Sziasztok!
Tina, Csillag, Vanilla! Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!!
Tina! Névnapod alkalmából remélem beköltözik a babád a pocakodba, nagyon szurkolok!!!
Még mindig egyben... Holnap terminus... TERMÉSZETES SZÜLÉST SZERETNÉK, ÚGYHOGY BEINDULHATNA MÁR VÉGRE MAGÁTÓL!!!!!!
Reggel voltunk vérvételen, aztán nst-n. Nst-n nagyon lusta volt a drágám, állandóan megszökött, és lányok, tényleg annyira lent találtuk meg a szívhangot, lejjebb, mint hétfőn, hogy én nem értem mire vár ez a kismanó!!!

Teljesen ott van a kijáratnál, mégse jön!
Volt ott egy kismama, aki 11-re van kiírva, fájásai lettek közben, küldték is a szülőszobára, én meg majdnem bőgtem, hogy nincs igazság, nekünk kéne menni már... Volt egy másik kismama, akit legszívesebben lefejeltem volna... Láttam, hogy nst előtt kint cigizett vígan, meg döntötte magába a colát, nst alatt is itta... Mondanom sem kell, hogy szegény gyerek pulzusa 180 volt, majd' szétrúgta a berendezést... Nekem meg odaszólt, hogy tán lusta? (mármint az én babám) Majdnem mondtam, hogy igen, mert én szegény babámat nem kínzom cigivel meg hasonlókkal... Meg elkezdett jópofizni... Huuuhh nekem annyira tűrtőztetnem kellett magam, hogy ne menjek neki... Már 30on felül volt szerintem, de hogy lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy cigizik????? Ááááááááá....
Aztán megkaptam a beutalót... Megkérdeztem, muszáj-e szombaton befeküdni. Azt volt a válasz, hogy saját felelősségre bemehetek hétfőn is... És most nem tudom eldönteni, mi legyen.
Már nagyon szépen megkértem a picinket, hogy bújjon ki végre, anyát ne állítsa ilyen döntés elé. Tudom,hogy ragaszkodik hozzám, de ha ennyire szeret tényleg, akkor legyen kedves és bújjon ki magától szombatig. Olyan jó lenne, ha hallgatna rám, és kibújna!
Egyre szomorúbb, kétségbeesettebb, aggódóbb vagyok.

Nem akarom, hogy indítsanak, szeretnék természetesen szülni!!!
Nagyon nagyon szeretném, ha végre beindulna!!!! Itt vagyunk, kész vagyunk, nagyon várjuk!!!!!!!!! Mi kell még?

roll:
Ma már szinte mindent kipróbáltam... Ittam 1 l málnalevél teát, ettem chilis babot, főztem, mosogattam, meleg fürdőt vettem, lépcsőztem...
Dia! Áron baba nagyon helyes kissrác!!!! Teljesen odáig vagyok érte!!!
Ircsi! Katus egy igazi tünemény!!! Olyan jó olvasni,látni, hogy ilyen boldogok vagytok, kívánom, hogy örökre maradjon így!!!
Látod, ezért félek az indítástól, mert sokszor császár a vége...
Többiek, akik velem egy cipőben jártok! Hogy bírjátok? Én nagyon a sírás szélén állok.

Megint elszomorodtam. Kicsit kezd elegem lenni a "na, még nem szültél? Dehát holnapra vagy kiírva, mi lesz így" stb c. kérdésekből, úgyhogy a válaszom inkább lenyelem és kerülök mindenkit, aki ezt kérdezné...

Komolyan, a férjemen kívül senkit nem tudok eltűrni magam mellett. Nagyon férjemhez bújós kedvem van. Úgy szeretném már megajándékozni a kisfiunkkal!
Évi! Nem feltétlen azonnal hat a pose... Lehet, hogy éjjelre indítja be a szülést.

Kíváncsi leszek, lesz-e hatása!
Bocs az önzőzésért!