A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Huh Évi,
ez már mindjárt itt van! Legkésőbb kedden megölelhetitek Tomit!!! De jó nektek! És ha közben mégis megindul mi a teendő? Hagyják, hogy beinduljon, picit vajúdsz, és úgy veszik ki a picúrt?

Ircsi,
ezt a strepto baktériumot, hol a búbánatba szedhettem össze? Sehova nem megyek, nem ülök a wc-re sehol, tisztántartom magam és lakást, a környezetemet, egyszerűen nem értem.... :( :( A babának is kell kapnia majd anitigyót a születésekor, meg nekem is?
Már most augmentint kapok, 7 napig kell szednem....

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mi 18 éve ismerjük egymást... középiskolában évfolyam-társak voltunk... azután együtt mentünk Debrecenbe egyetemre... és én ma is szerelmes vagyok a férjembe :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen,azt mondta úgy 2-3 ujjnyiig jó lenne nyílni,de ha indítja akkor is az lesz a cél,oxitocinnal...
Huhh de fura ilyenekről írni :)

Strepto: :? :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi,
Katus tudta mikor kell jönni :wink: :wink: . Ha hiszed ha nem. sokat gondolok ám rátok, mert barátaink, családtagjaink vannak Erdélyben, akik szintén babát várnak, tanulnak, küzdenek. Mindig te jutsz eszembe, hogy milyen utat jártatok végig, és ez erőt ad, hogy nekik is van, lehet remény!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Streptococcus-B
Emberek kb. 30%-a hordozza...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi,
gondolom, hogy jó lenne akkor ha magától indulna be, nem piszkálnák. Olyan jó, hogy a sok nehézség ellenére, ilyen szépen kitartott odabent, jól van, szépen fejlődik Tomi baba.

Ircsi,
azta, akkor ez nem tegnapi kapcsolat! Hát mi későn kerültünk össze, nekem ez már a második házasságom, de itt tényleg az igazival lehetek! A gyerekeink a legjobb bizonyíték erre, meg az, hogy a mai napig szeretjük, tiszteljük egymást, ami nagy szó a mai világban! Kívánom, hogy még sokáig szeressétek, becsüljétek egymást!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na eldugulok, mert velem van tele a fórum :oops: :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Erdély... mindig a szülőföld marad.... mindig az lesz az igazi OTTHON... de.... a mai világban élni is kell... és úgy élni, hogy EMBER maradhassak...
Nem kívánok sokat... csak annyit, hogy a munkámból, a HIVATÁSOMból meg tudjak élni, normálisan fel tudjam nevelni Katust (nagy valószínűséggel másik gyerekünk nem lesz)...

ÉS... a származása miatt ne kelljen szégyenkeznie... ne legyen kisebb...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sok házasság, párkapcsolat felbomlását láttuk... azért a babaprojekt, az inszeminációk, a lombik-beavatkozások nagy erópróbák...
Mi kibírtuk... Ehhez olyan pasi kell, mint az én Ádámom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megérdemelte, hogy megadjam neki Katust :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Napsugár, üdv a itt köztünk!

Egy cipőben járunk. :)

Én 2-ra voltam kiírva :D
Szerdáig nem is volt semmi, ott a doki mondta, hogy 1 ujjnyira nyitott a méhszáj. És most éjjel volt először fájásom és most ez a nyákdugó.
Nekem is az a helyzet, hogy hétfőn bármi történik be kell feküdni és akkor elindítják a szülést is. Én sem szeretném, de ez van. Stresszelni nem szabad magad, az tuti nem jó se neked, se a babának. Lesz ahogy az élet hozza!
Nyugi minden ok lesz!!! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi,
amit kérsz, amire vágysz azzal teljesen egyetértek! Ezek nem nagy dolgok, pusztán emberként szeretnél létezni, élni, megbecsülve, nem félve, kiszolgáltatva, boldogan! Szerencsére mi nem estünk át az inszemes, lombikos beavatkozáson, csak elmondásból tudom, hogy nagyon kemény próbatétel ez minden párnak, őszintén felnézek azokra, akik kitartanak, többször fölállnak és újrakezdik az esetleges sikertelenség után. Megérdemlitek a boldogságot, mert nem a sült galambra vártatok, hanem tettetek/tesztek érte, mint itt a többiek is! Sok a válás, rossz kapcsolat, ezt én is látom, de én a megbeszélés, kibeszélés híve vagyok, nálunk sérelmek nem kerülnek a szőnyeg alá!
Ezt a szüleimnél átéltem, szörnyű volt :cry: :cry: . Szóval nem akarok belemenni jobban, senkit nem untatnék, csak az írásaidból mindig kiérzem, a pozitív hozzáállást, a kitartást, az erőt és ez sokszor indirekt módon segít nekem, köszönöm! :D :D :D :D

Woody,
nyákdugó :D :D . Nálad már biztos nem hetek kérdése, hogy babóca legyen, most már bármikor beindulhat a picúrka! Ezek már bíztató jelek! Szorítok, hogy mielőbb babázhass!

Lányok én tényleg úgy drukkolok mindenkinek, mintha jómagam nem is várandós lennék a 39. hétben, de vhogy azt érzem, hogy nekem még a partvonalon a helyem...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megintított szülések... nagy százalékban császárral végződnek...
Ha nincs semmi sűrgető tényező... akkor érdemes kivárni...

Van egy barátnőm.. ő pl. genetikailag a 42 hetes terhességre van kódolva....
-első baba: 41+4-nél indították neki a szülést (oxitocin+burokrepesztés)... 13-14 óra múlva császármetszés...
-második baba: normál NST, amnioszkópia... kiírt dátum +13 nap... burokrepedés után ment be a kórházba... kb. 6-7 óra alatt megszületett a babája...
- harmadik baba 42+2-nél született meg... 5-6 óra alatt...

Nálunk az volt a terv, hogy a 38-39. héten megindítják a szülést... ha oxitocinra nem reagálunk kellőképpen, akkor császár... DE.. nálam számított a lombik, az IR, a trombofiliám miatt adogatott injekció...

Egyébként a psziché szerepe óriási....
barátnőm babája akkor szülessen meg, mikor apuka egy nemzetközi konferenciáról hazaér... apuka hazaért... másnap megszületett a baba....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer
Én mindig azt nézem, hogy a felhő széléről letekintve a szüleim azt lássák, hogy boldogok vagyunk... Hogy azt a tanítást, amit ők adtak nekünk, azt átéljük, átérezzük...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És...
Mennyire támogatja Magyarország a határontúli magyarokat...
Nekem ki kellett fizetnem az egyetemen a költségtérítést... félévente több százezer forintot...
Ennyi pénzből a kisebbik hugom az USA-ban tanult...
Megalázó hivatali intézkedések voltak, amikor a munkavállalási, lakhatási engedélyt kellett megújítani...
Vezetó orvosi pályázatoknál kikötés a magyar állampolgárság...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

DE.... váltottunk, talán jól...
Ami a leglényegesebb... együtt vagyunk Ádámmal... és van KATUS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép
Kép

Bocsánatot kérek mindenkitől.... DE én ÉLVEZEM, hogy van nekük Katus :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,normál terhességnél biztos...de nálam az előzmények miatt nem akar a 41.hétig várni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,normál terhességnél biztos...de nálam az előzmények miatt nem akar a 41.hétig várni...

Nálad indokolt a császár......

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,
a legfontosabb a családod és az egészségetek! A szüleid pedig biztos nagyon büszkék rátok odafent!! És mutogassd Katust, mert nagyon jó nézegetni az elégedett pofiját, nekem mindig mosolyt csal az arcomra!! :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Köszönjük!!!!!
Még nem nyiffantottuk ki a gyereket.... talán nem vagyunk nagyon bénák... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]K írta:lombikbabaöszönjük!!!!!
Még nem nyiffantottuk ki a gyereket.... talán nem vagyunk nagyon bénák... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ircsi,
ezen nagyon jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"] írta:sucer
[quote="lombikbaba"]K írta:lombikbabaöszönjük!!!!!

Ircsi,
ezen nagyon jót nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez a gyerekorvos hugicám beköszönése szokott lenni... :wink:
Katus érdemeit tükrözi... túléli a mi mesterkedéseinket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Tina, Csillag, Vanilla! Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!!

Kép

Tina! Névnapod alkalmából remélem beköltözik a babád a pocakodba, nagyon szurkolok!!! :wink:

Még mindig egyben... Holnap terminus... TERMÉSZETES SZÜLÉST SZERETNÉK, ÚGYHOGY BEINDULHATNA MÁR VÉGRE MAGÁTÓL!!!!!! :roll:

Reggel voltunk vérvételen, aztán nst-n. Nst-n nagyon lusta volt a drágám, állandóan megszökött, és lányok, tényleg annyira lent találtuk meg a szívhangot, lejjebb, mint hétfőn, hogy én nem értem mire vár ez a kismanó!!! :shock: Teljesen ott van a kijáratnál, mégse jön! :( :(
Volt ott egy kismama, aki 11-re van kiírva, fájásai lettek közben, küldték is a szülőszobára, én meg majdnem bőgtem, hogy nincs igazság, nekünk kéne menni már... Volt egy másik kismama, akit legszívesebben lefejeltem volna... Láttam, hogy nst előtt kint cigizett vígan, meg döntötte magába a colát, nst alatt is itta... Mondanom sem kell, hogy szegény gyerek pulzusa 180 volt, majd' szétrúgta a berendezést... Nekem meg odaszólt, hogy tán lusta? (mármint az én babám) Majdnem mondtam, hogy igen, mert én szegény babámat nem kínzom cigivel meg hasonlókkal... Meg elkezdett jópofizni... Huuuhh nekem annyira tűrtőztetnem kellett magam, hogy ne menjek neki... Már 30on felül volt szerintem, de hogy lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy cigizik????? Ááááááááá.... :evil: :x
Aztán megkaptam a beutalót... Megkérdeztem, muszáj-e szombaton befeküdni. Azt volt a válasz, hogy saját felelősségre bemehetek hétfőn is... És most nem tudom eldönteni, mi legyen. :(
Már nagyon szépen megkértem a picinket, hogy bújjon ki végre, anyát ne állítsa ilyen döntés elé. Tudom,hogy ragaszkodik hozzám, de ha ennyire szeret tényleg, akkor legyen kedves és bújjon ki magától szombatig. Olyan jó lenne, ha hallgatna rám, és kibújna! :roll: :roll:
Egyre szomorúbb, kétségbeesettebb, aggódóbb vagyok. :( Nem akarom, hogy indítsanak, szeretnék természetesen szülni!!!
Nagyon nagyon szeretném, ha végre beindulna!!!! Itt vagyunk, kész vagyunk, nagyon várjuk!!!!!!!!! Mi kell még? :roll: :roll: roll:
Ma már szinte mindent kipróbáltam... Ittam 1 l málnalevél teát, ettem chilis babot, főztem, mosogattam, meleg fürdőt vettem, lépcsőztem...

Dia! Áron baba nagyon helyes kissrác!!!! Teljesen odáig vagyok érte!!! :wink:

Ircsi! Katus egy igazi tünemény!!! Olyan jó olvasni,látni, hogy ilyen boldogok vagytok, kívánom, hogy örökre maradjon így!!!
Látod, ezért félek az indítástól, mert sokszor császár a vége...

Többiek, akik velem egy cipőben jártok! Hogy bírjátok? Én nagyon a sírás szélén állok. :( :( Megint elszomorodtam. Kicsit kezd elegem lenni a "na, még nem szültél? Dehát holnapra vagy kiírva, mi lesz így" stb c. kérdésekből, úgyhogy a válaszom inkább lenyelem és kerülök mindenkit, aki ezt kérdezné... :? Komolyan, a férjemen kívül senkit nem tudok eltűrni magam mellett. Nagyon férjemhez bújós kedvem van. Úgy szeretném már megajándékozni a kisfiunkkal! :roll:

Évi! Nem feltétlen azonnal hat a pose... Lehet, hogy éjjelre indítja be a szülést. :wink: Kíváncsi leszek, lesz-e hatása! :wink:

Bocs az önzőzésért! :oops: :(

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi de jó nézni a boldogságot a képeken!!

Barbcsi,a saját felelősségre nem a legjobb ötlet,főleg terminus közelben meg túllépésnél...nem jó kórházban lenni,de ha muszáj...és továbbra is azt mondom,jön a baba ha itt az ideje...csak nem indítanak közvetlen terminus túllépés után?
:shock:

evilany

Évi! Ez a gondom nekem is. Ha szombaton fekszem be, akkor elveszem magunktól az esélyt, hogy magától induljon, úgy érzem... Mert akkor vasárnap OTT, aztán 3-4 napon belül, max 1 hét indítanak. Ha az OTT-nak nem lesz hatása, akkor utána méhszájérlelő zselé, újabb oxitocinos infúzió, legvégső esetben burokrepesztés. Vagy ha az OTT-nak nem lesz jó az eredménye, akkor azonnal. De így viszont 3 napig se nst, se vizsgálat, a kórházban mégis szem előtt vagyok...
Viszont ha csak hétfőn megyek, akkor adok magunknak esélyt arra, hogy a hétvégén magától beinduljon, de ha meg valami baj lesz, magamat fogom okolni, hogy miért nem mentem szombaton. :( Viszont itthon sokkal könnyebb relaxálni, pihenni, várni, mint odabent és attól rettegni, melyik nap mit mondanak a dokik... Na ezért nem tudok dönteni!!! :? :( :cry: EZÉRT LENNE A LEGJOBB, HA SZOMBAT REGGELIG MAGÁTÓL BEINDULNA ITTHON!!!!!!!!!! A LEGESLEGJOBB, HA MÁR MA, AKKOR NEM AGGÓDNÉK ANNYIT.... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Szilvás, Bekri! remélem gyorsan rendbe jöttök és a babáitok is, lesz sok tejcsi és jöhettek haza!!! Szorítunk értetek!!!

Kép

Kép
barbcsi

Na de Barbcsi,azt írod ha az OTT-nek nem jó az eredménye :arrow: akkor a babád veszélyben van,azt jelenti! (és azt is hogy ha magától indulna is veszélynek lenne kitéve)!! Ezek a vizsgálatok nem véletlenül vannak...örülni kell neki,legalábbis engem megnyugtatnak! És még mindig nincs kizárva,hogy ma este megszülsz...akár...!Hétvégén a párod is ott tud veled lenni! Szóval szerintem ne kockáztass.

evilany

Hát igen Évi, az azt jelenti. Tudom, hogy nem véletlenül vannak. És nem akarom, hogy bármi baja legyen a kisfiunknak, szeretném, ha egészséges lenne.
Csak egyet nem értek: miért nem lehet itthonról bejárni a vizsgálatokra? 10 perc alatt beérünk a kórházba kocsival. Nem lenne gond minden nap nst-re, flow-ra menni, vagy az OTT-ra bemenni. Más nagyon nincs, amit bent csinálnak. Csak megpróbálják kicsalogatni a Bencét. Nektek pl. nem kell befeküdni, nem? Szilvi, Woody is otthon van, pedig már túllépték a terminust. Sokkal nyugalmasabb lenne itthonról bemenni.... Ez szomorít csak engem.

Legyen igazad, hogy este beindul!!! Olyan jó lenne.... :roll: Végre megölelhetnénk és megpuszilhatnánk!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Bence akkor születik meg.... ha lélekben.. a tudatalattid is elengedi....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát azt nem tudom,de sokaknak szerintem kényelmesebb.Nálunk a klinika egy nagy domb tetején van és azt mászom meg minden nap,általában tűző napon,már nagyon,nagyon leterhel...
Ahány ház annyi szokás...

evilany

Ircsi! Írtam pü-t. Remélem megkapod!

Évi! Hát már sokszor találkoztunk ezzel az ahány ház annyi szokással... Mindegy, reménykedem hogy beindul magától!!!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,erről van szó!
Kép

evilany

Évi! Remélem mindkettőnknek mihamarabb beindul!!! És végre láthatjuk, szeretgethetjük a fiainkat!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Ugyan csak a nap végén, de KRISZTIK Boldog névnapot!!!!!!!

Tündi!.....Megkaptam az SMS-t, majd legközelebb talizunk!!!! Remélem nem volt gond!!!!!!!!!!

Ircsi!......Jó nézni a boldogságotok, sose kérj a boldog fotókért, pozitív gondolatokért elnézést.

Barbcsi!......Enged el magad, és engedj a szülési tervekből, vedd úgy lesz, ahogy lesz....és így lehet tényleg megvalósul a vágyad, az elképzelt szülésről. Valóban nem jó itt a kórházba dekkolni, de soha ne történjen velünk ennél nagyobb "baj" minthogy itt vagyunk pár napot.

Nálunk kedden jár le a terminus, hogy indítanak-e attól függ, milyen a méhszáj lelet. Hétfőn du. volt 2-0-2.
Majd kiderül!!!!!!!

KITARTÁS magunknak!!!!!!!!!!
limo73

Sziasztok! Kitartást Mindenkinek!!!
Bévi, Barbcsi! Olyan aranyosan tudtok elkeseredni :) ... Nyugi! rendben lesz minden!!!

Evilány, úgy tűnik Te már a szélegyenesben vagy.... Örülök neki és picit irigykedem is ám :wink:

Napsugár! Üdv itt :) Szintén Bp. Neked is sok erőt kívánok és kitartás!

Barbcsi! Engem nem indítanak azért, mert túlléptem a terminust. Azt mondták- éppen ma-, hogy rendszeresen ellenőriznek (2 naponta járok be NST és vizsgálat) és ha minden rendben, hagyják a dolgokat a maguk ritmusában. Baba nem maradt még bent :). Persze néztem hülyén én is, de ezt a hülye fejet biztosan megszokták a türelmetlen anyukáktól.

Ma elmentem sétálni , gyors tempóban. Persze semmi bajom nincsen, a lábam viszont jól elfáradt :D :D :D ... ez az én formám.

Vanilla! Mizu veled? Nagyon csendben vagy! Inkább gyere panaszkodni, akkor legalább tudjuk, hogy hol tartasz éppen.

Sucer! Aranyos vagy, hogy így drukkolsz :)
szilvi35

Ircsi! Katus Tündipofi! Szerintem mindenkit feldob a csöppekről készült fényképek. Már nem is kell bőgni rajtuk állandóan. Legalább kondicionálnak :wink:

Valami kattog néha a hasamban! Nektek van ilyen? Mi lehet ez?
szilvi35

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e...
Aug. végére várjuk kislányunkat. Olyan topikot keresek, ahol előbb v. utóbb :) anyaként megoszthatom gondolataimat, tapasztalataimat társaimmal. Látom, hogy nálatok már megszületett néhány baba. Ezúton is gratulálok mindenkinek! :)
Pingvinátor
Vendég

Üdv Pingvinátor!
A legjobb helyen jársz :) Írj magadról , ha van kedved. Honnan ez a remek név?
szilvi35

Első baba, külföldön egyedül a férjemmel. Jólesne a támogató környezet...
Pingvinátor=pingvin+terminátor összevonásából, miután barátaink nem tudták eldönteni mihez hasonlít leginkább a kismamás járásom.:)
Vendég

Üdv Pingvinátor!

Kreatív barátok! :D :wink: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!!!

Sucer köszi a drukkokat remélhetőleg jönnek ezek a huncut csöppségek!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi aggódok de csak úgy nyügi vagyok inkább igaz még nekem van 6 nap,csak már nehéz minden és sok a teher néha ezen bukok ki,hogy nem bírom magam és soha nem volt ez így,akkor ma lefárasztottad a lábad a babád meg nevet rajtad, :lol: ő még bírja!!

Évi az jó ha kedden meg lesz Tomika olyan jó lesz már boldog vagyok,hogy nem sokára ott lesz veled,még a fiúk itt vannak,a nagy nem nagyon hiszi el ki fognak menni a másik házhoz,mert ma is mondtuk neki de nem nagyon fogja fel,gép függő sajnos nem kicsit,de apája majd megoldja menni kell neki mert így jobb mindenkinek,én feszült vagyok és minden idegesít mászkálnak éjszaka is és az ajtó csapódás,mondtam is épp a páromnak olyan nyügös vagyok alig tudok embereket elviselni magam mellett,de ez a tehetetlenségemtől van!!!!Neked sem lehet könnyű minden nap menni!!!!

Ircsi a képeket szerintem nem lehet megunni és nagyon megérdemeltétek Katust és ilyen boldog maradjon az életetek mindig,és legyen neki kis tesója,szerintem lesz :wink: :wink: :wink:

Woody de jó nyákdugó!!!barátnőmnek elment este reggel elfolyt a magzatvíz már ő is a szülés végén volt :wink: :wink: :wink:

Újaknak üdv köztünk!!!!

Szilvá és Bekri remélem hamar gyógyultok és fejlődnek a picurok mennek a drukkok nektek!!!

Barbcsi kicsit lazíts kérlek,én nem vagyok egy könnyű eset,és hidd el rajtad kívül mindenki nagyon várja a gyerekét,de annyira rá stresszelsz ez már nagyon nem jó,én nem gondolkoznék 1 percig sem ha azt mondanák be kell feküdni,nem szabad ennyire én azon aggódom minden rendben legyen Lilivel és lehet ez druva de a legkevésbé érdekel hogy fogom megszülni,mert akkor is anya leszek ha császárral veszik ki ha indítják,ha bent fekszem vagy itthonról megyek,nekem teljesen mindegy egy héttel hamarabb vagy később jön ki lesz ott és ki nem egy a fontos Ő EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!!!És szerintem ezzel te is így vagy,ne félj az ídítástól,lehet bemész megindul a szülés és meg kell császározni akkor mit csinálsz úgy is azt csinálják rajtad ami neki kell,és ha nem jön magától akkor segítenek!!!!Próbálj ki kapcsolni nagyon görcsölsz annyira sajnálom,mert lehet épp emiatt nem jön még!!!!Mert vissza tarja a stressz!!!!!

Kép
bévi

Barbcsi, ha hétvégén valami baj történik veled/babával otthon, ami kórházi megfigyelés alatt nem következett volna be, és ezzel együtt tudsz majd élni, akkor maradj otthon!

Évi, nagyon várom már Tomit :)

Szilvi, nem emlékszem kattogásra :lol: Lehet, hogy Morze-jeleket kapsz :mrgreen:

maccs01

Maccs! Nem tudnék ezzel együtt élni, ezért be is megyek szombaton!!! Csak azt nem értem meg, hogy máshol nem kell bemenni, otthonról be lehet járni a vizsgálatokra, itt meg nem... Annak örülök, hogy ennyire figyelnek ránk, csak én itthonról is ugyanúgy bemennék minden nap vizsgálatra!!! Hiszen a legfontosabb nekem a kisfiunk egészsége!!! De addig reménykedem, hátha magától elindul a mi pici fiunk a nagyvilágba!!! Szombat délig még van idő... hátha! :roll:

Szilvi! Én is kattogok! :shock: :D :lol: Elvileg magzatvíz elfolyása előtt lehet hallani kattanást, pattanást, reccsenést, ki minek írja le. De eddig nem folyt el a magzatvizem, még csak nem is szivárgott, figyelem mindig. De néha ijesztő tud lenni ez a kattogás!

Pingvinátor! Üdv köztünk!

Bévi! Én mindig is ilyen aggódós voltam sajnos... :( :oops: Próbálok nem stresszelni, de néha nehéz. Tudom, hogy nagy hibám, eddig nem tudtam legyőzni. :( De küzdök ellene!!!

Megyek aludni. Kíváncsi vagyok, mit szól Bence ahhoz, hogy nemsokára 6-a... :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, lehetséges, hogy más kórházban nincs annyi szabad ágy, hogy minden kevésbé kritikus kismamát befektessenek megfigyelésre, avagy jobban kímélik a pénztárcájukat... fene tudja. Nem érdemes ezen filózni. Engedd el az álmokat! Az egészséges kisbaba a cél, mindegy, hogy milyen módon, de egészségben lássa meg a napvilágot. Lehet, ha lenyugszol, akkor valóra válik a vágyad is, sosem lehet tudni; de mindenképpen jót teszel magaddal, babáddal is, ha nem vagy feszült és ideges.

maccs01

Ircsi, nyilván azért kötik a vezető beosztásokat magyar állampolgársághoz, mert az feltételezi, hogy az illetőnek itt vannak a gyökerei és nem fog továbbállni az első jobb lehetőségnél!

Avagy ha megszerzi külföldiként a magyar állampolgárságot - ami nem egyszerű -, akkor valóban komolyan gondolja, hogy itt akar letenni valamit az asztalra, és nem csak ugródeszkának használta az országunkat.

Senkinek nem (volt) kötelező ebben az országban tanulnia!
Magyar állampolgároktól is bevasalják a költségtérítéses képzés díját. Esetleg az lenne a jó megoldás, ha fognánk egy kalapot, összedobnánk a határon túli magyarok taníttatására valót és a saját gyerekünkét is még fizessük emellett?!

maccs01

Sziasztok!

Üdv az újaknak:-)
Hidegfront volt este, talán jön bébi ma:-))

Kép
Az én kicsim így szeret aludni:-)) Na meg oldalt:-) De este csak hason, pedig a kórházban megszidtak érte.

Ircsi olyan klasszak a képek:-) Szépek vagytok:-)

Krisztinák kicsit megkésve, Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nos, lehet mégsem jó helyen járok?!

Fórumon lehet és kell is véleményt alkotni, de a fenti hozzászólás azért mindenen túlmutat!! :( :?
Vendég

Jó reggelt!

Pingvinátor
Pontosan mire is gondolsz?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Maccs véleménye... :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: