Kicsit írok rólunk is.
Érdekesen telik a nyarunk, a találkozó után még 2 napot ment Lilla bölcsibe és durván belázasodott, nem volt más tünet "csak" a magas láz.
Természetesen hétvége volt és a dokink egyébként is külföldön nyaralt. Hétfőn megmutattam a helyettesnek, aki szívzörejt hallott

és antibiotikumot írt fel. Ki sem váltottam, elvittem kedd reggel egy cardiológushoz, megvizsgálta, csinált UH-t és hála mindent rendben talált.
Azt mondta lehet pici zörej lázas állapot után, de az nem probléma, magától gyógyul.
Most megint beteg volt, ma jöttem először dolgozni. Valószínű a klíma nem tett jót neki ( örök vita marad nálunk apával, nem szeretem a klímát Ő pedig nem bírja a meleget)
durva orrfolyás, köhögés és láz, szóval egy jó kis megfázást sikerült összeszednünk.
Nyaralni nem valószínű, hogy megyünk, a Papa május elejétől kórházban van, a mami szinte naponta megy hozzá.
Lilla velem van ( ma kivétel, mert mami itthon van) kicsit nehéz így, de legalább együtt vagyunk.
Martin hétfőtől elment dolgozni, reggel 6-kor megy és este 6-kor ér haza, kemény meló, követ pakol Budán egy villában ( csak a telek volt 70 millió) viszont napi 5 ezerért neki megéri.Első este mikor hazaért elsírtam magam, pedig Ő buliként kezeli ( pár osztálytársával van együtt)
Hétvégén megy a F1-re, van 2 jegy nem tudom kit visz magával, de autóval szeretne menni és én már most hülyére aggódom a fejem.
Lilla egy vidám, mosolygós, örökmozgó dumagép. Folyamatosan beszél, tesz-vesz, intézkedik. Nálunk már régen kell zárni a kaput, sőt a kulcsot is ki kell venni...ha jön valaki mondja: - gyere be, anya oda tette a kulcsot
Van egy kiscicánk ( csak úgy jött és nagyon éhes volt, megetettük, természetesen itt maradt a nyakunkon, most keresek neki gazdit ) Lilla felemelte és dorombolt a cica, erre Ő: - anya a cica morog
Nagyon sokat nőtt a nyáron, mérni nem mértem és tanácsadásra sem járunk ( a 18 hós oltást még nem kapta meg a betegségek miatt ) de a nyár elején hordott nadrág rövid neki.
Nálunk az etetőszék szinte csak dísz, a teraszon van egy pad ( régi lóca) jó magas, azt toltam az asztalhoz és úgy eszik velünk Lilla, ha rosszabb az idő és bent vagyunk 3 percnél tovább nem marad az etetőszékben, inkább állva "eszik" székről. Ügyesen használja a kanalat villát, de gyakran kézzel is besegít
Inni már csak pohárból iszik, nem kell neki a kupakos víz, max. ha lecsavarjuk a kupakot
Babázni nagyon szeret, van egy Gabi nevezetű baba, mindenhová vinni kell magunkkal, mintha 2 gyerekem lenne ( mármint kicsi) de a Gabika olyan súlyú majdnem, mint Lilla. Húzzuk vonjuk, de már olyan koszos, hogy szégyenlem, de nem lehet kimosni, mert akkor nem sír/nevet...ha ráadom a tiszta ruhát, Lilla rögtön levetkőzteti.
Párszor már kísértést éreztem, lesz ami lesz alapon beledobom a mosógépbe.
Dalma, főzeléket Lilla sem eszi meg, párizsi esetleg, de csak kenyér nélkül, spagetti jöhet, de csak mértékkel...gyümölcs pedig változó, mikor milyen kedve van, de inkább az sem.
Csajok még 1 tali augusztusban, hátha többen is eltudnának jönni

Csuri is ígérte
Bocsi, kicsit hosszú és zavaros, próbálok gyakrabban jönni.