Szép napot mindenkinek!
Látom megszaporodtak a hozzászólások,meglátszik nagy pocakkal már többet vagyunk itthon. Most végeztem a főzéssel,karalábélevit főztem, meg a takarítással.Attika most alszik egyet mert itt volt a barátnőke együtt ebédeltek

Na meg beszéltem a lakás tulajával és azt mondta a lánya akié a lakás még a héten ad választ hogy költözhetünk e előbb mint október.Hát én nagyon nem bánnám.
Szerintetek ha 19.-re hivtak vissza kontroll UH-Ra a lepény miatt, de 16.-án megyek korházba a dokihoz ne kérjem meg csináljon ő is egy UH-t? Csak hogy kétszeresen is megnyugodjak. mert nagyon ideges vagyok miatta, és azt em tudom miből jövök rá ha már nem látja el a lepényem a babát.
Szülés: nagyon azt érzem hogy nemsokára jön a babócám..... a feje teljesen lent nyomja a hasimat, rentgeteget járok pisilni

Tudom ez még nem jel , de remélem 4hetet még kibirunk.
Nektek mennyit csuklik a baba? Nekem 2szer is előfordul naponta.
Tavasziszél: nem semmi ez a sárgadinnye dolog

Szegény Flora szerintem azt se tudhatta na most mi ez....derült égből villámcsapás. Dehát az ilyesmiket nem tudjuk sajna kivédeni. A jóslófájások már vannak neked is? Pontosan mit érzel attól? Az éjszakádat sajnálom ugy tűnik eléggé egyforma problémáktól szenvedünk
Ceyla: szeritem sokan igy vannak a költözéssel. És ilyenkor kérdi magátol az ember : mi a fenének nekem ennyi gönc meg hülyeség

Biztosan énis igy leszek most a pakolásnál

Sajnálom ezt a szék dolgot, meg hogy nem vitték a bababútort. Sebaj az a lényeg nem lett semmi komoly bajod

A kölcsönbölcső meg fantasztikus ötlet
Eddig amugy énis sokat éreztem a bordámnál de UH.-n mondták fejvégű és mostmár érzem is. Sokszor nagyon fáj ahogy nyom a buksival.
Cherryke:remélem nem maradsz bennt nagyon drukkolok.Ezek a méret dolgok.... Érdekesek az tuti. Az infuzio biztos nagyon jot tett veletek

Jaja a pénz az nagyon kell

Vigyázz magadra és gyere a hirekkel.
Mók:gratula a fogyáshoz

Látod még ez is jo valamire. A költözésen, épitésen tullsztek meglátod. és majd csak egy székben hátradőlve mosolyogsz ezeken a napokon a pici babádal a kezedbben

Sok sok türelmet és kitartást!!!
Linn:cuccaid vannak,és lesznek is

Ez ezzel jár. De azért jo hogy a hétvége ilyen pörögsen sikeredett. Legalább hamar telnek ezek a hetek ha ilyen van

Hát ja sok a nem jo dolog mostanában de majd talán megbirkozunk vele, mint mindig mindennel. Csak igy most nehezebb ....
Többiek?Kri?Kfmares?Katák?
Nah megyek énis ledőlök picit, de szerintem nem fogok sokat mert attika már nagyon mocorog nemsokára fel is kel talán. Szörnyen fáj a derekam......
Minden jot majd jelentkezem.