csak így tovább, örülök, hogy javlás van!!!
Vok,
Majd írj, hogy mi volt Alex-szal!!
zuhanni én nem szoktam, én lépcsőről esek le...
a múltkor András megrándult álmában, kérdeztem, hgy na honnan estél le? erreő: megszúrta az ujjamat egy tű... és aludt tovább
Szerintetek hoyan vehetném rá a fiamat,hogy este 9-10körül már azért jó lenne ha elaludna, és ne karatyoljon éjfélig...
klau,
szerintem ne emészd magad a szülés és a szopi miatt.. tudom könnyű mondani, amikor mi is elkezdtünk tápozni, és úgy döntöttem abbahagyom a szopit, szörnyen rosszul voltam. aztán rájöttem, nem azért agyok rosszul mert a gyerek tápos, hanem mert úgy érzem nem tettem meg eleget a szopiért, annak ellenére, hogy szeretnék szoptatni...
sajnos nagyon kevés segítség van, aki a szopiban segíteni tudna, még egyes szakemberek sem az okos dolgokat mondják...
szóval ne emészd magad
no én emiatt vagyok gondban a hozzátáplálással... mármit amt írtál, hogy bármennyit töltesz a cumisüvegbe, Vencel megeszi. hát Dávid is. és a múlkor akkorákat bukott...
csajok,
két napja görcsöl a hasam, szerintem napok kérdése és meg fog jönni.
Ja, mondtam Andrásnak hogy ha nem lennénk most ilyen ramaty anyagi helyzetbe, akor tuti csinálnék most Dávidnak egy tesót. Erre András azt mondta, hogy az jó, mert ez azt jelenti, hogy legalább egyet szexelünk még az életben
na ebből olyan röhögés lett
felébredt....
mégsem, csak ébredezik...
amúgy a szopi még mindig fáj... de hogy mi a fenéért...
ma a hajnali tápos kajálás után amikor Dávid visszaaludt, sikerült két ciciből 200at fejnem..
szóval tejmennyiség egyre többb... csak ez a gyerek ehetne rendesebben
ma amikor kivettem a cicit a szájából, hogy megigazítsam, hátha máshogy em fáj anniyra, a cicim elkezdett spriccelni, a hasam, meg a gyerek arca is tiszta tej lett
Hari,
jó hogy megint jöttél!!!
biztosan van azért visszaút, és hamar meg fogod találni!!
nem tudom milyen lehet, mert nekem egy gyerekkel is úsznak a napjaim, de két, vagy több kisivel meg aztán tuti nehéz...
lányok,
hamarosan megyünk nyaralni. szerintetek majd akkor hol aludjon Dávid???
szerezzünk neki valamit, vagy köztünk? habár erre nem szeretném ha rászokna.. reggelente meg a mi lustaságunkbl már amúgy is velünk van 6-8ig, és köztünk szundít...
csajok,
a hintánknak lőttek, András ezt a levelezést váltotta a csajjal:
András ezt írta:
Kedves !
Feleségem jelezte, hogy gondok vannak az alábbi elnyert aukcióval kapcsolatban, így inkább én, mint az aukciót elnyert, regisztrált felhasználó írok Önnek.
A Vatera Általános Felhasználási Feltételei 3/3 és 3/5 pontja alapján, melyet Ön elfogadott az aukció kiírásakor, kérem adja meg az átvétel időpontját és helyét, alkalmazkodunk Önökhöz.
A hivatkozott ÁSZF pontjai:
3. Felhasználói kötelezettségek
…
3/3. A Felhasználó, mint eladó a termék feltöltésével és az aukció elindításával kötelezettséget vállal arra, hogy sikeres aukciózárás esetén a terméket a terméklapon megjelölt állapotban és kondíciókkal adja át az aukció nyertesének.
…
3/5. A Felhasználónak, mint eladónak a Vatera által működtetett online aukciós piactéren tett ajánlatai szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás nem lehetséges.
Üdvözlettel
aztán ezt válaszolta a nőci:
Tisztelt Uram !
Értem amit írt, de sajnos kb. fél órán múlt,hogy levegyem a kiírt aukciót. Azt gondoltam,hogy megérthető a próbléma ami miatt nem adjuk el mégsem a babaholmiainkat,mivel újra kisbabát várunk.
Ha gondolja tegyen nyugodtan negatív értékelést, én is le fogom reagálni, ha ennyire nem tudnak humánusan állni a dologhoz. Sajnálom, hogy esetlegesen megtévesztettem Önöket,nem állt szándékunkban 3 gyermekünk van és most úgy alakult,hogy lesz még egy negyedik is,amikor feltettünk a babadolgokat ezt még nem tudtuk, pénteken derült ki.
Ennél jobban nem tudom megírni,hogy sajnálom azonban én ez mellett borzasztóan örülök annak,hogy újra kisbabát várok.
utolsó reakciója a drága férjemnek, aki küzdött az áhított hintáért, amink végülis nem lesz... de nem baj, majd egyszer... pedig Dávid tuti imádná
na ezt írta:
Tisztelt xy!
Először is gratulálok a gyermekekhez és az új babához, óriási dolog, talán az élet legnagyobb ajándéka!
Továbbá el kell mondjam, hogy minden sajnálkozásával, bocsánatkérésével, illetve a bekövetkezett változással sajnos nem tudok semmit kezdeni. Ön tett egy ajánlatot, én elfogadtam, így az üzlet megköttetett bármennyire is fáj. Úgy gondolom, ez egy olyan veszteség, amit Önnek, Önöknek vállalniuk kell, mert itt nem az emberségről, az új gyermek okozta örömről és a megértésről, hanem az egyenességről, a felelősségtudatról és a szabályok betartásáról van szó.
Én is írhatnám, hogy az egyhónapos csecsemőnk reggeltől estig valószínűleg ezért a hintáért sír… Valószínűleg nem hatná meg a dolog, mert nem is tűnik túl hitelesnek. A sajnálkozást megteheti, mert Önöknél van a termék, és én meg ennyi pénzért nem biztos, hogy ügyvédhez fogok fordulni. És úgy gondolom, hogy hiába írom le, hogy valójában azért az Önök ajánlatát fogadtuk el, mert a nem túl fényes anyagi helyzetünk miatt nem tudunk újat venni. Ez is közönyös, hiszen nem Önökkel történik. De azt azért gondolja át, hogy milyen érzések járhattak bennünk, mikor megkönnyebbüléssel vettük tudomásul, hogy leütöttük a terméket, és a következő ilyen hinta 5.000 Ft-tal lett volna drágább. Természetesen azóta azt is elvitték, így úgy gondolom, hogy komoly kárt okoznak nekünk a felelőtlen viselkedésükkel.
Én az Önök helyzetében, tanulva a történtekből, de csendesen elszenvedném a fiaskót, és gerincesen és lelkiismeret furdalás nélkül intézném, amit a szabályok elfogadásával vállaltam. Mindenesetre ha ez nem is így megy Önöknél, elvártam volna egy gesztust, egy felajánlást, ami kompenzálná a kárunkat.
Mint érett, felelős szülőknek, akik három gyermeket is nevelnek, kívánom, hogy a kockázatvállalásra, a hitelességre, a felelősségre és a lelkiismeretre vonatkozó nevelés gyermekeiknél sikeresebb legyen, mint az Önök esetében! Jó egészséget és sok boldogságot a gyerkőcökhöz,
Üdvözlettel
na ezt a hsz-t még tegnap írtam, most olvasok tovább