenes), maszeknál 14000. Fogaknként 10.000 nagyon nem mindegy! Ja, és leszedte a fogkövet, és szurit is kaptam, szóval 4000-et fizettem 29.000 helyett

!
Képzeljétek, azt mondta, hogy egy foghúzásért pl. 220 ft-ot kap az OEP-től

. Nagyon durva sztem!