Sziasztok!
tike!
Hogy érezte magát a zselatin Apa tortáján?
Lábad helyrejött már?
(Hány éves Apa, hogy még lufit fújogatsz neki?

)
kicsidodi!
„nekem Anita hasleszorító bugyim volt, és a Brendonban mondta az eladócsaj, hogy 6 hónapig kell hordani. Mondom, nem 6 hét? Nem, 6 hónap, mert a hasfal addigra éri el kb.a végleges állapotát.”
Asszem inkább egy fehérnemű kereskedőre hallgatnék ez esetben, nem pedig egy olyan eladóra, aki ebben a kérdésben nem szakképzett.
„Nyílván, ha kényelmetlen, nem hordom, mert örültem, hogy lyuk van a fenekemen. Vagyis még annak se örültem .”
kispocok13!
„Czigka,
a "tiszta"-t mint szót, inkább Katy Petrájától vártam volna ”

Isten tartsa meg Nimród jó szokásait!
„(enyémfiam is a repülőt mutatja egy ujjal, meg utánozza (berreg és szétrakja a kezeit:-))) eddig még szerencsére nem akart sehonnan sem kiugrani, a'la Apa)”
„állt terpeszállásban, és csúsztak szét a lábai a konyhakövön, szegényem, meg sem mert mozdulni...”
Bocs, de ahogy ezt elképzeltem:
Falcon cipője többször is volt már Manónak, és nagyon szereti ő is, mi is.

(Konkrétan a második, a házikós

)
Tépőzár tűnik a legkényelmesebbnek, de a sima fűzős is simán játszik, ha nem kap tőle idegbajt a gyerek a folytonos fel-, le húzáskor.
„Kemény, ahogy ezek a kis Törpök tükröt tartanak elénk, nem????”
Igen, van min elgondokodnia az embernek.
Van, aki Nimródot Niminek becézi??????????
Szerintem én maradnék a kocsicipőnél.

Álldogálni abban is lehet, pár lépést menni jó, az időjárásra meg képtelenség felkészülni, olyan hülye idők vannak.
Azért kicsit megijedtem volna, ha Apa a szék alatt kereste volna a gyereket.
pagika!
[quote="pagika"] írta:pagika
[quote]E írta:gy és két gyerek között nagy a különbség. Rolling Eyes A többedikeknél már nem annyira (állítólag).
De van!!!! Igen, ezt biztosan állíthatom!
Öööööööö...ezt most nem értem.

Én arra gondoltam, hogy nagy váltás a szülő számára (is), amikor egy kistestvér érkezik. Két gyerekkel teljesen más az adott dolog, mint eggyel volt. De ha érkezik egy többedik is, akkor állítólag a kettőhöz képest az már nem akkora változás a harmadik, negyedik, stb. baba esetében.
Miért nem szereted, ha Áginak hívnak?

Nem egy erőltett verzió.
A hozzászólások száma folyamatosan számolódik.
"Szomszéd: kis hülye fiatalok ( ),"
csibe83!
Na, így sem választottam még takarítószert, hogy milyen a színe.
Mi csak fél szemmel néztük az EB-t. Manó viszont sűrűn figyelmeztetett minket, hogy figyeljünk, mert mindjárt ugranak megint a nénik.
Ma elmentünk a Margitszigetre, meglestük az uszodát. Pont a férfi műugrás ment, és sikerült egy kicsit bekukucskálni a kerítésen keresztül. így láthatta Manó, hogy milyen élőben amikor ugranak. Tökre tetszett neki.
Becézés miatt nem szóltál még?
A fentiekből kitűnően mi a Margitszigeten voltunk. Megnéztük a zenélő szökőkutat Manóval, leültünk a peremére. Aztán egyszer odébb ment tőlem, én meg valahogy nem vettem észre, hogy nem mellettem van.

Utána akartam menni, de gondoltam, hogy milyen jópofa lesz, ha nem kívűl megyek, hanem a kútban lévő peremen sétálok oda hozzá. A kő vizes is volt (micsoda meglepetés egy szökőkútnál

), alacsonyabban is volt, mint a talaj, ennek örömére elcsúsztam, és seggre ültem a vízben, derékig.
Szerencsére nyári ruha volt rajtam, ami pillanatok alatt megszárad (valójában kismama ruci

), így mentünk tovább. Ugyanis ez az érkezésnél volt. Így indítottunk...
Kár, hogy nem érdeklődtél Apánál.
loislane!
Ilyen is ritkán van, hogy nem azt mondják egy gyerek lábára, hogy: "óóóóóóó, nyugodjon meg anyuka, alakul ez még majd!" hanem, hogy okésnak minősítik.
Mi is szeretnénk látni Zétény mutatványát, úgyhogy kérünk szépen képet!

Nagyon ügyes!
czigka!
Akkor ti is jól éreztétek magatokat!

(Milyen az az iszapcsúszda?

)
(Ha taliztok, akkor ne felejtsétek el, hogy szét van robbantva a híd. Így gyalogosan nehézkes, és kényelmetlen menni, autóval meg csak az Árpád-híd felől lehet.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.08.15 22:16-kor.