Sziasztok!
Egyben vagyunk...az este mondjuk nem volt túl kellemes, de nem lett semmi belőle...
nem rendszeresedtek a görcsök (annyira nem is volt erős, mint kedden), de nem volt jó...a derekam viszont irdatlanul megfájdult...nem is bírtam éjjel megfordulni egyedül, csak ha Gábor áthúzta a karom, vagy segített átlökni a másik oldalamra...annyira lent van a derekamnál a súlypontom, hogy nem bírom fekve magamtól megemelni...

olyan kiszolgáltatottnak érzem magam olyankor, de Gábor nagyon aranyos, és sokat segít...persze néha jól kiröhög...

tegnap este pl. partravetett bálna voltam...
Most is feszes a pocim (bár nem keményedik, de alapból viszonylag kemény)...hányinger kicsit...egész éjjel azt hittem, hogy hasmenésem van, de semmi, csak pisi...
Nem siettetem én ezt a manót, de ha ez még így megy 20-ig, akkor babám egy zombianyut fog látni először...nembaj, majd vigyorgok...bár lehet úgy még ilyesztőbb leszek...
Ja, meg ilyen még életemben nem volt...elfeküdtem a jobb fülemet, már zsibbadt...nagyon car érzés volt, de hogy ezt hogy sikerült...
Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő...olyan izgi...
Nagyon boldog névnapot kívánok a Krisztáknak
Lehet, hogy ma jön barátnőm a babájával (4 hónapos a kiscsaj, édespofa nagyon)
Akárkit felhívunk, mindig egyből azt hiszi, hogy a gyerek miatt, és tök letörnek, hogy nem azért telefonálunk...aranyosak...de hogy mennyit csörög a telefonom az elmúlt napokban, hihetetlen...