A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Vanilla
Lehetnek hetek is... napok is...órák is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért, egy 8 hónapos kislány anyukájaként szeretnék Nektek ajánlani egy terméket: a Lovemoon anionos betétet!
Azon túl, hogy a betét extra nedvszívó képességű, a benne lévő anionos csíknak köszönhetően antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaölő hatása van!
Semlegesíti a kellemetlen szagokat, fenntartja a hüvely megfelelő PH értékét!
Így kifejezetten ajánlott áldott állapotban, szülés után, vizelettartási, aranyeres problémáknál is!

Ha érdekel Benneteket a termék, írjatok privit!!

Üdv mindenkinek!
mbaba82

reméljük csak napok és órák :D és nem hetek :)
Vendég

Vanilla
Kapd el apát!!!!!
Orgazmus... oxitocint szabadít fel....(méhösszehúzódást vált ki)
Ondófolyadék... természetes prosztaglandint tartalmaz (érleli a méhszájat) :wink:

Most szabad... szülés után 6 hétig úgyse javasolt :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszönöm a köszöntéseket, lányok!

Vanilla, drukkolok, hogy ez a nap a tiéd legyen! Szép névnapi ajándék lenne! Beszélj azzal a gyerökkel... :D

Kép
xtina75

http://www.wellnesscafe.hu/wellness/200 ... oi_szemmel

ÉS... a lelki köldökzsinór elengedése a legfontosabb!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Neked....
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Kriszták! Boldog Névnapot!!!

Kép
gtunde75

Ircsi, eltettem holnapra :D Ma kaptam tüszőrepit, holnapra hat :D

Tündi köszi 8)

Kép
xtina75

Ez érdekes :) lesz mit megfogadni :)
Vendég

lányok tegnap apával megnéztük a nagyfiúk című filmet hát mit mondjak szét röhögtem magam rajta azok a dumák benne :)

Ja ha valakinek kell meghívó az egyik legnagyobb magyar film letöltő oldalra szóljon nekem van szívesen küldök :)
Vendég

Sziasztok!

Egyben vagyunk...az este mondjuk nem volt túl kellemes, de nem lett semmi belőle...

nem rendszeresedtek a görcsök (annyira nem is volt erős, mint kedden), de nem volt jó...a derekam viszont irdatlanul megfájdult...nem is bírtam éjjel megfordulni egyedül, csak ha Gábor áthúzta a karom, vagy segített átlökni a másik oldalamra...annyira lent van a derekamnál a súlypontom, hogy nem bírom fekve magamtól megemelni...:( olyan kiszolgáltatottnak érzem magam olyankor, de Gábor nagyon aranyos, és sokat segít...persze néha jól kiröhög...:P tegnap este pl. partravetett bálna voltam... :P

Most is feszes a pocim (bár nem keményedik, de alapból viszonylag kemény)...hányinger kicsit...egész éjjel azt hittem, hogy hasmenésem van, de semmi, csak pisi...
Nem siettetem én ezt a manót, de ha ez még így megy 20-ig, akkor babám egy zombianyut fog látni először...nembaj, majd vigyorgok...bár lehet úgy még ilyesztőbb leszek...:)

Ja, meg ilyen még életemben nem volt...elfeküdtem a jobb fülemet, már zsibbadt...nagyon car érzés volt, de hogy ezt hogy sikerült...

Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő...olyan izgi...

Nagyon boldog névnapot kívánok a Krisztáknak :)

Lehet, hogy ma jön barátnőm a babájával (4 hónapos a kiscsaj, édespofa nagyon)

Akárkit felhívunk, mindig egyből azt hiszi, hogy a gyerek miatt, és tök letörnek, hogy nem azért telefonálunk...aranyosak...de hogy mennyit csörög a telefonom az elmúlt napokban, hihetetlen...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!
Hát ez hihetetlen, totál azt hittem, hogy babahírekre jövök. Ezek a gyerkők nagyon jól elvannak odabent. :-)
Krisztináknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!
Szopigondokkal küszködőknek kitartást, és remélem hamarosan javul a helyzet.
Görcsölgetőknek, magukat már kénylemetlenül érzőkismamáknak pedig gyors babaesőt kívánok!
No megyek, mert felkelt a nagylányom.
pápá

Katka
KépKép
katka77

Megjöttem...fáradt vagyok...

Pose eltartott vagy 1óra 20 percet mert vagy állandóan keményedtem vagy ha visszavette a cuccot akkor egyáltalán nem,végülis valami lett belőle,rendben volt,én nem éreztem szinte semmit,de szerintem nem olyan volt mint aki hamarosan szülne.2x egymás után látszólag leesett a szívhang 100 alá keményedésnél,de inkább elmászott a baba mert éreztem is mozogni és pillanatok alatt visszaállt,de a biztonság kedvéért még hagyták rajtam a gépet,de nem volt több ilyen.Holott 2 nap...na mindegy,hétfőn is pose,addig meg nst minden nap,kedden meg ugye császár...
Most értem haza,a biztosító nem köt terhessel életbiztosítást,majd szülés után 3 hónappal,(valahogy sejtettem,holott a fizetés csak 6 hónap után lépne életbe részükről)meg hoztam ebédet meg vettem Pamperst kuponnal még.
Kéne porszívózni,de most ledőlök az tuti,majd délután nekilátok. Kiveszi az energiám ez a mindennapos klinika mászás :(

Voltam Limonál is,jól van,csak már ő is várja a nagy napot!

Szilvásnak írtam sms-t,nincsenek jó hírei,Bekrinekés neki is car a vérképe, Bálintnak sűrű a vére(?) infúziós kap,Enikő meg nagyon lefogyott és nincs tejci se még,lehet nem mehetnek hamar haza :(

Vanilla örülök hogy alakulsz!

Bévi tempóból visszavenni!

Jó hogy irjátok ezeket a dolgokat a táplálással kapcsolatban is,lesz kitől kérdeznem! Neogranormon is mehet cicire? A Sudo tényleg szárít :(

Katus mekkora nagylány már!!És a szeme látom helyrejött.

Clarika,ne aggódj ettől a vizsgálattól nem fogsz megszülni
:roll: szerintem...holnap hányra mész? Én 11

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boginak utólagosan is....
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Voltam orvosnál ma én is. NST jó lett , méhszáj zárt továbbra is.
Uh: kicsit kevesebb a magzatvíz (ezzel semmi gond már ilyenkor). Viszont a pocak nagyobb, mint a buksi! 7mm-rel, de nagyobb. Ez nem baj????? Tudtok erről valamit?

Ja! És Evilany! Nem szülünk együtt, félreértettem. Addig megyek 2 naponta, amíg meg nem szülök vagy ki nem esik a szemem.
szilvi35

Szilvi,egyszer csak indítanak...nem?
Pocak:lehet épp ivott előtte,nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Én eleve nem szeretem a neogranormont...
Egyszer, mikor náthás voltam és a sok törölgetéstől kipirosodott az orrom, akkor kentem be azzal... iszonyatosan csípett, mart... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Úúúú akkor fel nem kenem :shock:

evilany

Ircsi!
Köszönjük szépen a köszöntést. Aranyos vagy.

Évi!
Sajnálom, hogy ilyen kimerítő volt a POSE, 1 óra 20 perc... elég húzós. De a lényeg, hogy a baba jól van. Amúgy én még most hallottam először erről a vizsgálatról. Miskolcon nem csinálják, peddig én Bogit rendesen túlhordtam. Nálunk viszont (legalábbis az én dokimnál) amnioszkópia van, most már hetente min. 2x, míg meg nem szülök. Hát az sem kellemes, de legalább tudom, hogy a baba jól van.
Majd, ha lesz időd, a táblában átírnád a koromat? Júliusban öregedtem egy évet, most már 33. Köszi előre is.

Katka
KépKép
katka77

Nem tudom miért akkora a pocak.... Ez előtti uh-n is nagyobb volt...

Nem volt szó indításról. Azt mondták, hogy 2 naponta kell mennem. Akkor van NST és ASK (amnioszkópia, ami nekem nincsen a zártság miatt). Ha minden okés, akkor húzhatok haza... és 2 nap múlva újból. Meg is kérdeztem, hogy akkor arra várunk, hogy legyen valami? Válasz az volt, ha minden érték normális, akkor magától beindul a szülés meg minden. Hát! Lehet, hogy el van számolva, de aggódik az ember lánya!!! A végén még szűz lesz a lelkem és nem oroszlán... netán mérleg? Mondjuk nyilas csak nem?! :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Szilvi
Pocak milyen mérete?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

HC 335
AC 342

Az FL 75 és semmit sem nőtt a 37. hét óta az adatok alapján... tudom tudom elmérik.
szilvi35

Szilvi
Mi van a pocakodban????
Kép

VAGY

Kép

VAGY

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kerületeket nem tud pontosan mérni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Plüssmaci??? :shock:
szilvi35

Pótanya.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:wink:

jójó, értem én.
szilvi35

Évi

Én 9re megyek.
Hétfőn meg 10re.... -ha megyek....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Értem. Na megyek mosogatok és lefekszem.

evilany

Sziasztok jó volt a reggeli téma szoptatás a 3 újdonsült anyuka nekilátott beszélgetni jó volt olvasni!!!

Ircsi Katus az olyan cuki most is csak néztem és mosolyogtam kis szemes baba Lilinek is ezt mondták Debrecenbe 4D-n kis szemes baba lesz!!!Neugranotrmon az nekem is csípte annó az orromat,törlőkendőben vettem azt az nem csíp,gondolom az nem olyan erős mint a kenőcs,popsira és mellre meg bepanthent vette simát azt mondták az nagyon jó rá!!!És azért is praktikus mert mellre is lehet meg a babapopsiját is lehet vele kenni!!Lényegesen olcsóbb mint a sudo krém!!

Évi sajnálom,hogy így elhúzódott a vizsgálat,de az a lényeg rendben van minden,és Tomika is jöhetne már gondolom milyen nehéz neked is,én is már ne érzem jól magam és azért mindig menni nem lehet egyszerű én ma egész nap aludtam,nem is bírnék gyalogolni 20 lépéstől úgy bekeményedik a hasam :shock: :shock: :shock: és fulladok csak olvasom te mennyit gyalogolsz stb!!!!Biztosítás én t-mobilos vagyok és a múlthéten felhívtak,hogy nem e kötök életbiztosítást havi 629 ft ért minden családtagomra érvényes aki velem él egy lakcímen és nem töltötte be a 70 évet,és kórházi ápolásra napi 5000ft meg ilyenek,még nem küldték a szerződést majd áttfutom kiváncsi vagyok a részeltekre is elég kevés az összeg de majd meglátom ha nem jó vissza lehet mondani,egy próbát megér annyi pénzért!!!!

Szilvi neked sem lehet könnyű sajnálom és tudom te is szenvedsz,a nagy has meg a teher érzem én is elég rendesen pedig még nekem van is hátra nálunk is van az kópia valami :lol: az a magzatvíz vétel ha jól sejtem!!!Nekem mivel szerdán telík le a 40 hét akkor már veszik is :? :? :? nem kellemes azt mondják!!!

Katka sok boldogat nektek utólag is írni is akartam aznap de szita az agyam :oops: :oops: :oops:

Ilus nem lehet akkor könnyű neked sem de a párod rendes és törődik veled,kiszolgáltatottság én meg ideg bajt kapok tőle,hogy semmihez nincs erőm fekszem úgy se jó,ha megyek az sem ha ülök az sem ,ha eszek az sem,ha ne eszek az sem,ez kicsit rossz!!!De majd csak eljön a mi időnk utána még nehezebb lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Szerintem most távozott belőlem a nyákdugó is.
bocsi, ha hülyén írom le (olyan nyálkás hosszú valami, és barnás volt kicsit talán véres is)
Tudom, hogy ez bármikor távozhat, de így a 40+3 napon nagyon örülök neki. Lehet, hogy Lili mégis magától meg szeretne születni.
Fájások (görcsök) néha vannak, szerintem folyamatosan tágul a méhszáj. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Olvasgatlak már jó ideje benneteket, de eddig még nem írtam.
Mostmár kezdem elveszíteni a türelmem, ugyanis augusztus 1-re voltam kiírva, de azóta sincs semmi... :-(
Néha egy-egy összehúzódás és kész. Az NST-n a baba szíve tökéletes, de méhösszehúzódás szinte semmi...
Pedig már annyira szeretnénk babázni! Arról nem is beszélve, hogy a baba hatalmas, a 38. héten 4062 grammra saccolták. Persze tudom, hogy ez semmit nem jelent, de már a pocakom is akkora, hogy lassan orra esek. :-)
Komolyan úgy érzem, hogy örökre benn akar maradni... :-D
A baj az, ha a jövőhét hétfőig, legkézőbb keddig nem születik meg a baba,akkor be kell feküdnöm. Na, ezt meg nem akarom! Minél természetesebb szülést szeretnék...

Woody: Én most irigykedek :-). Legalább van nálad valami jel. A szülésznőm azt mondta, ha a nyákdugó távozik, egy héten belül megvan a baba!!! KITARTÁS!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.08.05 15:22-kor.
napsugar1123

Bévi
Szerintem, egészséges babapopsira a Bepanten is felesleges...
Nagyon jó a gyógyszertári popsikrém... amikor éppen bekenem Katus fenekét (nem szoktam állandóan kenegetni)...
Törlő kendő helyett itthon meg a csap alatti lemosás a legjobb...

Woody
Nyákdugó... :wink:

Napsugar
Üdv itt!
Baba még senkiben nem maradt benn!!!!
Írj magatokról!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

látom nem azóta újabb babócánk...

Mi is megjártuk a dokit, CTG tökéletes, 0 méhtevékenység. A vérnyomim 140/90, ami a doki szerint magas (sztem is a 110/60-hoz képest), így azonnal néztek vizeletet, ami negatív lett, de napi vérnyomás jelentési kötelezettségem van.
A méhszáj C2100, változatlan, a baba buksija még lebeg, nem illeszkedik esze ágában sincs még megszületni. Én ehhez mértem tök jól vagyok, már szinte szégyellem leírni nektek.... Nem fáj semmim, nem vizesedem, jól alszom, talán kicsit kevesebb a savam is, napi 2-3 kósza keményedésem van, Ilanggal ilyenkor már brutál jóslóim voltak, most meg semmi. Hát hiába nincs két egyforma várandósság az már bizonyos.

Sajnos a strepto-szűrésem eredménye pozitív lett, emiatt kapok már most antibiotikumot, meg a babának is kell valszeg a szüléskor kapnia. Hogy hol szedhettem össze lövésem sincs, nem fürödtem sehol itthonon kívül, nem ülök a wc-re sehol, szinte csak itthon, szóval passz...

Lányok nagyon drukkolok mindenkinek aki már a terminusát kivárta, higgyétek el meg fognak indulni a babócák! Aztán remélem nem kell még 2-3 hét múlva is már egyszem pocakosként türelmetlenül várnom, hogy megszülessen végre a pici fiúnk.

Szilvásnak és Bekrinek mennek a drukkjaim, hogy mielőbb jöjjenek helyre, induljon meg a tejecske!!

Dia, Csillag,
nektek kitartást a szopihoz! Sokat gondolok rátok!

Többieknek meg mennek a drukkok, Bévi, Babaimi, Szilvi35, Woody, Melish, Évi, Clárika, akiknek már nagyon aktuális!

Ilus,
mi még viszonylag ráérünk, bár ahogy olvaslak, te előbb fogsz babázni mint én.

Még benézek, hátha az esti hidegfront hoz nekünk babát!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Egyébként amerikai anyukák egyre inkább a mosható pelusokat használják....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja és természetesen Barbcsinak, Vanillának is mennek a drukkjaim!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ircsi,
nagyon drága Katus! Azok a szép hatalmas szemek! Jól látom, hogy nemsokára évfordulótok lesz Apával? :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bévi,én is nagyon fáradékony vagyok de nem is csoda 2 nap múlva terminus :) már csak feküdnöm kéne :roll: ha nem fulladnék fekve :evil: Kiporszívóztam,mosogattam,most feltettem főni kukoricát.Ebédet hoztam a városból.
Én a Groupamánál néztem ki egy biztosítást,Szivárvány életbiztosítás nekem 850 Mikinek 110 ft/hó,és fizet kórházra,baleseti és természetes halálra,rokkantságra,stb. Apának is ez volt és simán fizettek ezért merem választani. De hát terhesre nem kötik,kicsit mérges is lettem,mert ez nincs odaírva mint hátráltató tényező :evil: diszkrimináció!! Pff.
Majd visszatérek rá pár hónap múlva,muszáj,hogy az ember ne maradjon biztosíték nélkül,most rádöbbentünk.
Fiúk veletek vannak még?

Woody,én nyákdugóm is olyan volt,de gyanús hogy nem is jött ki az egész mert elég pici volt.Na,mindegy,ez is már majdnem 2 hete volt :)

Legkésőbb 5 nap múlva babázok úgyis.

Hú ez a magzatvíz vétel nem hangzik jól,nem tudtam hogy ilyen van!

Szia Napsugár. Mesélj,első baba lesz,hol laksz,hány éves vagy,fiút vagy kislány vársz?

evilany

Hát, igen. Ahogy olvasgatlak Sucer, egy cipőben járunk. Minden túlságosan tökéletes. Nem vizesedek, alszok mint a bunda, összehúzódásom esténként van néha egy-egy... És hála az égnek a strepto is negativ lett!

Szia Lombikbaba! Köszönöm, a kedves üdvözlést!:-)
Attól nem tartok, hogy bent marad, csak attól, hogy meg kell indítani, vagy, hogy akkora lesz, hogy a "természetes útvonalon" már nem is fog kiférni. :-) Én mindenképp a természetesség híve vagyok, nem szeretnék semmi külső beavatkozást, még fájdalomcsillapítót sem. Persze majd meglátjuk, hogy mit hoz a sors... :-)
napsugar1123

Üdv Napsugár,
nem fog bent maradni, ne aggódj! A dokid mit mond? Minden zárt, a baba feje még nem illeszkedett be? Első baba amúgy? Fiú, lány? Írj picit magadról!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szia Evilany és Sucer! Egyébként én is Évi vagyok... :-)
24 éves vagyok, és első babánkat várjuk már nagyon, aki kisfiú (illetve inkább nagyfiú...) :lol: . Pesten lakunk, a Szt.Imrében fogok szülni. Természetesen az orvosom szabadságon, tehát csak a szőlésznőmre tudok most hagyatkozni. Akiben persze tökéletesen megbízom, fantasztikus nő. A múlt héten látott a doki, mondta, hogy már puhul a méhszáj és egy picit már kezd nyílni. Ezen kívül semmi... :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.08.05 15:36-kor.
napsugar1123

Sucer igen ez a vérnyomás magas, enyém is ilyesmi,de efölé nem megy. Szerintem ez már a terhesség végével járó plusz keringési terhelés miatt van...remélem mielőbb leapadok szülés után mert nagyon gázul nézek ki,már nem is állok mérlegre,a kezem,lábam :evil: :evil:

evilany

Amnioszkópia
Annyira nem kell félni tőle... doktor a nyitott méhszájon keresztül kukucskál be... azt nézi, hogy milyen a magzatvíz...
Oxigénhiánynál a baba belekakil a magzatvízbe... zöldes színe lesz...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én már a terhesség előtti nadrágjaimat simán fel tudom venni... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer
14-én leszünk 10 éves házasok!!!! :lol: :wink:
A mi esetünkben működik a vegasi villámesküvő :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi,
igen tudom, hogy magas, főleg úgy, hogy 110-120/60-80 szokott lenni :? :? :? . Én most vagyok olyan 8 kilónál, de valszeg a testemnek már ez is sok. Az evés, a levegővétel nem tökéletes, gondolom a szívem is dolgozik ezerrel. Hiába no, azért ez egy másállapot, a szervezetnek helyt kell állnia. Le fogsz apadni, ne aggódj, a meleg, a pocak is sokat számít, le fognak olvadni a kilók idővel! Neked a kedd már tuti? Szóval ha addig nem, akkor kedden kiveszik Tomikát mindenképpen?

Napsugár,
akkor te még nagyon fiatal vagy, hogy úgy mondjam szemtelenül fiatal :) :) :) . Pici fiatok nem kapkodja el, de ne aggódj többek vannak veled hasonló cipőben! A méhszáj puhulás jó jel, a nyílás is jó, lehet, hogy fájás nélkül észrevétlenül nyílsz ki. Van erre is példa nem is kevés. Nekem is van ismerősöm, akkor kezdett neki fájni amikor már 4 ujjnyira nyitva volt, addig semmit se érzett!!! Mázlista :) . Szóval lehet, míg ide irogatsz, szépen tágul a méhszájad és estére már babázol :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ircsi,az szuper! (nadrágok) Én adok magamnak majd egy évet azért... :roll: :( sokat híztam :(

Sucer,igen a kedd a tuti,holnap hívom a dokit emiatt,hogy el ne felejtse,ha esetleg be kell előtte 1 nappal feküdni még legyen rá idő,meg ilyenek.

evilany

Ircsi,
akkor ez egy szép kerek évforduló lesz!! Katus a legszebb ajándékotok egymásnak, én úgy gondolom :D . Vegasi villámesküvő, hosszútávra, ez nagyon jó! Mi szept. 14-én leszünk 8 éves házasok, és idén 10 éve, hogy megismerkedtünk! Szép év ez, no :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szerettük volna Katust hamarabb... most lett... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság