Tina én sem hiszem el, hogy Bévi kibirja takarítás nélkül a kórházban

hacsak nem jár valaki utána és ki nem pakolja a fürdőből. Az meg ha végre ismét babát vársz nyugodtan tarts meg mig ugy érzed itt az ideje világgá kürtölni, azáltal, hogy beszélsz róla sokkal jobban beleéled magad és a fájdalom csak nagyobb ha valami gond van. De most tuti nem lesz semmi gond kezelés alatt vagy tudják a bibit és nagyon figyelnek rád!!!!!! Majd veled izgulunk
Dia , a másik tisztasági mániás, bár ő szinte utolsó napig pörgött, most miért állna le??? Nem lenne ő

Áron meg nagyon szép baba, puszi neki!!! Jól látom Áronnak van kispárnája? Én is vettem de azt olvastam 1 éves korig nem ajánlják, most akkor, hogy is van ez
Csillag Gergő baba is ennivaló!!!!
Woddy!!! Na ekkora szájjal lesz itt még had el had, igazi házisárkány!!!!! (bocsi nem tudtam kihagyni), amugy kis tündér Lili. Gátmetszés, na ettől féltem a legjobban

azt mondtam mindig inkább császár mint ez, na de ezt előre nem lehet tudni
Tünde nem viszed túlzásba ha más körülménnyel lennének én is vinnék, sőt wc ülőkét is magammal (ez itt egyetemisták kelléke, mindenkinek van sajátja). Hotelt pedig addig ki nem vesszük míg én a wc tisztaságát meg nem nézem.
Napsugár ha lefekszel nem puhul meg a hasad? A fájások nem tartanak órákat állítólag éppen az van, hogy elmúlik majd x perc múlva megint előjön. Na de ezt én sem tudom, mondtam is, hogy én nem fogom tudni mikor van fájásom csak ha már nagyon gyakori.