Sziasztok!
Egyben...a fájások nem rendszereződtek tegnap...kb. 3-ra nagyjából el is múltak, most olyan 7 óta vannak megint, de csak fél órája érzem, hogy erősödik...még nem veszem ezt se komolyan, max. ha nem múlik el...
Bmass...azta...remélem már babázol...

Ha nem akkor meg pihensz, és készülsz a baba érkezésére...nagyon drukkolok neked!!!!!!!!
Barbcsi...remélem hamarosan te is megláthatod a kicsi fiad....hajrá, hajrá!
Évi...durva, de tényleg, holnap már kedd...pihenj te is, és ne aggódj, Tomikának minden meglesz, és nem fogja izgatni 2 porszem se (ami nem hiszem, hgy van, mert te is mindig izegsz-mozogsz otthon)...
sucer...remélem igazad lesz...azt nem tudom, hogy tágulok-e, nagyon remélem, mert akkor meg nagy szívás, ha halál feleslegesen görcsölgetek itt már egy hete...mondjuk tegnap délelőtt olyan fura érzésem volt, tök rossz volt összezárni a lábam (pisi után amikor felkeltem a wc-ről)...nem tudom, így érthető e, de máshogy nem tudom leírni...
Ja, és tegnap ahány pisi, annyi hasmenés...annyit nem is eszem, amennyi kijön...

remélem tényleg már nem sokáig fog ez a része tartani...
na, most nézem, megint 10 percezek, csak még nem olyan erősen...
Adok apának reggelit, aztán megyünk az Europarkba...számlát fizetek be, meg leadom a táppénzpapírt, meg akkor már megnézetem apa telefonját (mikor romlana el, ha nem a szülés előtt

)...veszek még egy szopis melltartót, meg veszünk másik pelenkázó alátétet, mert amit kaptunk az nagyon nem tetszik nekünk (keskenyebb, mint a szekrény, viszont elől meg túllóg rajta, igaz jó kemény, de nem túl kényelmes nekünk)
Mindenkinek kitartás...!!!!!!!!