A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! :-) Még tiniként kaptam ezt a becenevet a barátaimtól, mert mindig mosolyogtam. És rajtam maradt... :-)

Bmaass! Nagyon drukkolok! :-)

Én mostmár úgy vagyok vele, hogy kialudtam magam, minden rendben, lesz ahogy lennie kell... Nem aggódok, meg görcsölök tovább!

Inkább olvasgatlak Titeket és együtt örülök Veletek! :-)
napsugar1123

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!
Puszi!!!

Kép
bévi

Sziasztok,

Bmass,
na mi van???? Sztem te már babázol!!! :wink: :wink: :wink:

Barbcsi???

Tünde,
köszi drága vagy a korábbi időponttal kapcsolatban, de megférünk egy napon mindketten. Még simán lehet, hogy neked a lagzi, nekem a sulikezdés simán belefér :wink: :wink: Azt már csak csendben jegyzem meg, hogy szeptember 4-én van a születésnapom :wink: . De az végülis mindegy :)

Évi, Clárika, Limo,
hajrá pécsi csajok!!!! :wink: :wink:

Bévi,
nekem a doki nézi a méhszájat hetente az utolsó hónapban, bár a héten, azaz holnap csak UH-m és flow lesz, azt is a helyettese csinálja, mert az én dokim szabin van... :? :? Kiváncsi vagyok, hogy a holnapi nap után mikor kell újra mennem, CTG, vizsgálat, hogyan tovább? Azt ugyanis nem beszéltük meg... :? :?

Na megyek, nagylányom most ébredt, reggelizett, beágyazás, öltözés.

Mai programom hűtőtakarítás, konyhaszekrény rámolás... vki segíteni? Hátha szülésindító lesz, bár inkább ne, Apa ma reggel elment vidékre, holnap este jön csak... :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megjöttem POSE-ról,rendben volt...keményedtem állítólag de nem éreztem,kiváncsi lennék amit szombaton éreztem 2 percenként az hányas lehetett....
Rajtam a para,reggel óta,holnap gyerekem lesz :shock: :shock: futkosok a lakásban atyaég semmi sincs kész :? takarítok,törölgetek,főzök előre meg vasalni is kell :roll: meg főleg aludni kéne de most előbb főzök és utána lefekszem...
Szegény kicsi manót holnap kiveszik :? :?
Már legalábbis remélem nem lesz estére semmi varia!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hajrá Csajok, mindenkinek mennek a drukkok!!!

Bocsánat, kicsit szétszórt vagyok....

Bols,
ha elment a nyákdugó az már jó jel, mondjuk tény, hogy nem lehet tudni, hogy napok vagy hetek múlva érkezik a kisfiatok. Nekem még el sem ment a nyákdgóm, így viszonyítási alapom sincs. Ez a várandósságom, annyira más, ilyenkor Ilangommal bár brutál joslóim voltak, nyílt a méhszájam, most meg...... semmi. 0 méhtevékenység, 0 tágulás, semmi dagadás, tényleg mintha nem is lennék pocakos... néha megkeményedik a pocim, aztán semmi. Furcsa ez nekem, mert Ilang után arra készültem, hogy na majd most is szenvedek szülés előtt pár hetet, mint Ilus, aztán nem.

Ilus,
te úgy vagy a fájásokkal, mint én voltam 7 éve a nagylányunkkal! Kívánom, hogy ezek után gyors szülésed legyen és hassanak a jóslóid!

Minden kismami, aki már babázik, dobjon képeket, had gyönyörködjünk!!! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi,
igen holnap Anya leszel!! Illetve már most is az vagy, de a kezedben lesz a kicsi fiad! Ne aggódj a portörlésen, most nem az a fontos, hidd el megvár! Pihenj, figyelj befelé, beszélgess Tomival, hogy Ő is készülhessen! Lelkileg hangolódj rá a holnapi napra, amennyire csak lehet! Clárikával nem találkoztál? Limo?
Nagyon szép nagy lett a pocid, aranyos a fa mögötti kép, tetszik! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ma nem találkoztam senkivel,Clari 10-re megy,Limoéknál kb vizit volt...majd holnap összefutunk az biztos... :o

Ilus,Bmaas??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja azt mondta a szülésznő nst-n,hogy csomó sectiot már EDA-val csinálnak...rá fogok kérdezni nem-e lehet inkább azt...
És hogy adnak haskötőt amíg bent fekszek,tehát nem kell kapkodni vele.

evilany

Sectio=császár??? Bocsi, de ezt én nem tudom... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Barbcsinak írtam,válaszolt,azt írja,éjjel óta erőteljes 5-10 perces fájásai vannak és barnázás, ha rendszeressé válik,szülőszoba... 8) 8)

Kép

evilany

[quote="sucer"]S írta:sucerectio=császár??? Bocsi, de ezt én nem tudom... :oops: :oops:

aham...sectio cesarea

evilany

Hajrá Barbcsi és Barbi!!!

Évi,
köszi :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Limo, az frankó, ha enm elsz ma melegvíz. Remélem, nem kell szülnie ott akkor egyikőtöknek sem. Nálunk csüt du-pé nem lesz víznyomás és leeht vízkimaradás is, azt írják. Frankó, mert ha indítás lesz, az pé.reggel lesz. Úgy elmenni itthonról elég gáz, főleg, ha valakinek hasmenéssel indul...

Mai ctg: 40 perc szülőszobán, majd séta 2. kávé és újabb 20 perc a terh.ambin. Dokimmal már nevettük reggel a szülőszobán, hogy bármit csinálunk, nincs hatással a Picire. Egyet moccan és alszik tovább. 2. ctg-t elfogadta. Vizsgálatot vagy elfelejtette, vagy nem akart mégsem bolygatni a gyull.miatt. Hát lapítottam is, nem szóltam. Holnap megyek hozzá reggel, gondolom már nem marad el a vizsgálat. Esküszöm, életemben nem paráztam még úgy semmitől, mint most a gyulladás melletti magz.víznézéstől. :oops: Közben pedig szégyenlem magam..

babaimádó
Kép
babaimado

Barbcsi, szorítok, hajrá!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Bmaas++++++++++++++++++++++++++++++nagyon szorítunk neked is!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Barbcsi, Bmaas Szorítok, drukkolok nektek:-))

Évi nekem spinálisan csinálták a császárt nem éreztem semmit, csak utána rossz amikor nem érzed a lábad, hasad és jön vissza a az érzés akkor fáj, de kaptam két algopirint a sok méhösszehúzóba utána meg a popsimba egy voltaren injekciót:-)) mind jó volt de a leghatásosabb a popsiba szuri volt azután kellemesebb volt a fájdalom. De gondolom nem mindenkinek ilyen n ezt éreztem.

Ircsi nagyon fájnak a melleim, mit tanácsolsz? Ma veszek krémet addig mivel kenjem, egyikből már csak fejni merek, mert van egy kis vámpírom aki kegyetlenül rácuppan az elején, a másik mellem is fáj, de azt még jobban elviselem, a jobb mellem amúgyis mindig érzékenyebb:-) Mit csináljak, kérlek adj tanácsot?
Előre is hálás köszi, A jobb mellemet most muszáj leszek kifejni, mert nagyon feszül, és hogy abból ma nem szopott még, így kifejem, aztán majd du abból is szoptatok. Biztos így nem szabad csinálni, de másképp nem megy. Gondolom most azt hiszitek gyenge vagyok, de tényleg kegyetlenül fáj, viszont a szoptatást nem akarom ez miatt abbahagyni annál ez nekem fontosabb:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

hahó! vagyok!
illetve vagyunk :arrow: még egyben... :lol:

dolgozok! majd estefelé jelentekezek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Egyben...a fájások nem rendszereződtek tegnap...kb. 3-ra nagyjából el is múltak, most olyan 7 óta vannak megint, de csak fél órája érzem, hogy erősödik...még nem veszem ezt se komolyan, max. ha nem múlik el...

Bmass...azta...remélem már babázol...:) Ha nem akkor meg pihensz, és készülsz a baba érkezésére...nagyon drukkolok neked!!!!!!!! :)

Barbcsi...remélem hamarosan te is megláthatod a kicsi fiad....hajrá, hajrá!

Évi...durva, de tényleg, holnap már kedd...pihenj te is, és ne aggódj, Tomikának minden meglesz, és nem fogja izgatni 2 porszem se (ami nem hiszem, hgy van, mert te is mindig izegsz-mozogsz otthon)...

sucer...remélem igazad lesz...azt nem tudom, hogy tágulok-e, nagyon remélem, mert akkor meg nagy szívás, ha halál feleslegesen görcsölgetek itt már egy hete...mondjuk tegnap délelőtt olyan fura érzésem volt, tök rossz volt összezárni a lábam (pisi után amikor felkeltem a wc-ről)...nem tudom, így érthető e, de máshogy nem tudom leírni...
Ja, és tegnap ahány pisi, annyi hasmenés...annyit nem is eszem, amennyi kijön... :? remélem tényleg már nem sokáig fog ez a része tartani...

na, most nézem, megint 10 percezek, csak még nem olyan erősen...

Adok apának reggelit, aztán megyünk az Europarkba...számlát fizetek be, meg leadom a táppénzpapírt, meg akkor már megnézetem apa telefonját (mikor romlana el, ha nem a szülés előtt :? )...veszek még egy szopis melltartót, meg veszünk másik pelenkázó alátétet, mert amit kaptunk az nagyon nem tetszik nekünk (keskenyebb, mint a szekrény, viszont elől meg túllóg rajta, igaz jó kemény, de nem túl kényelmes nekünk)

Mindenkinek kitartás...!!!!!!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus vigyázzatok magatokra:)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ilus,azt hittem már babázol :) csak óvatosan...

Főzögetek de asszem a portörléssel megvárom Mikit...ketten végzünk hamar...én meg csak totyorgok és fáj a derekam,lábam :(

evilany

Bodies kiállításról,oda sajna nem jutottunk pont el,pedig tök érdekes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.08.09 12:35-kor.

evilany

Sziasztok :)
Megjöttünk a mérésről :D
3350gr és 51cm :)
De jóóóóóóóóóóóóó :)
2 hét alatt 520gr-ot híztunk :)
és 2cm nőttünk

Kicsi fiam ma hasról hanyadt nyomta magát :shock:
Leesett az állunk :)
Ma vagyunk 3 hetesek.

...most itt alszik épp a vállamon :)

Hazaértünk a védőnénitől :)

Kép

Anya helye a legkényelmesebb :) :oops: :wink:

Kép

Nénik!!!
Megy a drukk nektek :) (Gergő manó)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évilány, mi láttuk, mert a bátyám lánya el akart menni és mi vittük el....hát ambivalens érzéseim voltak/vannak azóta is..

babaimádó
Kép
babaimado

Csillag,de jó!!

Babaimi,miért?

evilany

Sziasztok!
Vanilla, gratula Neked, és jó egészséget a kismanóhoz!
Bmass, Barbcsi, Nektek pedig hajrá!
Évi! Neked is megy a drukk holnapra. Tomika jól kivárta az idejét.
Melish! Köszi, megvagyunk, csak nagyon ritkán tudok írni. Olvasni gyakrabban.
Brik, Remélem hamarosan meggyógyul a melled. Szerintem nem baj, ha addig a fájót fejed. A lényeg, hogy ürüljön.
Maccs! Klassz lehetett az állatkertezés. Remélem a kislányod nem betegszik le nagyon.
Anyukák! Cukik nagyon a bébik. Mindig mutogatom a férjemnek is őket. :-)
Tina! Remélem a GPS jól működött most már, és hamarosan halljuk a jó híreket felőled.
Napsugár! Üdv itt, és kívánom induljon minél hamarabb neked is a szülés.
Ilus! Remélem a Te görcseidnek is meg lesz az eredménye.
Csillag! Írhatok neked sms-t, ha esetleg lebabázok, vagy ha nagyon leköt a pici, akkor valaki másnak?
Amúgy nekem is megkezdődtek a fájások hajnalban, de akkor még 30-40 percenként jöttek, most egy fél órája viszont kissé besűrűsödtek. (kb. 6-8 percesek). Anno Bogival így még egy egész éjszakát kihúztam, de most mennem kell fél kettőre vizsgálatra, és lehet, hogy így nem engenek már haza. De az is lehet, hogy jóslók és elmúlnak nemsokára.
Elnézést, akiket kihagytam, de mindenkinek sok tejcsit, és kellemes babázást kívánok. Kismamáknak gyors, és könnyű szülést!
puszi

Katka
KépKép
katka77

Katka akkor bizony neked is megy a drukk!!! Jönnek a babák szép sorban!

Tényleg,a táblát majd írja ám valaki :wink: nehogy itten rendetlenségre jöjjek haza :)

evilany

Katka-természetesen írhatsz :)
Megtiszteltetésnek veszem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, voltak engem kif.en sokkoló képek és pont babákról.

Csillag, ügyes a babád és nagyon helyes:)

babaimádó
Kép
babaimado

Katka köszi. Megy a drukk neked ezerrel és a többieknek is.

Vártam a dokinénit de nem jött. Viszont lassan mennünk kell intézni a gyest vagy gyást majd kiderül mit kapok:-) Szorítsatok hátha gyást. Én bonyolult vagyok ezért vagy egyik vagy másik.

Képzeljétek Bence cuclis üvegből nem tud enni, csak cicizni tud szerencsére. Olyan édes volt nem tudta mit kezdjen vele:-) Imádom nagyon.

Csillag gratula:-) Gyönyörűek vagytok!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="evilany"]
írta:
evilanyBabaimi,miért?

háááááát, izé.... öööö... ez a kép, amit ide is felraktál... nekem például kifejezetten visszataszító! :shock:
tudod, Neked, mint egészségügyisnek más az ember "belülről"... de az átlagembernek ez nem "szép"... legalább is nekem nem...
úgyhogy megértem Babaimit!

Kép
gtunde75

Évi: mi láttuk a Bodies-t, nekem speciel tetszett. De az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én gyerekkorom óta érdeklődöm az orvosi dolgok iránt. Húhhha, holnap már a karodban tarthatod Tomikát, de izgi :D

Bmaasról van valakinek híre?

csillag: Gergő nagyon édes, jó sokat nőtt :)

barbcsi: ++++++++++++ :D

Mi nem meglepő módon még egyben, holnap kövi NST és méhszájvizsgálat. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!!!!

Évi én nagyon boldog vagyok és izgatott és kiváncsi és várom már Tomikát nagyon,holnap nagy nap,meglesz a kis picur,ne pörögd túl magad pihenj és pihenj és pihenj,nekem képekkel semmi bajom én is ilyen morbid vagyok,szeretem az ilyen dolgokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Brik remélem hamar helyre jön a melled és nem fog fájni,szerintem sem gond ha fejed bár nekem még tapasztalat nincs ebben!!!

Barbcsi,Bamass,Katka mennek a drukokkkkk!!!!

Babaimi ne félj a vizsgálattól szerintem ha fájdalmas is bírd ki hisz az egy fontos vizsgálat,én is félek tőle,de legalább tudom picurral minden rendben van bent,nem kakilt a vizbe stb!!!Szóval ne hallgasd el kérdezz rá bátran a dokira!!!

Ilus remélem a sok görcsölésnek lesz eredménye könnyű szülés lesz!!!Ügyelj magadra!!

Csillag ez a manóka nagyon aranyos!!!!

Többi anyuka hogy viseli magát???????

Én most főzök mindig azt mondom utoljára,de most már tényleg nem főzök a héten ha szülök ha nem akkor sem,nem bírom,még mosok is azt akarom ha elmegyek ne maradjon szennyes,főleg ne sok,nálunk minden nap van 3 adag minimum,nem jól érzem magam 95/55 és pulzus 122 volta vérnyomásom,nyomott az idő,hasam olyan kemény mint egy szikla,és Lili nem sokat mocorog,viszont az este meg 8 órától meg sem állt hajnal 2 ig akkor aludtam el!!!Sokszor jön rám rosszul lét ez az idő szerintem,és folyton feszült vagyok és ideges,próbálok nyugodt maradni de nem egyszerű!!!!!!!

Kép
bévi

Csibuc még van időd!!!Én is mindig azt vártam már mikor 15 nap volt nah vajon mikor jön,mostanról már nem is beszélek :lol: :lol: :lol: Nekem múlthét szerdán volt utoljára NST ez is bosszant de próbálok efelől higgadt maradni,majd szerdán kell menjek megint!!Ha letelik az időm!!!!!!

Kép
bévi

Na :) levettem a képet :) számomra tök édes volt a baba ahogy csücsült anyukája hasában :) de hát ilyen vagyok,ja :)
(nem baj ám)

Lepihenek,kész a töltött paprika,a bolognai,mosogattam,jól megfájdult a derekam is már.Beraktam még a táskába mindent ami eddig kallódott(töltő,melltartó,papucs...)meg külön amit a szülőszobán akarok felhúzni(már ha..)csináltam limonádékat üvegbe,behűtöttem...

evilany

Vanilla a múltkor lemaradt hogy GRATULÁLOK a "pici" fiadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Barbcsi, Bmaas sok sikert, drukkolok én is nektek!!!!!

Kép
Kép
melisch

Ne haragudjatok de nem olvastam vissza amit ma irtatok. Tegnap este annyit akartam volna még írni de most nincs erőm semmihez.

Csak jöttem jelentkezni, hogy meg egyben vagyunk és ügy néz ki leszünk még a héten.

Nem akarok se panaszkodni se szaporítani a szót de már 2 órája bőgők kimerültem. Semmi értelme tudom de nem tudtam magam tartani. Magzatvíz jó, szívhang szuper, méhszáj még csak most puhul, tágulni is csak kicsit vagyok, korai szülésre utaló jelek nincsenek. Azonban a kicsi lányom még mindig jobb oldalon fekszik, méhszáj kicsit hátraesve. Szülést pedig döntsem el milyet vállalok be: a baba rossz pozíciója miatt nagyon hosszú vajúdásra kell számítanom, doki szerint ha végre olyan 8 perces fájásaim lesznek onnan még 8-12 óra vajúdás vár rám és előre senki nem tudja megmondani a baba, hogy viseli majd mennyit szenved és nem-e lesz császár a vége. A pozíció van olyan rossz mint a faros babáé. Másik választás a tervezett császár. Én kell eldöntsem mit is akarok. Láttam ma babát aki hosszú vajúdás során jött a világra :cry: hosszúkás csúnya feje volt (persze 2 hónap alatt helyrejön) illetve császárral világra jött gyönyörű ikreket. Férjem azt mondta bármit választok ő támogat de nem dönt helyettem, azonban vegyem figyelembe mindkettőnk egészségét. Ezen tények alapján pedig azt hiszem marad a császár. Ha nem indul meg a szülés vasárnap kell mennem és akkor úgy indulok, hogy nem is jövők már haza csak ha valami csoda útján a picim jó pozícióba nem kinlódja magát. Ezért lehet most nem fogok jönni, nehezen hoztam ezt a döntést és nem akarok agyalni, hogy jól vagy rosszul döntök azt viszont tudom, hogy a gyermekem élete a legfontosabb!

Kívánok mindenkinek könnyű, komplikációmentes szülést és hogy senkinek ne kelljen nehéz döntést hoznia!!!!

Évilány neked holnapra minden jót, kitartás nem lesz gond Tomikának is ez a legjobb :wink:

Babázok nektek meg sok tejcsit és kellemes babázást!!!

Majd még jelentkezem, ha nem előbb ha hazaértem a kórházból jövő héten.

Kép
Kép
melisch

Évi, nekem nem ezzel a képpel volt bajom!! Ott a kiállításon láttam olyanokat, amiket nem szerettem volna..

Ó ((((((((((((((Melish)))))))))))) :cry: :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Melisch nem tudom olvasod-e még!!!
De szerintem nagyon jól döntöttél,én ezen nem agyalnék,mert mi lehet a baja ha császárral születik semmi én nem tudom miért mondják azt,hogy az baj nem értem meg,jó nyilván aki bemegy és azt mondja ő kényelme érdekében császározzák meg az kicsit fura,de nem ítélem el azt sem,de te vagy pl Évi is mikor a gyereketek egészsége függ tőle,ugyan mindegy hidd el,én ha nekem azt mondaná ma a doki kikel vegye Lilit mert nem jó neki stb vagy lehet vajudok 12 órát és ismét császár mert gond van,egy percet nem gondolkoznék!!!!!!!Sőt már haza sem jönnék azt mondanám jó akkor csináljuk!!!!!Én meg attól félek,hogy nem lesz uh még szülés előtt és mi van ha vissza fordult farosra tudod nagyon rossz érzés,de remélem minden rendben lesz,vagy engem az is bánt hogy folyton kemény a hasam a nap 24 órájában és érzem nem mozog csak nyomja magát,sajnálom,és azt érzem jobb lenne neki itt kint,és ne sírj örülj neki az a drága csöppség jól van,és veled lesz nem sokára,nem kinlódtok és nem lesz semmi komplikáció vele,mert így neki jobb és szerintem neked is,mint ha kínlódnál 12 órát éhen szomjan,jó tudom inni lehet,de nem hiszem sok kedved lenne már hozzá,és még utána csinálnának rajtad egy hasi műtétet mert még sem tudod megszülni!!!!JÓL DÖNTÖTTÉL SZERINTEM ÉS EZEN NEM SZABAD AGYALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Látom az utolsó napok mindenkit próbára tesznek.

Bamass remélem már babázol :)

Brik ne stresszeld magad, nem vagy gyenge. Én pl nem szoptatok, lefejem a tejet és azt kapja Áron. Persze kell még a pótlás is, de tegnap már kevesebb kellett belőle.

Évi jujj, holnap ilyenkor már ott lesz Tomika. :D Én nagyon féltem/izgultam aműtét előtt, szerettem volna túl lenni rajta. Aztán kellemesen csalódtam. Szorítok nagyon, tudom min fogszu keresztül menni. Szénsavmentes ásványvizet vigyél magaddal, azt kortyolgatshatsz a műtét után. Nekem is spinál volt, végig észen voltam. :D Gondolatban veled leszek! Ez tartsa benned az erőt. Ha megy ki az érzéstelenítő akkor nyugodtam kérjél fájdalomcsillapítót, jobb lesz. És ne ijedj meg a remegéstől sem, fájdalomcsillapítóval az is viselhetőbb volt. :wink: Nem tudom ott mi a protokoll, de amint lehet próbálj eg felállni. Nem kell hosszú sétát tenned, elég ha 2-3 lépést mész, esetleg wc-ig, utána pedig visszafeküdni. ja és ha megy akkor mindenképpen segítség nélkül, nagyon sz@r lesz, de hosszútávon magadnak teszel vele jót :)

Melisch mindegy melyik szülést választod, nem ettől leszel jó anya. Egyik sem könnyebb a másiknál. Tudod vagy a réven vagy a vámon, de megfizeted.....fájdalom lesz így is - úgy is. A baba érdekeit tartsd szem előtt! :wink:

Barbcsiéknál action lehet, mert nem válaszolt sms-re :lol:

Tegnap Áron betyár volt este. Fürdés után vacsizott, de nem aludt el, csak beszundikált. Aztán szemei kipattantak és jelezte éhes. Én meg gondoltam, hogy az ki van zárva, de csak igaza lett a gyereknek. A végén elhúzódott az etetése a következő fordulóig. Még ilyen éhenkórász gyereket nem láttam :lol: Miután sikerült teletömni a pocakját beájult és hajnali 1/4 4-ig aludt is.

Ma délelőtt elintéztük a dolgainkat a városban. Végig aludt. Hazaérve kapott enni, majd betettem a kiságyba és elaludt magától :) Lassan ébredni fog és követelni fogja jogos jussát :D

királylány

Kép

királylány

Ma tudtam meg, hogy nem is 10 napot váőrnak, hanem csak egy hetet, de mivel nekem az szombati nap lenne, így hétfőn kell majd befeküdnöm, ha addig nem akaródzik kibújni, mert hétvégén nem indítanak... :shock:
De így meg 9 nap, bár nem bánom... :)

Szerdán megyek 11-re megint POSE/OTT-ra, akkor meglátogatom Limot és Évit a kis Tomikával! :D
( Évi Remélem nem gond, vagy ha nem szeretnél látogatót, akkor szólj nyugodtan!)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Melisch nem is említettem csak Évi császárát és vannak itt többen is akiknek muszály volt pl Dia.Brik szita az agyam csajok bocsesz!!!És Szilvi 35-nek is úgy lett a picur,kiváncsi vagyok velük mi van!!!!

Dia ez a fiúcska tünemény annyira cuki meg olyan nagy nekem,kell nekem is :lol: :lol: :lol: jó-jó tudom már nem sok van hátra...........türelmes vagyok türelmes vagyok türelmes vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

(((((((((((((((((Melisch)))))))))))))))))))))))

Mindenkinek szorítunk és támogatjuk, és ha így döntöttél, akkor szorítunk, hogy gyorsan fel tudj majd épülni :!: :!: :!: Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a császáros nő is ANYA, és a tápszeres baba is egyenértékű a többivel.

Aki nem így gondolja, és még a szemetekbe is mondja, azt le kell tojni!!! Hülyék mindenütt vannak a világon!

Dia,

Gyönyörű ez a kiskrapek, úgy megdögönyözném... :lol: :lol: :lol: Zabálnivaló!!!

Kép
xtina75

Jah Dia város meg dolgok neked nem kellene esetleg pihenni???????Mert kifogsz kapni!!!!!!!!!!!!!!!Mikor Ircsi írta anno,hogy elmentek sétálni,meg dobozol kifelé meg stb,akkor meglepődtem ez a csaj nem akar pihenni,de te még ettől is merészebb vagy,ááááácsak lennél itt a közelben!!!!!!

Kép
bévi

Te beszélsz, Bévi, fogadjunk, hogy ma is sikamika volt, meg főzés, mi?! Te megszülsz és fél óra múlva már a kórházban fogod felmosni a budit, az tuti!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Tina majd ha erre jársz ugorj be egy kézfogásra hozzám :wink: :wink: :wink: Én ha nekem valaki azt mondaná mert császárral szült az nem anya valószínüleg kiütném,az meg hogy mert tápszert eszik nem egyen értékű meg nem így meg úgy,mindegy itt ki hogyan szül ki mit eszik csak egészséges legyen és kész!!!Jó nézünk már ki ha én nem szeretem a húst akkor már nem vagyok ember,vagy sorolhatnám itt,szóval nem kell ezen agyalni,mind a kettőnél lesz fájdalom nyugi nem kel tőle félni hogy megussza valaki is!!!Lehet császárnál nem érzed,de majd kinlódsz utánna,lehet szülésnél kinlódsz,de könnyebb a felépülés,szóval mind a kettő fáj,csak fájna már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és látnám a drága pofiját a kislányomnak!!!!!!!Bár a barátnőm azt mondta kössem fel a gatyát mert a végén már azt mondta mindegy mit csinálnak de vegyék ki mert ő már nem bírja :lol: :lol: :lol: persze a doki nevette!!!!!

Kép
bévi

Tina ma volt főzés igen,meg mostam is,és azon gondolkoztam most ez vicces lesz,ha megyek szülni mielőtt lezuhanyzok kisúrolom a kádat és a wc-t,mert a szomszéd felmossa a házat,mire jövünk haza de azért csak nem mondhatom neki surolja már ki a wc is!!!Szóval gondoltam előtte megejtem!!! :lol: :lol: :lol: Bár lehet nem leszek akkor ilyen virgonc,kedvű!!!És már vettem tisztító kendőt a kórházi wc-hez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Mondom én... főzés, mosás... :lol: Arra járnék, nem kezet fognék veled, hanem leragasztanálak a kanapéra :D Szerencséd, hogy jó messze laksz :D :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Bévi jelentem pihenek is. Ma is szundikáltam ebéd után. :D Meg éjjel is pihenek, mert Gábor még nem dolgozik és eddig kelt ő is. Ő etette Áront míg lefejtem a tejet. Én pelust cseréltem ő meg visszaaltatta, én mehettem aludni. Meg napközben is segít. Szerdán már megy dolgozni. Csütörtökön anyáék elviszik Bencét Gyulára nyaralni így lesz időm pihenni is.

De igaza van Tinának, te a kórházban is sikálni fogsz, mert majd nem bírod megállni :lol:

Tina gyere és dögönyözd :lol:

királylány

Hátha nekem egész nap ülni kellene abba bele bolondulnék,ha nincs mit csinálni akkor találok magamnak,keresek mosni valót kimosom amit esetleg 3 napja mostam ki terítőt,a párom szerint olyan vagyok mint egy német juhász kutya mindent szagolgatok :lol: :lol: :lol: ,4 naponta mosok ágyneműt minimum,most is várom a drágám mert valami van a mosógépemmel,nyikorog a dob ahogy forog,minden nap megy szinte nem csodálom,18 ezer a vízszámlánk,ha nem fürdök akkor mosok,ha nem mosok akkor súrolok,mindig találok valamit!!!!
És te hogy állsz a babaprojekttel,ugye majd szólsz nekünk és nem fogsz hónapokig titkolózni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: