Csajok,
Ti szerintem figyelitek mikor szakad rám a meló és direkt akkor gyorsan írtok egy oldalt.
A lepényt illetően, hány fok van éretségben? Mármint létezik még 4. is?
Az rohadt érekes, hogy visszafelé is tud menni. Azt hinné az ember, mint a gyümölcs ha megérik akkor megérik.
Dinuci, Mók,
Tök jó, hogy leírtátok az adatokat, majd ha hétfőn megyek, lesz összehasonlítási alapom.
Mók,
A szülőszobát megmutatták a szülésfelkészítőn is.
Kicsit parázok tőle, hogy csak 4 van, hiába mondták, hogy elég szokott lenni. Remélem nem front baba lesz az enyém és akkor elkerülöm a tumultust.
Nem is mondtam, hogy a szerdára megbeszélt randi végül nem sikerült a szülésznővel, mert annyian születek, hogy este 6-kor, még nem reggelizet szegény, így halasztottuk jövőhét péntekre. Akkor is valami front volt.
Sajnálom a párod papáját. Biztosan szerette volna látni a dédunokát. Jajj az én mamám is mindent odaadott volna érte, de sajnos nem élhette meg. Nincs igazság!
Dinuci,
Az egyik kolléganőm is a jövőhéten költözik, ő is az napra van kiírva mint mi.
Azt kétlem, hogy a méhlepény miatt császároznának. Azt csak akkor szokták, ha már nagyon gáz a helyzet és a pici veszélyben van. Valószínűbb a szülés megindítás, na de nálad ez sem kell majd nyugi.
Egyébként nekem most van a melső falon a placenta.
Az hogy vágnak-e sajnos nem csak attól függ, hogy szükséges-e, hanem a dokitól is függ. Mert ha ő vágni szeret, akkor vágni fog és kész. Végülis nem az Ő alfele. Kevésbé macerás és a kitolás is gyorsabb lehet. Remélem azért már egyre kevesebb ilyen orvos lesz.
Kri,
Köszönöm, hogy észrevetted a vonalzóm.
Megirigyeltem a tieiteket és nekem is kellett egyet csinálnom.
A többedik gyereknél állítólag könnyebb már a gátvédelem.
Vikca,
Üdv köztünk. Hogy állsz a babakelengyével?
Tavasziszél,
Sajnálom, hogy ilyen negatív tapasztalatod van a gátmetszéssel kapcsolatban. Meg mondom őszintén én is ettől félek, hogy esetleg úgy járok mint te. És rühellem ha késsel közelítenek felém. Tudom kevés az esély első terhességnél a sikeres gátvédelemre, de én is inkább mindent megteszek az ügy érdekében.
Btunde,
Szerintem nézz szét a neten, nem olyan vészes árban már lehet kölcsönözni, mi is azt fogjuk tenni, mert gondolom te is csak az első pár hónapban méregeted majd a picit és akkor valóban nem éri meg megvenni. (Hacsak nem akad rá az ember marha jó áron használtra)