A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

pagika!
felettünk is pont fiatal albérlők vannak és pont mindig a Kiara szobája
felett buliznak,majd a végén a csávó valakivel mindig "kekszel",
szóval én rendszeresen feljártam hozzájuk,mert ráadásul
hétköznap buliztak inkább...és ők ki sem irnak sosem semmit...

Másnaposok tényleg jó film és lesz majd második része...

Czigka!
mi itthon voltunk ma jivételesen és dvdztünk.
megnéztük az angelina jolie új filmjét a solt ügynököt vagy mit.
nekünk tetszett érdekes volt.

Kispocok!
lehet,h most már tényleg felesleges szandit venned,de azért
adjon tanácsot tapasztaltabb anyuka is.
mi Kiarának már vagy 3 hónapja megvettünk 2t,de ebből csak egyet
koptattunk szét és lassan ki is növi,szóval tényleg egy nyaras volt.

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:44-kor.
Vendég

pagika!
a 8dik fogunk volt egy jobb hátsó rágófog és ez a 9dik az alsó jobb
kettes fog.
tök fura,h még csak most jött ki.

Kép
Kép
csibe83

Igen, mindig az össz. hsz-számot írja ki, tehát ez lészen a :arrow: 3001.-ik :wink:

Pocok!

Én szerintem csináltam egy nemjöttbe vételt. Ha eddig azt mondtam hogy az uramat nem viszem vásárolni, akkor ezt most hatványra emeltem. Szandit vettünk csilivili meg minden, de először is tépőzárás :arrow: Óóóóriási hiba volt, simán átlátta hogy kell kinyitni, azóta ezzel mókázik. Szerintem lehet egy számmal mellé is lőttem, legalábbis pont passzentos, végül is nem gáz, max egy hónapra vettem úgyis. Annyiért viszont igen húzós volt.
Viszont nem nem bírtam ellenállni vettem neki egy olyan kis édibédi gumiklumpát, nagyon cuki, az bezzeg nem zavarja a lábán :? Szalad benne ezerrel.
De csak iciripicirit fogjuk hordani :oops:
Ezek a Falconok nagyon tetszenek, van duciláb kategória :lol: :lol: :lol:
És hun árulják?? Mert azt nem találtam :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát igen, jogos, én is erre gondoltam, hogy ki kellene bírni szandi nélkül... vettem neki már kettőt is, de mindkettőt visszavittem a boltba, mert tényleg felesleges ráadni, amíg inkább mászik...

tépőzár :arrow: tényleg :oops: :idea: :idea: :idea:

Csibe,

Salt ügynök engem is érdekel, az lesz a következő a sorban :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe!
Feljártál a kekszelő pasihoz??? :lol: :lol: :lol:

Szomszédban bulizás :arrow: Húdeutálnám :oops:
Én társasházban ilyesmit nem engednék, ez nem kolesz, ilyen szintem nem várható el tolerancia. A napközbeni fúrás-faragás is rémes, de hogy éjjel ne lehessen aludni, az gáz. Egy normális ház házirendje ezt szabályozza egyébként.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép
Kép
csibe83

lois!
nem akkor mentem amikor kekszeltek,hanem még jóval előtte :lol: :lol: :lol:

kispocok!
ajánlani tudom a salt ügynököt...
még a tekkent néztük meg,de azt nem ajánlom egyáltalán.

Kép
Kép
csibe83

Lois,

hehe, Zé a kis rafkós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nimród is nyitogatja a tépőzáras "gyerekbiztonsági izét")

méret: azt mondták az okosok, hogy nagyobb méret kell... Először is, amikor lerakod a földre, még nem nyújtja ki a lábujjait teljesen, tehát várni kell kicsit, mire megnézed a méretet. És kb a kisujjadnak még be kell férni a cipibe a kis lába mögé...
http://www.falconshoes.hu/falcon_div_tippek_meretvalasztas.html

Szerintem egy csomó gyerekcipőboltban árulják a márkát. Amiket eddig felfedeztem:
Lehet rendelni itt:
http://kolyokcipo.hu :arrow: választék kicsi, de jó az ár (Ami itt 5490, azért én boltban 6990et fizettem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hülyehülyehülye)
árulják ők:
http://www.babyboxnet.hu/
meg itt a szomszédban a gyerekcipőboltban is, amiről már Katy is áradozott.
(ha valahol próbáltok és tudod a méretet, szívesen megveszem és elküldöm)

KépKép

KépKép
kispocok13

lois!
http://www.babycenter-siofok.hu/katalogus.php

bocsi itt már nem lehet kapni falkont...

Kép
Kép
csibe83

nekem ez tetszett meg:
Kép

Kép
Kép
csibe83

enyémapa álmában beszél...kár,h nem kérdeztem vissza :P :P :P :lol: :lol: :lol:
annyit mondott,h: ezt nem tudom. most hogy adjak össze kettőt??!!
majd besz@rt@m a röhögéstől...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.08.15 21:44-kor.

Kép
Kép
csibe83

ez meg nagyon cuki:
Kép

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Igen elolvastam a Falcon oldalán is a helyes méretválasztást. Ennyire a szandálnál nem bonyolult, ugye teljesen hátratolom és nézem elöl hogy meddig ér a lábujja. Nem állítottam ott bele, és hagynom kellett volna hogy mászkáljon benne, csak felhúztam neki (mert ugye sietni kellett :? ) Járva benne nagyon kitölti előre is. Teljesen végigér. Aztán lehet azért mert túlságosan kilazítottam az első tépőzárt, mert elsőre tök összenyomorgatta. Majd még próbálgatjuk azért. Nincs oda érte, nehézkes benn a felállás neki pl.
Jól a linkek, ár nem vészes. Első lépésese neki már tuti nem lesz, mert azt már most túlnőtte, első zárt cipője 21-es lesz :roll: Minimum.
Ajánlatot köszönöm, ha aktuális lesz visszatérünk rá :wink:

Csibe!
Én itt nem látom :shock: Itt szerintem nincs Falcon.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

sajnálom a nemjóvételt :cry: de hát valahogy meg kell tanulni, mondom, én két szandit vittem vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

a gumicsizma naggggyon édes!!!!! (én is néztem már magamnak, de nincs, csak babaméret :evil: :evil: :evil: :evil: )

álmában beszélés :arrow: nálunk alvajárás van (nem vicc). Néha vicces, néha félelmetes... két napja pl Nimródot kereste valahol a szék alatt álmában...

KépKép

KépKép
kispocok13

lois!
egy másik fórumon olvastam csak azok 2007es irások voltak.
akkor még volt,bocsi.
végül javitottam is,h nem lehet kapni falcont, bocsika...

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
ne hari,de jót nevettem,h álmában a szék alatt kereste Nimródot...
de képzelem,h milyen félelmetes is egyben.
auchanba voltak felnőtt mintás gumicsizmák.
mindig eszembejutsz,ha meglátok egy mintás gumicsizmát.
legközelebb hamarabb szólok,bár lehet szerencséd van az auchannal
és még lehet kapni.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Azt hittem én vagyok a vaksi :roll:
Én férjem is beszél néha, nagyon mókás. Azért ha folyamatosan csinálná zavaró lenne. A lánya viszont egyfolytában nyomja a sódert, párszor rám hozta a frászt vele.

Pocok!
Alvajárás :arrow: Huhh, én azt mindig olyan ijesztőnek találtam :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe,

köszi, ha szólsz csizma ügyben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (vettem anno, de már nem tetszenek, így túladok rajtuk és veszek másikat :-))

Alvajárás tényleg nem vicces egy bizonyos határon túl... ha mondjuk bulis este volt, akkor nagyobb hülyeségeket csinál, amúgy "csak" felkel és keresi a fiát a szék alatt, vagy körbemegy a lakásban, felül az ágyban és beszél, ilyenek... de volt már olyan, hogy ordítottam vele, és nem tért magához... másnap nem hitte el hogy mit csinált, amikor meséltem :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

én eddig csak 3szor hallottam apát dumálni.
első alkalommal elkezdtem vele dumálni,de majdnem bepisiltem
annyira nevettem rajta.
már nem emlékszem mi volt a story,de a végén azt mondta amikor
már nagyon röhögtem,h na jól van hagyjál békén...
másnap meg nem emlékezett semmire...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

tike!

Hogy érezte magát a zselatin Apa tortáján? :lol: :lol: :lol:
Lábad helyrejött már? :roll:

(Hány éves Apa, hogy még lufit fújogatsz neki? :shock: :shock: :?: :?: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi!

„nekem Anita hasleszorító bugyim volt, és a Brendonban mondta az eladócsaj, hogy 6 hónapig kell hordani. Mondom, nem 6 hét? Nem, 6 hónap, mert a hasfal addigra éri el kb.a végleges állapotát.”
Asszem inkább egy fehérnemű kereskedőre hallgatnék ez esetben, nem pedig egy olyan eladóra, aki ebben a kérdésben nem szakképzett. :roll: :roll: :roll:

„Nyílván, ha kényelmetlen, nem hordom, mert örültem, hogy lyuk van a fenekemen. Vagyis még annak se örültem .”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13!

„Czigka,

a "tiszta"-t mint szót, inkább Katy Petrájától vártam volna ”
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Isten tartsa meg Nimród jó szokásait! :lol: :lol: :lol:

„(enyémfiam is a repülőt mutatja egy ujjal, meg utánozza (berreg és szétrakja a kezeit:-))) eddig még szerencsére nem akart sehonnan sem kiugrani, a'la Apa)”
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

„állt terpeszállásban, és csúsztak szét a lábai a konyhakövön, szegényem, meg sem mert mozdulni...”
Bocs, de ahogy ezt elképzeltem: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Falcon cipője többször is volt már Manónak, és nagyon szereti ő is, mi is. :wink: :) (Konkrétan a második, a házikós :wink: )
Tépőzár tűnik a legkényelmesebbnek, de a sima fűzős is simán játszik, ha nem kap tőle idegbajt a gyerek a folytonos fel-, le húzáskor. :roll: :roll: :roll: :wink:

„Kemény, ahogy ezek a kis Törpök tükröt tartanak elénk, nem????”
Igen, van min elgondokodnia az embernek. :roll: :roll: :roll:

Van, aki Nimródot Niminek becézi?????????? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Szerintem én maradnék a kocsicipőnél. :roll: Álldogálni abban is lehet, pár lépést menni jó, az időjárásra meg képtelenség felkészülni, olyan hülye idők vannak.

Azért kicsit megijedtem volna, ha Apa a szék alatt kereste volna a gyereket. :roll: :roll: :oops: :oops:

pagika!

[quote="pagika"] írta:pagika
[quote]E írta:gy és két gyerek között nagy a különbség. Rolling Eyes A többedikeknél már nem annyira (állítólag).

De van!!!! Igen, ezt biztosan állíthatom!

Öööööööö...ezt most nem értem. :roll: Én arra gondoltam, hogy nagy váltás a szülő számára (is), amikor egy kistestvér érkezik. Két gyerekkel teljesen más az adott dolog, mint eggyel volt. De ha érkezik egy többedik is, akkor állítólag a kettőhöz képest az már nem akkora változás a harmadik, negyedik, stb. baba esetében. :roll: :roll: :roll:

Miért nem szereted, ha Áginak hívnak? :o Nem egy erőltett verzió. :roll:

A hozzászólások száma folyamatosan számolódik. :wink:

"Szomszéd: kis hülye fiatalok ( ),"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csibe83!

Na, így sem választottam még takarítószert, hogy milyen a színe. :o :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Mi csak fél szemmel néztük az EB-t. Manó viszont sűrűn figyelmeztetett minket, hogy figyeljünk, mert mindjárt ugranak megint a nénik. :lol:
Ma elmentünk a Margitszigetre, meglestük az uszodát. Pont a férfi műugrás ment, és sikerült egy kicsit bekukucskálni a kerítésen keresztül. így láthatta Manó, hogy milyen élőben amikor ugranak. Tökre tetszett neki. :P :P :P :P

Becézés miatt nem szóltál még? :roll: :?

A fentiekből kitűnően mi a Margitszigeten voltunk. Megnéztük a zenélő szökőkutat Manóval, leültünk a peremére. Aztán egyszer odébb ment tőlem, én meg valahogy nem vettem észre, hogy nem mellettem van. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Utána akartam menni, de gondoltam, hogy milyen jópofa lesz, ha nem kívűl megyek, hanem a kútban lévő peremen sétálok oda hozzá. A kő vizes is volt (micsoda meglepetés egy szökőkútnál :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: ), alacsonyabban is volt, mint a talaj, ennek örömére elcsúsztam, és seggre ültem a vízben, derékig. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére nyári ruha volt rajtam, ami pillanatok alatt megszárad (valójában kismama ruci :lol: :lol: :lol: ), így mentünk tovább. Ugyanis ez az érkezésnél volt. Így indítottunk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kár, hogy nem érdeklődtél Apánál. :lol: :lol: :lol: :lol:

loislane!

Ilyen is ritkán van, hogy nem azt mondják egy gyerek lábára, hogy: "óóóóóóó, nyugodjon meg anyuka, alakul ez még majd!" hanem, hogy okésnak minősítik. :)

Mi is szeretnénk látni Zétény mutatványát, úgyhogy kérünk szépen képet! :wink: Nagyon ügyes! :P :P :P

czigka!

Akkor ti is jól éreztétek magatokat! :) (Milyen az az iszapcsúszda? :o :roll: )

(Ha taliztok, akkor ne felejtsétek el, hogy szét van robbantva a híd. Így gyalogosan nehézkes, és kényelmetlen menni, autóval meg csak az Árpád-híd felől lehet.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.08.15 22:16-kor.

Kép
Kép
200907?

Csibe,

gyorsan ránéztem, elvileg még 26-ig vannak a csizmák :lol: :lol: :lol: :lol: rózsaszín virágos cuki 8) 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
szivesen szólok majd.
az tényleg elég durva lehetett,ha orditasz és még arra sem reagál...
tök para.már ahogy beleképzeltem magam a helyzetbe össze vagyok tojva...

Kép
Kép
csibe83

Bond,

Apukám próbálkozott a Nimi-vel, de rövid úton rendre utasítottam szegényemet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szökőkutas mutatványod bocs, de :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cipő ügyben köszi, meggyőztetek :lol: :lol: :lol: :lol: így holnap erszény-csekkoláskor próbálok erős lenni, és nem elcsábulni a cipőknek :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

jó, azért annyira nem gáz.
Ha nyakon önteném egy pohár vízzel, biztos magához térne. Ebben az esetben viszont jó kis buli és néhány pohár alkoholos ital elfogyasztása után volt, az is nehezítette a helyzetet biztosan.
(meg asszem akkor már megvolt Nimród, és nem akartam annyira hangosan kiabálni, nehogy felébredjen)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
hol láttál ilyet??
mert amit én találtam linket ott nem lehet most még rendelni ezáltal
méretet se raktak ki...

Bond!
pont most akartalak hiányolni Dodival együtt...
hát mi villamossal mennénk a talira az árpád hid felől sztem.

de akkor mikor lesz és ki tud jönni???
kispocok nak csak a hétfő,kedd jó asszem.
katynak meg a szerdán kivúl bármelyik.
többiek??

Kép
Kép
csibe83

Bond!
azért nem állitottam le a Kikizést,mert nem akarok vitát és háborút,
igy is eléggé rossz a viszony.
szóval inkább lenyelem a békát és már lassan kezdek immunis lenni rá

Kép
Kép
csibe83

na mentem aludni.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

itt
http://kereses.auchan.hu/?kereses=gumicsizma

tali: igen, nekem csak hétfő és kedd sajna...de szívesen mennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

én is megyek szusszanni, Apa elutazik két napra, kettesben leszünk Kicsifiammal...

KépKép

KépKép
kispocok13

csak egy gyors belekotty: nagyon felületesen olvastam, de

pagika: sógornőmnek csináltak hasplasztikát, Neki is ikrei vannak, és Neki, nagyon kedvezményesen (szerintem az - 40eFt-ért) csinálták meg, mivel ikrei voltak/vannak.

f.nikici

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:45-kor.
Vendég

kispocok!
ezeket a csizmákat láttam pont...

Kép
Kép
csibe83

Eeej, de belendültetetek a tegnapi kukasághoz képest :wink: .
Leléptek apákok dolgozni, mi?! :twisted: :lol:

Máris visszaolvasok, addig két dolog:
1. Botond is tud formabedobózni 8) :D . Ma óta :lol: . Ugyan eddig csak a kört tudja elsőre mindig bedobni, mivel az a legkönnyebb, de ha odafordítom a megfelelő oldalhoz, akkor a többi is sikerül neki :wink: . Én eddig nem nagyon próbálgattam, mert esze ágában sem volt még csak a dobozba se tenni a formákat :? :lol: . Eddig csak szanaszét hordozgatta őket a lakásban (így most a felét nem találom :twisted: ). De ma reggel jött az ihlet, mert már annyian írtátok, és egyből keresni kezdte a helyüket :D .
2. Botond is folyton rúgja a lábdát :wink: . Meg a papucsot, a flakont, a plüssállatot, a porszívót, a kutyát... :oops: :lol: . Ergo mindent ami, az útjába kerül :lol: . Szolidan elfogult anyám, ezt úgy fordította le magának: az unokája előbb úszott, és focizott, mint ment :lol: . Jól van na, egy nagyinak ilyennek kell lenni, nem :roll: :lol: :lol: .

Apropó labda: azóta folyamatosan próbálkozik a kimondásával, de kérésre sose :twisted: . Akkor direkt megkukul, és néz rám szendén :? :lol: . Viszont ha nem látja, hogy figyeljük, elkezdi mondogatni. Olyan cuki :D .

És akkor a képek, amiket ígértem :wink: :
Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és (fél év után újra :twisted: ) egyedül iszik :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Megvolt ma Hédi első ágyról esése :oops: :roll: :twisted:
Reggel mellém tettem, szopizott, még gondoltam is,hogy nem teszem belülre már úgysem alszom el....arra ébredtünk mindketten,hogy huppan az ágy mellett :twisted: :twisted: :twisted: Szerencsére hamar megvígasztalódott, még figyelgettem,de úgy tűnik az ijedtségen kívül nem történt nagyobb baja...hülye anya :twisted: :twisted: :twisted:

Bond: Köszi zselatin és torta jó lett, buli jól sikerült ma vagyok olyan mint a mosogatórongy....mindjárt képek is lesznek

Lois: KAposváron tudok ajánlani gyerekcipőszaküzletet, rengeteg falcon is volt :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

az ünnepeltek :lol:

Kép

Kép

közös fújás

Kép

Kép

Kép

Kép

tike

Dodi!
képek nagyon jók.Botond olyan helyes nagyfiú már....

tike!
biztos tényleg csak megijedt szegényke...

azt el is felejtettem írni,hogy tegnap tök jó játékot találtam a tescoba
Kiarának.keresek róla képet és akkor felteszem...

Kép
Kép
csibe83

JA és anyámtól végül a macis fotelt,meg a hercegnős asztalkát és székeket kapta...Tőlünk babát, meg egy kis piros talicskát, amit babakocsinak használ: ) Déditől a cipőjét, meg harisnyát kapott, keresztszülőktől fisher priceos formabedobós csigát ( ebbe ugyan beledobálja a formákat, miután felnyitotta a tetejét :lol: - élelmes), másiknagyitól meg pénzt kapott. Apukám meg csúsztatott egy kis pénzt,hogy fizessem be a jövő évi nyaralásunkat, szóval most licitálok ezerrel:)

tike

na találtam képet,de nem pont ilyen az,mert a kocsi nem volt hozzá
asszem
Kép

Kép
Kép
csibe83

tike!
azt akartam írni,hogy az a macis fotel írtó édes.

Kép
Kép
csibe83

Czigka!

Tisza -juhuu :D . Mi hétvégén megyünk Sukoróra, mamáméknak ott van nyaralója. Onnan egyik nap a Balcsihoz megyünk, másik nap a Velencei tóhoz (az csak egy köpés, de a Balcsit jobban szeretjük :wink: ). Eddig csak egyszer tóztunk :lol: , Loiséknál, de azt nagyon élvezte :wink: .

Kispocok!

Cipők nagyon tetszenek, tényleg, csak az a baj, hogy mi a barnás szandival is befürödtünk: kb. 3* volt a lábán :oops: :? . Botond ugyanis inkább sportosan/farmerosan "öltözködik" :lol: , így inkább a kékes árnyalatúak jók neki. Én ezt néztem ki:
http://kolyokcipo.hu/spd/1042-K70/JEANS

Én szandit már tuti nem vennék! :roll: Két hét sincs a nyárból :roll: .

Czigka!

A mezitlábazás igenis nagyon jó!!! :wink: Főleg egyenetlen talajon (kültéren). Én simán mezitláb teszem ki Botondot a fűre, meg a viacolorra, há' nehogymá a cipőjét koptassa :twisted: :lol: :lol: . Neem, tényleg sokkal egészségesebb! Mi cipőt csak akkor adunk rá, ha elmegyünk itthonról.

Lois!

Na, én meg pont a tépőzárasokat keresem :roll: :lol: .
Teljesen igazad van, hamar rájönnek. De Botond a fűzőset is ugyanúgy kikötötte :twisted: :lol: . egyedül a csatos jött be ilyen szempontból, de őszre/télre olyan nincs. Ráadásul az én szélvész gyerekem mellett égi áldás a tépőzár, mert se a becsatizást, se a bekötést nem várja meg :? :lol: .
Botond csak az autósülésbe próbálkozik a tépőzárral, de akkor rászólok és elterelem a figyelmét. Amúgy meg folyton megy, és akkor nem akarja levenni :wink: .
Részemről a tépőzárasra szavazok :lol: .

Viszont én sose rendelnék még magamnak se cipőt, nemhogy Botondnak!!! Max. úgy hogy előtte felpróbáljuk valahol, aztán megrendelem netről :twisted: :lol: .

Botond Puma cipője 21-es, szóval sztem Zének minimum a 21-es :wink: .

Kispocok!

(én is néztem már magamnak, de nincs, csak babaméret )
:lol: :lol: :lol:
Én láttam múltkor a piacon sötétlilás, szürkés virágokkal. Naaagyon jól nézett ki, de engem apa kihajítana vele a szántóföldre kapálni :? :lol: :lol: :lol: . De egyből eszembe jutottál. És ez lehetett vagy 2000 ft :wink: .
Amúgy amiket vettél azokat hordod? :roll:
Ja, látom :lol: .

Bond4

Hogy került Czigkáékhoz Nimród?! :shock: :lol:
Szökőkút :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Reggel mellém tettem, szopizott,
Húúú, de fura volt olvasni :shock: . Engem most már frusztrálna, ha a szaladgáló gyerekem jönne szopizni :oops: :oops: . Persze más lenne, ha eddig szopizott volna, de én már úgy elszoktam tőle. De furi.... . (Pedig még mindig jön egy-egy csepp tejem :shock: ).

Esés: :( . Botond valamelyik nap szó szerint "átvetette" magát az ágy támláján ( a lábunknál) egy pillanat allatt. Én asszem felsikítottam :oops: :lol: , és bazira megijedtem. Ő viszont úgy "lépett" át rajta, mint ahogy egyébként szokott leszállni az ágyról, így a popsijára érkezett. Rám nézett, hogy mit visongok, aztán vigyorogva elsétált :shock: :lol: :lol: .

Képek édik :D :D :D . Ajándékok 8) :lol: . Hol licitálsz nyaralásra :roll: ?

Csibe!

Ez neked áték, vagy Kiarának :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ez Kiarának játék,mert amúgy is imád takarítani és mindig az én
felmosóm vagy törlőm kell neki,ezért gondoltam,h legyen neki
sajátja.

azt már vagy két hete akarom írni,hogy Kiara néha úgy sétál,
hogy pipiskedve.mindegy hogy mezítláb vagy szandiba van,néha rájön
valami és akkor akár percekig is így sétál.

Kép
Kép
csibe83

Dodi: szerencsére ő sem jön utánam,hogy cicizni akar ( azt én sem szeretném), viszont reggel ébredés után és este alvás előtt még szopizik ( gyanítom inkább csak lelki cicizés,mert mellette reggelizik és vacsorázik is :) ) Hédi arcal a padlónak érkezett, mert ő is aludt és álmában fordult le az ágyról :roll: :twisted:
Gulliveren licitálok, az idei nyaralásunk volt az első amit itt vettem,de bevált. Barátaink rendszeresen így mennek ( gulliver.hu)

tike

Csibe!

Nem ártana ezt megnézetnetek, mert anyu mindig mondja, hogy az figyeljem, hogy ne pipiskedjen!

Tike!

Megnézem, köszi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike!
mi is mentünk már gulliverről apával.
ki lehet fogni jókat...

körkérdés:
kinek a csemetéjének göndörödik a haja?
mert nekem egy fodrász azt mondta,h minden babának göndör és
nem biztos,hogy Kiarának göndör marad.
pedig én mondtam neki,h az én haajm is kiskoromba göndör volt és
apának is göndör volt és még mindig az...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
köszi az infót.ezt nem is tudtam.nem gondoltam,h baj lehet,mert én arra
tippeltem,h a bnőm nagyobb gyereke ugrált mellette és ő így tudja csak
leutánozni,mert pont aznap kezdte el csinálni.
milyen baj lehet a pipiskedésből??

akkor mi legyen a talival?

holnap MArgit sziget kinek jó???

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
bár már mindenki leírta, de én se vennék szandit a helyedben. Ha még csak tipeg, akkor tényleg elég a kocsicipő, Petra az első hetekben vagy abban ment, vagy mezítláb.
Én már csak akkor vettem a szandit neki, amikor tök stabilan ment.

Csibe!
Az olyan cipellőkkel, mint az a kis piros, vigyázni kell, mert az orránál a varrás belülről zavarhatja. Ilyen piciknek a normál kerek orrú cipők a jók, kényelmesek.

Petra nagyon édes: még nem tudja felvenni se a zoknit se a szandiját, de amint a kezébe kerül, már húzná fel a lábára. Megzabálom! :lol:

Csibe!
Petra haja nyíl egyenes születése óta. :roll:

Dodi, Tike, Czigka!
Nagyon édes minden kölök! :D

Czigka!
Azért nálunk még szolidabb a kosz- és homok gyűjtés! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Nekem tuti nem jó a holnap. A héten max. a csütörtök jó, mert egy csomó hivatalos ünnepség, átadó, és más unalmas munkaprogramom van. :?

Bond!
Az eséseden nagyon jót röhögtem!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Bond!
Szerintem mind a fehérneműárusok, mind a Brendonos lányok teljesen szakképzetlenek a haskötő kérdésben, meg úgy mindenben ami odavágna. Legalábbis az én tapasztalatom ez.
Nőgyógyász, védőnő, gyerekágyon nővér jobban képben van szerintem.
Esésed :arrow: Nos én is eléggé vizuális típus vagyok, szóval :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Talit mi passzoljuk :(

Czigka!

Nagyon kúl a sarazos kép :D Én is alig várom hogy lássam a Dedemet a homokban dagonyázni :D

Dodi!

Keresgettem valamit a neten, egy máris fórumra navigált, hát nem beléd botlottam??? :lol: :lol: :lol:
Képek cukik, ki a csajszija?
Reggeli szopi nálunk is van, korábban én is furának tartottam a járó-szopó babákat, de "folyamatában" nagyon természetes. Mi már ccsak fekve szopizunk, ugyanúgy bújik hozzám közben mint párhónaposan, érzetre nincs különbség. Meg ugye ő továbbra is az én kicsi babám :roll:
Én is nézegettem már, hogy milyen őszije legyen, vagyok annyira naiv, hogy talán a tépőzár csak a szandihoz ennyire gáz. Csatos lenne a tuti, de olyat csak félzártat találtam. Szerintem a fűzőt is ugyanígy kibontaná.
MI tépőzáras az autósülésben??? :shock:
Vettem Zéténynek még egy autósülést, mert lusták vagyunk pakolászni a kocsikban :oops:

Tike!
Köszi a tippet, de Kaposvár nekem tök messze van, sose járok arra. Fehérvár, Veszprém sokkal közelebb van, majd inkább arra keresgetek :roll:
Leesés :arrow: Ilyen nálunk is volt vagy kettő, Pizsiágyban szokott landolni anno'. De már régóta teljesen magabiztosan mászik le az ágyról. Túl magabiztosan is, ezért tuti lesz még esés belőle.
Az a fotelka nagyon aranyos. Tetszik neki? Ráül?

Csibe!

Tavaly ilyet Vileda kocsit vettem a unokahugimnak, Zétény ennek a kocsiját tologatta járássegítőnek, csak raktam az aljába súlyt :roll:
Zétény is pipiskedett az első még kapaszkodós lépéseknél, nekem Dévény-rutinos barátok rögtön szóvá tették. Már nem emlékszem miért nem jó, de nem az. Tike majd megmondja :wink:
Haj :arrow: Sose volt göndör, és véleményem szerint már nem is lesz a Fiamnak :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.08.16 15:13-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: