A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi nem tudom leszek-e még mert vendégeink jönnek,mondjuk semmi kedvem mindegy!!!Az a lényeg,hogy nagyon sokat fogok rátok gondolni és sok-sok sikert nektek és az a nagyfiú minnél hamarabb jöjön ki várjuk nagyon és ügyes leszel és nyugodt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vigyázzon rátok Miki azt üzenem neki és adjon helyettem is puszkót Tominak!!!!!!És neked is amiért ilyen ügyi voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

ki csinálja majd a táblázatot ?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,aki vállalja...de hétvégére itthon leszek :wink: gmailen fent van dokumentumokban.
Ja,sms-t is küldök majd,Miki pedig elvileg estére már hoz képeket a blogba és a www-re kattintós albumba.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]d írta:evilanye hétvégére itthon leszek :wink:

úgy legyen!!!! :lol: sok sikert holnapra!!! drukkolok ezerrel!!!! :)

Kép
gtunde75

okés Évi!
csinálom szívesen a táblázatot....ha más nem akarja!!!
Megy a drukk ezerrel! Várjuk Tomikát és a híreket,hogy hogy vagytok!!!
puszi mindenkinek...jó éjt! sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Katka, szívből gratulálok! Sok örömet, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok! Ügyesek voltatok!!!

Woody, Lili nagyon szép kiscsaj!

Évi, holnapra drukk ++++++++++++++++! Este már babázol Tomikával :D .

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok!

gratula az új babákhoz! sok boldogságot az egész családnak!

Bmaas-éknál is megvan, mindjárt hozom is a pontos adatokat! ;)

Évi, neked egy kalappal holnapra, minden a legnagyobb rendben lesz!!! képeket alig várjuk tőletek is!

sophie27

Megjöttem! Edőmér Bandur Maas ma hajnalban 2 óra 47 perckor, 7 óra alatt természetes úton megszületett, 3700 grammal és 54 centivel!

sophie27

Bmaas, Neked is szvből gratula! Nagyon szép méretek!
Sok-sok boldog percet, órát éljetek át a többi gyerkőccel együtt! Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bmaas szívből gratulálok,remélem minden rendben ment!!

Kép

evilany

Bamass nagyon sok egészséget és sok boldogságot nektek!!!!!!

Kép
bévi

Kép

:wink:

evilany

Csak nem bírtam ki és itt vagyok, már megnyugodtam :oops: Csajok aranyosak vagytok de nem ezen okok miatt akadtam ki, vagyis nem gondolom azt, hogy csak az nő aki simán szül, sőt nem is érdekel! Csupán 32 hét óta mindig azzal biztat a doki, hogy itt sima szülés lesz, holott Petra azóta ugyanebben a pozícióban van, 2 hete is úgy váltunk el, hogy 99% sima szülés. Lelkileg én erre készültem fel, hogy fájdalmaim lesznek és talán baromian nagyok de vállalom és reméltem gyors szülés lesz végül. Erre ma tudatják amit eddig csak egy szülésznő véletlenül kikotyogott, hogy bizony nem jó a pozíció. Elmondta a doki mivel jár és, hogy ettől még lehet sima szülés hosszú vajúdással és előre nem látható komplikációkkal is akár vagy választom a császárt és mindketten szép emlékekkel maradunk a szülésről. Most lelkileg erre kell felkészüljek, más az amikor vajúdás közben lép fel valami és gyorsan kell dönteni vagy csak így pár nappal a 40. hét előtt kell az addig hozott döntést megmásítsd. Én mindig nagyon határozatlan voltam, szinte ez volt azon kevés elhatározások egyike amit relatív gyorsan meghoztam és ki is akartam mellette tartani és erre most meg kell módosítanom. Kicsit ott a kétely bennem, hogy ez tényleg ennyire rossz vagy csak engem akarnak meg a picit inkább megkímélni :roll: (bár anya főnöknője mondta, hogy ő a fiát jobb oldalról szülte, rendkívül nehéz, fájdalmas szülés volt, végül a pici beszorult, valami tölcsérrel szedték ki és bizony míg 2 éves nem volt a gyerek mindig azon reszketett nem-e sérült meg a feje szülés közben).

De jelentem most már jobban vagyok kés alá fekszem csütörtökön vagy vasárnap amikor a doki jónak látja.

Kép
Kép
melisch

Bmaas! Gratulálok a szép nagy babádhoz! :-)

Nekem kb. két órája egyfolytában meg van keményedve a pocakom, néha egy-egy beleszúrás, tompa nyomás...
napsugar1123

Tina én sem hiszem el, hogy Bévi kibirja takarítás nélkül a kórházban :lol: :lol: :lol: :lol: hacsak nem jár valaki utána és ki nem pakolja a fürdőből. Az meg ha végre ismét babát vársz nyugodtan tarts meg mig ugy érzed itt az ideje világgá kürtölni, azáltal, hogy beszélsz róla sokkal jobban beleéled magad és a fájdalom csak nagyobb ha valami gond van. De most tuti nem lesz semmi gond kezelés alatt vagy tudják a bibit és nagyon figyelnek rád!!!!!! Majd veled izgulunk :wink: :wink:

Dia , a másik tisztasági mániás, bár ő szinte utolsó napig pörgött, most miért állna le??? Nem lenne ő :lol: :lol: Áron meg nagyon szép baba, puszi neki!!! Jól látom Áronnak van kispárnája? Én is vettem de azt olvastam 1 éves korig nem ajánlják, most akkor, hogy is van ez :?: :?:

Csillag Gergő baba is ennivaló!!!!

Woddy!!! Na ekkora szájjal lesz itt még had el had, igazi házisárkány!!!!! (bocsi nem tudtam kihagyni), amugy kis tündér Lili. Gátmetszés, na ettől féltem a legjobban :oops: azt mondtam mindig inkább császár mint ez, na de ezt előre nem lehet tudni :?

Tünde nem viszed túlzásba ha más körülménnyel lennének én is vinnék, sőt wc ülőkét is magammal (ez itt egyetemisták kelléke, mindenkinek van sajátja). Hotelt pedig addig ki nem vesszük míg én a wc tisztaságát meg nem nézem.

Napsugár ha lefekszel nem puhul meg a hasad? A fájások nem tartanak órákat állítólag éppen az van, hogy elmúlik majd x perc múlva megint előjön. Na de ezt én sem tudom, mondtam is, hogy én nem fogom tudni mikor van fájásom csak ha már nagyon gyakori.

Kép
Kép
melisch

Bamass, Katka szivből gratulálok nektek, sok sok boldogságot a picikhez, egészséget nekik és sok tejcsit!!!

Évilány holnapra sok sikert, gyorsan túleszel rajta meglásd, aztán majdcsak felépülsz a műtét miatt. Amint tudsz sétálj, ha nem is sokat de ahogy Dia is írta másnap kelj fel sétálni nagyon sokat segít és igyál továbbra is sokat!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch!

Ez az, hogy akkor sem.
Bármit csinálok, folyamatosan kemény. Néha egy picit puhább, de akkor sem teljesen.
Fekszek, ülök, sétálgatok... zuhanyozok...
De egyébként fájni nem fáj. "Csak" kemény.
napsugar1123

Jó reggelt
Hát nem aludtam sokat,és azt is fulladva,forgolódva,lábikragörcs volt minden... na mindegy,ez is megszűnik(?) hamarosan.
Megyek fürödni hajat mosni,aztán megyünk...

Tehát ez most ez rövid búcsú a pocakos léttől,a kismamaságtól,meg az elmúlt 9(10)hónaptól...
jáááááj kisbabám lesz!!! Még ma :lol: :lol:

Be vagyok sz*rva rendesen,mi hogy lesz,kik lesznek ott,milyenek lesznek,mennyire fog fájni,előtte,utána,milyen a baba,egészséges e,hogy néz ki,mikor adják oda,hogy viselem a műtét után.....fúúúú. Kemény nap lesz,ráadásul éhgyomorra :)

Majd jelentkezem :)

evilany

Évi! sokat gondolok Rád, ne aggódj minden rendben lesz!
Nemsoká megölelheted a várva várt kis drágaságotokat! :-)

Vigyázz magatokra! Várom, hogy jelentkezz!
napsugar1123

A haskeményedésen kívül különösebben még mindig nincs semmi. Ma mi is kórházba kell menjünk. Aztán majd ott megmondják, hogy hogyan tovább.
Apa annyit mondott, hogy az ajkaim kezdenek olyanok lenni mint Angelina Jolie-nak... :-) Állítólag ez hormonális változásra utal... (végülis csak tudja, hiszen ő az orvos... Bár nem nőgyógyász, hála Istennek!!! :-) )
napsugar1123

Katka, Bmass
Gratulálok!

Évi
Drukkolok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

(((((((((((((((((((((((((Evilany))))))))))))))))))))))))))))
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád
Évi gondolunk rád

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitartást, és ezerrel mennek a drukkok ma neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
xtina75

Nem bírom kihagyni,Limoék után szabadon

Kép

:D

Kép

na sziasztok.

evilany

sziasztok! jó reggelt!

Bmaas gratulálok!

Napsi Angelina Jolie-s száj??? húúúú, az tök jóóóó! tartsd meg!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: ezek szerint Neked is közeledik a nap! mikorra is vagy kiírva???

Évi gondolunk Rád! :wink: :lol:

szép dátum a mai is! jó lenne ma szülni! :lol:

Kép
gtunde75

Évi kitartás minden rendben lesz!!!!!!!Drukk megy ezerrel!!!!!!!!!!!

Melsich örülök jobban vagy!!!!!!!!!!

Tünde hajrá :wink: úgy legyen!!!

Ircsi Katus jól van tegnap nem votlál és kép sem volt :cry:

Napsugár remélem hamarosan szülsz!!!

Akkor leírom mit szeretnék kérdezni,napok óta olyan kemény a hasam mint egy kőszikla,mindegy itt mit csinálok,Lili mozog mocorog,lassan és kevesett,folyás egyre több és csíp is kicsit a doki mondta a cnestent de nem használtam mert féltem,de ha megkérdezi ezt nem mondhatom nyilván neki nem használtam akúpot,nem tudom,lehet ma fel kellene hívnom vizsgáljon meg,csináljon uh és akkor megnyugodnék nem tudom mit tegyek egyre rosszabbul érzem magam,nincs erőm stb a vérnyomásom néha 95/55 122 pulzus később 127/88 és tudom ez nem sok de én rosszul érzem magam,ettől is!!!A haskeményedés meg már nekem sok,annyira feszít és a repedés meg viszket és fáj és ha Lili mozog már néha az is fáj,nem tudom lehet csak nyavajgom,de nem tudom mit egyek,talán attól félek nem kap jó ellátást a picur!!!Holnap kell menjek hivatalosan este 5-re NST meg magzatvíz!!!!De egy hete nem voltam Nst se!!!Nem tudom esetleg valaki kis tanács!!???Ircsi??

Kép
bévi

Jó reggelt!

Bmass gratula!

Évi első gondolatom ma Te voltál, ahogy kipattant a csipám :)
Nagyon izgulok értetek, s sokat gondolok rátok! :D

Tünde!
Most már nem dolgozol, ugye?????
Arra gondoltam menjünk mi is ma szülni :D
Pécsi szülés tali :lol:
Benne vagy? :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Barbcsi??????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt!

Woody csodaszép ez a lány! Tejcsi: az jó ha sok van :wink:

Katka: Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Kép

[i]Bamass Gratulálok! Sok boldogságot![/i]
Kép

Melisch nincs kispárnája Áronnak. Illetve van, de nem használjuk. Pólyában van a képen is, szerintem arra hitted, hogy kispárna. :)
Ez a sírós hangulat majd átmegy rajtad, ne izgulj. Lehet még a szülés után is rajtad lesz pár napig. Mondd meg a körülöttedlevőknek, hogy ne mondogassák: ne sírjál. Nálam az vált be, hogy nem foglalkoztak vele.

Napsi: Angelina Jolie? Hűűű sokan "ölni" tudnának ilyen szájért :lol: Apa milyen doki?

Tünde szerintem nem viszed túlzásba a tisztasági dolgokat. Nekem az volt a szerencsém, hogy tavaly adták át az új szülészetet, így szép/tiszta környezetben voltam, na meg azt a wc-t, zuhanyzót nem sokan használtuk (2 szoba, 6 ágy).

Évi küldtem sms-t, de itt is írom, gondolatban veled vagyok, tudom min fogsz keresztülmenni. Nem könnyű így az ismeretlenbe belevágni. Na de az már milyen dolog, hogy du 1-kor mehetsz a műtőbe??? És addig éhgyomor? Sectiot itt reggelről végeznek, ha programozott. Remélem azért előbb túlleszel rajta. :wink:

Sophie jól vagytok? Minden rendben van? Már a 25. hét! Fiú vagy lány? Nevek?

Bévi canestent nyugodtan használhatod!

Nálunk a lépcsőházban a kazánnál csőtörés van :twisted: Elzárják a vizet is majd. Lehet mehetünk itthonról, ha kalapálni fognak, pedig mosni akartam meg takarítani, főzni is kellene.....faca! :?

királylány

Szép napot!

Bmass!(Barbim) HATALMAS GRATULÁCIÓ A NAGY LEGÉNYHEZ!!!Sok boldogságot,jó egészséget és sok tejcsit kívánok neked is!!!
Képeket várjuk :D

Évi!Veled vagyunk!!!Drukkkkkkkk!!!

Barbcsi?

....Én mára lettem volna kiírva :)
Hajrá csajok!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Napsugár :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi még nem jelentkezett....remélem már Bencét dajkálja :) Később írok neki sms-t, most még nem akarok zavarkodni, bár gyanítom fent van.
Kórházban mindent lehet csak pihenni nem.....

királylány

Woody, gyönyörű a KISLÁNYOD!

KATKA, BMAASS HATALMAS GRATULA KISBABÁITOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ! Sok Tejcsit és Gyors felépülést! Puszik

Kép

Évi, Druk-drukk-drukk! +++++++++++++++
Szerintem is meglesz délelőtt, az oxi csak a fájásgeneráláshoz kell, nem húzzák órákig.

Tündi, jól teszed, hogy viszel tisztítószereket! Én is vittem, kell - sajnos.

Melisch, lépj túl a dolgon, mert szülés után a rossz érzések felerősödnek, úgyhogy próbálj nagyon-nagyon pozitív lenni! Én drukkolok és a csaszi jó döntés!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.10 15:44-kor.

maccs01

BÉvi, szerintem is menj el ma dokihoz, mond, hogy szünet nélkül keményedsz, az nem jó, nagyon nem! Szerencsére Lili jól van, de ez elég rizkós.
Canesten krémet használhatsz, kúpot én sem vetném be, csak szülés után - ha lehet.

Brik, mellfájás el fog múlni. Én Garmastant használtam és bimbóápoló olajat. Egyébként a mellszalagok is nyúlnak, az is fájhat. De nyugi, tényleg elmúlik, csak szoptass nyugodtan. Én féltem attól, hogy cumizavaros lesz a gyerek (sokan riogatnak vele), kanállal adtam neki vizet is, vagy kávéspohárból. De azért 2x próbáltam a cumisüveget, mikor kocsival mentünk valahova, nézett rám, hogy "ufó vagy?" :), nem is fogadta el.

maccs01

Kíváncsi vagyok, hogy mi van Barbcsival. Szerintem ha lenne baba, már írt volna sms-t.

maccs01

Zsófi, tök jó, hogy benézel ide is. Mesélj már magatokról!!! :)

maccs01

Barbcsi írt:

"Egész éjjel 7 perces fájásaim voltak, most nézték, hogy 3-4cm-re nyitva vagyok. Kaptam beöntést, zuhanyoztam, dokim ügyel, nála szülünk, üres az apás!"

Egyben gratulál Katkának és Bamassnak.

királylány

Köszi Dia! Ezek szerint Barbcsi várhatóan ma szül.

maccs01

Dia az nem jó ha furnak faragnak sajnálom,mindig van valami nehogy nyugodt legyen az ember,köszi az infót barbcsiról!!!!Én is láttam egy képet a pici fiadról amin olyan mintha szopipárnában lenne,de véül meg nem tudtam eldönteni mi az.olyan cukin trónol benne!!!Szerintem Melisch arra gondol!!!

Maccs krémet használom,de semmi,amugy a kúpot nem merem beválalni jó semmi baj nem lehet de ha nyitva vagyok,Lili jól van reggel produkált egy sort feküdtem fél oldalt és nagyon hullámzot,és kicsit el vagyok tünődve két helyen is érzek kis gömböt nem tudom hogyan fekszik félek nagyon hogy faros és mi meg azt gondoljuk nem,2 hete volt utoljára uh akkor még koponya volt!!!!Csíp a hüvelyem,a hasam kemény bár nem tudom mert ezeknek semmi nem kemény,lehet én reagálom túl,nem tudom!!Minden esetre később felhívom a szülésznőm mit csináljak!!!!Szerintem!

Kép
bévi

Barbcsi drága mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!

Évi neked is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

[quote]
írta:

Évi, Druk-drukk-drukk! +++++++++++++++
Szerintem is meglesz délelőtt, az oxi csak a fájásgeneráláshoz kell, nem húzzák órákig.

Igaz én nem csaszis voltam...de nekem órákig húzták :(
este 11kor kötötték be...és 4ig nem csöpögött le teljessen :(
Miután megvolt gergő.....huss eltünt a flakonból az oxi...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika mehetünk! :wink: nálam a cucc... úgyis délre megyek NST-re, és ha már ott vagyok a koriban, akár szülhetnék is... :wink: :lol:
de, egyébként dolgozok... ezen a héten végig... de már csak 4-5 órát/nap... végül is tök mindegy hol ülök... otthon, vagy az irodában... itt legalább nem unatkozok!

Kép
gtunde75

Barbcsi...neked is millió drukk....ügyesek legyetek csajok!!!
Babák hamarosan megérkeznek...jaaaaaaaaaj...a hideg is kiráz...sírásra áll a szájam...olyan izgi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde...tök jól bírjátok Clárikával...le a kalappal előttetek!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde nem azt mondtad, hogy júli 31-ig dolgozol?

királylány

na megyek rántok egy kis cukkinit,meg sütök hozzá krumplit...apa megy este dódozni...legyen mit ennie :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nah írtam a szülésznőnek smst,ha lesz ideje majd csörgessen meg,és hátha tud segíteni leírtam neki mi a gond,aranyos mindig megcsörget csak nem tudom dolgozik-e azért nem hívtam,vagy lehet alszik mert éjszakás volt!!!Nah akkor az szuper szegény!!!De lehet szüleszt épp ki tudja!!!Várok türelmesen és megmondja mi legyen!!!!

Mindenki szülni szeretne!!!

Kép
bévi

Szilvás remélem jól vagytok,olyan aranyos az a kis csaj megenném,kis cukor falat!!!!!!!

Kép
bévi

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tünde nem azt mondtad, hogy júli 31-ig dolgozol?[/color]

de mondtam ilyent! csak július 30-án beütött a krach, és muszály volt jönnöm a múlt héten... most meg a helyettesem szabin van és én helyettesítem őt... :wink: :lol:
de jövő héttől már tényleg nem jövök... :P

Kép
gtunde75

Nah vissza hívott a szülésznő!És beszélt a dokimmal azt mondta menjek fél ötre hozzá a magánrendelőjébe,és megnéz mindent méhszáj,uh,meg mindent ha esetleg uh elfelejtené akkor jelzem én neki,és meglátjuk mi lesz,mert,azt mondta Vera ő a szülésznő lehet berendel a kórházba,meg hogy miért nem hívtam hamarabb,olyan jó pofa ez a szülésznő mindig felvidít,nah helló csajszikám így hívott vissza!!Haláli!!!Kicsit jobb a kedvem de közben meg sírok is nem tudom miért!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: